Slik lagker du okroshka på vann med majones

Alle produkter som brukes i okroshka må være friske. Poteter bør være godt razvarov, kutt i terninger eller skiver, hogge agurker og reddiker i terninger eller strå. En stor mengde grønn løk slipes med salt. Alle produkter blandes, smaksprøves. I dette skjemaet fjerner du okroshka i kjøleskapet. Umiddelbart før et måltid, fyll med majones og tilsett vann.

Klassisk oppskrift
hvordan приготовить окрошку на воде с майонезом
ingredienser Antall
kokt vann 1,5 liter
poteter 4 stk.
reddik 1 bunt
egg 4 stk.
kokt røkt kylling 0,4 kg
agurker 3 stk.
løk 1 hode
bord sennep 3 ts
duftende dill og grønne løk på 1 gjeng
salt og majones å smake
Tilberedningstid: 35 minutter Kalorier per 100 gram: 180 kcal

Mange kokker anbefaler å legge til bare kjøtt til okroshka, og ikke bruk pølse i det hele tatt..

Tilberedning okroshka på vann med majones:

Trinn 1. Kok poteter i skinnene sine. Cool, skrell, hogge i stykker. Kok egg, sett i kaldt vann, og rengjør deretter. Egghvitt hakket. Grind eggeplommer med sennep. Skyll urter grundig, spred på papirhåndklær.

kutt inn яйца

Trinn 2. Kylling kjøtt, løk, kutt i terninger friske agurker og radisehakk julienne, hakk dill, knus løkene med salt. Sett alle ingrediensene i en dyp bolle, bland ved å legge til egghvite.

kutt inn овощи

Trinn 3. Spred den tilberedte basen i plater, tilsett majones til hver etter smak, bland og hell med kaldt vann. Legg til hver tallerken en blanding av sennep og eggeplomme. Ses med salt til smak..

 

Okroshka oppskrift på majones og pølse vann

Tradisjonelt blir kokt pølse satt i okroshka, oftest legen. Men vil forbedre smaken av okroshka en annen pølse. Det handler om røkt eller halvrøkt pølse. Sett det litt, og bruk kokt som hovedbestanddel..

For 6 porsjoner trenger du:

 • 1,5 liter kjølt vann;
 • 250 g kokt pølse;
 • 50 g røkt pølse;
 • poteter, egg – 4 stk;
 • 1 liten løk;
 • 3 agurker;
 • en stor mengde dill;
 • 5 grønne løkpiler;
 • 150 g majones;
 • revet pepperrot (fersk eller hermetisk) – 2 ts;
 • salt til smak.

Okroshka er lett å forberede på 30 minutter. Hennes kalori – 190 kcal.

Hvordan lage mat:

 1. Kok poteter i en uniform, peeling. Hak potetene, agurk og løk inn i en liten terning;
 2. Kok egg, legg i en bolle med kaldt vann, skrell og hakk fint. Hakk pølsestykkene, hogg greenene. Mesajon blandet med revet pepperrot;
 3. Kombinere i en dyp parabolpølse, egg, alle grønnsaker og hakkede greener. Tilsett majones, bland, ordne i porsjoner, hell vann.

sand выпечкаLegg merke til oppskriften på en deilig kirsebærpai i en sakte komfyr.

Les hvordan du lager en mild krem ​​med kondensert melk med rømme til kakelager..

Noen ganger vil du ha noe velsmakende, men samtidig slik at det ikke påvirker livet. For slike tilfeller har vi forberedt for deg vårt utvalg av deilige kaker med sjokolade, havregryn, frukt..

Vegetabilsk okroshka på mineralvann

Spise mineralvann med gass er flott for sommersuppe. Melk smaken okroshka gir majones.

Antall produkter til 6 porsjoner:

 • mineralvann med gass – 1,5 liter;
 • 100 g majones;
 • poteter – 4 knoller;
 • 3 friske og lett saltede agurker;
 • et eple;
 • 200 g av reddik;
 • grønn løkfjær, dill, persille – alt per 1 gjeng;
 • Tilsett salt, pepperrot eller sennep til smak.

Parabolen er tilberedt i 25 minutter. Omtrent 160 kcal per porsjon.

Fremstillingsmetode:

Trinn 1. Kok poteter i en “uniform”, la den avkjøle, deretter skrelle..

Trinn 2. Hak små poteter, friske og lett saltede agurk, epler, reddikrist. Skyll alle greener, flekk med papirhåndklær, og hugg deretter.

Trinn 3. Bland alle preparerte produkter i en stor bolle, tilsett majones, bland igjen. Legg den tilberedte basen i plater, hell med mineralvann, tilsett litt sennep eller revet pepperrot, salt til smak.

4 hemmeligheter med å lage sommersuppe

Første hemmelighet: Gjør surdeig på basis av sitronsaft og karbonert mineralvann. For dette må du ta sterkt karbonisert vann, klem juice fra sitronen inn i den, tilsett salt. Mesajon, tilsett hakkede produkter, bland og hell mineralvann med sitronsaft.

Den andre hemmeligheten: Lag en dressing av yolks og sennep. Til forberedelse må kokt eggeplomme gni grundig med salt, fortynnes med vann, tilsett sennep. Tanking skjer på forhånd og legges til resten av mineralvannet..

Mens vannet er avkjøling, kan du kutte produktene for fremtidig okroshka. Ordne skivede grønnsaker på dype plater, tilsett deretter majones, rør, hell dressing, dryss med hakkede dill.

Den tredje hemmeligheten er å bruke sopp, både saltet og syltet, for okroshka. Klipp dem i små terninger. I okroshka med sopp, legg til kokte gulrøtter, poteter, hvite hvitt, grønne løk.

Og forsiktig gni eggeplanter med sennep og rikelig med majones. Ses med denne blandingen hakkede grønnsaker. Ordne på platene, hell med kaldt vann.

Fjerde hemmelighet: For matlaging okroshka bruk friske eller frosne tranebær. Ta en liten tranebær, spred den i isform, hell mineralvann, fryse.

Hell kokende vann på 200 gram tranebær, koke på komfyren i 3 minutter, deretter press, klem på bærene. Klipp grønnsaker i kuber, slip grønnsaker med salt, bland alle ingrediensene, tilsett kaldt tranebærdekok.

Legg skiver kokt fisk i platene, fyll med majones til smak, hell med okroshka. Det siste stadiet er å sette en isterning med en bær i hver tallerken, dryss med grønne på toppen..