Slik lagrer du biff entrecote i en panne og i ovnen

En entrecote er et stykke okser kuttet mellom ribbene i form av en medaljong eller et større stykke med en håndflate. Denne retteren tilhører det franske kjøkkenet.

I en mer moderne tolkning begynte de å lage mat fra en mørbrad på ribben av et ungt biff, i denne delen er det mest saftige og myke. Det er stekt ganske raskt uten å kreve ekstra stewing eller damping. Det skjer også at en dobbel entrecote er et stykke kjøtt på et dobbeltben..

Før du lagrer denne parabolen, må biffen knyttes litt med en spesiell enhet eller avstøtes med en trehammer. Billetet er satt på en veldig varm tørrpanne, pre-krydret med forskjellige krydder, men overdriv det ikke for ikke å slå smaken av kjøtt.

Deretter stekes til en vakker gylden skorpe et par minutter. Kanten må rengjøres slik at den ser estetisk ut.

Klassisk oppskrift
hvordan приготовить антрекот из говядины на сковороде и в духовке
ingredienser Antall
ribbeinasjoner 2 stk.
hvitløk 1 stk.
olje 0,5 ts.
salt, pepper å smake
Tilberedningstid: 210 minutter Kalorier per 100 gram: 219 kcal

I den tradisjonelle oppskriften, er biff entrecote tilberedt med et minimum av krydder og krydder: salt, pepper, hvitløk og noen dråper av hvilken som helst olje.

Riktig tilberedt entrecote må forhåndsmarineres. For å gjøre dette tørker vi forsiktig og grundig et stort, vakkert stykke ferskt biff på kanten.

Ved hjelp av en liten kniv renser vi beinet. Vi legger i en pose og slår av biff uten å gjøre stor fysisk innsats.

Vi tar ut, vi smør rikelig, vi gni salt og sort pepper. Hvis du vil skjerpe – bruk rød eller en blanding av flere arter. Vik med klamfilm og sett i kjøleskapet i minst tre timer, ideelt for hele dagen, og om kvelden før gjestene ankommer, forbereder vi oss raskt.

I grillpannen drypper litt uraffinert olje, varme opp og kaste ett stykke kjøtt. Hold den i to minutter og vri den over til den andre siden. Etter det, fjern og legg på serviett.

Deretter starter vi den andre batchen, vi opptrer i henhold til forrige ordning. Du trenger ikke å skynde og steke to halvfabrikata på en gang, selv om plassen tillater det. Under kokingen vil biffen krype litt, henholdsvis, stedet blir mindre, og kjøttet blir ikke stekt og dampet.

Oppskrift på kjøtt i vin stekt i en panne

Et stykke biff stekt i rødvin vil bli perfekt kombinert med et garnityr av nye poteter eller krummende bokhvete grøt.

Selv hakkede friske grønnsaker med salat vil være et flott tillegg..

ingredienser:

 • biff på beinet – 450 g;
 • salt, hop-suneli;
 • vin – 3 ss. l.;
 • smør smeltet – 2 ss. l.

Forberedelse: 2,5 timer.

Kalorier: 234 Kcal / 100 g.

En vakker del av kjøttet er grundig vasket. Om nødvendig, kutt rundt kantene for å danne en passende form..

kutt inn мясо

Kanten kan rengjøres eller forlates etter eget skjønn. Vi hopper over kjøttet gjennom en spesiell ømmer. Hvis du ikke har det, slå det bare med en trehammer, bare ikke vanskelig, for ikke å skade fibrene..

Dryss biffen med en blanding av humle-suneli, sett i en matbeholder og send til et kjølig sted for å marinere i to timer..

til pepper мясо

Legg smeltet smør i stekepanne, om et minutt – en kjøttbit, stek i to eller tre minutter, skru opp, strøk salt og hold igjen i to minutter igjen.

å steke

Fyll med rød tørr vin, tett deksel med lokket, reduser flammen og lag i tre minutter. Vi legger til side, ikke åpne lokket i noen minutter, legg det pent ut på en tallerken og server det på bordet..

yngel

Slik lagrer du biff entrecote i ovnen

forrett

Bakt i elektrisk ovn entrecote vil være en av favorittretter på bordet ditt. Saftig kjøtt er veldig lett å lage mat, selv uten spesielle ferdigheter..

ingredienser:

 • biff mørbrad – 550 g;
 • tørket melissa og sorrel – 0,5 ts;
 • salt;
 • olje – 1 ss. l.

Forberedelse: 1 time.

Kalorier: 221 Kcal / 100 g.

En stor del av oksekjøttet er skåret i skiver to centimeter tykk. Vi vikler med klamfilm og avstøter den slik at saften ikke spruter i alle retninger, og integriteten til fibrene blir ikke sterkt forstyrret..

Tørkede krydder kan kjøpes i enhver butikk eller forberedes på forhånd selv. Det er sorrel og melissa som vil gi entrecoten en hyggelig, frisk surhet. Men hvis du ikke liker disse smaker, bruk et standard sett med peppers..

Vi starter den elektriske ovnen ved 190 ° С. Vi smør bakeplaten med en spesiell børste med olje og distribuere halvfabrikata på avstand fra hverandre. Bake kjøttet i tjue minutter, men du må kanskje øke tiden hvis brikkene viste seg å være tykkete. Derfor må du regelmessig se på den elektriske ovnen, se etter beredskap med en gaffel.

akutt мясоGeorgisk kjøtt er krydret, krydret, dette er et ekte fyrverkeri av kaukasisk mat smak..

For sammenkomster med venner kan du lage en deilig pizza med ost og sopp. Oppskrift her.

Baby mat har sine egne egenskaper, så kaninsuppe er best for barn.

Slik lagker du fylt entrecote i folie

Fylt med epler entrecote med sennepssaus – ikke bare en utrolig velsmakende restaurantrett, men dessuten veldig sunn.

ingredienser:

 • kutte – 1 kg;
 • epler – 2 stk.
 • sennep – 1 ml;
 • rømme – 2 ss. l.;
 • krydder, salt.

Forberedelse: 2 timer.

Kalorier: 243 Kcal / 100 g.

Min biff og spredt på et håndkle for å bli våt. Epler (søt og grønt) peeling, kutt ut midtdelen og kutt i tynne skiver..

Sennepblanding med hjemmelaget rømme. Vi kutter kjøttet på prinsippet om et trekkspill, og når ikke enden med en kniv. Vi dekker med et rikelig lag med krydder og salt. Slå på apparatet ved 200 ° C. Kutt det lange foliebåndet, brett i halvparten.

Gni biffen med sennepssurret fra alle sider. I sporet legg skiver av epler, to for hver – tre ting. I senteret av folien legger vi den fylte mørbrad, pakk den tett med folie slik at det ikke er sprekker, og send det til å bake i en halv time.

Fjern ferdig tallerken, sett på en stor tallerken og forsiktig utfolde, slik at du ikke spiser juice. Kut kjøttet til enden og fordel deler platen.

Oksekjøtt med ølsaus

Svært ofte brukes alkohol til sauser og marinader for kjøtt. Mer kjent er vin, brandy. Men i noen tilfeller bruker de livlig lett øl, som gir parabolen en uvanlig delikat smak..

ingredienser:

 • kjøtt – 400 g;
 • øl – 1 glass;
 • egg – 2 stk.
 • mel – 2 ss. l.;
 • krem – 50 ml;
 • buljong – 100 ml;
 • krydder, salt;
 • olje – 30 g.

Forberedelse: 1 time.

Kalorier: 251 Kcal / 100 g.

Oksekjøttet vaskes forsiktig ut, tørkes med papirhåndklær og kuttes i steker. Slå av med en hammer, dryss krydder og stable dem oppå hverandre. La deg ligge i en halv time.

Smelt smøret i en liten stekepanne. Tilsett mel og stek til brun. Hell deretter i lett øl og kjøttbuljong, bland alt raskt til en homogen tilstand. Etter koking av.

Slå egg i en blender eller mikser med krem ​​og salt. Bland to væsker, kok til tykk og fjern fra varme..

Vi setter entrecote på en oppvarmet panne, stek det, tilsett salt ved slutten av prosessen og spred det på de grønne bladene på salat. Hell sausen på toppen eller legg den separat i en bolle slik at skiver av kjøtt kan dyppes.

Nyttige tips

 1. Nøkkelen til en deilig tallerken er riktig produkt. Når du kjøper biff, vær oppmerksom på fargen. For mørkt kjøtt med gule fettlag er et tegn på en alder av et dyr;
 2. Ikke lukk lokket mens du griller en entrecote, ellers får du en enkel stew;
 3. Beef entrecote er perfekt kombinert med mandel, øl, sukker, krem, tomat og sopp saus;
 4. Hermetisert ananas, kiwi og forskjellige krydder med urter legger til en mer eksotisk smak til denne parabolen;
 5. For å gi ekstra smak til kjøttet, stek hvitløk og løk i en olje før du legger den i stew-pan;
 6. I intet tilfelle marinere entrecoten i eddik eller sitronsaft, dette er ikke en kebab. Biffet vil vise seg tørt og tøft;
 7. Stewed gresskar, grønne erter med poteter, surkål og ulike korn er egnet for garnityr.

Det er mange alternativer for å lage biff entrecote: ristet og deretter dampet til smak; bakt i ovnen med en overflod av stewed grønnsaker, breaded i breadcrumbs og egg; fylt med bacon, poteter, egg og stuvet i vin, med stekte løkringer.

Uansett hvilken matlaging, krydder og sauser du velger, ikke glem at du må investere i din sjel – dette er nøkkelen til et vellykket resultat..

Loading...