Slik lagrer du deigen på paier på rømme

Rømme er et produkt som kan være en del av ulike typer deig: shortbread, svampkake, gjær og søt. Denne ingrediensen kan samtidig erstatte både smør og melk. På rømme kan du bake en kake, pizza, forskjellige boller, kaker og vind eller stekte kaker.

Det vil være om forskjellige versjoner av konditori på rømme for paier som vil bli diskutert i denne artikkelen: hvordan å knead den til messing eller stekte paier, med eller uten gjær.

Deigen oppskrift på paier på rømme uten gjær
hvordan приготовить тесто на пирожки на сметане
ingredienser Antall
rømme 300 g
yoghurt 200 ml
egg 2 stk.
bakepulver 30 g
sukker 15 g
vegetabilsk olje 25 ml
salt 3 g
mel 450-500 g
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier per 100 gram: 250 kcal

Gjærfri deig på rømme har mange fordeler.

 1. Først baker det gjør det mykt og ømt..
 2. For det andre er blandingsprosessen veldig enkel, og det krever vanlige produkter som kan bli funnet, om ikke i hvert kjøkken, og deretter i nærmeste butikk..
 3. For det tredje, fra et slikt grunnlag kan du lage kaker med noe søtt eller ikke søtt fylling.
 4. Og viktigst av alt, trenger deigen ikke tid til å skille seg fra og tilnærming, umiddelbart etter blanding, kan du begynne å skåle paier å bake i ovnen.

Handlingsforløpet:

 1. Salt, sukker og egg i en dyp skål, visp forsiktig med en visp for å gjøre massen homogen og mer luftig;
 2. Etter å legge til surkrem og kefir. Hvis rømme ikke er fett, kan du ikke legge til kefir, men bare øke volumet av rømme med samme mengde; legge яйцо
 3. Bland mel og sikt sammen med bakepulver. Dette vil gi paier pomp. Bland i små porsjoner melet til de flytende ingrediensene; legge муку
 4. På slutten av æltning legg vegetabilsk olje til deigen. Resultatet er således en myk, ikke-klebrig masse som er klar til å bli smakfulle kaker.. deigen

Gjærdeig på rømme

kaker

Dette er en luftig variant takket være gjær og øm, takket være rømme, base for paier, men å bake noe på denne deigen, må du ha nok tid, slik at den kan gå.

Ingredienser for gjærdeig på rømme:

 • 420 ml rømme
 • 3 kyllingegg;
 • 75 gram sukker;
 • 85 ml vann;
 • 15 g tørr, høyhastighets gjær;
 • 820 g mel.

Tiden fra begynnelsen av å blande alle ingrediensene til øyeblikket når det blir mulig å begynne å lage pies, vil være 1 time og 20 minutter..

Kaloriinnholdet i denne komponenten i ferdigproduktet er lik 264,6 kcal / 100 g.

Blandingsalgoritme:

 1. Varm vannet til en behagelig temperatur slik at en dråpe det ikke forårsaker en brennende følelse på baksiden av håndflaten, og oppløs gjæren i den;
 2. Mens gjæren er aktivert, slå egg med sukker i en separat bolle, og legg deretter til surkrem til dem.
 3. Deretter sendes den aktiverte gjær og mel til deigen.
 4. Elastisk og veldig myk deig, som skulle vise seg som et resultat av æltning, bør plasseres i 1 time på et varmere sted, det skal passe og bli større i volum..

pizzaRask pizza i ovnen – en god løsning for kveldsamtaler med venner.

Oppskriften er deilig, leverkoteletter her.

Hvordan lage en deilig kyllingbryst i en panne. Herlige oppskrifter her.

Hvordan lage deig for stekte paier

Stekt patties kan fremstilles av gjær og gjærfri deig på rømme. I det første tilfellet kan du bruke det forrige alternativet, men hvis baking er planlagt uten gjær, er det bedre å bruke følgende oppskrift.

Produkter som trengs i matlagingsprosessen:

 • 200 g rømme;
 • 1 kyllingegg;
 • 15 g sukker;
 • 15 g salt;
 • 20 ml vegetabilsk olje;
 • 5 g soda;
 • 400 g mel.

Blandetiden er ca. 40 minutter..

Den kaloriske verdien av 100 gram av denne testen vil være 287,7 kcal.

Fremgangsmåte:

 1. Alle ingredienser, unntatt mel, legges i en dyp skål og blandes med en blander eller nedsenkningsblander. Det tar bokstavelig talt et minutt;
 2. Hell deretter mel i små porsjoner og knead deigen. I utgangspunktet kan du gjøre det med en skje, og når deigen blir tykk, legg den på et melert bord og fortsett prosessen med hendene dine;
 3. Pak den ferdige deigen med plastfolie eller legg i en bolle og dekk med et håndkle. I dette skjemaet la det stå i 30 minutter slik at glutenet er godt oppsvulmet. Etter denne tiden er deigen klar til bruk..

Nyttige tips

Rømme krever ikke noen forberedelse før kneading deigen, du trenger bare å få den ut av kjøleskapet og la den varme opp til romtemperatur under naturlige forhold..

Hvis du planlegger å lage søte paier, må du også legge til mer sukker til basen..

Påfyllingen for slik baking kan varieres, men for hver er det små hemmeligheter:

 • slik at paier med soppfylling ikke er tørre inne, sopp skal stekt med løk;
 • Av samme grunn bør i hver kake med potet og eggløk fylles på et lite stykke smør;
 • Et annet problem er typisk for berryfyllende paier – de brister ofte fra overdreven juiciness av fyllingen. En stivelse stivelse lagt til innsiden av hvert produkt kan fikse det..

Hvor velsmakende og myk kakene på rømme i ovnen ville være, og den vakre skinnende (nesten skinnende) skare vil umiddelbart gi dem mer smak. Du kan få en slik skorpe på flere måter:

 1. Smør pattiene med et slått kyllingegg før baking. Denne metoden er universell for paier med noen fylling;
 2. Smør pattiene før du sender dem til ovnen med smeltet smør. Denne metoden er mer egnet for produkter med smakfulle fyllinger;
 3. Noen få minutter før du smår ut av ovnen, børst den med søtsirup. Dette alternativet for å gi en appetittlig skorpe er egnet for produkter med bær, hytteost og annen søt fylling..
Loading...