Slik lagrer du deilig fiskesuppe fra hermetikk

Fisk er et produkt som er generelt akseptert og elsket av folket. Havfisk er spesielt rik på vitaminer, aminosyrer, fett og mineraler..

Det er en del av oppskriftene på mange forskjellige retter – hjertelige paier, diettkoteletter, ømjellete, deilige salater. Veldig næringsrik, velsmakende og lett å assimilere kroppen vår er de første rettene basert på sjøfisk.

Vel, hvis du er i dietten, er det supper fra fersk sjøfisk. Men hvis du ikke har en slik mulighet, ikke vær motløs! Fersk fisk til matlaging i supper kan enkelt erstattes med hermetikk..

Takket være moderne teknologi forblir bearbeiding av fisk i en betydelig del av vitaminer og næringsstoffer. Og ved hjelp av fiskestene myknet i prosessen med bevaring, får kroppen vår en ekstra del av kalsium.

La oss bli kjent med flere oppskrifter for smakfulle og sunne supper som kan tilberedes ved bruk av bokser av hermetisert fisk, deres sammensetning, næringsverdi og kaloriinnhold..

Enkel oppskrift fra hermetisk saury
hvordan сварить вкусную уху из рыбной консервы
ingredienser Antall
hermetisert mat “saury in oil” 1 bank
gulrøtter 1-2 små
poteter 2-3 stykker.
pærer halvparten av
solsikkeolje 20-30 ml
Tilberedningstid: 25 minutter Kalorier per 100 gram: 212 kcal
Saury tilhører kategorien fettfisk. Derfor er øret fra hermetisk saury rik og velsmakende..

Denne enkle suppeoppskriften er designet for to liter vann..

Skyll grundig grønnsakene, skrell. Potetene skal kuttes i mellomstore barer, halvparten av pærene skal kuttes i halvringe, og rist gulrot på et middels gryter. Sett de rå potetene i gryten, legg til riktig mengde vann og legg på brannen.

kutt inn овощи

På den andre brenneren, lag en suppe dressing: legg gulrøtter og løk til oppvarmet vegetabilsk olje, deretter under lokket over middels varme. Når vannet i pannen koker, fjern skummet fra potetene, skift dressingen og kok i ti minutter med lav varme.

legge лук

Ønsker du å få et mindre kaloriprodukt på stikkontakten – tøm oljen fra kanen av fisk, hvis ikke – du kan bruke den med den. Tilsett fisk til kokende vann med grønnsaker..

legge рыбу

Dryss med grønnsaker til din smak (persille, dill eller koriander). Prøv “salt”. Om nødvendig, dosolitt. La suppen simre i mer enn 3-5 minutter og slå av kokeplaten. Øret skal infuse under lukkede lokket..

Tomat øre hermetisert

Også en enkel oppskrift fra saury, men med tilsetning av tomatpuré, som gir suppen en rik smak, og ris vil gjøre det mer næringsrik.

Oppskriften er laget for en og en halv liter vann.

ingredienser:

 • 1 kan Saira i olje (240 gram);
 • 2 bord. skjeer med rå vasket ris (ca. 50 gram);
 • 1-2 gulrøtter (ca. 125 gram);
 • halvparten pære (ca. 60 gram);
 • 2-3 poteter (ca. 400 gram);
 • 2 bord. skjeer med 25% tomatpuré (ca. 60 gram);
 • en halv teskje sukker – sand (ca 5-7 gram);
 • olje for steking av grønnsaker (grønnsak) – ca 30-40 ml.

Antall: ca 4 til 5 porsjoner.

Koketid: ca. 30 minutter.

Energiværdi av parabolen (per 100 gram suppe):

kalorier 205,5 kcal
proteiner 7.6 gram
fett 12,5 gram
karbohydrater 13.2 gram

Hvordan lagrer du tomatsuppe fra hermetisk saury? Skyll rå ris først. Tilsett vann til en gryte med ris og kok over middels varme til halvkokt. Deretter legger potetene i terninger og kokes i omtrent ti minutter.

I løpet av denne tiden, stek gulrøtter og løk. Legg til steke to spiseskjeer med hermetisert tomatpuré. Det anbefales at du tar en pasta som inneholder minst 25% tørrstoff..

Dette vil gi oppvasken en rikere smak. Hvis du lager mat med tomatpuré, må du alltid legge til litt sukker for å fjerne uønsket syre og gjøre smaken krydret. I dette tilfellet, nok en halv teskje.

Rør godt, svett under et lokk i ca. fem minutter, og legg forsiktig grønnsakene til kokende vann. Du kan moske fisken med en gaffel, eller du kan legge brikkene, som i en krukke, og også skifte til pannen.

La ham gå ytterligere ti minutter. Suppen er klar. For å legge smaken direkte til tallerkenen med øret, legg til friske urter (persille eller koriander).

shulyumOppskrifter med fårekjøtt med bilder og trinnvise anbefalinger, legg merke til denne parabolen.

Hvordan lage en deilig kirsebærpuresuppe, les vår artikkel..

Hvis du vil forkjølle deg en deilig dessert, men frykt for midjen din, gi preferanse til gelatinelé med juice, frukt, rømme eller melk..

Hermetisert laksfiskesuppe

Rosa laks er en fisk av laksfamilien, rik på vitaminer og mineraler. Supper fra det er lavt kalori og høy næringsverdi. Og tilsetning av ost vil gjøre suppen smaken øm og kremaktig..

Oppskriften er designet for en og en halv to liter vann.

ingredienser:

 • 1 kan med hermetisert “Rosa laks i olje” (240 gram);
 • 150 gram kremost eller 2 pakker behandlet ost;
 • 1 liten gulrot (ca. 80 gram);
 • 150 gram selleri rot (frisk);
 • 2-3 poteter (ca 350 gram).

Antall: ca 4 til 5 porsjoner.

Tilberedningstid: ca. 20 minutter.

kalorier 172,6 kcal
proteiner 10.7 g
fett 11.4 g
karbohydrater 7.9 g

Energiværdi av parabolen (per 100 gram suppe):

La oss vurdere i detalj hvordan du kan lage øre av hermetisert rosa laks med ost. Først skal du forberede duftende buljong – koker vann, legg gulrøtter og sellerirot, løvblad og pepparkorn, grovhakkede.

La ham gå i en lukket gryte på en lett brann i omtrent syv minutter for å mette duften. Når grønnsakene er myke, ta dem ut av buljongen og legg til poteter i terninger.

For å sette den tinnede rosa laks inn i en tallerken, få beinene, strekk den med en gaffel. Rist osten på et middels rist. Etter at potetene er kokt til halvt tilberedt, legg fisken i pannen, dryss med ost.

Hvis det ikke er hard ost, kan du bruke bearbeidet ost. For dette volumet av suppe er det nok å ta to pakker. Etter tilsetning av osten blandes suppe forsiktig, kokes i ytterligere fem minutter, skru av varmen og la den stå på en lukket beholder for en stund..

Server ved bordet!

Hermetisert sardin suppe med ris (kosthold)

øre с рисом

Hermetiserte sardiner er rike på antioksidanter, som har en gunstig effekt på huden vår og forhindrer aldringsprosessen. Derfor tilfredsstiller retter fra den ikke bare perfekt appetitten, men gjør oss også yngre. Denne suppen er kosthold, som i sin forberedelse brukes fisk i sin egen juice, og ikke i olje..

Oppskriften er designet for en og en halv to liter vann.

ingredienser:

 • 1 boks av hermetisert “Sardin uten olje” (210 gram);
 • 2 bord. skjeer av rå ris (ca. 40 gram);
 • 1 medium gulrot (ca. 100 gram);
 • 300 gram fersk spinat eller 2 boller av frossen;
 • 15 gram grønne løk og dill.

Antall: ca 4 til 5 porsjoner.

Koketid: ca. 15 minutter.

kalorier 111,0 kcal
proteiner 10.2 gram
fett 4.0 gram
karbohydrater 8.7 gram

Energiværdi av parabolen (per 100 gram suppe):

Kok separat to spiseskjeer av rå ris til tilberedt. Vi vasker det i rennende vann og for tiden settes til side. Vask gulrøtter, rengjør og kutt i små pinner. Legg til kokende vann.

Der sender vi spinat kuttet i strimler. Kok ikke mer enn fem til syv minutter. Sett klar ris i en gryte med grønnsaker, bland godt og la den steke i ytterligere fem minutter. Fjern fra brann.

Åpne en burk med sardiner, tapp opp væsken, fjern store ben og kne godt med en gaffel. Sett ønsket mengde fisk i porsjonsplater, hell varm kjøttkraft med grønnsaker og ris.

Dryss med grønn løk og dill, finhakket. Enkel diett suppe klar!

Hermet fiskesuppe i en treg kokekanne

øre в мультиварке

For matlaging suppe i en treg koke, kan du ta noen fisk, hermetisert i olje – laks, rosa laks, saury, makrell, sardin.

Oppskriften er designet for bollenes volum 4,5 liter og kraft 670 W.

ingredienser:

 • 1 kan med hvilken som helst hermetisert fisk i olje (210-240 gram);
 • 1-2 mellomstore gulrøtter (ca. 120 gram);
 • 1 liten løk (ca. 100 gram);
 • 1-2 stk rød paprika (ca 150-200 gram);
 • 3-4 poteter (ca. 450 gram);
 • vegetabilsk olje (oliven eller solsikke) – ca 40-50 ml.

Antall: ca 4 til 5 porsjoner.

Koketid: ca. 40 minutter.

Energiværdi av parabolen (per 100 gram suppe):

kalorier 203,6 kcal
proteiner 7.8 g
fett 15.7 g
karbohydrater 7.7 g

På “konditori” -modus, hell solsikkeolje i bollen og sauté mellomstore skivede grønnsaker i ca. ti minutter: Søt bulgarsk pepper (rødt ser bedre ut i ferdigretter), gulrot og løk.

Legg deretter poteter i små biter. Bland godt. Tilsett mos eller hele biter av hermetisert fisk og krydder. Hell kokende vann. Omstill modusen til “Suppe” eller “Steving” og glem i 30 minutter.

Etter signalet til multikjøleren – en duftende, vakker middag er klar. Umiddelbart før du spiser i øret, kan du legge til en skje med rømme.

Noen matlagingshemmeligheter

Å gjøre fiskesuppe velsmakende og, viktigst, nyttig, det er noen nyanser du trenger å vite..

Det er svært viktig å velge de riktige råmaterialene som du vil forberede det på. Kjøpe aldri fiskeprodukter fra dine hender, på spontane markeder og med utløpt holdbarhet. Det er dødelig!

Se på produksjonsdatoen for produktet, vurder utseendet til krukken – det skal ikke være noen feil på det, bukser, det må være merking. Det er bedre å ikke risikere og kjøpe produkter av kjente merkevarer med et bevist rykte..

Den andre viktige hemmeligheten – aldri salt fiskesuppe i begynnelsen av matlagingen. Siden det er nok salt i fisken som du legger til suppen, trenger du sannsynligvis ikke å legge salt til det. Husk – overflødig salt skader kroppen vår.

Hermetisert fisk er allerede et ferdig produkt, så det trenger ikke ytterligere varmebehandling. Legg det til buljongen når alle andre ingredienser er klare..

Fisksuppe er bedre å spise frisk. Langvarig kjølelager dreper de fleste vitaminer. I henhold til våre oppskrifter kan du lagre hermetisert suppe raskt, ofte og uten problemer..