Slik lagrer du deilig gjedde bakes i ovnen

Kanskje det var gutten som ble prototypen til Gyllenfisken. I russiske eventyr ble det gjennom magiske virkelige mirakler utført. Og selve fisken ble ikke servert før noen bord, men for det meste til kongelig fest. I dag kan hver vertinne skjemme bort seg selv og gjester med en deilig matrett..

gjedde на блюде

For at alt skal trene ut, vil noen tips til å forberede den kongelige fisken være nyttig: hvordan å forberede den, bake den i ovnen og tøy den.

Og også, hvilke ingredienser er det nødvendig for en smakfull tallerken, og hva fagpersonene anbefaler..

Gedde trenger å forberede seg

For å lage en smakfull tallerken må du først kjøpe en gjedde. Når du velger det, får du preferanse til fersk fisk. Hvis ikke, kan du ta en frosne kjøttkropp.

Først av alt er det nødvendig å være oppmerksom på gjellene – en mettet rød farge vil være en god indikator. Slim på vekten, grå grå kjede øynene og en sterk lukt, bør slutte å kjøpe.

Når gjedde allerede er tilgjengelig, er det verdt å forberede det til forberedelse av parabolen selv. Hvilke skritt skal gutten “gå gjennom” for å komme til bordet:

 1. Først vasker dude grundig og rengjør skalaene fra den;
 2. Saks for å fjerne gjellene;
 3. Gutt kjøttet.

Nå kan du lage dine kulinariske mesterverk ut av det. Forberedelse for fylt fisk, stadier:

 1. Gutten skal også vaskes, rengjøres og fjernes fra gjellene;
 2. Det er nødvendig å innse huden rundt hodet, og forsiktig, i retning av halen for å fjerne den. (De som tviler på at de vil være i stand til å utføre et slikt “triks”, bør legge en stripe av hud mellom gjeddebakken og hodet, og deretter fjerne den med en skarp kniv).
 3. Finnen er kuttet av saks;
 4. Huden med hodet, finner og hale skal rettes og legges til side..
 5. I det siste trinnet blir innsiden, ribbe og ridge rengjort ut av slaktkroppen.

Deretter går gjeddepulpen inn i fyllingen, og den strimlede pelsen blir et velsmakende mesterverk..

Yummy fra ovnen
hvordan вкусно приготовить щуку, запеченную в духовке
ingredienser Antall
gjedde 1 stk. (Omtrent fra en og en halv til to kilo)
Kremforpakning 150-200 g
løk 2 stk
sitron 0,5 stk.
Vegetabilsk olje ss
Krydder: salt og pepper å smake
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier per 100 gram: 86 kcal

Den tradisjonelle parabolen i Russland er gjedde, bakt i ovnen. I dette tilfellet er fisken best tilberedt helt.

Nå kan du fremkalle en forberedt fisk. Først blir det gnidd med krydder, doused med sitronsaft og fjernet i en halv time på et kjølt sted..

Mens vanndronningen marinerer, blir løk kuttet i ringer, og rømme er blandet med vegetabilsk olje (hvis det virker som at blandingen er veldig tykk, kan du legge til vann).

Løk er vannet med rømme saus og lagt ut på skjemaet. En gjedde er allerede plassert på den, tidligere fullstendig smurt med rømme. Etterlatte løk, kan settes i magen av fisken.

Retten er bakt i 40 minutter, i en ovn oppvarmet til 180 grader.

Den ferdige tallerkenen kan dekoreres med grønnsaker og sitronskiver. Denne tallerken vil være høydepunktet på et hvilket som helst feriebord..

Fyllde gjedde bakt i ovnen

Det er mange oppskrifter for gjeddefylling. Noen foretrekker å sette bokhvete i den, andre som grønnsaker, gourmeter berømmer fisken med sopp.

Men for å tilfredsstille alle, er det best å slå til en tradisjonell oppskrift og lage en gjedde med ris..

For dette må du ta:

 • Stor gjedde – 1 stk;
 • Langkornet ris – 200 g.
 • Hvitløk – 2 fedd;
 • Løk – 4 stk. (2 store løk og 2 små);
 • Gulrot – 1 stk;
 • Egg – 1 stk;
 • Rømme – 40 g.
 • Sennep – 10 g.
 • En halv sitron;
 • Krydderier: pepper, salt, basilikum.

Som nevnt ovenfor forbereder vi gjedde for utfylling. Kjøttet kan rulles i kjøttkvern. En helt gni huden med krydder og hvitløk. Hvitløk må avvise rester av en bestemt fiskaktig lukt.

gjedde фаршированнаяKok deretter risen, salt den til din smak og skyll. To store løk å rydde og kutt i terninger, rist gulrøtter. Løken går først til pannen, der den er stekt, gulrot, hakket fisk og salt er lagt til. Etterpå blandes fyllingen med ris, et egg tilsettes og blandes igjen..

Det anbefales å tørke bakeplaten med solsikkeolje og legge ut løkhakket i ringeletter Hellingen gjøres enkelt: rømme og sennep blandet.

Derefter fylles kroken, sys opp, smøres med helling, den skivede sitronen sitter på toppen av den, og parabolen sendes til ovnen. Slike yummy blir bakt 180-190 grader. På en og en halv time blir parabolen tatt ut, dekorert og høytidelig sendt til bordet..

Hvordan bake gjedde i ovnen helt i folie

Veldig øm er en tallerken bakt i folie. Samtidig forbereder du yummy, overraskende, raskt og enkelt.

Ingredienser til retter:

 • Pike – 1 stk;
 • Rømme eller majones – 20 g.
 • Krydderier på vilje, salt etter smak
 • Hele sitron;
 • Vegetabilsk olje – en spiseskje
 • Eddik – 2 ss.

Først og fremst, hell vann i en stor dyp plate og tilsett eddik til den. En fisk er plassert i en slik løsning i en time. For det første vil gjedde bli mykere, og for det andre vil den spesifikke lukten fordampe. Deretter vaskes fisken under en trykk og tørkes med et papirhåndkle..

Krydder skal blandes, rist fisken med dem. Stryk det deretter med sitronsaft og frakk med rømme (majones). I magen til gjedde kan du sette noen stykker sitron, og la den vakre vanninntaket i 40-60 minutter.

Etter at fisken er oljet, innpakket i folie og sendt til en forvarmet ovn. Maten er tilberedt 40 minutter ved en temperatur på 200 grader. Kokk anbefaler 10 minutter før beredskap, anbefales en gjedde å komme ut av ovnen, åpne folien og send til bakingen, reduser temperaturen til 150 grader.

En slik delikatesse kan serveres varm og til og med kald. Pre-dekorere med salat, sitron kiler eller oliven..

Gäddfilé bakt med grønnsaker i ovnen

Hver ferie vil dekorere gjeddefilet bakt i ovnen med grønnsaker. Vertinneene, i sin tur, setter pris på slike godbiter for enkelheten av oppskriften..

Så, må du lager:

filet щуки

 • Gäddfilet – 800 g.
 • Løk – 1 hode;
 • Bulgarsk pepper og tomat – 1 stk hver;
 • Poteter – 2-3 knoll;
 • Ost – 200 g;
 • Majones – en halv krukke;
 • Vegetabilsk olje – 3 skjeer;
 • krydder.

Hemmeligheten med matlaging, som alle geniale, er enkel. Alle grønnsaker skales og kuttes i strimler. Tomat kutt sirkler, ost gnidd med en stor riper. Deretter kuttes grundig vasket gjeddefileter i mellomstore stykker, krydder blir tilsatt og blandet..

Hell i smørbrød eller på en panne, smør løkene, deretter et lag med poteter, som allerede er på det – fiskfileter, paprika og tomater. Overfra er parabolen belagt med majones og bestrøket med ost. Retten går inn i ovnen (150-180 grader). En time senere vil yummy være klar.

“Vask potten”

Fra tidens tider, i Russland, ble deilige retter tilberedt i potter. Vår “Golden Fish” er ikke noe unntak. Filet med rømme er fortsatt den mest delikate “bestemorens” oppskrift.

Hva er inkludert i det:

 • Gäddfilet – 0,5 kg;
 • Poteter – 5 knoll;
 • Løk – 1 hode;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Rømme – 350 g.
 • Krydderier: pepper og salt.

Først av alt bør gjeddefileter marineres, dvs. salt, pepper og avkjøles i omtrent en time.

gjedde подготовить

Mens fisken er “hviler”, kan potetene kuttes i terninger, rist gulrøtter og kutt løkene i halvringer.

Neste må du forberede potter. For å gi parabolen en raffinert aroma, anbefales det å smøre veggene med olivenolje..

grønnsaker порезать

Nå kan du få fisken ut av kjøleskapet, kutt den i stykker og legg potten på bunnen. Legg deretter ut poteter, løk og gulrøtter.

grønnsaker и рыбу віложить

Gryten er strødd med en liten mengde salt og fylt med rømme..

å helle сметаной

Potter tett lukket med folie og sendt til forvarmet ovn.

stengt ned фольгой

Gryten “kokker” ved en temperatur på 180 grader. En halv time senere er gjedde, bakte i potter i rømme, klar. Det gjenstår bare å dekorere.

jujube с вишнямиGresskarmarmelade i hjemmet er ganske enkelt, og du kan lage søtt av nesten hvilken som helst frukt.

Oppskriften på hjemmelagde kjøttkvernkaker er en av de raskeste og enkleste bakervarer..

Slik lagrer du deilige kjøttpatties som passer til nesten alle retter.

Nyttige tips

For å gjøre parabolen virkelig velsmakende, må du lære å velge fisk. Som nevnt ovenfor bør gjedde være friske. Dette kan bestemmes av lukt. Nærmere bestemt av hans fravær. Merkelig nok, frisk gjedde lukter ikke som fisk, men sjø.

Øyne skal være gjennomsiktige. For ikke å misforstå i valget, anbefaler fagpersoner å ta bare store fisk i lengden. Friskhet av fisk kan bestemmes under skjæringen. Hvis kjøttet legger seg bak beinene, betyr det at valget ble gjort riktig. Ellers blir kjøtt og bein separert i seg selv i en foreldet kadaver..

Hva mer kan du høre fra kokker? Først av alt, anbefaler de når villigheten til å forlate fiskens hode på plass. Så parabolen ser spektakulær ut. Men hvis gutten ikke kommer inn i ovnen, må du fortsatt si farvel.

For kongelig fisk passer nesten enhver krydder. Det kan være krydder for fisk, så vel som paprika, basilikum, dill med persille, krydret timian og søt marjoram.

Ingredienser kan endres, legge til favorittprodukter, eksperimentere, og nesten alltid blir gjedde utsøkt. Som garnityr kan enhver innbygger i kjøleskap og kjøkkenskap også bli en vanlig: poteter, grønnsaker, ris, stewed eller surkål..

Den store fordelen av gjedde er at det er veldig vanskelig å ødelegge en tallerken med den. Du kan lage koteletter fra den, lage fiskesuppe, lage aspikfisk, zrazy, kjøttboller, til og med lage ost fra fisk.

En flittig eier av en toothy gjedde vil kunne lage mat i et kulinarisk mesterverk. Alt avhenger av fantasi og ønske. Velkommen til bordet!

Loading...

Slik lagrer du deilig gjedde bakes i ovnen

Kanskje det var gutten som ble prototypen til Gyllenfisken. I russiske eventyr ble det gjennom magiske virkelige mirakler utført. Og selve fisken ble ikke servert før noen bord, men for det meste til kongelig fest. I dag kan hver vertinne skjemme bort seg selv og gjester med en deilig matrett..

gjedde на блюде

For at alt skal trene ut, vil noen tips til å forberede den kongelige fisken være nyttig: hvordan å forberede den, bake den i ovnen og tøy den.

Og også, hvilke ingredienser er det nødvendig for en smakfull tallerken, og hva fagpersonene anbefaler..

Gedde trenger å forberede seg

For å lage en smakfull tallerken må du først kjøpe en gjedde. Når du velger det, får du preferanse til fersk fisk. Hvis ikke, kan du ta en frosne kjøttkropp.

Først av alt er det nødvendig å være oppmerksom på gjellene – en mettet rød farge vil være en god indikator. Slim på vekten, grå grå kjede øynene og en sterk lukt, bør slutte å kjøpe.

Når gjedde allerede er tilgjengelig, er det verdt å forberede det til forberedelse av parabolen selv. Hvilke skritt skal gutten “gå gjennom” for å komme til bordet:

 1. Først vasker dude grundig og rengjør skalaene fra den;
 2. Saks for å fjerne gjellene;
 3. Gutt kjøttet.

Nå kan du lage dine kulinariske mesterverk ut av det. Forberedelse for fylt fisk, stadier:

 1. Gutten skal også vaskes, rengjøres og fjernes fra gjellene;
 2. Det er nødvendig å innse huden rundt hodet, og forsiktig, i retning av halen for å fjerne den. (De som tviler på at de vil være i stand til å utføre et slikt “triks”, bør legge en stripe av hud mellom gjeddebakken og hodet, og deretter fjerne den med en skarp kniv).
 3. Finnen er kuttet av saks;
 4. Huden med hodet, finner og hale skal rettes og legges til side..
 5. I det siste trinnet blir innsiden, ribbe og ridge rengjort ut av slaktkroppen.

Deretter går gjeddepulpen inn i fyllingen, og den strimlede pelsen blir et velsmakende mesterverk..

Yummy fra ovnen
hvordan вкусно приготовить щуку, запеченную в духовке
ingredienser Antall
gjedde 1 stk. (Omtrent fra en og en halv til to kilo)
Kremforpakning 150-200 g
løk 2 stk
sitron 0,5 stk.
Vegetabilsk olje ss
Krydder: salt og pepper å smake
Tilberedningstid: 80 minutter Kalorier per 100 gram: 86 kcal

Den tradisjonelle parabolen i Russland er gjedde, bakt i ovnen. I dette tilfellet er fisken best tilberedt helt.

Nå kan du fremkalle en forberedt fisk. Først blir det gnidd med krydder, doused med sitronsaft og fjernet i en halv time på et kjølt sted..

Mens vanndronningen marinerer, blir løk kuttet i ringer, og rømme er blandet med vegetabilsk olje (hvis det virker som at blandingen er veldig tykk, kan du legge til vann).

Løk er vannet med rømme saus og lagt ut på skjemaet. En gjedde er allerede plassert på den, tidligere fullstendig smurt med rømme. Etterlatte løk, kan settes i magen av fisken.

Retten er bakt i 40 minutter, i en ovn oppvarmet til 180 grader.

Den ferdige tallerkenen kan dekoreres med grønnsaker og sitronskiver. Denne tallerken vil være høydepunktet på et hvilket som helst feriebord..

Fyllde gjedde bakt i ovnen

Det er mange oppskrifter for gjeddefylling. Noen foretrekker å sette bokhvete i den, andre som grønnsaker, gourmeter berømmer fisken med sopp.

Men for å tilfredsstille alle, er det best å slå til en tradisjonell oppskrift og lage en gjedde med ris..

For dette må du ta:

 • Stor gjedde – 1 stk;
 • Langkornet ris – 200 g.
 • Hvitløk – 2 fedd;
 • Løk – 4 stk. (2 store løk og 2 små);
 • Gulrot – 1 stk;
 • Egg – 1 stk;
 • Rømme – 40 g.
 • Sennep – 10 g.
 • En halv sitron;
 • Krydderier: pepper, salt, basilikum.

Som nevnt ovenfor forbereder vi gjedde for utfylling. Kjøttet kan rulles i kjøttkvern. En helt gni huden med krydder og hvitløk. Hvitløk må avvise rester av en bestemt fiskaktig lukt.

gjedde фаршированнаяKok deretter risen, salt den til din smak og skyll. To store løk å rydde og kutt i terninger, rist gulrøtter. Løken går først til pannen, der den er stekt, gulrot, hakket fisk og salt er lagt til. Etterpå blandes fyllingen med ris, et egg tilsettes og blandes igjen..

Det anbefales å tørke bakeplaten med solsikkeolje og legge ut løkhakket i ringeletter Hellingen gjøres enkelt: rømme og sennep blandet.

Derefter fylles kroken, sys opp, smøres med helling, den skivede sitronen sitter på toppen av den, og parabolen sendes til ovnen. Slike yummy blir bakt 180-190 grader. På en og en halv time blir parabolen tatt ut, dekorert og høytidelig sendt til bordet..

Hvordan bake gjedde i ovnen helt i folie

Veldig øm er en tallerken bakt i folie. Samtidig forbereder du yummy, overraskende, raskt og enkelt.

Ingredienser til retter:

 • Pike – 1 stk;
 • Rømme eller majones – 20 g.
 • Krydderier på vilje, salt etter smak
 • Hele sitron;
 • Vegetabilsk olje – en spiseskje
 • Eddik – 2 ss.

Først og fremst, hell vann i en stor dyp plate og tilsett eddik til den. En fisk er plassert i en slik løsning i en time. For det første vil gjedde bli mykere, og for det andre vil den spesifikke lukten fordampe. Deretter vaskes fisken under en trykk og tørkes med et papirhåndkle..

Krydder skal blandes, rist fisken med dem. Stryk det deretter med sitronsaft og frakk med rømme (majones). I magen til gjedde kan du sette noen stykker sitron, og la den vakre vanninntaket i 40-60 minutter.

Etter at fisken er oljet, innpakket i folie og sendt til en forvarmet ovn. Maten er tilberedt 40 minutter ved en temperatur på 200 grader. Kokk anbefaler 10 minutter før beredskap, anbefales en gjedde å komme ut av ovnen, åpne folien og send til bakingen, reduser temperaturen til 150 grader.

En slik delikatesse kan serveres varm og til og med kald. Pre-dekorere med salat, sitron kiler eller oliven..

Gäddfilé bakt med grønnsaker i ovnen

Hver ferie vil dekorere gjeddefilet bakt i ovnen med grønnsaker. Vertinneene, i sin tur, setter pris på slike godbiter for enkelheten av oppskriften..

Så, må du lager:

filet щуки

 • Gäddfilet – 800 g.
 • Løk – 1 hode;
 • Bulgarsk pepper og tomat – 1 stk hver;
 • Poteter – 2-3 knoll;
 • Ost – 200 g;
 • Majones – en halv krukke;
 • Vegetabilsk olje – 3 skjeer;
 • krydder.

Hemmeligheten med matlaging, som alle geniale, er enkel. Alle grønnsaker skales og kuttes i strimler. Tomat kutt sirkler, ost gnidd med en stor riper. Deretter kuttes grundig vasket gjeddefileter i mellomstore stykker, krydder blir tilsatt og blandet..

Hell i smørbrød eller på en panne, smør løkene, deretter et lag med poteter, som allerede er på det – fiskfileter, paprika og tomater. Overfra er parabolen belagt med majones og bestrøket med ost. Retten går inn i ovnen (150-180 grader). En time senere vil yummy være klar.

“Vask potten”

Fra tidens tider, i Russland, ble deilige retter tilberedt i potter. Vår “Golden Fish” er ikke noe unntak. Filet med rømme er fortsatt den mest delikate “bestemorens” oppskrift.

Hva er inkludert i det:

 • Gäddfilet – 0,5 kg;
 • Poteter – 5 knoll;
 • Løk – 1 hode;
 • Gulrøtter – 1 stk;
 • Rømme – 350 g.
 • Krydderier: pepper og salt.

Først av alt bør gjeddefileter marineres, dvs. salt, pepper og avkjøles i omtrent en time.

gjedde подготовить

Mens fisken er “hviler”, kan potetene kuttes i terninger, rist gulrøtter og kutt løkene i halvringer.

Neste må du forberede potter. For å gi parabolen en raffinert aroma, anbefales det å smøre veggene med olivenolje..

grønnsaker порезать

Nå kan du få fisken ut av kjøleskapet, kutt den i stykker og legg potten på bunnen. Legg deretter ut poteter, løk og gulrøtter.

grønnsaker и рыбу віложить

Gryten er strødd med en liten mengde salt og fylt med rømme..

å helle сметаной

Potter tett lukket med folie og sendt til forvarmet ovn.

stengt ned фольгой

Gryten “kokker” ved en temperatur på 180 grader. En halv time senere er gjedde, bakte i potter i rømme, klar. Det gjenstår bare å dekorere.

jujube с вишнямиGresskarmarmelade i hjemmet er ganske enkelt, og du kan lage søtt av nesten hvilken som helst frukt.

Oppskriften på hjemmelagde kjøttkvernkaker er en av de raskeste og enkleste bakervarer..

Slik lagrer du deilige kjøttpatties som passer til nesten alle retter.

Nyttige tips

For å gjøre parabolen virkelig velsmakende, må du lære å velge fisk. Som nevnt ovenfor bør gjedde være friske. Dette kan bestemmes av lukt. Nærmere bestemt av hans fravær. Merkelig nok, frisk gjedde lukter ikke som fisk, men sjø.

Øyne skal være gjennomsiktige. For ikke å misforstå i valget, anbefaler fagpersoner å ta bare store fisk i lengden. Friskhet av fisk kan bestemmes under skjæringen. Hvis kjøttet legger seg bak beinene, betyr det at valget ble gjort riktig. Ellers blir kjøtt og bein separert i seg selv i en foreldet kadaver..

Hva mer kan du høre fra kokker? Først av alt, anbefaler de når villigheten til å forlate fiskens hode på plass. Så parabolen ser spektakulær ut. Men hvis gutten ikke kommer inn i ovnen, må du fortsatt si farvel.

For kongelig fisk passer nesten enhver krydder. Det kan være krydder for fisk, så vel som paprika, basilikum, dill med persille, krydret timian og søt marjoram.

Ingredienser kan endres, legge til favorittprodukter, eksperimentere, og nesten alltid blir gjedde utsøkt. Som garnityr kan enhver innbygger i kjøleskap og kjøkkenskap også bli en vanlig: poteter, grønnsaker, ris, stewed eller surkål..

Den store fordelen av gjedde er at det er veldig vanskelig å ødelegge en tallerken med den. Du kan lage koteletter fra den, lage fiskesuppe, lage aspikfisk, zrazy, kjøttboller, til og med lage ost fra fisk.

En flittig eier av en toothy gjedde vil kunne lage mat i et kulinarisk mesterverk. Alt avhenger av fantasi og ønske. Velkommen til bordet!

Loading...