Slik lagrer du deilig salat av svinekjøtt

Mange er vant til å omgå offalsiden, vurderer dem noe smakløst eller en egenskap av en dysfunksjonell livsstil. Men begge kan definitivt bli kalt feilaktige meninger, på grunn av biproduktene kan du lage mange velsmakende og til og med deilige retter, som i tillegg vil være veldig nyttige, i motsetning til rettene fra dyre fileter..

For eksempel er det samme svinekjertet en rik kilde til ikke bare protein, men også aminosyrer og verdifulle mineraler. Et slikt produkt kan være grunnlaget for mange salater, og de vil være både nærende og svært økonomiske..

Svinekjøtthalsalat med syltetøy
hvordan вкусно приготовить салат из свиного сердца
ingredienser Antall
gris hjerte 1 kg
pærer 2 medium
paprika 2 stk.
grønne løk flere fjær
hvitløk 3 fedd
bord eddik 2 ss. skjeer
sukker 1 ts
persille og dill å smake
uraffinerte solsikkeolje for tanking
Tilberedningstid: 120 minutter Kalorier per 100 gram: 130 kcal
Lekkert og lett salat, der det ikke er plass for overflødig fett, fordi biproduktet i det er kokt, ikke stekt, men det er et sted for piquancy og hyggelig spiciness.

Biproduktet skal vaskes og dampes i en time og en halv, deretter avkjølt..

å lage mat сердце

På denne tiden kan du sylte løkene, som du trenger å fortynne eddik med vann i forholdet mellom to deler eddik til en del vann, tilsett sukker til det og hell over dem finhakkede løk. I prinsippet er det nok å lage løkene i 15 minutter, men hvis det varer lenger, blir det ikke verre..

marinere лук

Bulgarsk pepper skal kuttes i strimler, finhakk greens og grønn løk. Klar kjølt hjerte kan også kuttes i strimler eller små kuber, og blandes med andre ingredienser..

å kutte овощи

Det gjenstår bare å salte salaten og fylle den med duftende olje. Når det serveres, kan det brytes ned i salatblader..

Krydret koreansk gulrotssalat

Koreansk gulrot gjør noen salat spesielt salte, og i kombinasjon med svinekjøtt kan det danne en utmerket budsjettrett som vil dekorere ethvert bord..

Ingredienser som kreves:

 • 1 gris hjerte;
 • 150 gr. Koreansk gulrot;
 • 150 gr. hard ost;
 • 2 middels løk;
 • majones for dressing.

Tilberedningstid: uten å ta hensyn til tiden for hjertekoking – ca 20 minutter.

Kaloriinnhold: ca 220 kcal / 100 gr.

Biproduktet skal avskilles, kuttes og skylles inne for å kvitte seg med muligens akkumulert blod. Deretter må du koke det til det er mykt, kjølig og kuttet i strimler..

Rist osten på et grovt gryn, hakk løkene i tynne halvringer, og bland alt sammen med koreanske gulrøtter, krydder salaten med majones. På dette er han klar!

Oppskrift på blåsesalat med sopp

Kombinasjonen av svinekjøtthjerte og sopp legger til proteininnholdet i salat, og dermed mat, og gjør det enda mer interessant å smake. Layered ut er han fortsatt kjekk.

Ingredienser som kreves:

diettmat салат

 • 1 gris hjerte;
 • 4 store mushrooms (eller 150 gr);
 • 1 gulrot;
 • 1 løk;
 • 2 syltet agurk;
 • 50 gr. hard ost;
 • majones for tanking;
 • matolje for steking;
 • salt og krydder etter smak.

Tilberedningstid: uten å ta hensyn til tiden for hjertekoking – omtrent en halv time.

Kaloriinnhold: ca 220 kcal / 100 gr.

Du må først koke biproduktet til mykhet, legge laurbærblad og pepparkorn i kjøttkraft og deretter avkjøle. Skjær mushrooms i stykker og stek i vegetabilsk olje til gullbrun, lett salt og la avkjøles..

Skjær gulrøtter i striper, løk i små terninger og stek alt i vegetabilsk olje til det er mykt. Kokt hjerte, ost og syltet agurker kuttes også i strimler.

Deretter lagres alle ingrediensene i en salatskål i lag, litt smør hver majones. På toppen av denne salaten kan du, hvis ønskelig, drysses med hakkede valnøtter.

pitabrød с мясомRoll av pita og kylling – en uvanlig velsmakende forrett med kjøtt og grønnsaker. Vi vil fortelle deg hvordan du gjør denne snacken uvanlig saftig..

Les hvordan du lager deilige tykke pannekaker på kefir. De kan serveres med honning eller syltetøy, eller du kan legge til salt piquant pate.

Legg merke til oppskriften på cottage cheese-kaker uten smør og margarin.

Varm salat med slakteavfall, pasta og ost

Dette biproduktet kan betraktes som en godsend for økonomiske husmødre, og hvis du lager en varm salat med pasta ut av det, vil familien motta en solid og velsmakende lunsj eller middag..

Ingredienser som kreves:

 • 1 svinekjøtt avl;
 • 100 gr. tørr pasta;
 • 2 behandlet ost;
 • 1 gulrot;
 • 1 løk;
 • 1 ss. skje med tomatpuré;
 • 1 ss. en skje av hvetemel;
 • 50 ml vegetabilsk olje;
 • 2 laurbærblad;
 • salt og pepper etter smak.

Tilberedningstid: uten å ta hensyn til tiden for hjertekoking – omtrent en time.

Kaloriinnhold: ca. 200 Kcal / 100 gr.

Biproduktet i denne oppskriften skal kokes til det er ufullstendig tilberedt, deretter kutt det i strimler, stek i vegetabilsk olje til gullbrun vises og la avkjøles. Grøt gulrøtter og stek i samme olje der hjertet ble tilberedt, tilsett den finhakkede løk til den og stuv litt mer.

Deretter må i denne zazharku legge til mel og tomat, samt salt og pepper og stuing fortsatt sammen..

Stekt slakteavfall og zazharki er lagt ut i en kjele eller andre tykke vegger, laurbærblad og litt vann tilsettes, og alt er stuvet igjen i omtrent en halv time. På denne tiden må du koke pastaen og avkjøle dem..

Nå gjenstår det å samle opp parabolen – kutt den behandlede osten, legg dem til kjøttet med grønnsaker, hvor de smelter og blander med pasta.

Server en slik salat er nødvendig, mens det fortsatt er varmt, sprinkling greener på toppen etter ønske..

Pork Heart Forrett med Syltede Agurker

salat с овощами

Ofte i huset forblir i banken noen pickles, som er ukjente hvor de skal gå. Du kan bare lage mat med en salat av svinekjøtt, som vil glede hele familien.

Ingredienser som kreves:

 • 1 gris hjerte;
 • 4 syltet agurk;
 • 1 gulrot;
 • 1 løk;
 • 4 egg;
 • 5 ss. skjeer av majones;
 • 1 ts sennep.

Tilberedningstid: uten å ta hensyn til tiden for hjertekoking – 20 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 200 Kcal / 100 gr.

Slakteavfall skal kokes til tilberedt og kuttes i skiver, bare gjør det samme med egg. Grate gulrøtter, hakk løk og stek i vegetabilsk olje. Kryd syltet agurker i strimler og bland majones med sennep til dressing. Alle de resulterende ingrediensene er blandet og på denne svinekjøttens hjerte salat vil være klar..

Kulinariske tips

Biprodukter, som grisens hjerte refererer til, krever en litt mer spesiell tilnærming til dem, slik at servisene fra dem viser seg veldig velsmakende og vellykket. Derfor er kunnskap om de kulinariske hemmelighetene til å lage dette biproduktet nyttig for alle husmødre..

 1. Før du klargjør biproduktet, må du skylle under rennende vann og skille unødvendige filmer og fartøyer fra den, noe som er praktisk å gjøre med en kniv. Mens du koker hjertet, er det nødvendig å bytte vannet minst to ganger, og helst tre..
 2. Det er bedre å kjøpe et friskt hjerte, heller enn en frossen, fordi i dette tilfellet vil det være flere muligheter til å kjøpe et kvalitetsprodukt i stedet for en allerede foreldet..
 3. Hvis oppskriften trenger å steke et hjerte, er det tilrådelig å gjøre det på Teflon.
 4. Det antas at den ideelle tiden for å koke dette slaktbiprodukter er en halv time.
 5. Interessant, svinekjertet er et produkt som består helt av muskler og samtidig mangler fett, så det kan betraktes som det komplette motsatt av tradisjonelt svinekjøtt. dvs. Det er et ideelt diettprodukt..
 6. Tale om salater i tilfelle av svinekjertet er nettopp fordi det er i slike kombinasjoner at dette produktet maksimalt viser vellykket sin smak..
 7. Hvis huset har et slikt husholdningsapparat som en tregkokeren, kan du lage et hjerte i det, og i det vil det vise seg spesielt ømt og velsmakende. Det er bedre å ikke gjøre dette i mikrobølgeovn, fordi dets moduser ikke fungerer her..
 8. Hvis en ubrukt kokt hjerte av en eller annen grunn er igjen etter tilberedning av salaten, kan den legges på en fylling for patties, hakket i kjøttkvern eller bare hakket, laget en saus til garnishes.
 9. For salater kan et hjerte ikke bare tilberedes eller stekt, men også slukke, klippe det rå i små stykker, kutte ut karene, sett i en tallerken med en liten mengde olje, tilsett vann og stuing i omtrent en time.
 10. Selv med tilsetning av majones, er salater fra svinekjertet fortsatt svært kosthold, fordi kjøttet i seg selv er så ikke-kalorisk at det nesten ikke er mulig å gjenopprette fra bruken – tvert imot kan du bare bygge.

Bon appetitt!

Loading...