Slik lagrer du kyllingben i bladerdeig

Kyllingstrumpene tilberedt i bladerdeig kan gi familien en utrolig god middag. Faktisk, i ferd med å lage mat blir deigen skarpe, og kjøttet kommer ut saftigt og ømt. I tillegg kan du nærme prosessen med å lage kyllingben veldig kreativt ved å sende dem til bordet på en annen måte..

Grunnleggende oppskrift på ovnen
hvordan приготовить куриные ножки в слоеном тесте
ingredienser Antall
Frosset deig (puff) 1 pakke
Kyllingben 7 stk
Kyllingegg 1 stk
Hvitløk 2-3 tenner
Salt, pepper å smake
Salat blader til dekorasjon
Tilberedningstid: 90 minutter Kalorier per 100 gram: 250 kcal
For å lage mat denne parabolen i vanlig form, kan du bruke deigen som er kjøpt fra butikken. Det vil spare tid og krefter. Du kan kjøpe deigen både puff og gjær, da begge varianter er egnet for matlaging av kyllingstrumpene.

Men det skal bemerkes at takket være puffdeig, vil en skarp skorpe vise seg, og gjær vil gi pomp og myk delikat smak..

Det skal begynne å tine deigen. Det er nok å la det stå i et varmt rom for en stund. Også, du trenger å rense hvitløk, ta et par nelliker og gni dem.

Deretter må du lagre kjøttet til matlaging. Kyllingstanker må vaskes, etterlatt på et papirhåndkle for at de skal forlate vannet. Deretter må de smøres med pre-revet hvitløk, salt og sort pepper. Det er viktig å ikke overdrive det med krydder..

Ideelt sett er det nødvendig å forlate kjøttet i 15-20 minutter slik at det er mettet med salt og hvitløk. Dermed vil det i matlagingsprosessen gi mer juice.

ben замариновать

Gryten skal først oppvarmes og helles i et par spiseskjeer av vegetabilsk olje. Deretter er det nødvendig å steke bena på alle sider for å danne en rødaktig overflate..

Etter at du må sette dem på et papirhåndkle som er forberedt på forhånd, slik at overflødig fett har kommet av bena. Det vil også gi dem muligheten til podstat.

Når deigen er tint, vil det være mulig å kutte det i tynne strimler. Siden oppskriften bruker 7 kyllingstrimler, bør antall strimler være passende. Ved hjelp av en rullestift kan du rulle ut stripene for å øke størrelsen. Det sparer deig.

deigen разрезать

Ovnen kan slås på for å varme opp på forhånd. Samtidig bør hver kyllingstrimler pakkes i deigbånd i spiralmote, som dekker hele overflaten av kjøttet, inkludert avlang bein..

kylling ben завернуть

Ved hjelp av en gaffel eller tannpirke i deigen må du lage hull som vil gi mulighet til å gå ut et par under baking..

Et egg er nyttig for smøring av deig. Det skal piskes med en skje olivenolje, og spredes deretter på deigens overflate. Det gjenstår bare å legge ut smørte kyllingstanker på bakervarmen, legg i ovnen i en halv time. Salatblader kan gjøre dekorasjonen av parabolen..

Falske kyllingben, bakt i en pose med bladerdeig med sopp

Det er en mer originell måte å servere kyllingstanker på – i en pose med bladerdeig. I tillegg er denne oppskriften kalt falsk, siden hakket kjøtt vil fungere som skinner. Andre ingredienser kan være i posen, for eksempel, sopp eller poteter..

For å forberede falske kyllingposer, trenger du følgende ingredienser:

 • Hvetemel – 250 g;
 • Kefir – 250 ml;
 • Mushroom – 350 g;
 • Baking Pulver – ½ ts;
 • Kylling kjøtt – 500 g;
 • Løk – 1 hode;
 • Svart pepper, salt;
 • Saltet halm – 1 stk.

Tilberedningstiden for tilberedning av produkter og baking vil være 1 time og 40 minutter..

Den kaloriske verdien av en porsjon (pose) er 300 kcal..

kylling голениMel, kefir, bakepulver og ¼ h. Spoonful of salt vil være nødvendig for å lage puffdeig. Det er nødvendig å blande disse komponentene. Som et resultat, må du knead med hendene for å få en bulkdeig som ikke holder fast på innsiden av håndflaten. Det er nødvendig å la det være for en stund..

Løk skal forhåndskildes og skylles. Det må bli nedsenket i kjøttkvern sammen med kjøttet for å få fyllingen. Massen som er oppnådd som følge av det, vil det være nødvendig å krysse litt med salt og sort pepper, deretter knead og knock out. Det skal lage en plastfylling.

Sopp skal vaskes og kuttes tørre ender på bena. Deretter kuttes i terninger og stekes til tilberedt i pannen, ikke glem å salt.

Puff-konditori skal rulles ut med en rullestift. Høyden skal ikke være mer enn 1-2 mm. Det resulterende laget skal skåret i tynne striper, hvis bredde skal være ca 3 cm, og også i firkanter med sider på 10 til 10 cm.

Deretter fortsetter du med å bygge falske design av kyllingestrikker. For å gjøre dette, kast en tett ball ut av et hakkverkstykke, kast en pølse ut av en ball, hvor lengden skal være lik lengden på et saltet halm. Halmen må settes inn i pølsen, og deretter knead på riktig måte, det kreves at hakket kjøtt fastgjør halmen.

Deigstrimmene skal pakkes rundt de falske kyllingstrømpene (hakket kjøtt) i spiralmote. Legg 2 spiseskjeer sopp på hvert kvadratisk lag av deig, og sett deretter et falsk ben midt på torget..

Etter at du må trykke kantene på reservoaret til beinet. Så bør det være en merkelig pose som skal festes til det falske benet med tråder. Når bena er klare, kan du steke dem på hver side i en forvarmet panne.

Når de er ferdige, blir de falske kyllingbenene dekket av en rødskorpen. Også før du serverer, må du sette dem på et papirhåndkle for å tømme overflødig olje..

salat с кириешкамиSalat med kirieshkami enkel salatrecept fra de vanlige ingrediensene. Bland kål, poteter, skinke eller et annet sett med produkter og gjør din utrolig deilige salat. De beste oppskrifter for salater med kirieshkami på vår portal.

Les hvordan du lager en eksotisk salat av blekksprut og mais. Oppskrifter her.

Slik lagrer du deilige brisler hjemme fra sjø eller elvfisk. Det mest komplette utvalg av oppskrifter.

Kyllingben i en konvolutt med bladerdeig med poteter

En annen kreativ måte å mate kyllingstanker er i form av konvolutter. De kan også sette poteter for å diversifisere smaken. Så, er følgende komponenter kreves for matlaging:

 • Poteter – 8 stykker;
 • Melk – 250 ml;
 • Smør – 70 g;
 • Kyllingben – 8 stykker;
 • Puff bakverk – 1 pakke;
 • Salt, sort pepper.

Koketid, med hensyn til fremstilling av produkter og baking, vil være 2 timer.

Kalori per porsjon (konvolutt) er 270 kcal.

ben с овощамиSlik lager du en tallerken: Først må du lage poteter. Det skal skylles fra smuss, rengjøres og kuttes i sirkler. Legg deretter i vannet for å koke, ikke glem å salt etter kokende vann.

Det kreves å tilberede kjøttet til matlaging. Vask bena og la på et papirhåndkle for å tømme vannet. Da kan du begynne å knytte dem. Det er viktig å ikke overdrive det med salt og pepper..

Det er bedre å bruke spesielle krydder for å steke kjøtt. For å forberede så mye juice som mulig under matlagingen, er det bedre å forlate dem for en stund for å suge i krydder. Ideell – marinering for natten.

Så snart potetene er tilberedt, vil det være mulig å lage potetmos med varm melk og smør. Kjøttkraft skal dreneres. Kyllingben etter marinering må frityre på hver side til utseendet på rødaktig overflate. Samtidig skal pannen forvarmes på forhånd..

Fra det forteintede puffdeiget skal et stort lag utrulles. Etter at det er nødvendig å kutte laget i flere like firkanter, ca 6 til 6 cm. Hver av rutene skal også rulles ut for å doble området. Resultatet skal være firkanter hvis sider er 12 cm..

I midten av hvert mini-lag må du sette et par spiseskjeer potetmos, og også sette inn et kyllingben med et avlangt bein oppover. Da skal kantene på deigen vikles rundt bena for å danne en konvolutt.

Ovnen må forvarmes. Det er bare å sette konvolutter i det og la dem gå i flere timer.

Uvanlig benoppskrift for hver tabell

 1. Han kommer til ferien, da den kan tjene som en kald og varm tallerken;
 2. Det kan også brukes som en hjertelig familie middag;
 3. Sekk med skinn kan ledsages av andre ingredienser, som poteter, sopp eller grønnsaker;
 4. Skålen vil gi en utmerket dekorasjon av bordet på grunn av ulike variasjoner: i en pose, konvolutt og så videre;
 5. Med hensyn til forberedelse av ingredienser og baking, er koketiden ikke mer enn en time.