Slik lagrer du lean pizzadeig

En slik enkel tallerken, som pizza, kom fast inn i livet til den moderne mannen. Mange mennesker, spesielt unge, kan ikke forestille seg dietten uten pizza. I hovedsak er dette et varmt smørbrød med forskjellige fyllinger..

Lean pizza er tilberedt med og uten gjær. Noen liker når deigen er tynn, nesten umerkelig, mens andre foretrekker en ganske tykk deig og forskjellige fyllinger. I alle fall ser pizza ut deilig, men ernæringseksperter anbefaler ikke å bruke denne parabolen hver dag, spesielt de som ikke tolererer gjærkaker..

Pizza hjemmelaget mat er ikke dårligere enn kjøpet. Snarere, i deres smak kan overstige restauranten. Det er godt å servere pizza til barnas fester, men det er verdt det en eller to ganger i måneden, ikke mer.
Lean Pizza Dough
hvordan готовить постное тесто для пиццы
ingredienser Antall
mel 480 gram
vann 100 gram
bakepulver til deig 1 ss
vegetabilsk olje 60 ml
salt, sukker på en klemme
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier per 100 gram: 749 kcal

Denne deigen er forberedt veldig raskt. De sier at i Italia lager de bare en slik pizzadeig. Det viser seg tynt og sprø og er mer egnet for magen, fordi det ikke inneholder gjær..

Den er utarbeidet enkelt og enkelt, det er flere alternativer for forberedelsen. Men så snart julaften kommer, ville det være hyggelig å lære å lage magert pizzadeig.

I bolle sikt du først melet, tilsett salt, sukker (sukker skal tas dobbelt så mye salt), bakepulver til deigen og bland godt.

I en separat bolle, blandes på forhånd kokt, men avkjøles til varmt vann og vegetabilsk olje. Olivenolje er bedre å ta, det første spinnet.

å blande муку и масло

Deretter tilsettes vann og smør i små porsjoner til melet og rør. Som et resultat bør melet absorbere hele blandingen. For å gjøre deigen elastisk og velsmakende, må den stå i fem minutter i denne tilstanden, dekket med et lokk. Etter ti minutter, knead deigen..

deigen вымешать

Blanding bør være fra fem til syv minutter, deretter dekke med et håndkle og gå på skrivebordet. Så snart fyllingen er klar, skal deigen rulles til ønsket tykkelse..

rulle ut тесто

Rask gjærdeig oppskrift

Selv om det er en gjærfri deig, men med gjær det viser seg å være mer elastisk og velsmakende. For denne oppskriften må testen ha følgende produkter:

gjær тесто для пиццы

 • hvetemel – 320 gram:
 • tørr gjær – 5 gram;
 • salt – 1 ts;
 • granulert sukker – 2 ts;
 • vann – 200 gram;
 • vegetabilsk olje – 60-70 gram.

Det tar ca 20 minutter å lage deig..

Kalori er 1124 kcal.

Først må du sjekke hvordan gjæren fungerer. For å gjøre dette helles 5 g gjær (en teskje) i en kopp, tilsett litt varmt vann, sukker og mel. Etter ti eller femten minutter i koppen, stiger vannet og en hette dannes. Hvis den ikke dannes, er gjæren gammel og kan ikke konsumeres..

Mel skal siktes, tilsett salt, sukker og oppstøtet gjær og gradvis tilsett vann. Bland alt og tilsett 60 gram vegetabilsk olje på slutten. Du kan ta noen olje, solsikke og olivenolje vil fungere godt. Rør deigen, la den hvile i fem minutter og deretter knead på skrivebordet. Du må knead i kort tid, to eller tre minutter..

Pizza deig klar.

salat с сельдереемVi inviterer deg til å gjøre deg kjent med valget av salater fra hvitkål, som ikke bare er en utmerket tallerken for de som holder et innlegg, men også et ekte lagerhus med vitaminer.

Les hvordan du lager en deilig kylling fylt med grønnsaker..

Delicious croquettes i kremsaus, du kan lage mat i henhold til våre oppskrifter.

Honey Pizza Dough

I følge denne oppskriften blir deigen svært velsmakende og kan lagres i kjøleskapet i mer enn en dag. Røkt laks og kaviar kan brukes som fylling, og hvis du ikke har disse delikatesser, kan du lage mat med skinke, pølse og nederlandsk ost.

ingredienser:

 • hvetemel – 3 briller uten bakke;
 • varmt vann – 1 kopp;
 • honning – 1 ts;
 • gjær – 7 gram;
 • salt – 1 ts;
 • vegetabilsk olje – 1 ss.

Tiden til å forberede tar, gitt oppstigningen av testen, en time og femten minutter.

Kalori er 658 kcal.

Den første tingen å gjøre er å tilberede gjæren. Fra et glass varmt vann må du helle om lag en fjerdedel i en annen kopp og løse en teskje honning der. Tilsett gjær der og vent på at den stiger opp..

På denne tiden kan du sile melet, tilsett salt, gjenværende vann, oppstøtt gjær med honning, bland og tilsett vegetabilsk olje. Så snart melet absorberer all væskemasse, forblir den å knead deigen..

Overfør deigen på arbeidsbordet og knead med hendene til det er jevnt og glatt i omtrent fem minutter. Deretter skal deigen legges i en bolle, som du først må smøre med lett olivenolje og dekke med et fuktig håndkle. Håndkleet skal ikke være vått, det skal være fuktet og skrudd ut ordentlig, bare da dekker deigen..

Etter en halv time vil deigen stige, den må igjen blandes og legges i varmen i omtrent ti minutter. I løpet av denne tiden kan deigenes gluten slappe av og det blir lettere å dele og runde til de ønskede dimensjonene..

Hvilken fylling passer for rask pizza

fylling для пиццы

Vanligvis kan mange ikke forestille seg pizza uten pølser og ost, men med litt fantasi og ikke ønsker å spise fastfood, kan du lage mat denne parabolen med magert fylling.

Her er et eksempel på en fylling som ville passe for en magert pizza:

 • eggplanter – 2 mellomstore biter;
 • Bulgarsk pepper – 1 stk;
 • løk – 1 hode;
 • vegetabilsk olje – 60 gram;
 • greener;
 • hvitløk – 2 fedd;
 • tomater – 2-3 stykker;
 • tomat – 20 gram;
 • oliven – 8-10 ting;
 • salt;
 • sukker;
 • svart bakken pepper.

Det tar omtrent førti minutter å forberede seg.

Kalori er 983 kcal.

Denne fyllingen kan settes på en åpen fastende pizza og calzone pizza, det vil si lukket som en paus.

Først vasker du grønnsakene, hugger eggplanter i små biter og salt. Slå dem av i omtrent ti minutter, deretter tøm det vannet de sender ut og om nødvendig skyll det med salt. Vask paprika, rengjør fra korn og kutt i små firkanter. Løk er også kuttet i firkanter og gå stek.

Hell vegetabilsk olje i en stekepanne, legg løk og brenn til gjennomsiktighet på middels varme, legg til eggplanter først og deretter bulgarsk pepper. Således skal grønnsakene stekes i syv minutter, og i løpet av denne tiden er det nødvendig å vaske tomater og kutt i stykker.

Hvis ønskelig, kan huden fjernes. Legg tomatene på pannen til grønnsakene, stuv i ytterligere fem minutter, tilsett deretter litt tomatsaus for surhet, klem hvitløkene under en press, legg til pannen og sett de hakkede greenene i enden. Denne oppskriften er egnet persille og koriander..

Påfyllingen er klar. Det legges ut på deigen, og legg til skivede oliven på toppen..

Du kan også bruke fiskekjøtt, oliven og oliven, fiskekaviar, sopp, etc..

Hvordan lage saus til parabolen

Det er mange oppskrifter for pizza-sauser, den er forberedt på tomatpuré og med friske tomater og med hermetiserte tomater. Denne oppskriften er tilberedt med rullede eller skivede hermetiske tomater..

For matlaging trenger:

sausen

 • hermetisert tomater – 1 bank;
 • vegetabilsk olje – 50 gram;
 • hvitløk – 3 fedd;
 • krydder.

Matlaging tar omtrent tjue minutter..

Kalori er 653 kcal.

Hell oliven eller annen vegetabilsk olje i en panne, varme litt og legg knuste hvitløksklyv. Hvitløk må gi sin smak, da må den fjernes. Stek hvitløken i ca tre minutter og sørg for at den ikke steker, ellers vil smaken av sausen være bitter.

Deretter fjernes hvitløk fra pannen og tomatene blir tilsatt. Ytterligere kokesaus er delt inn i to etapper. I første trinn må du ta med tomater til full beredskap, og i andre trinn må du legge til krydder og fordampe sausen til ønsket tykkelse..

Så snart tomater begynner å koke, brenner ovnen i komfyren, og pannen er dekket med lokket og tilberedt til det er mykt. Det tar bare fem minutter å gjøre dette, og deretter åpne lokket og tilsett krydder som tørr oregano og tørr basilikum..

Deretter må sausen saltes, tilsett svart pepper, litt sukker og smake på det. Hvis du mangler salt eller tomater er for sure, blir salt og sukker tilsatt tilsvarende. I henhold til reglene, på slutten er det nødvendig å pierce sausen med en blender slik at den har en jevn tekstur, men dette er ikke nødvendig. Sausen er klar.

Bake, steke eller lage mat i en treg kokekanne?

Ifølge den klassiske oppskriften, blir pizza tilberedt i ovnen. For dette er ovnen slått på ved den maksimale temperaturen den har, og en spesiell stein legges på selve bunnen, hvor pizzaen er bakt..

Men siden mange ikke har denne steinen, legges et bakeplate i bunnen av ovnen og varmes opp. Det er bedre å sette den forberedte deigen med fyllingen på bakepapir, og så snart bakeplaten blir varm, ta den ut og legg kaken på det.

Pizza blir bakt på denne måten raskt, fra fem til syv minutter i den nederste raden i ovnen.

Noen husmødre får hånden til å lage mat denne parabolen i pannen, spesielt når den er liten. For å gjøre dette, bør pannen også være godt oppvarmet, hell vegetabilsk olje og legg pizza på toppen. Hvis pannen er god, vil deigen ikke holde seg fast, og for å gjøre det godt bakt, er det bedre å lukke lokket på toppen.

Stekt pizza i ti minutter eller tolv, alt avhenger av varmeovnen. Brannen bør reduseres så snart deigen er inne, ellers vil den brenne.

I tregkokeren blir denne parabolen kokt mye lengre, men dette gjør det ikke mindre velsmakende. Deigen er best gjort gjær, da koketiden tar 40 minutter eller 50.

Tilbered deigen og fyllingen på vanlig måte, og slå deretter på tregkokeren, sett deigen på bakpapiret på bunnen av bollen, topp med alle nødvendige magre ingredienser som saus, sopp, løk, grønnsaker, oliven og grønne erter, salve med majones.

Deretter skal den langsomme komfyren settes på “Baking” -modus, og tiden må settes avhengig av dekkens tykkelse..

I alle tre tilfeller er pizza velsmakende, nyt måltidet.!

Lite hemmeligheter for fasting

Advent er ikke så streng som den store. Faste får lov til å spise fisk på bestemte tidspunkter. Derfor kan bordet være variert og velsmakende..

Når det gjelder den magre pizzaen, er oppskrifter for matlaging rikelig. Og deigen er magert og fylling. Det er noen hemmeligheter i matlaging magre retter:

 1. Hemmeligheten med deilig magert pizza er i valget av olivenolje, for pizza må du ta ekstra vergine smør, dette er den beste olivenoljen;
 2. Denne oljen legges ikke bare til deigen, men det smøres også med et lag deig på toppen av det slik at det ikke er noe rålag mellom fyllingen og deigen.
 3. Tomatesaus spres bare etter at deigen er spredt av olivenolje;
 4. For raskt kan du lage en pizza uten tomatsaus, det vil si den blir hvit, med sopp. Denne parabolen heter “Blanca”;
 5. En annen magert versjon av en pizza med en søt fylling: valnøtter, rosiner, svisker og frukt, hvis det ikke er noen faste, kan du legge til ost.

Generelt kommer pizza i forskjellige former. Så kalles en runde klassisk, og en rektangulær form – romersk. Det kan også være åpent og lukket. Den lukkede skålen heter Calzone, fra det italienske ordet for bukser. Denne magre pizzaen kan også tilberedes med vegetabilsk fylling, i en lukket form beholder de sin smak og aroma..

Loading...

Slik lagrer du lean pizzadeig

En slik enkel tallerken, som pizza, kom fast inn i livet til den moderne mannen. Mange mennesker, spesielt unge, kan ikke forestille seg dietten uten pizza. I hovedsak er dette et varmt smørbrød med forskjellige fyllinger..

Lean pizza er tilberedt med og uten gjær. Noen liker når deigen er tynn, nesten umerkelig, mens andre foretrekker en ganske tykk deig og forskjellige fyllinger. I alle fall ser pizza ut deilig, men ernæringseksperter anbefaler ikke å bruke denne parabolen hver dag, spesielt de som ikke tolererer gjærkaker..

Pizza hjemmelaget mat er ikke dårligere enn kjøpet. Snarere, i deres smak kan overstige restauranten. Det er godt å servere pizza til barnas fester, men det er verdt det en eller to ganger i måneden, ikke mer.
Lean Pizza Dough
hvordan готовить постное тесто для пиццы
ingredienser Antall
mel 480 gram
vann 100 gram
bakepulver til deig 1 ss
vegetabilsk olje 60 ml
salt, sukker på en klemme
Tilberedningstid: 15 minutter Kalorier per 100 gram: 749 kcal

Denne deigen er forberedt veldig raskt. De sier at i Italia lager de bare en slik pizzadeig. Det viser seg tynt og sprø og er mer egnet for magen, fordi det ikke inneholder gjær..

Den er utarbeidet enkelt og enkelt, det er flere alternativer for forberedelsen. Men så snart julaften kommer, ville det være hyggelig å lære å lage magert pizzadeig.

I bolle sikt du først melet, tilsett salt, sukker (sukker skal tas dobbelt så mye salt), bakepulver til deigen og bland godt.

I en separat bolle, blandes på forhånd kokt, men avkjøles til varmt vann og vegetabilsk olje. Olivenolje er bedre å ta, det første spinnet.

å blande муку и масло

Deretter tilsettes vann og smør i små porsjoner til melet og rør. Som et resultat bør melet absorbere hele blandingen. For å gjøre deigen elastisk og velsmakende, må den stå i fem minutter i denne tilstanden, dekket med et lokk. Etter ti minutter, knead deigen..

deigen вымешать

Blanding bør være fra fem til syv minutter, deretter dekke med et håndkle og gå på skrivebordet. Så snart fyllingen er klar, skal deigen rulles til ønsket tykkelse..

rulle ut тесто

Rask gjærdeig oppskrift

Selv om det er en gjærfri deig, men med gjær det viser seg å være mer elastisk og velsmakende. For denne oppskriften må testen ha følgende produkter:

gjær тесто для пиццы

 • hvetemel – 320 gram:
 • tørr gjær – 5 gram;
 • salt – 1 ts;
 • granulert sukker – 2 ts;
 • vann – 200 gram;
 • vegetabilsk olje – 60-70 gram.

Det tar ca 20 minutter å lage deig..

Kalori er 1124 kcal.

Først må du sjekke hvordan gjæren fungerer. For å gjøre dette helles 5 g gjær (en teskje) i en kopp, tilsett litt varmt vann, sukker og mel. Etter ti eller femten minutter i koppen, stiger vannet og en hette dannes. Hvis den ikke dannes, er gjæren gammel og kan ikke konsumeres..

Mel skal siktes, tilsett salt, sukker og oppstøtet gjær og gradvis tilsett vann. Bland alt og tilsett 60 gram vegetabilsk olje på slutten. Du kan ta noen olje, solsikke og olivenolje vil fungere godt. Rør deigen, la den hvile i fem minutter og deretter knead på skrivebordet. Du må knead i kort tid, to eller tre minutter..

Pizza deig klar.

salat с сельдереемVi inviterer deg til å gjøre deg kjent med valget av salater fra hvitkål, som ikke bare er en utmerket tallerken for de som holder et innlegg, men også et ekte lagerhus med vitaminer.

Les hvordan du lager en deilig kylling fylt med grønnsaker..

Delicious croquettes i kremsaus, du kan lage mat i henhold til våre oppskrifter.

Honey Pizza Dough

I følge denne oppskriften blir deigen svært velsmakende og kan lagres i kjøleskapet i mer enn en dag. Røkt laks og kaviar kan brukes som fylling, og hvis du ikke har disse delikatesser, kan du lage mat med skinke, pølse og nederlandsk ost.

ingredienser:

 • hvetemel – 3 briller uten bakke;
 • varmt vann – 1 kopp;
 • honning – 1 ts;
 • gjær – 7 gram;
 • salt – 1 ts;
 • vegetabilsk olje – 1 ss.

Tiden til å forberede tar, gitt oppstigningen av testen, en time og femten minutter.

Kalori er 658 kcal.

Den første tingen å gjøre er å tilberede gjæren. Fra et glass varmt vann må du helle om lag en fjerdedel i en annen kopp og løse en teskje honning der. Tilsett gjær der og vent på at den stiger opp..

På denne tiden kan du sile melet, tilsett salt, gjenværende vann, oppstøtt gjær med honning, bland og tilsett vegetabilsk olje. Så snart melet absorberer all væskemasse, forblir den å knead deigen..

Overfør deigen på arbeidsbordet og knead med hendene til det er jevnt og glatt i omtrent fem minutter. Deretter skal deigen legges i en bolle, som du først må smøre med lett olivenolje og dekke med et fuktig håndkle. Håndkleet skal ikke være vått, det skal være fuktet og skrudd ut ordentlig, bare da dekker deigen..

Etter en halv time vil deigen stige, den må igjen blandes og legges i varmen i omtrent ti minutter. I løpet av denne tiden kan deigenes gluten slappe av og det blir lettere å dele og runde til de ønskede dimensjonene..

Hvilken fylling passer for rask pizza

fylling для пиццы

Vanligvis kan mange ikke forestille seg pizza uten pølser og ost, men med litt fantasi og ikke ønsker å spise fastfood, kan du lage mat denne parabolen med magert fylling.

Her er et eksempel på en fylling som ville passe for en magert pizza:

 • eggplanter – 2 mellomstore biter;
 • Bulgarsk pepper – 1 stk;
 • løk – 1 hode;
 • vegetabilsk olje – 60 gram;
 • greener;
 • hvitløk – 2 fedd;
 • tomater – 2-3 stykker;
 • tomat – 20 gram;
 • oliven – 8-10 ting;
 • salt;
 • sukker;
 • svart bakken pepper.

Det tar omtrent førti minutter å forberede seg.

Kalori er 983 kcal.

Denne fyllingen kan settes på en åpen fastende pizza og calzone pizza, det vil si lukket som en paus.

Først vasker du grønnsakene, hugger eggplanter i små biter og salt. Slå dem av i omtrent ti minutter, deretter tøm det vannet de sender ut og om nødvendig skyll det med salt. Vask paprika, rengjør fra korn og kutt i små firkanter. Løk er også kuttet i firkanter og gå stek.

Hell vegetabilsk olje i en stekepanne, legg løk og brenn til gjennomsiktighet på middels varme, legg til eggplanter først og deretter bulgarsk pepper. Således skal grønnsakene stekes i syv minutter, og i løpet av denne tiden er det nødvendig å vaske tomater og kutt i stykker.

Hvis ønskelig, kan huden fjernes. Legg tomatene på pannen til grønnsakene, stuv i ytterligere fem minutter, tilsett deretter litt tomatsaus for surhet, klem hvitløkene under en press, legg til pannen og sett de hakkede greenene i enden. Denne oppskriften er egnet persille og koriander..

Påfyllingen er klar. Det legges ut på deigen, og legg til skivede oliven på toppen..

Du kan også bruke fiskekjøtt, oliven og oliven, fiskekaviar, sopp, etc..

Hvordan lage saus til parabolen

Det er mange oppskrifter for pizza-sauser, den er forberedt på tomatpuré og med friske tomater og med hermetiserte tomater. Denne oppskriften er tilberedt med rullede eller skivede hermetiske tomater..

For matlaging trenger:

sausen

 • hermetisert tomater – 1 bank;
 • vegetabilsk olje – 50 gram;
 • hvitløk – 3 fedd;
 • krydder.

Matlaging tar omtrent tjue minutter..

Kalori er 653 kcal.

Hell oliven eller annen vegetabilsk olje i en panne, varme litt og legg knuste hvitløksklyv. Hvitløk må gi sin smak, da må den fjernes. Stek hvitløken i ca tre minutter og sørg for at den ikke steker, ellers vil smaken av sausen være bitter.

Deretter fjernes hvitløk fra pannen og tomatene blir tilsatt. Ytterligere kokesaus er delt inn i to etapper. I første trinn må du ta med tomater til full beredskap, og i andre trinn må du legge til krydder og fordampe sausen til ønsket tykkelse..

Så snart tomater begynner å koke, brenner ovnen i komfyren, og pannen er dekket med lokket og tilberedt til det er mykt. Det tar bare fem minutter å gjøre dette, og deretter åpne lokket og tilsett krydder som tørr oregano og tørr basilikum..

Deretter må sausen saltes, tilsett svart pepper, litt sukker og smake på det. Hvis du mangler salt eller tomater er for sure, blir salt og sukker tilsatt tilsvarende. I henhold til reglene, på slutten er det nødvendig å pierce sausen med en blender slik at den har en jevn tekstur, men dette er ikke nødvendig. Sausen er klar.

Bake, steke eller lage mat i en treg kokekanne?

Ifølge den klassiske oppskriften, blir pizza tilberedt i ovnen. For dette er ovnen slått på ved den maksimale temperaturen den har, og en spesiell stein legges på selve bunnen, hvor pizzaen er bakt..

Men siden mange ikke har denne steinen, legges et bakeplate i bunnen av ovnen og varmes opp. Det er bedre å sette den forberedte deigen med fyllingen på bakepapir, og så snart bakeplaten blir varm, ta den ut og legg kaken på det.

Pizza blir bakt på denne måten raskt, fra fem til syv minutter i den nederste raden i ovnen.

Noen husmødre får hånden til å lage mat denne parabolen i pannen, spesielt når den er liten. For å gjøre dette, bør pannen også være godt oppvarmet, hell vegetabilsk olje og legg pizza på toppen. Hvis pannen er god, vil deigen ikke holde seg fast, og for å gjøre det godt bakt, er det bedre å lukke lokket på toppen.

Stekt pizza i ti minutter eller tolv, alt avhenger av varmeovnen. Brannen bør reduseres så snart deigen er inne, ellers vil den brenne.

I tregkokeren blir denne parabolen kokt mye lengre, men dette gjør det ikke mindre velsmakende. Deigen er best gjort gjær, da koketiden tar 40 minutter eller 50.

Tilbered deigen og fyllingen på vanlig måte, og slå deretter på tregkokeren, sett deigen på bakpapiret på bunnen av bollen, topp med alle nødvendige magre ingredienser som saus, sopp, løk, grønnsaker, oliven og grønne erter, salve med majones.

Deretter skal den langsomme komfyren settes på “Baking” -modus, og tiden må settes avhengig av dekkens tykkelse..

I alle tre tilfeller er pizza velsmakende, nyt måltidet.!

Lite hemmeligheter for fasting

Advent er ikke så streng som den store. Faste får lov til å spise fisk på bestemte tidspunkter. Derfor kan bordet være variert og velsmakende..

Når det gjelder den magre pizzaen, er oppskrifter for matlaging rikelig. Og deigen er magert og fylling. Det er noen hemmeligheter i matlaging magre retter:

 1. Hemmeligheten med deilig magert pizza er i valget av olivenolje, for pizza må du ta ekstra vergine smør, dette er den beste olivenoljen;
 2. Denne oljen legges ikke bare til deigen, men det smøres også med et lag deig på toppen av det slik at det ikke er noe rålag mellom fyllingen og deigen.
 3. Tomatesaus spres bare etter at deigen er spredt av olivenolje;
 4. For raskt kan du lage en pizza uten tomatsaus, det vil si den blir hvit, med sopp. Denne parabolen heter “Blanca”;
 5. En annen magert versjon av en pizza med en søt fylling: valnøtter, rosiner, svisker og frukt, hvis det ikke er noen faste, kan du legge til ost.

Generelt kommer pizza i forskjellige former. Så kalles en runde klassisk, og en rektangulær form – romersk. Det kan også være åpent og lukket. Den lukkede skålen heter Calzone, fra det italienske ordet for bukser. Denne magre pizzaen kan også tilberedes med vegetabilsk fylling, i en lukket form beholder de sin smak og aroma..

Loading...