Slik lagrer du næringsrik kyllingbrystsuppe

I varmebehandlingsprosessen mister kjøttprodukter mye av deres nyttige vitaminer og mineraler. For å lagre kyllingbremssuppe riktig, for å bevare en stor del av de nyttige stoffene, må du vite hvordan du skal forberede denne typen kjøtt, hvor lenge prosessen med å lage en tallerken skal ta.

Hvordan lagre kyllingbryst

En av de mest rimelige og populære kjøttprodukter anses å være kjøtt fra kyllingbryst..

De fleste hustruer tror på at kyllingens hvite kjøtt blir stekt og tørt i matlagingsprosessen, og best av alt denne typen kjøtt er egnet til matlaging i stekt form eller til salat. Denne oppfatningen er veldig feilaktig – å forberede brystet du trenger bare å vite hvordan du velger det riktig, hvor mye tid du trenger for å tilberede matlagingsprosessen..

I butikker og supermarkeder blir kylling solgt kjølt eller frosset. Tør kjøttet til romtemperatur før du kokker brystene, og start deretter ytterligere varmebehandling. De viktigste hemmelighetene bak kokende hvitt kjøtt for kjøttkraft og suppe er:

kylling филе

 1. Kyllingefilet trenger ikke separeres fra beinet, fjern huden fra den for større metning, smak av parabolen;
 2. Vann skal være kaldt, dekke kjøtt;
 3. Tilsett salt og krydder bare etter koking;
 4. Brannen etter koking bør reduseres slik at matlagingsprosessen er langsom og gradvis, og brystet er mer saftig;
 5. Når du lagrer suppe, må du lagre fileten ikke mer enn tjue minutter etter koking.
 6. Greens, laurbærblade bør legges på slutten av matlagingen slik at kjøtt og andre produkter ikke er bittere;
 7. For å redusere hele matlagingsprosessen, kan du forhåndsskære kjøttet i stykker.

Et annet viktig faktum som påvirker hele prosessen med å lage kyllingbryst, er at kyllingen kan dyrkes hjemme, og prosessen med matlaging vil sikkert øke i tide. For å sjekke beredskapen trenger du bare å stikke kjøttet med en gaffel og se fargen på den rennende juice – rødt og rosa indikerer at hvitt kjøtt ikke er klart.

Rask oppskrift
hvordan приготовить питательный суп из куриной грудки
ingredienser Antall
kyllingbryst 450 g
gulrot 100 g
potet 400 g
løk 100 g
vann 2,5 l
krydder og salt etter smak ≈ 5 g hver
dill 30 g
Tilberedningstid: 40 minutter Kalorier per 100 gram: 29 kcal
Fordelen med flytende og varme retter med kyllingfilet ligger hovedsakelig i at kjøtt for ¼ består av protein, det er kalorier og perfekt støtter immunitet, og fører til kroppens vitaminer B, C, PP, A, mineraler – jern, natrium, magnesium, kalium klor og mange andre.

Køl brystene ved normal romtemperatur, skyll, kutt i stykker med tre centimeter i størrelse og legg i en gryte, hell kaldt vann. På ovnen etter koking, fjern skummet, kok i ti minutter.

Parallelt med prosessen med å koke rent grønnsakene. Skjær potetene i firkanter, gulrotstrakter, løk, finvilje. Sende grønnsaker til kjøtt og kok i ti minutter, og deretter sjekke beredskap av potetene og hell salt, krydder og finhakket dill. Stopp matlaging om nødvendig i ca. fem minutter ved lav varme.

Kyllingbrystssuppe skal brygges i omtrent femten minutter og kan serveres med ferske grønnsaker, urter, rugbrød.

Dietary kyllingbryst suppe

kylling супчик

På en diett på grunn av sykdom eller rett og slett for å redusere vekt og opprettholde vannbalansen i kroppen det beste alternativet ville være å bruke en suppe med kylling bryst. Dette hvite kjøttet inneholder mange gunstige mikronæringsstoffer og anses å være lett fordøyelig. For matlaging av hvit kjøttssuppe trenger du bare:

 • kyllingbryst – 400 g;
 • gulrot – 150 g;
 • poteter – 300 g;
 • søt pepper – 200 g;
 • greener – 40 g;
 • løk – 100 g;
 • salt, krydder – 5 g;
 • løvblad – 1 stk.
 • vann – 2,5 l.

Å lage en kostholdig kyllingsuppe tar bare tretti minutter, og ernæringsverdien på hundre gram er ganske lav og beløper seg til 25 kcal..

I begynnelsen av tilberedningen skal kjøttet avkjøles og kuttes i stykker med tre centimeter i størrelse. Hell kaldt vann i en gryte og legg ut fileten. Kok det til kokt – det tar omtrent femten minutter, fjern skummet og fjern fra kjøttet hele kokt kyllingbryst.

Mens kjøttet er kokt, er alle grønnsaker forberedt – renset og skåret i terninger med forskjellige størrelser: store poteter, gulrøtter og paprika i terninger centimeter, og den beste løk skåret i tynne halve ringer. I kjøttkjøttet fra kjøttet sendte de første poteter, kokt til mykt. Deretter helles resten av grønnsakene, salt er tilsatt, krydder.

Fem minutter senere blir kjøttet kastet tilbake, i tillegg til laurbærblad og finhakkede utvalgte greens. Etterpå kan suppen fjernes fra ovnen og la den fylles i ti minutter..

Pass på at du fjerner løvbladet før du serverer det – det kan gi unødvendig bitterhet til kostholdssuppe. Du kan øke de gode egenskapene til suppen ved å legge bokhvete i stedet for poteter.

Kyllingfilet suppe med vermicelli

Likevel er den viktigste funksjonen av flytende tallerken med kylling bør ikke anses bare gagne rike vitamin kompleks av kjøttprodukt, men steketiden. Prosessen med å lage en suppe av kyllingbryst er veldig lett, enkel, selv med tillegg av pasta, som ikke bare er helt kompatibel med alle ingrediensene, men gir også metning og metthetsfølelse. For matlaging vil varme og smakfulle retter være nødvendig:

suppe из курицы

 • poteter – 300 g;
 • vermicelli (liten) – 70 g;
 • kyllingbrystfilet – 400 g;
 • løk – 100 g;
 • magert olje – 20 g;
 • gulrot – 100 g;
 • pepper, krydder, salt – 5 g;
 • bay leaf å smake;
 • vann – 2 l.

Et duftende, hjertelig første kurs vil være klart på bare førti minutter, dets kaloriinnhold per hundre gram – 45 kcal.

Prinsippet om matlaging er ganske enkelt, og prosessen er bedre å starte med kjøtt. Det må avfrostes, vaskes og kuttes i stykker. Sett det i en kasserolle, hell vann over det og send det til høy varme, som etter koking skal reduseres. Skimmer må fjerne skummet flere ganger.

Peel poteter, kutt i små terninger. Kast kyllingfileten når kjøttkraft kokes i tjue minutter. Kok ved å legge til krydder, pepper og salt til potetene er myke. I løpet av denne tiden må de resterende grønnsakene skrelles, hakkes vilkårlig og foretrekke og stek litt i smør.

For et par minutter før matlagingen slutter, hell de stekte løkene, gulrøtterne og kaster nudlene, finhakkede greener, og la dem koke, slår øyeblikkelig av.

Suppe kan serveres sammen med friske og hermetiske grønnsaker, hjemmelaget ikke for rømme og brød.

salatKlassisk salat med bønner – den mest populære salaten på vinterbordet. Matlaging er lett, alle kan håndtere det..

Oppskriften på en deilig salat med kål og eddik, leses her.

Soppsuppe med perlebyg er et rikt, solid måltid for hver dag. Vår oppskrift.

Kyllingbrystssuppe med egg

Den første varme parabolen kan tilberedes fra nesten hvilken som helst del av kyllingekroppen. Men det er suppen med brystet har:

 • utmerket oppvarming effekt;
 • er lett fordøyelig, lavt kaloriinnhold;
 • inneholder proteiner, karbohydrater og mindre kolesterol og fett enn andre kjøttprodukter.

Det er mange produkter som kan legge til mye hjerte og rikdom til suppen. Kyllingbrystløk i kjøttkraft er fantastisk kombinert med egg. For å gjenopprette en veldig enkel, rask å forberede oppskrift vil kreve:

 • kyllingbryst – 400 g;
 • gulrøtter – 100 g;
 • poteter – 300 g;
 • egg – 2 stk.
 • løk – 70 g;
 • grønn å smake – 40 g;
 • salt, krydder – 7 g;
 • vann – 2 l.

Bare tretti minutter vil være nødvendig for å lage en suppe, og kaloriinnholdet på hundre gram vil være lik 38 kcal..

I begynnelsen av tilberedningen, hell vann i pannen og sett den skivede kyllingfileten inn i den i mellomstore skiver..

kjøttet порезать

Kok på ovnen, kok over høy varme til koking, og kok deretter i 10 minutter. Ikke glem å fjerne skummet med en skimmer, salt kjøttkraft og tilsett krydder.

skimmer снять пенку

Mens prosessen med å koke kjøttet finner sted, vil du raskt rydde grønnsakene og skjær vilkårlig, men helst tykke gulrot kuber, poteter i store terninger og løk fint. Først blir gulrøtter sendt til buljongen med kokt bryst, deretter løk. Når disse grønnsakene kokes, helles potetene.

legge овощи

Eggene skal hamres i en separat beholder og piskes til et skum dannes. Når alle grønnsakene i suppen klar, det er behov for raskt å komme i veien, samtidig infusjonen en svært tynn strøm av egg – de har til å krølle seg en tynn tråd på overflaten av rettene. Deretter tilsettes grønnsaker, varm suppe er infundert i ti minutter..

Du kan servere med salat med friske, syltet grønnsaker, sennep og rømme.

suppe готов

Nyttige tips

Det er svært få oppskrifter som til og med uerfarne kokker kan bruke til å forberede en tallerken. Disse inkluderer en veldig sunn suppe, som inneholder et stort utvalg av vitaminer og mineraler i alle ingredienser, inkludert kyllingbryst. Det er noen enkle tips du bør bruke når du lager en velsmakende, tilfredsstillende og rask flytende tallerken:

 1. Duften, den vakre fargen på buljongen med nudler, vil bidra til å gi grønnsakene, og legger til ikke helt peelte løk, gulrotrot, selleri, persille, som så lett blir fjernet fra suppen;
 2. Du bør riktig beregne mengden pasta til en flytende tallerken – ved å legge til mange av dem, kan du ikke få grøt, men grøt;
 3. Hvis du vil lage en matbit med klar kjøttkraft, bør du lage mat sakte, med lav varme, uten å dekke lokket.
 4. Det er bedre å legge til salt på slutten av kyllingbrystet, etter å ha fjernet alt skummet;
 5. For å redusere kaloriinnholdet må du fjerne huden og fjerne beinene fra kjøttdelen, og for å øke mengden og rikheten til buljongen, tvert imot, la dem stå og kok brystet helt..

Kyllingbrystssuppe vil i hvert fall vise seg deilig – det viktigste er ikke å overdrive det. Alle produkter, spesielt grønnsaker og kyllingfilet, er perfekt kombinert og gir bare kroppen de mest nyttige stoffene..

Loading...