Slik lagrer du ostemasse-ovn i ovnen og tregkokeren

Oppskriften på en slik gryte kan brukes hvis barn ikke liker å spise hytteost. Absolutt er det ikke rimelig å fjerne det fra kostholdet, fordi det inneholder kalsium og andre nyttige elementer. Gryte av stekt ost og ris bør appellere til hele familien. Det kan være forberedt på te eller til frokost. Den ferdige parabolen vil bli enda bedre hvis du heller den med sirup eller syltetøy.

Hytteost og risgryte som i barnehagen
hvordan приготовить творожно-рисовую запеканку в духовке и мультиварке
ingredienser Antall
ris (hvit, rund) 1/3 st.
vann eller melk (1,5%) ½ st.
egg 2 stk.
cottage cheese (1,8%) 125 g
noen kjære, men det er bedre å ta væske 1 ss. l.
tørket aprikoser 7-8 stykker.
avløp. oljer smøre veggene i formen
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 156 kcal

Denne oppskriften vil minne deg om barndommen. Det var slik en gryte som mange prøvde i barnehagen eller på skolen. Det er ikke vanskelig å forberede det hvis du følger instruksjonene i oppskriften..

Før matlaging må rå ris vaskes, deretter kokes i 100 ml vann eller melk. Når væsken koker, må brannen bli gjort veldig svak, dekk grøten og lag den i ytterligere 15 minutter..

Tørkede aprikoser er kuttet i ganske små biter og gjennomvåt i vann for en stund.

Når grøden er klar, bør den ha lov til å kjøle seg ned, og legg deretter til ost, egg, honning til den. Knead alle ingrediensene slik at de er godt blandet sammen. Legg til tørkede aprikoser og bland alt igjen. Sett massen i form, hvor veggene er oljet. Slå ovnen på 180 grader og stek oppretten i 25-30 minutter.

Etter ovnen, la gryten kjøle litt for å gjøre det lettere å komme seg ut av formen..

Gryte med nøtter og svisker

med орехами и черносливом

Et annet alternativ er en gryte med cottage cheese og ris – med nøtter og svisker. I denne oppskriften, blir bakken malt gjennom en sigte. Dette kan gjøres i andre tilfeller for å gjøre gryten mer øm og smuldrende..

produkter:

 • 2 egg;
 • 200 g hytteost (bedre enn fettfattig);
 • 25 gram nøtter (valnøtter, cashewnøtter, mandler passer til gryteretter);
 • 25 g svisker;
 • 100 gram risgrøt (kokt fra hvit rund ris);
 • 1.5 Art. l. rømme (10%);
 • 2 g salt
 • 1 ts avløp. oljer.

Forberedelsestid: 1 time 15 min.

Kaloriinnhold per 100 g: 152 kcal.

Høst ost gjennom en sigte, blandet med rømme. Egghvit og -gulv må deles og legges i forskjellige beholdere..

Gresskar med sukker, bakken, deretter tilsatt ostemassen med rømme. Vask nøtter og svesker, kutt i små biter og legg til ostemasse-massen, som deretter omrøres igjen..

Ekorn med salt piskes til et fluffy skum oppnås. Bland langsomt proteiner med hovedmassen. Legg deretter risgrøt og bland igjen..

Hage ost og ris gryte med nøtter og svesker blir bakt i ovnen, skrudd på 180 grader i 35 minutter, deretter stiger temperaturen til 200, og etter 10-15 minutter kan fatet fjernes fra ovnen. Veggene i formen må oljes..

sausenLingonberry kjøtt saus – en oppskrift med bilder og steg-for-steg anbefalinger fra erfarne kokker.

Slik lagrer du tradisjonelle dumplings i mikrobølgeovn, les her.

Les hvordan du lager deilige poteter med biff og poteter i en gryte. Oppskrift her.

Hytteost og risgryte med epler

Den søte smaken av hytteost og ris blandet med sukker kan fortynnes hvis du bruker epler i oppskriften. For matlaging er det verdt å finne ikke store, duftende frukter med en liten surhet (varianter av granny smith, Antonovka, hvit fylling bør være egnet).

produkter:

 • 3 ss. l. rømme (10%);
 • 200 g hytteost (bedre å ta fettfri);
 • 150 gram ris (hvit, rund);
 • 4 ss. l. sukker;
 • 6 epler (små, bedre å ta litt sure sorter);
 • ½ ts kanel;
 • avløp. olje (for muggvegger).

Forberedelsestid: 1 time 20 min.

Kalorier 100 g gryte: 125 kcal.

Høstost blandet med 1 ss. l. rømme og 2 ss. l. sukker. Epler må kuttes i små terninger (det er ikke nødvendig å fjerne huden), hell i det gjenværende sukkeret, tilsett kanel, bland.

kutt inn яблоки

Kok ris og skyll deretter med kaldt vann..

å koke кашу

Epler, ris og ostemasse blandes og legges ut i en form der parabolen vil bli bakt (formens vegger er foroljet).

legge seg ut в форму

Temperaturen i ovnen er satt til 200 grader og gryten blir bakt i 40 minutter..

gryte

Høst ostekak på rismel

Med denne oppskriften kan du lage en lett, ikke så søt tallerken. Hvis du ikke har nok søtthet, kan du så hell den ferdige gryten med syltetøy, kondensert melk, honning.

produkter:

 • 240 g yoghurt (uten tilsetningsstoffer og ikke fett);
 • 600 g hytteost (5%);
 • 3 egg (skille hvite og egg fra hverandre);
 • 75 g rismel.

Tilberedningstid: 45 minutter.

Kalorier per 100 g: 149 kcal.

Hvordan lage kokkost med rismel? Alle produkter, unntatt proteiner, blandes. Så pisker til en storslått statlig protein. Bland dem langsomt med resten av massen. Bake tallerkenen du trenger i ovnen slått på 180 grader i 40 minutter.

Oppskrift med gresskar for multikooker

gryte в мультиварке

Multicooker – et uunnværlig verktøy på kjøkkenet. Mens hun er matlaging, kan du gjøre noe annet. Det er veldig lett å lage ostegris-risglass i den. For en endring i oppskriften kan du inkludere et gresskar.

produkter:

 • 300 g gresskar;
 • 500 g hytteost (5%);
 • 3 egg;
 • 200 g surkrem (10%);
 • 80 g semolina;
 • 1 ts. bakepulver og vaniljesukker;
 • avløp. olje for å smøre skålens vegger.

Tid brukt: 1 time.

Kalorier for 100 g produkt: 183 kcal.

Gresskar trenger å vaske, skille riktig mengde masse, kutt og grovt rist. Egg er lett pisket med sukker. Legg til ost til dem og bland dem, sett så gresskar, rømme og semolina. Alt er rørt igjen.

Det siste bakepulveret og vaniljesukker er tilsatt. Hele massen er lagt ut i en forsmurt multikookerskål. Inkludert modus “Baking” i en time.

Deretter kan du sjekke gryten med en tørr tannpirk – hvis retten er godt bakt, kan du fullføre matlagingen. Noen ganger tar det 15-20 minutter. Etter at multikookeren er slått av, la gryten kjøle seg ned.

Litt avgjort søt ris-hytte ostegryte med gresskar kan serveres.

Etter å ha prøvd å lage mat denne parabolen, vil du vite hvor mye neste gang å sette sukker, cottage cheese eller ris, fordi alle har forskjellige preferanser. Det er veldig viktig å lage risen riktig – det skal være mykt, men ikke for kokt..

Du kan trygt eksperimentere med en gryte – for eksempel legge til gresskar, eple og rosiner til massen. Eller svisker og tørkede aprikoser. Går bra med ris og ostemasse banan eller ananas. Du kan hente desserten med sjokoladesirup eller smør toppen skare med sjokoladepasta.

Den ferdige parabolen skal stå litt, så blir det enda mer velsmakende. Hage ost og ris gryte kan etterlades i kjøleskapet neste dag, og det vil ikke miste smak. Før bruk skal den oppvarmes i mikrobølgeovn..

Loading...