Slik lagrer du samsa fra bladerdeig

Puff pastry samsa er en tallerken med orientalsk kultur. Det er en slags patty med kjøtt og løk inni. Det finnes mange alternativer for forskjellige påfyll, men hovedoppskriften inkluderer lam, krydder og et stort antall løk.

Samsa

For å forberede innholdet i samsaen, må kjøttet hakkes, ikke jordet. Ofte brukes ikke bare kjøtt, men også ulike grønnsaker, som poteter, gresskar eller linser, til å lage denne parabolen..

En veldig stor rolle i forberedelsen av denne parabolen er orientalske krydder. Black Pepper og Zira er lagt til oftest..

Den vanligste samsaen i Asia, Afrika og Middelhavet.

For tilberedning av disse paiene i østlige land bruker en spesiell ovn, som kalles tyndyr. Men i dagens ovner kan parabolen ikke bli verre..

Puff-konditorioppskrifter for samsa: Nei gjær og gjær

For å lage deig til samsa uten å bruke gjær, vil følgende produkter være nødvendig:

 • 1 kg hvetemel
 • 2 kopper litt oppvarmet melk;
 • 1 liten skje salt
 • 4 egg;
 • 50 gram margarin eller smør.

Til å begynne med siktes melet og blandes forsiktig med salt. I en separat beholder må du varme opp melken litt og drive egg inn i den. Alt blandes grundig til en jevn, jevn masse dannes..

deigen для самсыMargarine eller smør bør smelte og la avkjøles, og deretter tilsettes melk med egg. Alt er grundig blandet igjen.

Og til slutt, bland blandingen med mel og knead deigen, noe som skulle vise seg å være ekstremt elastisk..

Deigen er dekket med et serviett og bare forlatt litt tid til å hvile..

Liste over ingredienser for å lage deig på gjær:

 • 1 kg hvetemel
 • 2 kopper vann, litt oppvarmet;
 • 30 gram gjær, fortrinnsvis rå;
 • 1,5 ts salt
 • 1 ss sukker eller granulert sukker.

Samsa печенаяFor å forberede, ta et halvt glass lunkent vann og hell det i en bestemt beholder. Salt og granulert sukker blir tilsatt til vannet, blandet til helt oppløst, og deretter tilsettes gjæren, som også må blandes inntil oppløst. Beholderen med innholdet dekket med et serviett og forlatt i et varmt bortgjemt sted i noen tid.

Etter at gjæren våkner, må du legge til resten av vannet og blande.

Mel må siktes, deretter legges i små mengder gradvis i vannet med gjær..

Etter at basen er æltet, bør den settes på et varmt nok sted for gjæren til å begynne å jobbe aktivt og utføre gjæringsprosessen. Under denne prosessen må du trykke ned deigen flere ganger. Det kan ta tre til fire timer..

Begge typer deig er ganske enkle å forberede, det viktigste er å forstå den generelle teknologien. Men å lage deig med gjær vil ta mye lengre tid..

Oppskrift på samsa fra ferdig tradisjonell puffdeig med kjøtt

Liste over nødvendige produkter:

 • Puff bakverk;
 • 1 kg fettfett;
 • 10 mellomstore pærer;
 • Jord svart pepper og salt til preferanse av kokken;
 • 1 ts av Zira;
 • Margarine eller smør (ikke-spredt) smør;
 • For smøring er det nødvendig å tilberede vegetabilsk olje..

Fylling er utarbeidet først. For å gjøre dette, er kjøttet hakket i små stykker. Ofte brukt og fylling. I fravær av lam kan du bruke biff.

I tilfelle at dyrefett ikke er nok, kan du legge til vegetabilsk olje til kjøttet. Løk må kuttes i form av halvringe, som også må deles med halvparten. Hakkede løk legges til kjøttet sammen med krydder og krydder..

forberede начинку

Hele mengden av deig skal deles i flere skiver. Hver av disse delene rulles inn i lag med en liten tykkelse. Lagens overflate smøres med margarin eller bondeolje, som tidligere er smeltet. Deretter rulles deigen inn i en rulle for hele lengden og avkjøles i 12 minutter. Dette er gjort for å sikre at margarin eller smør ikke sprer seg under videre arbeid..

Klipp avkjølt deig i små stykker. Størrelsen på fremtidig produkt avhenger av tykkelsen på stykkene. Hver av disse delene må settes i oppreist stilling og trykk ned med hånden. Deretter må du bruke en rullestift og rulle ut en rund base, hvis tykkelse ikke skal være mer enn fem millimeter..

klipp den порции

Påfyllingen er lagt ut midt på hver rundbunn. For disse formålene kan du bruke vanlig spiseskje.

kjøttet выложить

Deretter strammes endene på basen og strammes tett. Formen på produktet kan gis og trekantet, og rektangulært, og alle andre.

zaschepit концы

Spred de tilberedte produktene på et bakeplate, som må smøres med olje. Samsa overflaten bør smøres med en eggeplomme, og dryss med sesamfrø eller valmuefrø over den.

legge seg ut на противень

Ovnen må forvarmes til en temperatur på 200 ° C. Baking tid skal være omtrent en halv time. Alt avhenger av egenskapene til ovnen selv..

Samsa готова

For matlaging samsa med kjøtt, er det ønskelig å bruke fårekjøtt. Men ofte brukt og annet kjøtt. Det er veldig viktig at fyllingen viste seg saftig, så en stor mengde løk brukes. For å øke juiciness blir det ofte tilsatt en viss vegetabilsk olje til fyllingen..

Samsa med kyllingpudding

Svært ofte for matlaging samsa bruk kylling kjøtt. Ofte kjøpes deigen ferdiglagd. Det viktigste er at det var av tilstrekkelig kvalitet..

For å forberede fyllingen kan du bruke hvilken som helst del av kyllingen. Alt avhenger av preferansen til hver person..

Liste over nødvendige produkter:

  Samsa из курицы
 • 0,5 kg gjærfri puffdeig;
 • 2 hele kyllingfileter;
 • 2 store pærer;
 • Smaksprøver;
 • En halv teskje salt;
 • 1 egg til smøring på toppen av deigen;
 • Noen mel for å rulle ut den ferdige deigen;
 • sesamfrø.

Løk må rengjøres og kuttes i halvringer. Fileten er også kuttet i små terninger. Deretter blandes kjøttet med løk, salt og krydder er tilsatt. Etter alt dette må blandingen blandes grundig..

Tilberedt puffdeig med rullestift skal rulles ut til en tykkelse som når 2 mm. For å forenkle denne prosessen kan lagene deles inn i deler. Allerede rullet deig skal deles inn i en rekke stykker av firkantet form. Deres størrelse er bare avhengig av personlige ønsker. I midten av hver billett er det en fylle i mengden av en spiseskje. Kan litt mer.

Deretter foldes deigen diagonalt og kantene er forsiktig plukket. Resultatet skal være en slags trekantet paj. For skjønnhet kan kantene bli trimmet med en figurkniv..

Det ferdige produktet må legges på et bakervare, som kan foroljes eller dekkes med pergamentpapir. Overflaten på samsaen er smurt med et egg, pre-pisket. Om mulig, og om ønskelig, kan du dryss den med sesam.

Baketiden er ca. 20 minutter ved 200 ° C.

For forberedelse av samsa kan du trygt bruke kyllingekjøtt. For å eliminere den inneboende tørrheten, tilsettes en stor mengde løk..

echpochmakEn annen asiatisk tallerken – echpochmak Tatarisk oppskrift med bilder og trinnvise anbefalinger. Faktisk er det en slags samsa..

Oppskrift på deigen til kåltappen. Det er lett hvis du vet litt av en hemmelighet. Vi åpner dem for deg her..

Chuck-chak i Bashkir oppskrifter med bilder. Dette er en fantastisk tatarsk oppskrift som er verdt å prøve..

Hvordan lage samsa puff bakverk med ost

Samsa med ost er en veldig enkel tallerken å forberede. Spesielt hvis du bruker klargjort puffdeig for dette..

For forberedelsen trenger du følgende ingredienser:

 • 500 gram ferdiglagd, alle de samme bladerdeig;
 • 350 gram syltet ost. Disse inkluderer: fetaost, mozzarella, suluguni.
 • En pisket eggeplomme.

Den ferdige deigen rulles forsiktig inn i ett stort lag. Det er ønskelig at dens form forblir rektangulær. Når du ruller, må du kontinuerlig helle mel slik at deigen ikke holder fast i hendene, rullestiften og overflaten.

Samsa с сыромSmelt smør bør smøres hele overflaten på den rullede sengen. Kan gradvis brettes i to og reservoaret hver gang for å rulle litt og smøreolje for å danne en konvolutt som, som deretter zamatyvaetsya i plast og satt inn i et kjølekammer for et par timer.

Til fyllingen blir gassen gnidd på et rive av stor størrelse og litt saltet..

Etter kjøling blir deigen kuttet i små stykker og rullet for å danne en liten kake. I sentrum ligger fyllingen, som du også kan legge til hakkede greener..

Neste er dannelsen av samsa, hvis kanter må være veldig tett festet. Ellers kan osten alle være ute når du baker..

Bakkebrett skal forsiktig smøres med olje og sette samsa forberedelser der. Produkter på toppen er smurt med banket eggeplomme. Dryss med valmuefrø eller sesamfrø over eggeplommen..

Baking tid bør ikke være mer enn 2 minutter.

Ost Samsa er laget ganske enkelt og tar litt tid. Men til tross for dette blir parabolen meget velsmakende og attraktiv i utseende..

Samsa puff gjærdeig med hakket kjøtt

Ingredienser for gjær samsa:

 • Gjærpudding;
 • 500 gram hakket kjøtt;
 • 2 rå poteter;
 • 100 gram av ulike friske greener;
 • 2 store løk;
 • Krydder etter smak.

Samsa с зеленьюRull ut deigen til en firkant og beleg med et lag med myk margarin. Deretter bøy laget i form av en konvolutt og la den stå i 10 minutter. Rull denne konvolutten tilbake i en firkant av forrige størrelse og smør med margarin, og pakk den også inn i en konvolutt. Denne prosedyren er verdt å gjenta et antall ganger. Da skal deigen hvile.

Nå må du forberede fyllingen. Løk, urter og poteter skal finhakkes. For disse formål kan du bruke en matvareprosessor som vil male alle disse produktene. Bland blandingen med hakket kjøtt og tilsett salt og krydder til smak..

Hvis fyllingen ikke er våt nok, kan du legge til litt vann..

Resterte deigen rulles til en tykkelse på 2 mm. Det er nødvendig å kutte det med en veldig skarp kniv i små firkanter, hvorfra samsa senere dannes.

Alle emner er stablet på et bakeplate og smurt med et slått egg. Du må sette pannen i den allerede oppvarmede ovnen..

Tricks kulinarisk

Når du baker samsa med gjærdeig, bør du aldri åpne ovnen i de første ti minuttene, da deigen kan slå seg ned.

Du trenger ikke å lage deigen for tynn.

Deigen må fjernes på forhånd fra fryseren og legges inn i kjøleskapet. Så avfrosting vil foregå mer naturlig og det vil ikke bli noen spesielle endringer med deigen..

Samsa er en meget velsmakende og lett å lage matrett. Det viktigste i prosessen for å følge anbefalingene av erfarne kokker.

Loading...

Slik lagrer du samsa fra bladerdeig

Puff pastry samsa er en tallerken med orientalsk kultur. Det er en slags patty med kjøtt og løk inni. Det finnes mange alternativer for forskjellige påfyll, men hovedoppskriften inkluderer lam, krydder og et stort antall løk.

Samsa

For å forberede innholdet i samsaen, må kjøttet hakkes, ikke jordet. Ofte brukes ikke bare kjøtt, men også ulike grønnsaker, som poteter, gresskar eller linser, til å lage denne parabolen..

En veldig stor rolle i forberedelsen av denne parabolen er orientalske krydder. Black Pepper og Zira er lagt til oftest..

Den vanligste samsaen i Asia, Afrika og Middelhavet.

For tilberedning av disse paiene i østlige land bruker en spesiell ovn, som kalles tyndyr. Men i dagens ovner kan parabolen ikke bli verre..

Puff-konditorioppskrifter for samsa: Nei gjær og gjær

For å lage deig til samsa uten å bruke gjær, vil følgende produkter være nødvendig:

 • 1 kg hvetemel
 • 2 kopper litt oppvarmet melk;
 • 1 liten skje salt
 • 4 egg;
 • 50 gram margarin eller smør.

Til å begynne med siktes melet og blandes forsiktig med salt. I en separat beholder må du varme opp melken litt og drive egg inn i den. Alt blandes grundig til en jevn, jevn masse dannes..

deigen для самсыMargarine eller smør bør smelte og la avkjøles, og deretter tilsettes melk med egg. Alt er grundig blandet igjen.

Og til slutt, bland blandingen med mel og knead deigen, noe som skulle vise seg å være ekstremt elastisk..

Deigen er dekket med et serviett og bare forlatt litt tid til å hvile..

Liste over ingredienser for å lage deig på gjær:

 • 1 kg hvetemel
 • 2 kopper vann, litt oppvarmet;
 • 30 gram gjær, fortrinnsvis rå;
 • 1,5 ts salt
 • 1 ss sukker eller granulert sukker.

Samsa печенаяFor å forberede, ta et halvt glass lunkent vann og hell det i en bestemt beholder. Salt og granulert sukker blir tilsatt til vannet, blandet til helt oppløst, og deretter tilsettes gjæren, som også må blandes inntil oppløst. Beholderen med innholdet dekket med et serviett og forlatt i et varmt bortgjemt sted i noen tid.

Etter at gjæren våkner, må du legge til resten av vannet og blande.

Mel må siktes, deretter legges i små mengder gradvis i vannet med gjær..

Etter at basen er æltet, bør den settes på et varmt nok sted for gjæren til å begynne å jobbe aktivt og utføre gjæringsprosessen. Under denne prosessen må du trykke ned deigen flere ganger. Det kan ta tre til fire timer..

Begge typer deig er ganske enkle å forberede, det viktigste er å forstå den generelle teknologien. Men å lage deig med gjær vil ta mye lengre tid..

Oppskrift på samsa fra ferdig tradisjonell puffdeig med kjøtt

Liste over nødvendige produkter:

 • Puff bakverk;
 • 1 kg fettfett;
 • 10 mellomstore pærer;
 • Jord svart pepper og salt til preferanse av kokken;
 • 1 ts av Zira;
 • Margarine eller smør (ikke-spredt) smør;
 • For smøring er det nødvendig å tilberede vegetabilsk olje..

Fylling er utarbeidet først. For å gjøre dette, er kjøttet hakket i små stykker. Ofte brukt og fylling. I fravær av lam kan du bruke biff.

I tilfelle at dyrefett ikke er nok, kan du legge til vegetabilsk olje til kjøttet. Løk må kuttes i form av halvringe, som også må deles med halvparten. Hakkede løk legges til kjøttet sammen med krydder og krydder..

forberede начинку

Hele mengden av deig skal deles i flere skiver. Hver av disse delene rulles inn i lag med en liten tykkelse. Lagens overflate smøres med margarin eller bondeolje, som tidligere er smeltet. Deretter rulles deigen inn i en rulle for hele lengden og avkjøles i 12 minutter. Dette er gjort for å sikre at margarin eller smør ikke sprer seg under videre arbeid..

Klipp avkjølt deig i små stykker. Størrelsen på fremtidig produkt avhenger av tykkelsen på stykkene. Hver av disse delene må settes i oppreist stilling og trykk ned med hånden. Deretter må du bruke en rullestift og rulle ut en rund base, hvis tykkelse ikke skal være mer enn fem millimeter..

klipp den порции

Påfyllingen er lagt ut midt på hver rundbunn. For disse formålene kan du bruke vanlig spiseskje.

kjøttet выложить

Deretter strammes endene på basen og strammes tett. Formen på produktet kan gis og trekantet, og rektangulært, og alle andre.

zaschepit концы

Spred de tilberedte produktene på et bakeplate, som må smøres med olje. Samsa overflaten bør smøres med en eggeplomme, og dryss med sesamfrø eller valmuefrø over den.

legge seg ut на противень

Ovnen må forvarmes til en temperatur på 200 ° C. Baking tid skal være omtrent en halv time. Alt avhenger av egenskapene til ovnen selv..

Samsa готова

For matlaging samsa med kjøtt, er det ønskelig å bruke fårekjøtt. Men ofte brukt og annet kjøtt. Det er veldig viktig at fyllingen viste seg saftig, så en stor mengde løk brukes. For å øke juiciness blir det ofte tilsatt en viss vegetabilsk olje til fyllingen..

Samsa med kyllingpudding

Svært ofte for matlaging samsa bruk kylling kjøtt. Ofte kjøpes deigen ferdiglagd. Det viktigste er at det var av tilstrekkelig kvalitet..

For å forberede fyllingen kan du bruke hvilken som helst del av kyllingen. Alt avhenger av preferansen til hver person..

Liste over nødvendige produkter:

  Samsa из курицы
 • 0,5 kg gjærfri puffdeig;
 • 2 hele kyllingfileter;
 • 2 store pærer;
 • Smaksprøver;
 • En halv teskje salt;
 • 1 egg til smøring på toppen av deigen;
 • Noen mel for å rulle ut den ferdige deigen;
 • sesamfrø.

Løk må rengjøres og kuttes i halvringer. Fileten er også kuttet i små terninger. Deretter blandes kjøttet med løk, salt og krydder er tilsatt. Etter alt dette må blandingen blandes grundig..

Tilberedt puffdeig med rullestift skal rulles ut til en tykkelse som når 2 mm. For å forenkle denne prosessen kan lagene deles inn i deler. Allerede rullet deig skal deles inn i en rekke stykker av firkantet form. Deres størrelse er bare avhengig av personlige ønsker. I midten av hver billett er det en fylle i mengden av en spiseskje. Kan litt mer.

Deretter foldes deigen diagonalt og kantene er forsiktig plukket. Resultatet skal være en slags trekantet paj. For skjønnhet kan kantene bli trimmet med en figurkniv..

Det ferdige produktet må legges på et bakervare, som kan foroljes eller dekkes med pergamentpapir. Overflaten på samsaen er smurt med et egg, pre-pisket. Om mulig, og om ønskelig, kan du dryss den med sesam.

Baketiden er ca. 20 minutter ved 200 ° C.

For forberedelse av samsa kan du trygt bruke kyllingekjøtt. For å eliminere den inneboende tørrheten, tilsettes en stor mengde løk..

echpochmakEn annen asiatisk tallerken – echpochmak Tatarisk oppskrift med bilder og trinnvise anbefalinger. Faktisk er det en slags samsa..

Oppskrift på deigen til kåltappen. Det er lett hvis du vet litt av en hemmelighet. Vi åpner dem for deg her..

Chuck-chak i Bashkir oppskrifter med bilder. Dette er en fantastisk tatarsk oppskrift som er verdt å prøve..

Hvordan lage samsa puff bakverk med ost

Samsa med ost er en veldig enkel tallerken å forberede. Spesielt hvis du bruker klargjort puffdeig for dette..

For forberedelsen trenger du følgende ingredienser:

 • 500 gram ferdiglagd, alle de samme bladerdeig;
 • 350 gram syltet ost. Disse inkluderer: fetaost, mozzarella, suluguni.
 • En pisket eggeplomme.

Den ferdige deigen rulles forsiktig inn i ett stort lag. Det er ønskelig at dens form forblir rektangulær. Når du ruller, må du kontinuerlig helle mel slik at deigen ikke holder fast i hendene, rullestiften og overflaten.

Samsa с сыромSmelt smør bør smøres hele overflaten på den rullede sengen. Kan gradvis brettes i to og reservoaret hver gang for å rulle litt og smøreolje for å danne en konvolutt som, som deretter zamatyvaetsya i plast og satt inn i et kjølekammer for et par timer.

Til fyllingen blir gassen gnidd på et rive av stor størrelse og litt saltet..

Etter kjøling blir deigen kuttet i små stykker og rullet for å danne en liten kake. I sentrum ligger fyllingen, som du også kan legge til hakkede greener..

Neste er dannelsen av samsa, hvis kanter må være veldig tett festet. Ellers kan osten alle være ute når du baker..

Bakkebrett skal forsiktig smøres med olje og sette samsa forberedelser der. Produkter på toppen er smurt med banket eggeplomme. Dryss med valmuefrø eller sesamfrø over eggeplommen..

Baking tid bør ikke være mer enn 2 minutter.

Ost Samsa er laget ganske enkelt og tar litt tid. Men til tross for dette blir parabolen meget velsmakende og attraktiv i utseende..

Samsa puff gjærdeig med hakket kjøtt

Ingredienser for gjær samsa:

 • Gjærpudding;
 • 500 gram hakket kjøtt;
 • 2 rå poteter;
 • 100 gram av ulike friske greener;
 • 2 store løk;
 • Krydder etter smak.

Samsa с зеленьюRull ut deigen til en firkant og beleg med et lag med myk margarin. Deretter bøy laget i form av en konvolutt og la den stå i 10 minutter. Rull denne konvolutten tilbake i en firkant av forrige størrelse og smør med margarin, og pakk den også inn i en konvolutt. Denne prosedyren er verdt å gjenta et antall ganger. Da skal deigen hvile.

Nå må du forberede fyllingen. Løk, urter og poteter skal finhakkes. For disse formål kan du bruke en matvareprosessor som vil male alle disse produktene. Bland blandingen med hakket kjøtt og tilsett salt og krydder til smak..

Hvis fyllingen ikke er våt nok, kan du legge til litt vann..

Resterte deigen rulles til en tykkelse på 2 mm. Det er nødvendig å kutte det med en veldig skarp kniv i små firkanter, hvorfra samsa senere dannes.

Alle emner er stablet på et bakeplate og smurt med et slått egg. Du må sette pannen i den allerede oppvarmede ovnen..

Tricks kulinarisk

Når du baker samsa med gjærdeig, bør du aldri åpne ovnen i de første ti minuttene, da deigen kan slå seg ned.

Du trenger ikke å lage deigen for tynn.

Deigen må fjernes på forhånd fra fryseren og legges inn i kjøleskapet. Så avfrosting vil foregå mer naturlig og det vil ikke bli noen spesielle endringer med deigen..

Samsa er en meget velsmakende og lett å lage matrett. Det viktigste i prosessen for å følge anbefalingene av erfarne kokker.

Loading...