Slik lagrer du torsk i en langsom komfyr

Det er veldig enkelt å lage en utrolig velsmakende og sunn parabolen – torsk i en sakte komfyr. Tross alt kan torskefisk stekt, bakt, kokt og dampet. En av hovedtrekkene til multikookeren og torsken er at du kan lage matretter med en siderett rett i samme beholder.

Enkel oppskrift
hvordan приготовить треску в мультиварке
ingredienser Antall
torsk 1 kilo
Kyllingegg 1 stk
Hvetemel 250 gram
Pepper Mix ½ ts
Salt (helst hav) 1 ts
Vegetabilsk fett (bedre solsikkeolje) 4 ss
Tilberedningstid: 60 minutter Kalorier per 100 gram: 120 kcal
På bestemte tider av året er det ikke alltid lett å kjøpe fersk torsk. Men å finne is er aldri vanskelig. Men for å steke torsk i en treg kokekanne viste seg saftig og appetittvekkende, må den sakte tines opp. For å gjøre dette må fisken tine uavhengig ved romtemperatur..

Med fersk eller allerede tint fisk må du først fjerne vektene og tarmene. Skar deretter fisken i like stykker og skyll i kaldt vann. Etter det, torsk stykker å brette i en colander for å fjerne overflødig væske.

Neste steg med matlaging er smør. Det er nødvendig for den gylne og skarpe fisken, så vel som å gjøre fisken saftig. For å gjøre dette, i en dyp skål, må du slå et egg med tilsetning av salt og en blanding av paprika, for å skaffe et skum. Denne prosedyren kan utføres med en gaffel eller visp. I en annen bolle helles mel (helst siktet).

Deretter må du varme opp solsikkeoljen i bollen av multikookeren. Mens oljen er til en viss temperatur, må du dyppe hvert stykke torsk i egget og deretter rulle det i mel (helst gjenta denne prosedyren flere ganger). Legg deretter den tilberedte fisken på den varme oljen, og stek i ca. tjue minutter på hver side. Denne retteren kan serveres både med en siderett (poteter, ris) og uten den.

Steam torsk i sakte komfyr for baby

hvordan приготовить треску

Fisk er et svært verdifullt produkt for fôring av et barn. Fordi den inneholder en stor mengde vitaminer, sporstoffer og mineralsalter. Men når du velger en fisk og en metode for matlaging, må du ta hensyn til barnets alder. For babyer fra 9 måneder er frisk dampet torsk best. Ofte å lage mat på paret krever mye innsats. Derfor er de beste damprengjørene å lage mat i en sakte komfyr, der de beholder alle nødvendige kroppens næringsstoffer.

Å lage torsk for et par i en treg komfyr for et barn vil kreve:

 1. Torskbiff – 2 stk;
 2. Olivenolje – 1 ss. skje;
 3. Løk – 100 gram;
 4. Gulrøtter – 100 gram;
 5. Blomkål (valgfritt) – 100 gram;
 6. Salt – ½ ts.

Det tar 45 minutter å forberede denne parabolen. Kaloriinnholdet i den dampede parabolen er 78 kcal per 100 gram ferdigproduktet.

Siden fisken skal være forberedt på barnet, må den skylles godt i kjølig vann. Deretter må du forsiktig ta av ryggen (ved å lage fileter) fra de forberedte torskestykkene. Deretter smør stykkene fisk, salt og la det stå i 10 minutter på et kjølig sted.

Mens fisken er saltende, må du skrelle og smuldre gulrøtter, løk og blomkål i små terninger..

Først av alt bør tilberedte grønnsaker plasseres på bunnen av multikookerbollen. Legg saltet torsk på toppen og hell i vann. Lukk langsomt komfyr, og slå på damping. Etter 30 minutter vil en stor fisk til barnet være klar. Det anbefales at barn opp til ett år gammel til å lage kokt torsk med grønnsaker på en blender.

Hvordan lagre torskefilet med rømme saus

torsk

For å lage en varm torsk forrett saftig, øm og utrolig aromatisk, brukes vanligvis rømme saus, som perfekt vil utfylle ikke bare hovedretten, men også noen side parabolen.

Produkter som kreves for matlaging av torskefilet med rømme i en sakte komfyr:

 1. Torskefilet – 700 gram;
 2. Rømme (20% fett) – 1 kopp;
 3. Mel – 200 gram;
 4. Solsikkeolje (raffinert) – 4 ss. skjeer;
 5. Løk – 1 stk;
 6. Hvitløk – 2 fedd (medium);
 7. Krydderier (paprika, tørket dill, marjoram) – ½ ts;
 8. Salt – å smake;
 9. Friske urter (persille, dill) – en liten haug.

Den totale koketiden er 50 minutter. Kalorier per 100 gram ferdig tallerken – 85 kcal.

Tilsett saltede fiskfileter og krydder med krydder. I kapasiteten til multikookeren helles vegetabilsk olje og la modusen “steke”. Deretter ruller hvert stykke fisk i mel og stek på begge sider.

Skalte løkhoder og hvitløksklutter finhakket (du kan også bruke en blender) og bland godt med rømme, og tilsett en klype salt.

Sett de stekte biter av fisk på bunnen av tregkokeren, hell over kokt saus, og lag i orden “stewing” i 20 minutter.

Dekorer denne parabolen med finhakkede greener og server både med og uten garnityr..

Torsk med grønnsakspott

Grønnsaker går bra med fiskeretter. Spesielt hvis fisken er tilberedt direkte i dem. Dermed vil hver stykke fisk bli mettet med smaker og gjennomvåt i smaker av grønnsaker. Resultatet er en delikat og aromatisk tallerken som kan serveres for gjestene, ikke bare varmt, men også kaldt..

For en oppskrift på matlaging torsk med grønnsaker i en sakte komfyr, er følgende ingredienser nødvendig:

 1. Renset torsk – 0,5 kilo;
 2. Rømme – 0,5 kopp;
 3. Juice av en sitron;
 4. Løk (stor) – 1 stk;
 5. Store gulrøtter – 1 stk;
 6. Små tomater (fersk) – 2 stk;
 7. Søt pepper – 1 stk;
 8. Olivenolje – 1 kopp;
 9. Salt – å smake;
 10. Krydder – å smake.

Tilberedningstid: 1 time; kaloriinnhold: 78 kcal.

Gutted og skrelt fisk og finner, skåret i like stykker. Dip deretter torskbitene med et papirhåndkle og hell over sitronsaft. Rist med salt, krydder og la for å marinere på et kjølig sted i 30 minutter.

Skjær gulrøtter i tynne halvringer, og hakk løk og pepper i store terninger. Deretter helles olje i pannen til multikjøleren, dryss de hakkede grønnsakene og stek i 10 minutter.

Fjern skelen fra tomater og kutt i fire deler. Legg til ferdige tomater for å steke, og kok sammen i ca 5 minutter.

Legg den ferdige grønnsaksputten i en annen tallerken og stek marinert fiskekjøtt på begge sider i en treg kokekanne.

Legg forkokt stuing i den allerede stekte fisken. Dekk og kok i 15 minutter. En sideskål med ris eller potetmos er perfekt for torsk med grønnsaker..

hvordan сделать закваску для кваса в домашних условияхKvass er en drink som har eksistert i tusenvis av år. Derfor er det nødvendig å kunne lage mat. Legg merke til vårt utvalg av kvass starteroppskrifter..

Les hvordan du lager en overraskende velsmakende soufflé fra et bakverk, som i barnehagen. Vi er sikre på at barnet ditt vil spise denne parabolen med glede..

Til dessert anbefaler vi å bake tyske delikate bladerdeilekaker.

Oppskrift på Baking Torsk med poteter

Denne oppskriften er unik fordi hovedretten (torsk) vil bli tilberedt sammen med en siderett (potet). Og også denne kokte varme snacken kan tilskrives kosthold, fordi det ikke blir brukt fett for forberedelsen..

ingredienser:

 1. Torsk – 500 gram;
 2. Poteter (medium) – 5 stk;
 3. En liten løk – 1 stk;
 4. Salt – 1 ts;
 5. Ground black pepper – 3 gram;
 6. Resten av krydder å smake.

Tiden på å lage mat med poteter – 45 minutter. Kaloriinnholdet i denne parabolen vil være 75 kcal..

Frisk eller frossen torsk må først rengjøres av vekter og renset. Deretter velger du alle beinene, så lag en fiskfilé. Klipp den forberedte fisken i ensartede porsjoner, salt og pepper.

en fisk подготовить

Peel potetene, og kutt i store skiver, salt. Deretter lå på bunnen av bollen. Sett fiskfileten på toppen av poteter. Hakk løkhalvringen og dekk dem med fisk.

 

Lukk multikookerlokket, sett bakmodus. Varm og sunn bakt torsk med poteter i en sakte komfyr vil være klar på 30 minutter.

tallerken готово

Serverings torsk med poteter kan være pre-irrigated med lavt fett rømme, noe som vil gi parabolen enda mer ømhet.

Lekkert torskost i folie i langsom komfyr

Fisken vil vise seg mye juicier og koker raskere hvis den er bakt i folie. Således vil bakt torsk beholde mye mer nyttige egenskaper enn bare tilberedt i en sakte komfyr..

Så, for å lage torsk med ost i folie trenger du:

 1. Hele torsken – 0,7 pounds;
 2. Hard ost – 0,2 kg;
 3. Majones – 100 gram;
 4. Gjennomsnittlig løk – 1 stk;
 5. Sitronsaft – ½ sitrus;
 6. Salt – å smake;
 7. Krydder – å smake.

Koketid – 1 time. Kalori – 90 kcal.

Hvordan lagre torsk med ost i folie i en sakte komfyr? Fisken må først rengjøres, fjern innsiden, klipp av hodet og halen. Deretter klemmes saften av en halv sitron på den tilberedte fiskekroppen, gni den med salt og krydder.

På arket i det første laget legger du de pre-cut løkene. Legg deretter marinert fisken. Det tredje laget består av løk spredt med majones. Og den endelige berøringen er ost revet på en fin riper.

Når alt er gjort, pakk folien forsiktig og legg den i sakte komfyren. Den ideelle parabolen for slike fisk er nye poteter med friske greener..

Matlagingstips

 1. For å gjøre fisken juicier, er det best å bruke grovt havsalt;
 2. Juice av sitron eller kalk vil fjerne den ubehagelige fisken lukten, og gjøre den røde fisken juicier;
 3. Torsk gjør de mest ømme og saftige fiskekaker;
 4. For å hindre at fisken mister sine fordelaktige egenskaper, anbefales det å lage det i en langsom komfyr.
 5. Rømme gir fisken ømhet, og fjerner ubehagelige lukt;
 6. Stekt fisk vil bli rødere og saftigere hvis den er tørket med et papirhåndkle..

Bon appetitt!