Slik stek og bake fiskekoteletter for å være saftig

Retter fra fisk, ifølge Verdens helseorganisasjon, bør forbrukes minst to eller tre ganger i uka. Alle vitaminer, næringsstoffer og mineraler som finnes i det reduserer risikoen for kreft, styrker hjertemuskelen, beskytter karene mot atherosklerose og reduserer rynker..

Derfor rangerer japansk mat først i rangeringen av sunn mat. Men det russiske folket har siden eldgamle kjærligheten til fiskeretter. Ikke en eneste ferie var ferdig, og det gjør det fortsatt ikke uten sofistikert fisk..

I gamle dager gjorde våre forfedre paier og paier fylt med pollock eller gjedde, og midtpunktet på bordet var stein balyk, laks, aspik og jellied fisk..

I Russland blir fisken kokt og dampet, og i stekeovnen stekt, laget av teln, kokt i krem ​​og fløtesaus, og de liker også pollock, rød fisk, hake og så videre..

Velge og forberede fisk etter kjøttboller

For fremstilling av fiskekoteletter er det hensiktsmessig å bruke magert og rimelig fisk, som gjedde, abbor, torsk, hake, abborre og så videre. Hvis fisken er stor, vil det være mer velsmakende å bruke fileter, spesielt for torsk, gjeddebøtte, steinbit, burbot og liten fisk kan omdannes i kjøttkvern sammen med groper.

Kokker anbefaler ikke å bruke fett og fisk med en bestemt smak i denne parabolen..

Forberedelse av fisk: For det første er det nødvendig å tøye det, skyll godt under kaldt rennende vann, kutt i to fileter og bare så tøm det av vekter og hud. For koteletter fjernes huden fra både sjø og elvefisk..

For å lage hakket kjøtt, er det bedre å høste fileten fint eller slå den over kvernen. Denne fyllingen passer for kjøttboller, zrazov, telno, pølser, ruller og andre fiskeretter.

Klassisk oppskrift trinnvis
hvordan жарить и запекать котлеты из рыбы, чтоб были сочными
ingredienser Antall
torskefilet 500 gram
foreldet brød 200 gram
eggene 2 stk
vegetabilsk olje 120 gram
melk 80 gram
løk 1 stor
semulegryn 1 ss
salt, pepper å smake
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 125 kcal

Trinn 1

Først vasker du filetene, legger dem på et papirhåndkle, deretter kuttes i små stykker eller ruller i kjøttkvern med stor grill..

Trinn 2

Løk er også kuttet i små kuber og lagt til hakket kjøtt, alt må saltes..

Trinn 3

Soak brød i melk i en separat bolle.

Trinn 4

Smør eggene, legg til semolina, bland alt og kombinere med fuktet brød. La det stå i omtrent femten minutter.

Trinn 5

Kombinert hakket kjøtt med tilberedt masse egg, dekoder og brød, bland godt og slå fem ganger på skrivebordet for å legge oksygen til hakket.

Trinn 6

Hendene suge i kaldt vann og lage kjøtt fra patties.

Trinn 7

Hell solsikkeolje eller maisolje i en stekepanne, varme og stek pattiene, snu dem fra den ene siden til den andre til en skorpe.

Koteletter til denne oppskriften er klare, de kan serveres med hvilken som helst parabolen.

salat с помидорамиSalat “Little Red Riding Hood” – en interessant salat med en uvanlig smak kombinasjon. Les vårt utvalg av oppskrifter..

Oppskrift på hakkete patties. Merk vårt valg.

Hvordan lage en dressing for den greske salaten hjemme. Flere tankingsalternativer å velge mellom.

Pollock og gulrotkoteletter

Pollock solgte det meste frosset, så det må tines opp dagen før. Får ut av kvelden fra fryseren, tines fisken i kjøleskapet, legges i en egen bolle.

Om morgenen skal det vaskes og skrelles, da det er ganske tøft og ikke passer inn i koteletter. Huden er fjernet veldig enkelt og enkelt, det er ingen små bein i pollocken, slik at fyllingen er lett forberedt.

ingredienser:

 • pollockfilet – 800 gram;
 • lard – 100 gram;
 • løk – 2 stykker;
 • gulrøtter – 1 stk;
 • egg – 1 stk;
 • hvitt tørket brød – 100 gram;
 • vegetabilsk olje – 100 gram;
 • brødsmuler,
 • salt, pepper.

Det tar omtrent 40 minutter å forberede seg..

Kaloriinnholdet er 3215 kcal.

Pollockfilet, etter skylning under kaldt kaldt vann, må tørkes med papirservietter. Brødet er gjennomvåt i vann på denne tiden, og etter at det er gjennomvåt med vann, blir det fjernet og presset..

Hvis løk er stort, så er det delt i halv og finhakket, en halv er igjen rå, og den andre sendes til en varm stekepanne fylt med vegetabilsk olje. Løken er lett stekt, ca to minutter. Gulrøtter skal rengjøres på forhånd, vaskes, revet på en fin rist og legges på pannen til løkene. Sammen blir den fortsatt stekt i ca. tre minutter, deretter fjernet fra varmen og satt til side til den avkjøles helt..

Når stekingen avkjøler, smelter fisken, lard, rester, løk og bløtpresset brødrull i kjøttkvernet. Et egg er tilsatt der og blandet, du kan legge til urter eller tørkede urter hvis du ønsker det..

å gjøre фарш

Til hakket kjøtt, tilsett avkjølt zazharka, salt, pepper og igjen blir hele hakket kjøttet kneet i omtrent fem minutter, lukket med et lokk og igjen på bordet i en halv time.

å gjøre зажарку

Deretter igjen for å danne burgere. Hendene må fuktes i vann og lage baller eller patties av avlang form. Breaded cutlets i breadcrumbs og stekt i en skillet hvor vegetabilsk olje er pre-poured.

burgere сформировать

Oppvarmingstemperaturen skal være middels, kotelettene skal ikke stekt over høy varme, da vil de brenne ovenfra og forbli fuktig inni, hvis oljen varmes opp litt, vil kotelettene absorbere det og bli fettete.

Stek koteletterne fra begge sider i fem minutter.

burgere готовы

Red Fish Cutlets

Sammensetningen av røde fiskekoteletter vil passe både rosa og laks, chum laks, coho laks og annen fisk med rødt kjøtt. Hvis fyllingen er tørr, kan du legge til mer smør eller krem, og hvis du ønsker det, kan du legge til annen fet fisk, men slik at den ikke forstyrrer smaken av hovedkomponenten av kjøttboller.

I dette tilfellet, for å gjøre burgere saftige, er det bedre å kjøpe en hel fisk, med en vakker farge, med skinnende vekter og lyskilder.

ingredienser:

 • rosa laksfilet – 500 gram;
 • et egg;
 • melk – 60 gram;
 • løk;
 • hvitt brød eller rulle – 150 gram;
 • breadcrumbs – 300 gram;
 • smør – 100 gram;
 • salt, pepper;
 • vegetabilsk olje.

Koketid – 1 time og 15 minutter.

Kaloriinnholdet er 7402 kcal

Brød legg i en bolle med melk i ti minutter, deretter fjern og klem. Løk og gulrøtter er kuttet og stekt i en skillet med vegetabilsk olje, så må de avkjøles.

Fisken rulles gjennom kjøttkvern, presset brød, avkjølt løk og gulrøtter blir tilsatt, smør er også drevet inn der, deretter salt og pepper alt og la i dette skjemaet i femten minutter. Det er bare å lage koteletter.

De er dannet med våte hender, og inne i kan du eventuelt sette litt smør. Tilberedte patties er sprinklet med breadcrumbs og stekt på begge sider..

Hake koteletter med cottage cheese i ovnen

Ved første øyekast er ikke fisk og hytteost kombinert, men kotelettene, som inneholder nøyaktig disse ingrediensene, er spesielt ømme, og hytta er ikke følt i dem i det hele tatt..

Så, for utarbeidelse av data cutlets vil trenge:

 • kjeppefilet – 1 kilo;
 • melk – 200 milliliter;
 • cottage cheese – 250 gram;
 • egg – 1 stk;
 • hvitt brød – 3 stykker;
 • vegetabilsk olje – 5 ss;
 • breadcrumbs – 8-9 ss;
 • salt, pepper.

Tid til å forberede tar – en time.

Kaloriinnholdet er 8631 kcal.

fiskeri котлетыBrød er gjennomvåt i melk i ti minutter, peeling er fjernet fra kulmen, fileten rulles gjennom en kjøttkvern. Løk er kuttet i små terninger og stekt litt i en grill..

Brødet klemmes ut, og sammen med løkrollet rulles det i kjøttkvern, hytteost og et egg skal legges til den tilberedte hakkete. Hytteost er bedre å ta ikke surt, hjemmelaget og for å gjøre kjøttet mer homogent, blir det passert gjennom en sigte. Hvis du vil, kan alt igjen rulles i kjøttkvern, tilsett salt og pepper og lage koteletter.

Koteletter er breaded i brødkrem og stekt i en varm stekepanne, i hvilken du bør hente solsikkeolje, fra to sider til tilberedt. Hver side er stekt for bokstavelig to minutter, det er nødvendig, slik at kotelettene opprettholder saften så mye som mulig. Da blir de satt i en spesiell form og satt i ovnen i ti minutter. Ovntemperatur 160 ° C.

For å gjøre kyllingene mer saftige, heller mange kokker ovenfra over koteletter med rømme eller majones, og enda bedre med sin egen kokte saus. De serveres med potetmos, spaghetti, grønn krukke eller en annen sidefarge..

Bon appetitt!

Matlagingstips

Til koteletter viste seg velsmakende og saftig, må du kjøpe fersk fisk. Det finnes flere måter å bestemme – fersk fisk eller ikke:

 1. Vi må se på gjellene, hvilken farge de er, hvis de er rosa eller rødlige, så er det mest sannsynlig at fiskene er friske..
 2. Øynene hennes skal være bulging, klar og gjennomsiktig..
 3. Vektene skal være skinnende og tette.
 4. Det bør ikke være utenlandske flekker, ellers indikerer infeksjonen med parasitter..

Du kan også sjekke ferskheten av fisken ved å slippe den i en bolle med vann. Fersk vil sikkert drukne, og den uaktuelle fisken vil dukke opp. Noen flere kokker varme en kniv og pierce en fisk, hvis det oppstår en råt lukt – det betyr at fisken er langt fra frisk..

Til koteletter viste seg vellykket, hakket kjøtt og alle varer som det kommer i kontakt med, må være kaldt. Så boller, kniver og kjøttkvern bør ikke stå i solen, de kan ikke oppvarmes, jo kaldere jo bedre. Og fileter er vanligvis laget med kalde, våte hender, ved å plassere is under en bolle med hakket kjøtt..

Og for at fiskekoteletter ikke skal falle fra hverandre under stekning, må temperaturen på oljen i stekepannen først være veldig varm, og så snart en skorpe dannes, reduseres brannen og fiskekoteletter er allerede undertonet.

Loading...

Slik stek og bake fiskekoteletter for å være saftig

Retter fra fisk, ifølge Verdens helseorganisasjon, bør forbrukes minst to eller tre ganger i uka. Alle vitaminer, næringsstoffer og mineraler som finnes i det reduserer risikoen for kreft, styrker hjertemuskelen, beskytter karene mot atherosklerose og reduserer rynker..

Derfor rangerer japansk mat først i rangeringen av sunn mat. Men det russiske folket har siden eldgamle kjærligheten til fiskeretter. Ikke en eneste ferie var ferdig, og det gjør det fortsatt ikke uten sofistikert fisk..

I gamle dager gjorde våre forfedre paier og paier fylt med pollock eller gjedde, og midtpunktet på bordet var stein balyk, laks, aspik og jellied fisk..

I Russland blir fisken kokt og dampet, og i stekeovnen stekt, laget av teln, kokt i krem ​​og fløtesaus, og de liker også pollock, rød fisk, hake og så videre..

Velge og forberede fisk etter kjøttboller

For fremstilling av fiskekoteletter er det hensiktsmessig å bruke magert og rimelig fisk, som gjedde, abbor, torsk, hake, abborre og så videre. Hvis fisken er stor, vil det være mer velsmakende å bruke fileter, spesielt for torsk, gjeddebøtte, steinbit, burbot og liten fisk kan omdannes i kjøttkvern sammen med groper.

Kokker anbefaler ikke å bruke fett og fisk med en bestemt smak i denne parabolen..

Forberedelse av fisk: For det første er det nødvendig å tøye det, skyll godt under kaldt rennende vann, kutt i to fileter og bare så tøm det av vekter og hud. For koteletter fjernes huden fra både sjø og elvefisk..

For å lage hakket kjøtt, er det bedre å høste fileten fint eller slå den over kvernen. Denne fyllingen passer for kjøttboller, zrazov, telno, pølser, ruller og andre fiskeretter.

Klassisk oppskrift trinnvis
hvordan жарить и запекать котлеты из рыбы, чтоб были сочными
ingredienser Antall
torskefilet 500 gram
foreldet brød 200 gram
eggene 2 stk
vegetabilsk olje 120 gram
melk 80 gram
løk 1 stor
semulegryn 1 ss
salt, pepper å smake
Tilberedningstid: 50 minutter Kalorier per 100 gram: 125 kcal

Trinn 1

Først vasker du filetene, legger dem på et papirhåndkle, deretter kuttes i små stykker eller ruller i kjøttkvern med stor grill..

Trinn 2

Løk er også kuttet i små kuber og lagt til hakket kjøtt, alt må saltes..

Trinn 3

Soak brød i melk i en separat bolle.

Trinn 4

Smør eggene, legg til semolina, bland alt og kombinere med fuktet brød. La det stå i omtrent femten minutter.

Trinn 5

Kombinert hakket kjøtt med tilberedt masse egg, dekoder og brød, bland godt og slå fem ganger på skrivebordet for å legge oksygen til hakket.

Trinn 6

Hendene suge i kaldt vann og lage kjøtt fra patties.

Trinn 7

Hell solsikkeolje eller maisolje i en stekepanne, varme og stek pattiene, snu dem fra den ene siden til den andre til en skorpe.

Koteletter til denne oppskriften er klare, de kan serveres med hvilken som helst parabolen.

salat с помидорамиSalat “Little Red Riding Hood” – en interessant salat med en uvanlig smak kombinasjon. Les vårt utvalg av oppskrifter..

Oppskrift på hakkete patties. Merk vårt valg.

Hvordan lage en dressing for den greske salaten hjemme. Flere tankingsalternativer å velge mellom.

Pollock og gulrotkoteletter

Pollock solgte det meste frosset, så det må tines opp dagen før. Får ut av kvelden fra fryseren, tines fisken i kjøleskapet, legges i en egen bolle.

Om morgenen skal det vaskes og skrelles, da det er ganske tøft og ikke passer inn i koteletter. Huden er fjernet veldig enkelt og enkelt, det er ingen små bein i pollocken, slik at fyllingen er lett forberedt.

ingredienser:

 • pollockfilet – 800 gram;
 • lard – 100 gram;
 • løk – 2 stykker;
 • gulrøtter – 1 stk;
 • egg – 1 stk;
 • hvitt tørket brød – 100 gram;
 • vegetabilsk olje – 100 gram;
 • brødsmuler,
 • salt, pepper.

Det tar omtrent 40 minutter å forberede seg..

Kaloriinnholdet er 3215 kcal.

Pollockfilet, etter skylning under kaldt kaldt vann, må tørkes med papirservietter. Brødet er gjennomvåt i vann på denne tiden, og etter at det er gjennomvåt med vann, blir det fjernet og presset..

Hvis løk er stort, så er det delt i halv og finhakket, en halv er igjen rå, og den andre sendes til en varm stekepanne fylt med vegetabilsk olje. Løken er lett stekt, ca to minutter. Gulrøtter skal rengjøres på forhånd, vaskes, revet på en fin rist og legges på pannen til løkene. Sammen blir den fortsatt stekt i ca. tre minutter, deretter fjernet fra varmen og satt til side til den avkjøles helt..

Når stekingen avkjøler, smelter fisken, lard, rester, løk og bløtpresset brødrull i kjøttkvernet. Et egg er tilsatt der og blandet, du kan legge til urter eller tørkede urter hvis du ønsker det..

å gjøre фарш

Til hakket kjøtt, tilsett avkjølt zazharka, salt, pepper og igjen blir hele hakket kjøttet kneet i omtrent fem minutter, lukket med et lokk og igjen på bordet i en halv time.

å gjøre зажарку

Deretter igjen for å danne burgere. Hendene må fuktes i vann og lage baller eller patties av avlang form. Breaded cutlets i breadcrumbs og stekt i en skillet hvor vegetabilsk olje er pre-poured.

burgere сформировать

Oppvarmingstemperaturen skal være middels, kotelettene skal ikke stekt over høy varme, da vil de brenne ovenfra og forbli fuktig inni, hvis oljen varmes opp litt, vil kotelettene absorbere det og bli fettete.

Stek koteletterne fra begge sider i fem minutter.

burgere готовы

Red Fish Cutlets

Sammensetningen av røde fiskekoteletter vil passe både rosa og laks, chum laks, coho laks og annen fisk med rødt kjøtt. Hvis fyllingen er tørr, kan du legge til mer smør eller krem, og hvis du ønsker det, kan du legge til annen fet fisk, men slik at den ikke forstyrrer smaken av hovedkomponenten av kjøttboller.

I dette tilfellet, for å gjøre burgere saftige, er det bedre å kjøpe en hel fisk, med en vakker farge, med skinnende vekter og lyskilder.

ingredienser:

 • rosa laksfilet – 500 gram;
 • et egg;
 • melk – 60 gram;
 • løk;
 • hvitt brød eller rulle – 150 gram;
 • breadcrumbs – 300 gram;
 • smør – 100 gram;
 • salt, pepper;
 • vegetabilsk olje.

Koketid – 1 time og 15 minutter.

Kaloriinnholdet er 7402 kcal

Brød legg i en bolle med melk i ti minutter, deretter fjern og klem. Løk og gulrøtter er kuttet og stekt i en skillet med vegetabilsk olje, så må de avkjøles.

Fisken rulles gjennom kjøttkvern, presset brød, avkjølt løk og gulrøtter blir tilsatt, smør er også drevet inn der, deretter salt og pepper alt og la i dette skjemaet i femten minutter. Det er bare å lage koteletter.

De er dannet med våte hender, og inne i kan du eventuelt sette litt smør. Tilberedte patties er sprinklet med breadcrumbs og stekt på begge sider..

Hake koteletter med cottage cheese i ovnen

Ved første øyekast er ikke fisk og hytteost kombinert, men kotelettene, som inneholder nøyaktig disse ingrediensene, er spesielt ømme, og hytta er ikke følt i dem i det hele tatt..

Så, for utarbeidelse av data cutlets vil trenge:

 • kjeppefilet – 1 kilo;
 • melk – 200 milliliter;
 • cottage cheese – 250 gram;
 • egg – 1 stk;
 • hvitt brød – 3 stykker;
 • vegetabilsk olje – 5 ss;
 • breadcrumbs – 8-9 ss;
 • salt, pepper.

Tid til å forberede tar – en time.

Kaloriinnholdet er 8631 kcal.

fiskeri котлетыBrød er gjennomvåt i melk i ti minutter, peeling er fjernet fra kulmen, fileten rulles gjennom en kjøttkvern. Løk er kuttet i små terninger og stekt litt i en grill..

Brødet klemmes ut, og sammen med løkrollet rulles det i kjøttkvern, hytteost og et egg skal legges til den tilberedte hakkete. Hytteost er bedre å ta ikke surt, hjemmelaget og for å gjøre kjøttet mer homogent, blir det passert gjennom en sigte. Hvis du vil, kan alt igjen rulles i kjøttkvern, tilsett salt og pepper og lage koteletter.

Koteletter er breaded i brødkrem og stekt i en varm stekepanne, i hvilken du bør hente solsikkeolje, fra to sider til tilberedt. Hver side er stekt for bokstavelig to minutter, det er nødvendig, slik at kotelettene opprettholder saften så mye som mulig. Da blir de satt i en spesiell form og satt i ovnen i ti minutter. Ovntemperatur 160 ° C.

For å gjøre kyllingene mer saftige, heller mange kokker ovenfra over koteletter med rømme eller majones, og enda bedre med sin egen kokte saus. De serveres med potetmos, spaghetti, grønn krukke eller en annen sidefarge..

Bon appetitt!

Matlagingstips

Til koteletter viste seg velsmakende og saftig, må du kjøpe fersk fisk. Det finnes flere måter å bestemme – fersk fisk eller ikke:

 1. Vi må se på gjellene, hvilken farge de er, hvis de er rosa eller rødlige, så er det mest sannsynlig at fiskene er friske..
 2. Øynene hennes skal være bulging, klar og gjennomsiktig..
 3. Vektene skal være skinnende og tette.
 4. Det bør ikke være utenlandske flekker, ellers indikerer infeksjonen med parasitter..

Du kan også sjekke ferskheten av fisken ved å slippe den i en bolle med vann. Fersk vil sikkert drukne, og den uaktuelle fisken vil dukke opp. Noen flere kokker varme en kniv og pierce en fisk, hvis det oppstår en råt lukt – det betyr at fisken er langt fra frisk..

Til koteletter viste seg vellykket, hakket kjøtt og alle varer som det kommer i kontakt med, må være kaldt. Så boller, kniver og kjøttkvern bør ikke stå i solen, de kan ikke oppvarmes, jo kaldere jo bedre. Og fileter er vanligvis laget med kalde, våte hender, ved å plassere is under en bolle med hakket kjøtt..

Og for at fiskekoteletter ikke skal falle fra hverandre under stekning, må temperaturen på oljen i stekepannen først være veldig varm, og så snart en skorpe dannes, reduseres brannen og fiskekoteletter er allerede undertonet.

Loading...