Slik steker du egg i en sakte komfyr

Eggerøre er en tradisjonell frokostrett fordi det er raskt og enkelt å forberede. Og den langsomme komfyren er kjøkkenutstyrene favoritt av de moderne husmødrene, fordi hun raskt og enkelt koker mange retter..

Naturligvis oppstår spørsmålet, er det mulig å kombinere eggerøre og tregkokeren på en eller annen måte? Og det har svaret: selvfølgelig kan du. Dessuten kan du i en tregkok lage mat eggerøre med minst mulig olje i sammensetningen.

Klassisk oppskrift
hvordan правильно пожарить яичницу в мультиварке
ingredienser Antall
middels kyllingegg 2 stk.
vegetabilsk raffinerte olje 1 ss. en skje
salt og malt sort pepper til din smak
Tilberedningstid: 8 minutter Kalorier per 100 gram: 190 kcal

Du kan lage et habitat med samme suksess i en treg kokekar, og det vil ikke ta mer tid enn ved vanlig matlaging i stekepanne.

Så først må du hente olje inn i flerkjøleskålen og slå på Baking-modusen slik at den varmes opp godt – 3 minutter vil være nok for det. Nå må du hamre egg i det, salt og pepper dem og lukk lokket på multikookeren.

Vent ytterligere 3 minutter (eller sett en slik tid på panelet), åpne lokket og legg eggerøre på tallerkenen.

Stekt egg med tomater i en sakte komfyr

Hvem liker ikke stekte egg med tomater? Tidligere ble det forberedt bare om sommeren, men nå kan du gjøre det hele året, glede deg selv med hjemmelaget, sjarmerende frokost. Eller middag.

Ingredienser som kreves:

 • 5 middels kyllingegg;
 • 2 mellomstore tomater;
 • 1 ss. skjef raffinert vegetabilsk olje;
 • fjerde av midten pære;
 • salt og malt svart pepper – til din smak.

Koketid: 20-25 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 160 Kcal / 100 gr.

Tomater skal kuttes i skiver og løk – i små terninger. Smør en bolle med multikooker med olje og legg på bunnen av tomater sammen med løk. Sett “Frying” -modus i 15 minutter og kok tomater uten å lukke lokket.

yngel ветчину

På dette tidspunktet bør egg brytes inn i en tallerken, salt og pepper og bland dem litt med en gaffel..

eggene взболтать

Det gjenstår å snu de stekte tomater, fylle dem med egg, lukk lokket på langsom komfyr og la de stekte eggene lage mat i ca tre minutter..

Klar til å drysse med greener.

eggerøre готова

Slik lagter du stekte egg med pølse i en sakte komfyr

Mange liker å lage eggerøre med pølse, fordi det gjør måltidet mye mer tilfredsstillende og generelt sprer det daglige bordet. Vel og likevel er det en manns frokost.

Ingredienser som kreves:

 • 4 middels kyllingegg;
 • et par stykker røkt eller kokt pølse;
 • 1 ss. skjef raffinert vegetabilsk olje;
 • salt og malt svart pepper – til din smak.

Tilberedningstid: 15 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 200 Kcal / 100 gr.

Pølsen må kuttes i små stykker og legges i en multikookerskål med raffinert olje, aktiverer “Frying” -modus i 5 minutter og omrør det periodisk.

Deretter bryter du eggene på toppen, prøver å ikke forstyrre eggeplommene, lukker flerkokerenes lokket, bytt til bakmodus og sett inn tiden til 10 minutter. Hvis ønskelig kan parabolen tilberedes med tomat, vypav stykker sammen med pølse.

Hvordan steke egg med bacon og ost

eggerøre с ветчиной

Tradisjonell britisk frokost, som dronningen selv elsker veldig mye – egg med bacon. Og bacon er ofte kombinert i oppskrifter med ost. Så du kan lage slike egg.

Ingredienser som kreves:

 • 3 middels kyllingegg;
 • 60 gr. bacon;
 • 30 gr. noen hard ost (men best krydret);
 • et par persille eller dill.

Tilberedningstid: 20 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 210 Kcal / 100 gr.

Den langsomme komfyren skal umiddelbart settes på “Baking” -modus, som angir tiden på 20 minutter. Legg bacon på bunnen av bollen, kutt i tynne skiver og stek i 5 minutter.

Deretter bryter eggene inn i bacon, prøver å forlate gulvene hele og dryss med revet ost. Stek eggerøre til du hører et pip uten å lukke lokket..

Kostholdsstekt egg i en multikooker

eggerøre на пару

Si hva du liker, men eggerøre er en stekt tallerken. Og ikke alle har råd til stekt av en eller annen grunn, men dette er ikke en grunn til å nekte en slik tallerken som helhet. Utgang – damp!

Ingredienser som kreves:

 • 4 middels kyllingegg;
 • et lite stykke mykt smør;
 • 4 ss. skjeer med fettfattig surkrem;
 • salt, malt svart pepper, greener – til din smak.

Tilberedningstid: 25 minutter.

Kaloriinnhold: ca. 120 Kcal / 100 gr.

For forberedelse av denne parabolen trenger silikonforms for muffins – 4 ting. Hver av dem må være lett salvet med smør og legg på bunnen av 1 ss. skje surkrem. Spre 1 egg på toppen, salt og pepper og dryss med urter..

På bunnen av bollen i sakte komfyren må du helles 1 kopp vann og sette rutenettet for doble kjelen. Det legger moldene med egg og aktiverer i 10 minutter modusen “Steaming”.

makrellLegg merke til oppskriften på makrell i løkskall – fisken viser seg veldig forsiktig og behagelig å smake. Dette er et av alternativene for matlaging hjemmelaget makrell “a la røkt”.

Hvordan lage kyllingbryst i stekepanne raskt og velsmakende Les vår artikkel.

Hva kan tilberedes fra svinekjøtt – oppskrifter til festlige og daglige retter til enhver smak.

Hvordan steke eggerøre med grønnsaker

Banal stekt egg kan være en komplett parabolen med et krav på et mesterverk, hvis du koker dem med grønnsaker. Dette er ikke frokost eller til og med middag, men en ekte lunsj..

Ingredienser som kreves:

 • 5 middels kyllingegg;
 • 1 medium tomat;
 • 1 stor paprika;
 • 1 medium løk;
 • 3 fedd hvitløk;
 • en haug frisk persille;
 • 1 ss. skjef raffinert vegetabilsk olje;
 • salt, malt svart pepper – til din smak.

Tilberedningstid: 25-30 minutter.

Kaloriinnhold: ca 170 kcal / 100 gr.

Kryd løk, tomat og paprika i små terninger og send grønnsaker til multikookerskålen sammen med vegetabilsk olje, og still inn “Frying” -modus i 12 minutter..

Mens grønnsakene stekes, bør egg brytes i en bolle, salt og pepper og litt slå med en gaffel. Når pipet lyder, hell dem over grønnsakene og sett inn tiden i ytterligere 7 minutter i samme stekemodus..

3 minutter før slutten legg hvitløk. Når parabolen er fullt forberedt, dryss den rikelig med hakkede greener..

Kulinariske hemmeligheter

Det virker, hva kan være lettere stekte egg i en sakte komfyr? Selv om med forskjellige tilsetningsstoffer. Felles for alle bachelorrettene. Men det virker. Tross alt, overalt er det hemmeligheter og subtiliteter.

 1. For at eggene skal absorbere mindre fett, bør oljen være godt oppvarmet. Forresten, er kombinasjonen av smør og olivenolje ansett som vellykket;
 2. Retter i en multivariate brenner aldri, så hvis du vil gjøre eggene så kostholdige som mulig, kan du smøre bollen med olje ved hjelp av en pensel;
 3. Du trenger ikke å fjerne eggerøre fra tregkokeren så snart signalet lyder. Det er bedre å vente et par minutter uten å åpne taket og legge seg ut;
 4. For matlaging må du bare bruke de ferskeste og hjemmelagde eggene, hvis det er mulig. Og de kan erstattes med vaktel;
 5. Det er viktig å steke fyllingen og tilsetningsstoffene til eggerøre først, og fyll deretter dem med egg – slik at parabolen ikke får for mye væske og deretter beholder formen;
 6. Hvis en scrambler er tilberedt, er det tilrådelig å legge til salt umiddelbart, mens i tilfelle av et egg, er det bedre å salte parabolen etter at eggeplommen har grepet litt;
 7. Du kan sprede den kokte chatterboxen ikke på en tallerken, men på varme rugbrød, serverer du dem med en salat av ferske grønnsaker eller bare sprinklet med grønnsaker på toppen;
 8. Ikke overflødig for sladder vil være tilsetning av en liten mengde revet ost til eggene under piskesteget. Dette vil tykkere tekstur og gi en delikat smak;
 9. Du kan tilberede chatterboxen uten å slå eggene først – de er ganske intensivt kneet med en trespatel allerede i bollen til helt tilberedt;
 10. For barn i en langsom komfyr kan du lage “Blomster” – ved å lage kutt på pølser og snu de resulterende fjærene i en sirkel, sikre endene med en tannpirke. Stek de resulterende “blomstene” i skålen til tregkokeren og legg dem i midten av 1 rå eggeplomme. På platen til “blomstene” kan du feste stengene av forskjellige greener..

Bon appetitt!