Cum să mănânci în timpul primirei Kolo-Vada

Timp de mai multe luni m-am gândit constant: “Cum aș pierde în greutate? Ce se poate face fără diete exotice, care îi era foarte frică “.

Un prieten a sfătuit drogul Kolo-Vada, care este vândut în Coral Club. Ea a venit, a privit – nu părea nimic neobișnuit – niște pulberi și pastile pe iarbă.

Vindem oficial. Am decis să cumpăr.

preparare Colo Vada Plus

La domiciliu, după ce am citit mai detaliat instrucțiunile, am aflat că, în timp ce iau medicamentul, trebuia să-mi revizuiesc serios dieta..

Primele trei zile a mâncat numai pentru un cuplu. Fără carne de porc. A trebuit să refuzăm invitația la kebab-uri.

De asemenea, a mâncat salate preparate cu propriile mâini, dar în loc de maioneză, a trebuit să umplem cu ulei vegetal.

Încurajată terci de hrișcă, piure de cartofi. Făina dulce trebuia exclusă. Eliminat complet zahăr, sare minimalizată.

Sucul din pachete nu avea voie să bea, așa că am făcut morcovi pe un storcător.

Și cât mai multă apă posibilă. Este apă, deoarece ceaiul nu i sa permis să fie atribuit apei. Conform instrucțiunilor, a fost necesar să se bea 1,5 litri de apă și mai mult. Aparent, toate toxinele mele s-au mutat înainte, pentru că în primele două zile am avut o durere de cap rău. Dar un lucru ciudat – de îndată ce am crescut cantitatea de apă din dietă, capul mi-a trecut imediat.

În cea de-a doua etapă, a devenit și mai dificilă. Din mâncare li se permite să lase doar apă și compot neîndulcit. Dar mereu fierte personal din fructele uscate, și nu gata de la magazin.

Din punct de vedere psihologic, am vrut să mănânc, deși nu aveam un sentiment special de foame, deoarece am băut praf și capsule speciale din Colo-Vada plus 3 litri de apă și compot.

Afecțiunea intestinală sa normalizat, pancreasul a încetat să bea, pielea feței a început să fie curățată. Un sentiment uimitor de ușurință a apărut în corp. A scăzut greutatea. Această etapă a durat 4 zile..

A treia etapă nu este deloc speriată. Intrarea treptată în rația alimentelor obișnuite, cu administrarea simultană de capsule și tablete rămase a fost permisă. Dar din anumite motive nu am vrut să mă întorc la vechiul meniu.

Nu numai apetitul scăzut, dar și gusturile complet schimbate. Unde, mai devreme de la McDonald’s, mirosurile păreau gustoase, au început să provoace greață. Cauzează ostilitatea nu numai a gustului lui Cola, ci și a aspectului său.

A încetat să mănânce:

  • cârnați;
  • bea sucuri conservate;
  • cumpărați prăjituri;
  • congrese înghețate;
  • nu au făcut pâini albe;

Toate acestea și fizic și vizual au încetat să ia corpul. Doar vine și se simte urât.

Dar cu plăcere am început să mănânc legume. Magazinul a început să ia și să gătească carne și pește. Familia a gustat gustul produselor “live”.

În ceea ce privește realizările concrete după Kolo-Vada – am pierdut 7 kg, la talie și șolduri a fost de 4 cm, durerea în genunchi a trecut. Acum alerg la etajul 4, fără nici o scurgere de respirație. M-am trezit de la pană pe călcâie la 11 cm. După 12 ore de lucru, mă duc acasă într-un pas vesel. Și-a schimbat părul și a actualizat dulapul!

Soțul bâlbâie, dar mă privește cu o privire admirată de mult uitată..

Colo-Vada mi-a ajutat să înțeleg cât de mult depinde în viață viața corectă și regimul de apă. Acum nu mă voi întoarce la vechile obiceiuri.

Loading...