Istoria mea de pierdere în greutate

Rezultatele călătoriei la spitalul de maternitate au fost rezumate: un băiat, 3200 kg, înălțimea de 52 cm și mama, sau mai degrabă mamut (așa m-am simțit) cu parametrii tuturor cercurilor cunoscute 106-85-102, 68 pe scale … Tin !! Unde sunt 54 de kilograme? Unde sunt 95-74-92? Am avut un șoc, dar toată lumea din jurul nostru a fost asigurată, spun ei, nu vă faceți griji, toată lumea pierde în greutate după naștere, copilul vă va vysmokchet …

Până la - 53 килограмма

A trecut o lună, apoi două, mă ridic la cântar, totul este același, parametrii nu se mișcă, a doua bărbie acoperă gâtul, singurul lucru care a adus bucuria este dimensiunea pieptului 4-5. Dar am fost foarte inconfortabil, depresia sa dezvoltat, iar promisiunile pe care copilul le-ar suge totul nu au dispărut … copilul a fost amestecat timp de o lună, și nu am pierdut în greutate toată noaptea, mănânc mereu …

Nu m-am simtit bine, nu m-am simtit confortabil sa traiesc in acest corp aglomerat, unde totul este slab, totul se blocheaza si se stinge. Da, nu am fost un model super înainte de naștere, dar măcar nu atât de înfricoșător. Nu m-am încadrat într-un singur lucru, am purtat niște haine largi, e bine că iarna era și o jachetă imensă a ajutat să ascundă totul dulce. într-un moment, am înțeles clar că trebuie făcut ceva.

Primul lucru pe care am decis să-l ajustrez. Am înțeles perfect, mai exact, după 2 sau 3 săptămâni de foame, mi-am dat seama că nu pot mânca!!!

În caz contrar, pur și simplu nu va fi capabil să antreneze, să antreneze, să aibă grijă de un copil care plânge pentru totdeauna, să facă spălătorie, să curețe, să gătească. De asemenea, a interferat cu studiile și cu fumatul. Primul lucru de îndată ce a plecat să alăpteze aprinse o țigară. Experiența mea este de aproximativ 9 ani. Dar dorința mea de a pierde în greutate a fost atât de puternică încât am decis să renunț la fumat..

Și niciodată nu credeți că fumătorii se îmbunătățesc! Acesta este un mit, suntem la un nivel subconștient și numai! A fost greu, durere fără nicotină, am vrut să mănânc ceva, dar m-am împotrivit. Am băut apă, am mers mult (voi scrie mai puțin în detrimentul exercițiului fizic) Am făcut pentru prima oară ajustări ale dietei. A trecut pe legume, a refuzat pâinea, orice carbohidrați, dulce.

Mananca in portii mici, dar de 2 ori pe zi, asigurati-va ca urmati regimul de baut – cel putin 2 litri pe zi. Deja acum înțeleg că a fost foarte greu, nu este deloc necesar să aderați la 500 de calorii pe zi..

astfel încât corpul este pur și simplu epuizat. Din moment ce greutatea nu era mică, era posibil să visezi doar despre studii intensive, un corp ascuțit și cuburi pronunțate. Am început cu o plimbare plină de viață, am mers 10-12 km pe zi, în timp ce copilul a fost adormit într-un cărucior, chiar am fugit cu o căruță de 3-4 km. A durat 2 luni, pe cântare minus 57-58 kg, pe stradă în luna mai a lunii, eram fericit!

Rezultatul a fost, de asemenea, vizibil pe haine, fiind o vacă, am cumpărat o garderobă de vară cu câteva dimensiuni mai mici și tocmai mi-am aruncat hainele uzate! iar acest lucru a servit drept un alt stimulent. În luna mai, am intrat deja în hainele mele prenatale, în liniște am început să-mi dau seama de mită.

A existat o mică problemă cu pielea, a încercat să se îndoaie, mai ales că nu-i plăcea fundul și stomacul – în general, exista o tristețe. Ei bine, a existat încă oboseală teribilă, corpul în orice mod a rezistat să mănânce astfel de co-segmente de calorii, părul a căzut, cuie exfoliați. M-am întors la un nutriționist pentru sfaturi..

Mi-a corectat dieta, sa dovedit că trebuie să mănânci de 5-6 ori pe zi și să mănânci mult. Au fost cereale, fructe în meniul meu (prin nuanțele de digestie, au fost consumate doar în prima jumătate a zilei), dulciuri, am descoperit anghinare, dovleac, dovlecei, pâine nedospită, semințe de in, tărâțe, ouă, lapte – kefir. ryazhenka, iaurt, semințe de in, soia, dovleac, ulei de susan – naibii. este gustos și sănătos. Și da, nu fi surprins, dar trebuie să mănânci grăsime!

Acum, despre efort fizic. Deja a spus despre mersul pe jos rapid și de a alerga cu un cărucior într-un ritm moderat. Când a durat 10 kilograme, am decis să strâng ușor corpul. era deja destul de cald, începând să meargă la barele orizontale, simulatoare. Descărcați presa, umblați pe mâner, faceți exerciții dimineața. Apăsați presată treptat, adăugând ritm, împărțit în 3-4 abordări pe zi.
Balanțele nu s-au oprit, literalmente într-o lună și jumătate, cântarele au arătat 52 kg. Sărat cu relief, dar nu sa oprit!

posle-51

Mă perfecționez până acum.

Pentru al patrulea an, dimineața începe astfel:

 1. 1. 0,5 litri de apă,
 2. 2. încărcarea, aici mai mult

  – bară laterală clasică +;
  – Ganterele lui Mahi – o am la 1,5 kg;
  – ridicarea picioarelor;
  – foarfece;
  – răsucire.

  Fac toate exercițiile într-un mod circular, adică execut 10-20 de ori în trei seturi. Exercițiile se schimbă, astfel încât corpul meu devine repede obișnuit cu aceleași sarcini, iar iarna fac mai multe exerciții de întindere, mai multe răsuciri, o bicicletă (toată lumea știe), V-ascensoare, un pod. În loc să alerg, urc pe scări, pompez puțin pe barele orizontale, făcând exerciții simple – ridicându-mi picioarele, împingându-mă pe brațele mele și alergând de-a lungul scărilor.

 3. 3. Când este cald, atunci o dimineață de 3-4 km este doar o plăcere. Mă descurc în plăcere, nu urmăresc viteza, alerg pentru sănătate și rezultate. La urma urmei, alergatul la un ritm moderat este mult mai util decât sprintul.

După ce am apucat deja toată puterea și puterea PP (nutriție adecvată), am corectat-o ​​singură, ascultând doar ceea ce un nutriționist a sfătuit ceea ce vrea corpul meu. Rationally share training. Acum, greutatea mea este de 51 kg, înălțimea este de 158 cm.

Mă simt confortabil în corpul meu, ceea ce doresc tuturor!

Loading...