Minus 20 kg în două luni

Începutul povestirii ca mulți. La vârsta de 39 de ani și 10 luni, având o greutate corporală de 93 kg cu o creștere de 165 cm, precum și stadiul inițial al hipertensiunii arteriale (o pilulă de presiune o dată sau de două ori pe zi pentru o sănătate bună este sacră), a început să se gândească la abordarea vârstei periculoase și a figurilor mistice.

A fost luată decizia de a începe o nouă viață, este momentul să acționăm. La un moment dat, au scos din viata toate produsele asociate cu carbohidrati, grasimi si proteine. A început să mănânce pepeni, pepeni, roșii și castraveți. A scos adidași vechi, pantaloni și un tricou – a mers în parc pentru a alerga.

Am început cu 2,5 km – oh, e groaznic să alergi și ce sa întâmplat dimineața. Dar după câteva săptămâni sau cinci cursuri am alergat deja la 4-5 km, iar o lună mai târziu, distanța de 30 km pe săptămână în 3-4 runde a devenit normă (recordul a fost de 70 km pe săptămână pentru 6 clase). În detrimentul greutății, a început să meargă foarte repede, mai întâi 3-4 kg pe săptămână, apoi 2-3.

În cele din urmă, după 2 luni, greutatea era de 73 kg (minus 20 kg față de original). Trebuia să-mi schimb complet dulapul. Prietenii au fost interesați de sănătate și de cauza pierderii dramatice în greutate. Presiunea a revenit la normal.

Dar fără a alerga, a devenit foarte greu, nu alergi timp de 3-4 zile și începe cu iritabilitate și nervozitate. Am obișnuit.
Există totul, dar foarte atent și foarte moderat. Greutatea părea să stea la un punct. Țineți 73-74 kg.
Sfat unul: Vrei sa te schimbi? Schimbarea.

Loading...