De bästa recepten för fläskschnitzel i ugnen

Denna klassiker, som kom till Ryssland från Österrike, under århundradena av dess existens, har genomgått ett antal förändringar beroende på landet som lånar receptet. Även i Ryssland finns olika matlagningsmöjligheter för denna maträtt, som använder olika komponenter, vilket gör schnitzel inte bara varje dag, men också en festmåltid..

Trots de olika matlagningsmöjligheterna är kärnan av fläskschnitzel densamma – skålen är en specifik version av hamburgarna. Det fanns ett namn från ordet “schnitzel”, i översättning betyder “cut.” Därför används endast utvalt kött för matlagning – mjukt smörgås. En sådan anbudsdel kokas väldigt snabbt, men själva skålen, när den är ordentligt förberedd, förblir väldigt öm och tillfredsställande..

Det klassiska receptet på fläskschnitzel bakat i ugnen
Det bästa рецепты шницеля из свинины в духовке
ingredienser Antal
gris 300 g
majonnäs 50 g
ägget 1 st.
mjöl 60 g
peppar ½ tsk.
krydda uppsättning för fläsk ½ tsk.
Tillagningstid: 85 minuter Kalorier per 100 gram: 282 Kcal

Grunderna för någon schnitzel är en bra bit av fläskfilé, bröd och en stor sås. Enligt originalreceptet måste köttet kasseras före brödning, men detta steg kan försummas om du går i kniven på det övre lagret och gör skåror.

 1. Skär fläskfilén i rektanglar som är mindre än 2 centimeter tjocka. Tvätta köttet och skölj det med pappershanddukar. Varje bit försiktigt slår med en hammare genom ett lager av klädesfilm.. slåss стейков свинины
 2. Efter att ha slagit, fett bitarna av fläsk med salt, kryddor, majonnäs på båda sidor och skicka dem sedan till en kall plats i 30 minuter..
 3. För brödning, slå ett ägg i en skål och slå det med lätta rörelser. Sätt mjölet i den andra plattan. Ta en bit kött, rulla det lätt i mjöl, dopp det sedan in i ägget och sedan in i mjölet igen. urbening мяса в яйце и муке
 4. Lägg schnitzels på ett bakplåt och placera i en ugn uppvärmd till 200 grader. Strö dem lätt med olja och koka sedan i 40 minuter.. kött стейки на противне

Fläskschnitzel med ost i ugnen

Denna maträtt har en delikat och lite smaklig smak. Du kan använda absolut någon form av ost i receptet: nederländska, maasdam, ryska och även mozzarella. Var och en av dem kommer att ge disken sin egen speciella smak. Förberedelse av schnitzel med ost är ganska enkelt.

ingredienser vikt
gris 250 g
ost 80 g
Ägget 1 stycke
mjöl 25 g
Vitlök 2 tänder
Salt och kryddor Att smaka

Koktid: ungefär en timme.

Näringsvärde: 385 kcal. gris под сыром

 1. Skär fläsk över kornet. Skölj det, torka med en handduk och linda med klädesfilm. Ta en kökshammare och slakta lite av köttet.
 2. Hoppa över vitlök genom en press och blanda den med kryddor. Det är en blandning att gnugga båda sidorna av köttet..
 3. Ostgrill på en liten rivare, slå ägget. Tillsätt riven ost till äggblandningen och blanda allt..
 4. Rulla en bit schnitzel i mjöl, sedan i en äggostblandning och igen i mjöl. För en mer behaglig skorpa kan du steka schnitzelen i en stekpanna tills skorpan kommer fram och sedan skicka den till ugnen eller lägg den omedelbart på en bakplåt och lägg den i ugnen vid 200 i en halvtimme.

Äggberedning Recept

Den ursprungliga fläskschnitzelen, som ser ganska vacker på bordet, om du försiktigt bryter ett ägg utan att skada äggula.

ingredienser vikt
gris 500 g
Löklök 100 g
Ägget 6 stycken
Vitt bröd 100 g
mjölk 100 ml
ost 150 g
Salt och kryddor Att smaka

Tillagningstid: 70 minuter.

Näringsvärde: 312 kcal.

kotlett с яйцом

 1. Vitt bröd skärs från skorporna och lämnar endast smulan. Blötlägg i mjölk.
 2. Fläskkotelett i små bitar. Lökskal och hacka.
 3. Efter 10 minuter kommer det att mjukna brödet, varefter du kan blanda det med fläsk. Smaka med salt och kryddor..
 4. Minska alla fyllningsbrunnar tills de är mjuka. Varje schnitzel tar cirka 200 gram malet kött. Den borde läggas på ett bakplåt, vilket skapar pattys form. Använd en sked, gör ett medelstort spår i mitten av hakan.
 5. Koka i ca 20 minuter i ugnen (temperatur 200 grader). Ta tag i osten vid denna tidpunkt. Efter 20 minuter måste du få bakplåten ur ugnen, lägg ägget i urtaget och strö med ost. Eventuellt kan du lägga till örter för smak. Fortsätt att laga samma vid samma temperatur..

kyckling отбивные в панировочных сухарях Hur man lagar kycklingkotletter i brödsmulor?

I den varma sommaren kan du bara inte göra det utan att betehållaren bageri har sitt recept på vatten.

Receptet är otroligt gott lasagne med spenat.

Hur man lagar schnitzel fylld med svamp och skinka

Svamp och skinka kombineras perfekt med fläsk, vilket gör disken ännu mer fyllning. Perfekt för män som älskar att äta.

ingredienser vikt
gris 450 g
kräm 80 ml
Okokt skinka 200 g
Vegetabilisk buljong 125 ml
Bun inaktuellt 50 g
Malet fläsk 150 g
Löklök 1 stycke
ost 80 g
Gräddfil 150 g
champignons 100 g
tomater 100 g
Färska dill och persilja Med bunt
Spice och salt Att smaka

Tillagningstid: 50 minuter.

Näringsvärde: 410 Kcal. kött рулетики

 1. Skär fläsken i schnitzels, tvätta dem och torka med en pappershandduk. Delarna ska vara små, bara 8 stycken ska visa sig. Skaka köttet med kryddor och salt, borsta med lite olja.
 2. Skär skinka i 116 stycken. Placera schnitzelsna på ett bakplåt på varje köttstycke, sätt ett par bitar okokt rökt skinka.
 3. Klipp brödlök i små bitar, fyll dem med vatten och låt i 5 minuter. Krama bröd från vatten och blanda med malet fläsk, krydda alla och tillsätt färska grönsaker, skär i små bitar. Blanda fyllningen noggrant och dela i 8 lika delar. Var och en satt på schnitzel och tryckte lätt ner..
 4. Tvätta mushronerna och torka dem med en servett. Skär tomaterna och svamparna i små bitar och lägg dem sedan på hakan. Allt smörj ett lager av gräddfil och strö över riven ost. Koka i ugnen i ca en halvtimme (180 grader).
 5. Medan köttet kokas, gör du en utsökt sås. För honom finhacka löken, steka den i en panna tills den är transparent. Tillsätt buljong och grädde, rester av gräddfil. Krydda allt och förånga till sås..
 6. När schnitzelsna är kokta ska du dela skålen i portioner och häll dem med den beredda såsen..
Det är bättre att ta köttet från slaktkroppens baksida. Det här smöret har feta lager..

Nödvändigt att skära en bit av en och en halv centimeter. Denna tjocklek är optimal för homogen rostning..

Funktioner matlagning schnitzel fläsk, bakat i ugnen, se videon nedan:

Breading spelar nästan alltid en avgörande roll för schnitzel-konsistensen. Det är bäst att använda hemmagjorda krackar gjorda av vitt bröd eller grovt bröd, vilket gör skorpan för köttet skarpt och håller saften inuti. Byt bara mjölet med dem för att få en mer utsökt maträtt..

Loading...