Hur man gör en tårta i form av “Kinder överraskning” med egna händer

Barn är glada över chokladägg med en överraskning inuti. Du kan föreställa dig hur de kommer att vara glada för en stor tårta i form av denna populära söta. Det finns många recept. Allt du behöver är tid, nödvändiga ingredienser och en kreativ attityd..

kaka

“Kinder överraskning” med mastic

Att förbereda en av de mest önskade semestergåvorna för ett barn är lätt. Det tar ca 5 timmar att förbereda, men resultatet är värt det. Överväg ett steg för steg recept på en Kinder Surprise-tårta med mastic. Erforderliga komponenter:

 • Stencil av rätt storlek i form av ett ägg;
 • 2 kexkakor;
 • kräm;
 • mat färgning;
 • mastix;
 • märken av marsipan;
 • matlim;
 • grädde under mastic
 • rullande stift.

Förberedelsen av kakan börjar med placering av stencilen på de rektangulära tårtskikten. Efter skärning ska äggets rester av kakan sparas. Nu måste du placera i mitten av gräddefettade kakor på förhand överraskning. Om presenten är liten, lägg den helt enkelt i mitten av bottenkakan. För en större låda behöver du göra hål i kakan. Det är nödvändigt att försiktigt packa den i en låda, insvept med klämfilm..

att gömma sig подарок

För jämna ut tjockleken på de använda trimkakorna. Bitarna placeras runt överraskningen och uppnår samma höjd med lådan. Det är nödvändigt att smörja kakans yta igen med grädde och täcka med den andra kakan i form av ett ägg..

jord själv крем

Krossade resterande kakor blandade med grädde, de resulterande gräddeflaskorna täcker äggets skarpa spets.

fett

Därefter appliceras grädden på ägget under mastik och lägger i kylskåpet i ett par timmar tills det stelnar. Nästa steg är att täcka framtida kakan med vitvalsad mastik. För att skapa en inredning, måste du göra en mastic av röd färg med matfärgning. Det rullas också ut och skärs ut i form av vågor som är inneboende i det ursprungliga Kinder Surprise Egget..

att göra мастику

Nu kommer det hårda arbetet med att skriva bokstäver. Det är bättre att använda förberedda mallar. Du måste göra en mångfärgad mastik. För att minska tiden till jobbet kan du köpa redan målade mastik i uppsättningar. Färdiga bokstäver limmas på kakan. Om så önskas kan du också försöka göra pennor, kepsar och andra dekorativa element. Barn kommer att vara glada!

ägget

Cream cake “Kinder Surprise”

För att göra en tårta i form av en “Kinder Surprise” från en kräm avsedd för 10 portioner, behöver du följande ingredienser:

 • kexkakor;
 • grädde (ostmassa eller grädde);
 • ganache;
 • mastix.

Dess kaloriinnehåll är mycket högt, koktiden kommer att vara ca 3 timmar. Du kan spara tid om du köper färdiga kakor, grädde, färgad mastiksats.

Först bör du bestämma platsen för kakan på en maträtt, den kan ligga horisontellt eller vertikalt. Det är nödvändigt att baka runda kakor med olika diametrar från svamptårta. Vi rekommenderar deg med margarin eller gräddfil, en sådan tårta skulle vara bättre att hålla formen. Läckra kakor erhålls med tillsats av kakao. Klar kakor kallt.

Nu behöver du laga gräddeost, det kommer att hålla bra form. Missade kakor sätts i kylskåpet för att frysa i ungefär ett par timmar. Om du önskar, i mitten av designen, kan du skapa en plats för en present, där du kan lägga en låda med en överraskning för barnet. Efter kylning skärs kakorna och skapar äggets form. Klippet krossas i mixern blandas med grädden. Klarblandning du behöver belägga hela ytan av ägget, vilket ger kakan en jämn rundad form och läggs igen i kylskåpet.

Nu måste du göra ganache för att skapa ett lager mellan grädde och mastik, smutsa fram den framtida kakan med den och lägg den i kylskåpet igen i 1 timme. Nästa steg: Mastic rullas på ett bord med ett lager upp till 0, 7 cm tjockt, pulveriserat med socker eller stärkelse. Den centrala delen är tjockare.

Det resulterande skiktet täcker ägget. Mastic-glidningen är jämnt fördelad på kakan. Överskott kan trimmas och ytan kan försiktigt jämnas med ett vanligt tvättat plastkort. Det återstår att göra bokstäverna i mångfärgad mastik och dekorera kakan med inskriptioner.

flacky салатLäs om hur man lagar en utsökt pollock sallad – flera alternativ för ett gott mellanmål för festbordet.

Prova vårt alternativ för kycklingleverkök – genom att lägga till svampar får du en mycket god maträtt, som du kan lägga till ris eller grönsaker som sidovägg..

Läs hur man lagar kötttungen rätt och snabbt i en långsam spis.

Hemlagad choklad och godis kaka

kaka из шоколадки

Detta mästerverk av kulinarisk konst kommer säkert att ge stor glädje hos barn. Kakan är stor, det finns mycket godis älskade av barn i den, och det ser väldigt högtidligt ut. Arbetet tar inte mer än 2 timmar, det beror på skickligheten och förmågan att handskas. För att göra det själv måste du spendera lite på de nödvändiga komponenterna:

 • kinderchokladplattor (15-20 st är nödvändiga för en liten tårta);
 • flera “Kinder överraskningar”;
 • godis;
 • 2 uppsättningar kartong: färg och vit;
 • tunt farmaceutiskt gummi, enkel penna, linjal, sax, PVA lim eller varm pistol.

Dessutom kan du behöva ytterligare inslag av dekor: pärlor, band, papper blommor, spets. Valet beror bara på stor fantasi och inspiration. Kakans kaloriinnehåll är mycket högt, men Kinderchocolates är speciellt gjorda för barn, innehåller mjölk, kalcium och vitaminer..

Vi presenterar en detaljerad mästerklass. För att bestämma kakans diameter måste du tätt lägga alla choklad i en linje och sätta ett ark med tjockt papper under dem. Nu borde du rita en penna med en rektangulär rad. På de nedre och vänstra sidorna lägg till kvoter på 2 cm för bindning. Långtbidrag fodrade på tänderna. Det återstår att skära mönstret.

Arbetsstycket limes i form av en cylinder. Tänderna är vikta in eller ut så att de kan limmas i basen. Den resulterande cylindern placeras på kartong, skisserad med en penna. Den resulterande cirkeln bör ökas i diameter med ett par centimeter och skärs.

Det kommer att ta lim för lim. Cylindern är installerad på en cirkel-substrat tänder ner. De kan böjas i vilken riktning som helst, det spelar ingen roll. Blanket måste limas strikt i mitten, torkas. Därefter sätts apotekets gummi på cylindern. Under det måste du trycka på choklad och sätta dem på framsidan. Godis bör ligga stramt, exakt runt cirkelns omkrets. Om du inte vill hålla choklad i basens struktur kan du binde dem med ett vackert band runt.

Kåpan till kakan är gjord av kartong. Skivan är skuren mindre än det runda underlaget vid basens botten. På toppen av locket borde ha en kantring ett par centimeter bred. De gör det på samma sätt som cylindern, fixerar den på locket med böjda kryddnejlika och lim..

Det mest intressanta förberedelseariet är fyllning och dekoration av den resulterande kakan. Skyddet kan dekoreras med folie, färgat papper, tyg, spets, bågband. Det är också möjligt att sätta godis eller Kinder överraska ägg i den. Insidan av kakan kan fyllas med ägg “Kinder Surprise”, godis, kanderade frukter. Chokladägg med överraskningar av en viss serie, populär hos ett barn, kommer att vara en underbar gåva..

Om barnet inte har nått 2 års ålder, måste du använda ett minimum av glitter och inredning så att barnet inte smakar dem. Kakan “Kinder Surprise” är alltid högtidlig och färgstark. En sådan gåva kommer inte att glädja inte bara barnet utan även en vuxen. Det kan vara av någon storlek och kommer att vara lämplig för alla semestrar..