Hur man gör vaffelkräm hemma

Få människor tycker inte om våfflor, särskilt om de är fyllda med en favoritkräm. Sådana godis är välkomna till både vuxna och små barn. Cream – det här är den sista touchen av denna efterrätt. Det är trots allt inte så gott och gott att äta våfflor..

Dessutom, bland en mängd olika recept och smaker av grädden, kommer alla definitivt att hitta den som kommer att vara till hans smak.

Enkel vaffelkräm hemma
hur приготовить крем для вафельных трубочек в домашних условиях
ingredienser Antal
äggvita 2-3 stycken.
socker 1,5 glas
Tillagningstid: 10 minuter Kalorier per 100 gram: 340 kcal
Den enklaste versionen av fyllningen för denna delikatess är proteinkräm. Detta beror på det faktum att det kräver ett minimum av ingredienser, och medan dessa komponenter är vanligtvis i varje kök.

Detta recept är inte bara otroligt enkelt, om det ses från sidan av nödvändiga ingredienser. Det är också helt icke-hakigt när det gäller matlagning.

Sätt de färdiga produkterna i en skål och vispa med en visp eller mixer i ungefär en minut. Därefter ordnar vi ett vattenbad, lägg en skål med framtidskrämen där, fortsätt att slå, men mer intensivt.

I slutet bör du känna att sockret är helt upplöst. Därefter kan skålen tas bort från vattenbadet. Slå upp några minuter.

Klassiker av genren: förbereda vanilj för våfflor

Bland de enorma variationerna av söta påfyllningar har custard också många fans. Det är lätt att buggla utan mycket krångel. Grundkomponenterna är:

proteinhaltig крем

 • Äggula – 2 st.
 • Socker (eller granulärt socker) – ¼ kg;
 • Mjöl – en matsked med en kulle;
 • Mjölk – 240-250 ml;
 • Väska av vanilj socker.

Vi tar en liten skål, lägger äggulorna och sockret. Dessa två komponenter behöver en bra slipning. Vidare, utan att upphöra med att gnugga massa, siktas mjölken, där mjölk läggs där. Utgången ska vara en flytande massa utan några klumpar..

Ta en kastrull, häll den resulterande massan och sätt den på minsta elden. Rör försiktigt grädden tills den tjocknar. Efter det här steget kan du ta bort det från värmen, låt det svalna en stund och slå sedan den med en mixer eller mixer..

Den resulterande tjocka krämen läggs i rör med en liten sked eller en speciell spruta.

Vaffelrullar med härdkräm

Höstost är en otroligt användbar produkt för människokroppen. Därför kombinerar du curdcreme, kombinerar du två i en – fördelarna och godisarna. För att förbereda fyllningen för rören, där huvudkomponenten är kockost, behövs följande ingredienser:

 • Ett halvt paket smör
 • 0,1 kg höstost med en liten fetthalt
 • 50 gram socker;
 • Kondenserad mjölk – inte mer än en tesked;
 • 5 ml brandy.

Under beredningen av våfflorna rekommenderas att smöret smälter lite. Därefter är det bättre att klippa det i små bitar och använd en mixer (eller mixer) för att börja slå..

kockost кремVi fortsätter processen med oljebetingning tills massan blir vit. När du märker att det är dags, kan du lägga till en sked kondenserad mjölk. Men samtidigt stänga av mixern är inte: fortsätt att slå tills massan blir frodig. I de sista minuterna måste du lägga till brandy.

Höstost måste gnidas med en sikt. När det är praktiskt taget fritt från klumpar och korn börjar vi gradvis lägga till oljemassan och slå den igen..

Resultatet blir en otroligt delikat fluffig massa som inte bara kan användas som fyllning för rören utan också för andra kulinariska läckerheter..

Cream för wafer tubules med kondenserad mjölk

En av de mest favorit och enkla alternativen än att fylla rören är en oljad kräm baserad på kondenserad mjölk..

För att göra sådan fyllning är det nödvändigt att förbereda följande komponenter:

 • Cirka 200 gram smör
 • Bank av kondenserad mjölk.

Det första steget är det enklaste: du måste koka kondenserad mjölk. En timme innan det är klart får vi smöret ur kylskåpet och lägger det på bordet så det blir lite mjukare..

Ta sedan en lämplig behållare (djup skål). Smörja smöret i stycken och sätt i en behållare, slå sedan det med en mixer eller mixer.

visp масло и молоко

Det kommer att ta lång tid att slå, därför att en ganska stor massa vitt skulle komma ut.

uniform крем

Därefter kan du lägga till mjölk i små portioner. Blandaren får dock inte stoppas. Det är nödvändigt att slå massan i åtminstone ytterligare 8-10 minuter..

kan использовать пакет

Klar frodig grädde passar in i konfektyrsprutan, med hjälp av vilken våfflor som vrids i ett strå fylls.

kanaler готовы

Andra Vaffelrör Recept

Inte mindre populär är sådana fyllningar som ganache, choklad och frukt..

ganache

Denna sötma är gjord av följande komponenter:

 • Chokladstång – ca 220-240 g;
 • Creme med 33% fetthalt – 180-200 ml.

Vi tar en liten kastrull, häll grädden där och sätt den på en liten eld. De behöver bara värmas, i inget fall bör de nå ett tillstånd av kokande. Därefter tillsätt hackad (bruten i små bitar) choklad.

Creme med choklad rör hela tiden. Slutresultatet bör vara en helt homogen massa utan bitar av choklad. Vi satte det att kyla i 45-55 minuter.

Efter den tilldelade tiden tar vi ut kräm och slår den med en liten mixer. Det blir tillräckligt 4-5 minuter. Därefter kan du redan starta rören på ett säkert sätt.

biskvit21Biscuit kaka recept med bilder steg för steg och med rekommendationer från erfarna kockar.

Läs om hur man gör enkelt hemlagad glass. Förresten, det kan användas både för att fylla skivrullar och som tårta grädde. Det är väldigt gott!

Hur man gör våffla smet för våfflor – recept med steg för steg bilder, prova!

Chokladkräm

behövs:

 • Äggula – 3 st.
 • Choklad – ca 100 g;
 • 50-65 gram smör
 • 2 g påse vaniljssocker;
 • 100 gram socker.

Ta en liten kastrull eller kastrull. Vi lägger där yolk, granulat och vanillin. Använd en sked, blanda och gnid ingredienserna..

choklad вафлиFörbered ett vattenbad. Vi lägger en kastrull där. Observera: När blandningen är tjockare kan du gå vidare till nästa steg.

Nästa steg är chopping choklad. Det måste vara ordentligt klippt eller brutet, smält sedan. För att göra detta kan du använda det redan förberedda vattenbadet eller mikrovågsugnen. Du bör också göra med smör.

Smält chokladmassa hälls i äggulorna, varefter de ska blandas. Nästa tillsätts till det smälta smöret. Som ett resultat bör det finnas en ganska tjock chokladkräm i kastrullen..

Fruktfyllning

Under säsongen av mogning av frukter och bär är receptet för en användbar vitaminpåfyllning relevant..

För att göra sådan fyllning kan du använda de frukter eller bär som du har till hands. I denna utföringsform användes följande komponenter:

 • Banan – 450-500 g;
 • Hallon – 120-140 g;
 • Kiwi – 140 g;
 • En halv kopp socker.

frukten в вафельницеPreliminär förberedelse: Alla frukter och bär tvättas noggrant i rinnande vatten och rengörs. Dränera bären, strö dem sedan med socker, blanda försiktigt (för att inte skada bären) och lägg åt sidan i ca 20-25 minuter.

Vid denna tid, fortsätt till beredningen av resterande komponenter. Använda köksutrustning, slå banan och kiwi. Den resulterande massan tillsätts till hallon och sedan piskas igen..

Den resulterande massan fylls med rör och serveras till bordet..

Recept för vaffelrullar med grädde i en elektrisk våffeljärn

Många hus har en sådan enhet som en elektrisk våffeljärn. Men av någon anledning tror de flesta hemmafruar att en sådan efterrätt tar för mycket tid och ger mycket problem. Detta är dock en missuppfattning. För att göra våfflor behöver du:

 • Ett smörpaket
 • Ägg – 3 st.
 • Mjöl – ett par glasögon;
 • Socker (eller sand) – ett glas;
 • Kläm av vanilj.

Den första operationen är mjukningen av oljan. Hans behov av att få kylskåpet i värme. Du kan också använda en mikrovågsugn och omedelbart ta den till en flytande konsistens..

I ghee häll socker. Vi stämmer tills det är helt upplöst. Därefter lägger vi där ägg och en nypa vanillin. Piska bra.

Den sista ingrediens vi lägger till är mjöl. Vi somnar i små portioner och samtidigt fortsätter att slå. Utgången ska vara en massa som ser ut som tjock kräm.

Vaffeljärnet bör smörjas på förhand. Det räcker att bara göra det en gång innan du bakar den första våffeln. Sätt en sked del i mitten, täck och vänta några minuter.

Försiktigt, för att du lätt kan bränna dig själv, vrid dem i en kon eller rör.

Matlagningskräm för dem. För detta tar vi:

 • Smör – 160 g;
 • Kakaopulver – en sked med en kulle;
 • Kondenserad mjölk – 130-160 g (ungefär hälften av burken, bestämd av dess konsistens).

Smält 30 g smör, lägg sedan kakao till den. Rör tills oljemassan är varm. Ta sedan kondenserad mjölk, lägg det kvarvarande smöret och smält kakaosmör. Klara allt med en mixer.

Om massan kom ut lite vattnig, måste du lägga den i kylan i en timme.

Användbara tips

För hemmafruar som bestämmer sig för att behaga hushållet med en sådan efterrätt, kommer följande rekommendationer att vara användbara:

 1. Först och främst, var uppmärksam på de produkter du ska använda i matlagning. Välj de (särskilt kondenserad mjölk) som innehåller minst skadliga tillsatser.
 2. För att göra custarden en tjockare konsistens rekommenderar vissa matlagare att laga det för en kvart i timmen i kylan. Men det är värt att komma ihåg tiden: du kan inte överdriva det där;
 3. När du lagar chokladkräm kan du lägga till lite gelatin. Då blir det mindre spridda;
 4. Ett annat alternativ för att göra en tjockare chokladkräm: gelatin används inte som en hjälpämne, utan som en ersättning för äggulor;
 5. Om du använder en mikrovågsugn för att värma smör eller choklad, se till att de inte kokar.

Frukt- och bärfyllningar hjälper till att diversifiera godis. Du kan experimentera och göra nya frukter och bärkrämer varje gång. Dessutom har de ett riktigt förråd av vitaminer. Den enda nackdelen med en sådan fyllning är att våfflorna snabbt absorberas i fruktjuicer och slutar att vara krispiga.

Därför, om du bestämde dig för att behaga dig själv och andra med bara sådan sötma, måste du fylla dem innan du serverar maträtten..

Bon aptitret!

Loading...