Hur man lagar en sallad med kål och rökt korv

Förbereda rätter till bordet, varje hemmafru står inför önskan att komma med något nytt. Faktum är att de enklaste rätterna ofta kan vara de läckra..

Bland sådana utsökta kulinariska produkter kan noteras sallad med kål och rökt korv. Kombinerade med enkla recept, kommer denna maträtt att imponera på alla..

Enkel sallad med kål och rökt korv
hur приготовить салат с капустой и копченой колбасой
ingredienser Antal
Rökt korv 250 gram
Vitkål 300 gram
majonnäs 100 gram
Färska elastiska gurkor 200 gram
grönska 20 gram
Tillagningstid: 15 minuter Kalorier per 100 gram: 275 kcal

Innan du lagar mat måste du noggrant förbereda alla ingredienser: tvätta kålen medan du tar bort alla vanliga blad. Det är också nödvändigt att tvätta gröna och gurkor..

Det rekommenderas att starkt krossa kålen med händerna. Detta hjälper till att ge salladens friskhet och juiciness. Korv måste skalas.

kål

Efter beredning av ingredienserna är alla ingredienser finklippta och lagade i bulkrätter, och sedan klädda med majonnäs med något fettinnehåll efter smak.

skuren in i колбасу

Det är viktigt att komma ihåg att även en liten mängd kål tar upp mycket utrymme. Du kan dekorera en så enkel sallad med extra gröna..

korv

Snack serveras kallt med bröd eller någon varm maträtt..

 

Matlagning Peking Kål Sallad med Korv

Kinesisk kål sallad med rökt korv är en annan extremt enkel maträtt som inte tar mycket tid att laga mat, men kommer glatt att tacka alla närvarande. För salladen behöver vi:

 • Ägg – 3 saker;
 • Ost – 180 gram;
 • Konserverad ärtor – 1 bank;
 • Rökt korv – 250 gram;
 • Pekingkål – 350 gram;
 • Vitlök och örter att smaka;
 • Majonnäs medelfett.

sallad с колбасойVarning! Om så önskas kan du lägga till salt och peppar efter eget tycke, och byt majonnäs med gräddfil. I vilket fall som helst kommer smaken av salladen inte att gå vilse, och experiment kan hjälpa till att förbättra sin smak..

Tillagningstiden kommer inte att överstiga 10 minuter, och intrycket av ett underbart kallt mellanmål kommer att förbli hela kvällen..

Kalori mellanmål överstiger inte 290 kcal per 100 gram, så att en sådan sallad kan tillåtas på en fest och på en vanlig matbord.

Först och främst måste du tvätta kålen, koka och rengöra äggen. På grund av volymen av kål är det bättre att ta djupa rätter. Klipp kålen i små bitar, tillsätt korv och ägg gnidade på en rivare.

Det är viktigt att se till att kål och korv skärs i ungefär lika stora delar. Om du skär korven i remsor, behöver salladen noggrann blandning..

Till den resulterande massan tillsätt en burk av ärter, dränera vätskan från burken.

För att skapa en dressing, måste du hoppa över en vitlöksklyfta genom en vitlökskål och lägg den till majonnäs, blanda den noggrant. Du kan också lägga till gröna, vilket ger fyllningen en ny smak..

Slutligen måste du fylla vår sallad med denna typ av sås och låt den svalna i kylskåpet. Innan du serverar kan du dekorera med gröna..

Färska kål sallad med rökt ryckad korv

Kål är en av de vanligaste ingredienserna för att göra sallad. Kombinerade med korv, en något salt proteinkälla, visar kål sin bästa smak. Torkad korv är lämplig för sallader som ingen annan typ tack vare dess speciella smak. För beredning av färskkålssallad med rökt ryckad korv behöver vi:

korv с капустой

 • Rökt ryckad korv – 300 gram;
 • Kål – 300 gram;
 • Lök – 1 huvud;
 • Ägg – 3 saker;
 • Konserverad majs – 1 burk;
 • Majonnäsfett;
 • Peppar, salt.

Varning! Tillagningstiden är 15 minuter. Om så önskas kan du lägga till örter i form av dill eller persilja, och ersätt även majonnäs med gräddfil. Kalorierådor överstiger inte 300 kcal per 100 gram.

Först och främst måste du koka ägget och bli av med skinken, och tvätta även kålen och ta bort trögblad. Då måste du tvätta bladen med händerna för att uppnå största mjukhet och juiciness och skära dem i salt.

Lägga kål lök, fint tärnad, lägger du till pikant till skålen och smak, och majs, i sin tur, något söta mellanmål.

Ägg och korv ska finhackas och läggas till sallad. Slutligen måste du fylla skålen med majonnäs eller gräddfil, tillsätt salt och peppar efter smak.

Snack serveras kallt. Sallad kan dekoreras med gröna.

kyckling с картофелемDe mest intressanta recepten av grillad kyckling i ugnen. Läs med vad kryddor kött visar sig vara särskilt gott..

Titta på videoreceptet på utsökt chokladtårta “Black Prince”.

Kycklingbröstfräsar med stärkelse, hur man lagar maträtten. Läs receptet.

Tips från experter

När du lagar mat är det bäst att använda färska råvaror. Kontrollera försiktigt expeditionsdatumet på förpackningen. Korv ska vara naturlig utseende, utan stark lukt. Om produkten har en tegel eller för mycket rosa nyans är det bättre att lämna den i butiken.

Om gröna är lite vikta kan den återföras till liv med hjälp av ett lås i ättika..

Saltning salladen är bäst rätt innan du serverar, annars kommer grönsakerna att ge en stor mängd juice. Men vegetabilisk olja kan tillsättas, oberoende av tidpunkten för inlämningen.

Efter dessa enkla tips kan någon hemmafru göra sin egen matbordsdekoration..

Bon aptitret!

Loading...