Hur man lagar en tårta med keso och äpplen

Pajer med stallost och frukt är lätt förberedda från de produkter som alltid finns hos någon värdinna. Trots det lätta att förbereda, blir denna bakverk utsökt och passar perfekt för ett festligt bord.

Enkelt recept
hur приготовить пирог с творогом и яблоками
ingredienser Antal
ägg 3 stycken.
bakpulver 15 g
kockost (200 g) 5% fett 1 pack
oljor av animaliskt ursprung 50 g
äpplen 2 stycken.
gräddfil (fetthalt 20%) 50 g
socker 180 g
vetemjöl 120 g
vaniljssocker 20 g
glasyr att strö på toppen
Tillagningstid: 60 minuter Kalorier per 100 gram: 210 kcal

Detta bakverk är bekvämt eftersom det använder produkter som alltid är hemma till hands. Kakan är kokad snabbt, och i allmänhet är det lätt att förbereda.

Liten kockost (om den är stor, gnid den genom en sik), gräddfil och mjukat smör, blanda och slipa tills klumparna försvinner.

kockost перетереть

Pund kycklingägg med socker i skumt tillstånd och häll i ostmassa.

lägga till яйца

Tillsätt mjöl, som är förblandat med vaniljssocker och bakpulver..

lägga till муку

Blanda alla tills det är smidigt. Massans konsistens ska vara som en tjock grädde.

att göra тесто

Mitt äpple, ta bort kärnan, skär i halvmåneformade skivor.

Smörj bakningsskålen med smör, sätt 1/3 av degen i den. Sprid äppelskivorna jämnt över det. Lägg sedan ut halva resterande degen och täck den igen med ett lager äppelskivor. Återstående deg läggs ut så att alla bitar av äpplen är stängda.

skuren in i яблоки

Ugnen värms till 200 ° C och sätter formen med degen till dess genomsnittliga nivå. Kakan ska bakas tills en guldskorpa visas – drygt en halvtimme. Kakans beredskap kontrolleras med en tandpetare, vilket gör punkteringar på flera ställen. Om det är torrt kan bakning nås..

grädda пирог

Med tårtan ur ugnen kyls den i formen vid rumstemperatur. Sedan läggs de på en maträtt och serveras till bordet, ströts med sockerpulver på toppen..

Royal Cake

Denna bakning är saftig och öm, har en unik äppel eftersmak. Kakan är lämplig för servering till festbordet.

Det kommer att ta:

 • 600 gram socker;
 • 480 g vetemjöl;
 • 300 g smör av animaliskt ursprung
 • sex kycklingägg
 • två förpackningar med stallost (500 g);
 • 15 g bakpulver;
 • fyra medelstora äpplen;
 • vanillin på toppen av en kniv.

Tillagningstid – 1 timme.

Antal kalorier per 100 gram – 355 kcal.

på королевскомуMel för deg måste vara ordentligt förberedd. Den ska siktas genom en sik så att den är mättad med syre – detta kommer att undvika bildning av klumpar.

Olja av animaliskt ursprung skärs i bitar och lämnar i en skål vid rumstemperatur. Ingrediensen måste nå det önskade tillståndet på egen hand. Det är strängt förbjudet att smälta det i mikrovågsugnen, eftersom degen kommer att visa sig fel konsistens, vilket kommer att förstöra degen.

Ägg bör delas i äggulor och vita. Krossa försiktigt produkten med en kniv och sätt in det i en skål och äggula i en annan.

För att göra degen, lägg de mjukade margarinebitarna i en skål, tillsätt 1/3 av sockret och slipa allt tills det är slät. Blanda sedan 3 äggulor och slå allt med en mixer..

Därefter lägger vi till mjöl, utan att sluta att blanda, vanillin och en påse med bakpulver. Knippa degen till ett elastiskt och tätt tillstånd. Vi formar en boll ut ur den, lägg den i klädesfilm och lägg den i kylskåpet i 30 minuter.

För att förbereda ugnsfyllningen, tillsätt kockost till resterande äggulor, 200 g socker och slå allt med en mixer tills en enhetlig luftmassa bildas..

Äpplen frigörs från huden, skärs i hälften, tar av kärnan, skärs i skivor och ger dem en halvmåneform.

Piska äggvitor med resterande socker tills starka toppar bildas..

Efter att degen har tagits ut ur kylskåpet rullar vi ut en 0,5 cm tjock tårta ut ur den. Skär ett lager lite mer än bakplåtens storlek, så att degen passar på väggarna och lägg den försiktigt in i den. På vissa ställen är degen genomborrad med en gaffel, detta kommer att undvika att höja det i processen med att baka. Sätt ugnen fyllning och äpple skivor över degen..

Förvärm ugnen till 180 ° C, sätt kakan i mitten och baka i en halvtimme. Så snart bakytan är rodnad tar vi kakan ur ugnen och täcker toppen med vispadproteiner. Därefter returnerar du tillbaka till ugnen i ca 10 minuter..

När tillagningstiden är slut, ta ut kakan och lämna i formen vid rumstemperatur för kylning. Endast då kan det serveras..

Pie på kefir med kesost och äpplen

balk не придумаеш

Denna bakning är i stor efterfrågan! Hon är särskilt älskad på vintern när det är kallt och kallt ute, och du vill ha något gott medan du har en kopp te..

Det kommer att ta:

 • 250 ml yoghurt eller kefir;
 • ½ förpackning av vaniljssocker;
 • 4 medelstora äpplen;
 • 200 g vanligt socker;
 • två kycklingägg
 • 100 ml vegetabilisk olja;
 • 15 g bakpulver;
 • 0,5 tsk bakpulver
 • 300 gram vetemjöl
 • någon olja av animaliskt ursprung (smörj formen).

För att förbereda ostmassan behöver:

 • ett kycklingägg
 • ett paket stallost (200 g);
 • 10 g vaniljssocker;
 • 2 msk. skedar av pulveriserat socker.

Tillagningstid – 50 minuter.

Antal kalorier per 100 gram – 195 kcal.

Blanda kefir och bakpulver. Vi lämnar massan till mognad av soda, och vid denna tid slå ägg och socker. När soda släcker, lägg till äggsockermassan och blanda allt. Lägg sedan till solrosolja och siktat mjöl, som är förblandat med bakpulver. Massa noggrant knådning.

Alla ingredienser för ostmassblandning. På konsistens ska det visa sig som en tjock gräddfil..

Äpplen frigörs från huden och skär ut kärnan. Vi skär dem av godtycklig form och tjocklek.

Smörj formen och sätt in halva degen. Toppa skivor äpplen och stäng dem med resterande deg. Sprid ostmassa överst och nivå på bakytan med en sked.

Ugnen värms till 180 ° C, sätt kakan i den och lämna i 30 minuter.

Efter den tilldelade tiden, få kakan, stek, strö över pulveriserat socker och servera.

ett glas муки, hur mäter du rätt mängd mjöl med en sked, hur många teskedar mjöl du behöver mäta 150 gram – svaren på dessa frågor i vår artikel.

Notera receptet på en utsökt biff stroganova – du bör definitivt prova denna maträtt..

Hur man lagar en frodig, mild kräm med grädde eller gräddfil, läs vår artikel.

Ostdeg Pie med frukt

Smaken av stugaost känns nästan inte i den färdiga bakningen. Men kakan är fylld med pärsmak, varefter det finns en äppel eftersmak.

Det kommer att ta:

 • en päron;
 • 200 g vetemjöl;
 • 200 gram socker;
 • 100 g smör av animaliskt ursprung
 • ett äpple
 • 20 g vaniljssocker;
 • ett paket stallost (200 g);
 • 15 g bakpulver;
 • tre kycklingägg
 • för dekoration – issocker.

Tillagningstid – 80 minuter.

Antal kalorier per 100 gram – 215 kcal.

Blanda först socker och smör av animaliskt ursprung med en mixer. Lägg sedan till ägg en efter en, fortsätter att slå, kockost och vaniljssocker. Till den resulterande massan tillsätt siktat mjöl, förblandat med bakpulver. Allt grundligt knådat.

Apple och min päron. Vi skär kärnan i äpplet och skär det i halvmåneformade skivor. Pear cut skivor, avlägsna frön.

Sprid hälften av degen i stekpannan. Lägg äpplen på toppen och fyll dem med resten av degen. Härifrån stannar vi cirklar av päron i slumpmässig ordning.

Värm ugnen till 180 ° С, sätt degen i den och baka i 60 minuter.

Efter att ostkakan med äpplen och päronen har svalnat, strö den med pulveriserat socker.

Användbara tips

Äpplen efter klippning blir snabbt svart. För att förhindra att detta händer och bakverkets utseende inte har blivit bortskämd, är det nödvändigt att spruta med färskpressad citronsaft efter skärning. Ett annat alternativ är att rengöra och skära äpplen omedelbart innan du använder frukten..

Den kungliga tårtan med stekost och äpplen efter tillagning ska svalna i 8 timmar. Detta gör det möjligt att införa, och dess yta kommer att täckas med gyllene droppar..

För att göra ostmassa bra, behöver du bara använda torr ost för att göra det. Om den är våt, är den insvept i gasbindning, knuten en knut och hängde på någon plats i 8 timmar. Detta kommer att tillåta överskott av vätska att fly..

Kontroll av beredskapen att baka med en tandpetare eller träpinne, du måste genomborra den centrala delen av den bakade produkten.

Det tar mindre tid på pannan att baka kakan än när man använder en form med höga sidor.