Hur man lagar kycklinghjärtan i en långsam spis

Kycklinghjärtan kokta med kärlek och använda några hemligheter blir en otroligt god maträtt. Den små storleken på biprodukten tar inte bort sina positiva gastronomiska egenskaper eller fördelar för kroppen, tvärtom är kycklinghjärtan enkla, lätta och välsmakande..

kyckling сердечки

Lite om fördelarna med biprodukt och deras korrekta val.

Kycklinghjärmens egenskaper är inte begränsade till en kort lista över användbara komponenter: vitaminer A, PP, grupp B, en mängd olika makro- och mikroelement – fosfor, magnesium, kalium, järn, zink, koppar.

Baserat på dessa egenskaper hos proteinprodukten rekommenderas dess användning för personer som lider av anemi, sjukdomar i hjärt-kärlsystemet och nervsystemet. Rätter från kycklinghjärtan är ordinerade och postoperativa och posttraumatiska perioder.

När du väljer, var uppmärksam på färg och struktur av biprodukten. Kvalitetsindikatorn kommer således att vara rödbrun röd och tät, solid struktur. Fördelen kommer att vara användningen av kylda, inte frusna hjärtan..

Innan du lagar matlagningen, ska köttprodukten tvättas ordentligt, avblodsa blodproppar i kamrarna, skära av fettlagret.

Enkelt och gott: Kycklinghjärtan i en långsam spis
hur приготовить куриные сердечки в мультиварке
ingredienser Antal
kycklinghjärtan 1 kg
lök 2-3 stycken
morötter 1 stycke
vatten 1 liter
tomatpasta på vilja
örter, gröna på vilja
salt och kryddor på vilja
Tillagningstid: 80 minuter Kalorier per 100 gram: 90 kcal

Detta recept på grund av dess ingredienser kännetecknas av dess låga kaloriinnehåll. Det viktigaste är att hitta kycklinghjärtan, och allting kan hittas i varje värdens kök..

Innan direkt beredning av hjärtan ska bearbetas: Tvätta, rengör, ta bort oönskade delar. För att påskynda tillagningsprocessen kan du säkert klippa produkten i två delar.

Grate riven morötter med stora hål. Med lök tar vi bort skinken och hugger den i kuber.

I nästa steg placerar vi de färdiga produkterna i en långsam spis utan tillsats av olja. Tillsätt resterande ingredienser i form av torkade eller färska örter, salt och kryddor, tomatpasta. Ställ läget “släckning” eller “soppa” och laga mat i 45 minuter.

Kyckling ömhet kyckling hjärtan

Att lägga till gräddfil till slaktbiprodukter är ett knep som är känt för alla värdinnor. Med införandet av mjölkprodukt i kycklinghjärtan blir skålen en känslig struktur. Kycklinghjärtan med gräddfil framställs i en långsam spis med följande produkter:

 • Kycklinghjärtan – 1 kg;
 • Lök – 2-3 stycken;
 • Morötter – 3 stycken;
 • Vete mjöl – 1 msk. sked;
 • Gräddfil – 1-1,5 glasögon (ca 300 ml);
 • Tomatketchup – 6 msk. skedar;
 • Salt, kryddor (efter smak).

kyckling сердечки с рисомEfter eliminering från hjärtat av blodproppar och överflödiga formationer, böter biprodukten med servetter. Förskalade morötter ger formen av halm eller gnidas med en rivare med stora nötkött. Skalad lök grundas enligt personliga preferenser..

Lägger grönsaker och biprodukt i skålen på multikökan, knåd krämig tomatsås. Innan du slår på “Quenching” eller “Soup” för de närmaste 45-60 minuterna måste skålen vara kryddat och salt. I färdig maträtt måste du lägga till vetemjöl – det ger såsen en tjock struktur – och lämnar igen i 10-20 minuter i värmemodus.

Matar en utsökt maträtt med potatis

I motsats till det faktum att det inte finns några restriktioner på sidrätter för biprodukter, fortsätter vi att hålla sig till traditionerna och späda maträtten med en standard ingrediens – potatis. Kycklinghjärtan med potatis kokta i en multicooker blir dekorationen av både festliga och vardagliga bord..

ingredienser:

 • Kycklinghjärtan – ½ kg;
 • Potatis – 1 kg;
 • Lök – 1 stycke;
 • Morötter – 1 stycke;
 • Salt, kryddor;
 • Vatten och solrosolja.

Vi rengör och hugger lök och morot, varefter vi skickar dem till långsam spis, ingår i “Baking” -läget och stek i solrosolja.

att gnugga морковь

Efter att ha fått en ljus gyllene skorpa skickar vi slaktbiprodukter till grönsaker, blandar och simmerar i en halvtimme.

skuren in i лук

Efter den tilldelade tiden lägger du potatisarna i kvarts, salt och strö med halvfabrikat.

potatis порезать

Fyll vatten i en flerskålskål. För älskare av sås är det lämpligt att tillsätta vatten 1,5 gånger potatisnivån..

kyckling сердечки в мультиварке

Förberedelsen avslutas efter en timme “rostning” slaktbiprodukter med potatis i en långsam spis..

hjärtan с гарниром

Bulgariska kycklinghjärtes recept

Så vi har studerat de traditionella och enkla recepten för kycklinghjärtan. För älskare av experiment finns ett ovanligt bulgariskt recept. Rusa inte för att stänga fliken, om du tror att ordet “ovanligt” menar behovet av att köpa dyra produkter eller extra krångel..

Nej, det är så enkelt att det är svårt att förklara.!

Du behöver följande produkter:

kyckling сердечки в соусе

 • Kycklinghjärtan – 500 g;
 • Sweet Bulgarian Pepper – 1 stycke;
 • Ripe tomat – 2 stycken;
 • Lök – 1 stycke;
 • Morötter – 1 stycke;
 • Vitlök – 2-3 kryddnejlika
 • Sojasås – 3-5 st. skedar;
 • Kryddor och salt.

Enligt vanligt tvättar vi, rengör och torkar slaktbiprodukter, rengör och häll grönsaker med vår favorit teknik..

Slå på “bakning” multicooker-läget och skicka det till hjärtan. Låt locket vara öppet tills överskottet av fukt förångas. Vi lägger morötter, lök, paprika och tomater till matlagningsprocessen. Häll i sojasås, säsong och salt, blanda noggrant..

Stäng locket på enheten och gå till programmet “Quenching”. En timme senare, när signalen informerar dig om diskens beredskap, kommer alla hemlagade att samlas i köket och väntar på att prova den smaksatta maträtten..

Rolls med vallmo recept med foton, olika testalternativ och vallmo tolkningar med fyllning.

Biscuitrulle med grädde recept med foton och steg för steg rekommendationer.

Kycklingbröstrulle med pommes frites i vårt recept. Det är mycket, mycket gott – försök!

Kycklinghjärtor med ärter

Höjdpunkten i detta recept på kycklinghjärtan kokta i en långkokare är ärter. Ingrediensen ger skålen våren friskhet och ljushet, vilket gör det till ett kulinariskt mästerverk från en blygsam uppsättning produkter:

 • Kycklinghjärtan – ½ kg;
 • Gräddfil – 200 ml;
 • Morötter – 1 stycke;
 • Bay leaf – 1 stycke;
 • Vitlök – 2 kryddnejlika;
 • Konserverade gröna ärtor – 0,4 g;
 • Torkad mynta – 1,5 msk. skedar;
 • Kryddor, salt.

kyckling сердечки с апельсинамиSkölj först och rengör biprodukten från fettavlagringar och blodproppar. Efter “bad” -procedurerna läggs hjärtan i skålen med multikökaren och fylls med vatten. Slå på programmet “Multipovar”, sätt temperaturen till 160 grader och låt den laga mat i 20-30 minuter. Efter att ha tillsatt laurbladen, salt och kryddor, koka slaktbiprodukter i ca 5 minuter.

Separera buljongen från slaktbiprodukter, lägg ut till slaktbiprodukterna som är förrenade och skär i ringar morötter, ärter utan saltlösning. Fyll på grönsaks- och köttmassan med 100 ml buljong och fortsätt att laga mat som “Multipovar” i 15 minuter.

För att förbereda såsen, blanda de hackade vitlöksklyftorna med gräddfil, salt och mynta. Lägg det till den nästan färdiga maträtten och ta till full beredskap inom 5 minuter.

Pilaf i långsam spis

Det är en synd att inte använda Pilaf-programmet i en multi-spis, speciellt när det finns kycklinghjärtan hemma. För beredning av biprodukt pilaf behöver du:

 • Kycklinghjärtan – 1 kg;
 • Ångad ris – 2 glasögon;
 • Smör – 50 g;
 • Morötter – 1 stycke;
 • Lök – 1 stycke;
 • Vitlök – 4 klyftor;
 • Kryddor och salt.

Vi hugga 1 vitlöksklyfta och steka den i vegetabilisk olja i några minuter, tillsätt sedan grönsaker – lök och morot – till stekpannan eller pan i en multicooker – hackad av godtyckliga tekniker. Var noga med att salta och säsong vegetabilisk blandning..

Hjärtan och stekta grönsaker placeras i en flerkokningsbehållare. Tillsätt riset och de resterande hela vitlöksklyftorna, smöret och en matsked olivolja (tillval). Innan du slår på Pilaf-programmet fyller du riset med 1 liter vatten. När tillagningstiden löper ut, låt den kokta gröt bryta i en halvtimme..

Användbara tips

Påtagligt minska processen med att laga slaktbiprodukter kommer att tillåta ett knep med att koka produkten placerad i kallt vatten.

Förbered en marinad av ättika, och en maträtt av hjärtan kommer att få diskreta sura anteckningar. Det räcker att hålla köttprodukten i ättika utspädd i ett förhållande 1: 1 med vatten i 30 minuter..

På bordet kan disken från slaktbiprodukter serveras som sallader och kalorihaltiga rätter: potatismos, flingor, flingor, ångade grönsaker.

Om en av de framtida “kulinariska kritikerna” inte gillar närvaron av stuvade grönsaker i rätter, särskilt lök, så kan de skäras i små bitar och blandas med sås. Tro mig, ingen kommer att märka tricket.

Vid stewing eller bakning, skynda inte för att lägga till vatten till biprodukterna: Vätskan som släpps ut från grönsaker kommer att vara ett värdigt alternativ till liter vatten.

Kycklinghjärtan är en produkts ära för lat. Inga problem med matlagning: tvättas, rengörs något och kastas i långsam spis. Njut av smaken och experimentera!