Hur man lagar kycklingrull i en flaska hemma

Vilka snacks är bäst att sätta på festbordet framför gästerna? Ost- och korvskivor är redan uppmätta. Och de flesta goda och välsmakande mellanmål tar inte mindre tid än att förbereda en huvudrätt..

Dessutom, inte bara på festbordet, men också till frukost, och under dagen vill jag äta gott och friskt. Kycklingrull är perfekt för detta ändamål, speciellt om den är lagad hemma, utan skadliga tillsatser och med kärlek..

Recept på kycklingrulle i en plastflaska
hur приготовить куриный рулет в бутылке в домашних условиях
ingredienser Antal
hela kyckling eller kycklingkött 1 st (1,2 kg)
valnötter 100 g
vitlök 2 – 3 stycken.
gelatin 30 g
kryddor, salt och peppar på en nypa
Tillagningstid: 60 minuter Kalorier per 100 gram: 310 kcal
Denna maträtt är perfekt för dem som vill överraska sina gäster. Receptet är enkelt nog för en skicklig värdinna. Som kött, förutom kyckling, kan du också använda fläsk, nötkött eller lamm. Kycklingrulle med gelatin i en flaska hemma, naturligtvis, annorlunda än vad som säljs i affären.

För rulle köttgryta eller koka. Det här är en smakfråga. Efter tillagningen ska rullen stå i kylan tills den fryser..

Det första som börjar med att laga kött. Det är inte nödvändigt att använda hela kyckling, du kan köpa kycklingfilé eller kycklingben. Köttet måste i vilket fall som helst skäras i portioner och skickas till pannan..

köttet нарезать

Stew kött på låg värme, salt och peppar efter önskemål. Medan köttet stuvas är det nödvändigt att lösa gelatin i vatten och låt den brygga..

Valnötter, tillsammans med vitlök, rostade i en strimlad form i en stekpanna. Vi använder zazharku som en tillsats till rullen, för att ge den en piquancy. Istället för nötter och vitlök, i vissa fall, lägg till de vanliga gröna, och ibland ärter.

Efter 40 minuter är köttet vanligtvis klart. Det är nödvändigt att skilja benen från köttet och finhacka kycklingbitarna blandade med gelatin och nötter..

köttet очистить

Sätt blandningen i en förkokt plastflaska och kyl..

lägga sig ner в бутылку

Efter härdning med en kniv måste du ta bort plasten.

att rensa

Som ett resultat får vi en färdig och välsmakande rulle som lätt kan användas som en frukost eller en full måltid..

Kycklingrull med grönsaker

Roll med kött och grönsaker är lämplig för gourm. Detta är ett ganska ovanligt sätt att göra en roll. Korven är ljus och ovanlig. Att förbereda disken vi behöver:

 • hela kyckling – 1 st;
 • Bulgarisk rödpeppar – 1/2 stycken;
 • gul sötpeppar – 1 st;
 • färska ärter – 100 gr;
 • greener – 1 gäng;
 • gelatin – 30 g;
 • salt och peppar efter smak.

Bereder i ungefär en timme och kyler i kylskåp i 5 till 8 timmar..

Kalorier: 310 kcal per 100 gram.

Kycklingen kokas i en djup panna tills den är fullt kokad. Under tillagningen, tillsätt kryddor, saltvatten, tillsätt peppar efter önskemål. Medan fileten är klar är det nödvändigt att lösa gelatin i en behållare med vatten..

Haka samtidigt grönsakerna i små bitar. En mängd olika färgade ingredienser lägger originaliteten i maträtten. Grönsaker kan stekas i olja eller vänster färskt.

Dill, persilja, koriander, arugula är lämpliga som gröna. Om så önskas kan tillsatser blandas med valnötter och steka alla tillsammans..

När kycklingen har kokat måste du rensa slaktkroppen från benen och skära filéen i små skivor. Lägg till hackade grönsaker, ärter till kött och blanda.

Häll den beredda massan med vatten med gelatin och skicka den till flaskan. Sätt blandningen i kylskåpet tills det fryser. När rullen är klar måste du bara ta bort flaskan och skära rullen i delar. Bon aptitret!

kakaRecept för gudens matkaka med nötter och torkade frukter – en original efterrätt för te.

Vad kan beredas från frysta grönsaker – ett gott urval av rätter.

Laxfisksoppa – försök att laga mat enligt våra recept.

Matlagningsalternativ i långsam spis

Idag har många hemmafruar i köket en långsam spis. Mycket bekväma köksmaskiner, samtidigt som man får möjlighet att äta hälsosam mat, utan att göra några allvarliga ansträngningar för detta. Kycklingrull, särskilt från köttet i bröstet, är ganska en maträtt. Multicooker hjälper till att göra det ännu mer användbart..

För matlagning behöver:

 • bröstkött – 2 st. eller kycklingben – 3 stycken;
 • gelatin – 30 g;
 • lök – 1 st;
 • röd sötpeppar – 1/2 stycken;
 • morötter – 1 st;
 • vitlök – 6 stycken;
 • salt och peppar efter smak.

Tillagningstid: 240 minuter.

Kalorier: 270 kcal per 100 gram.

Hur man lagar kycklingrull i en flaska i en långsam spis? Först måste du skära köttet i bitar. Grönsaker skär i kvartaler, morötter i hälften. Fyll ingredienserna med vatten och låt programmet släcka.

En timme senare måste du ta bort köttet från flerkökaren, separera det från benen och skära det i små bitar. Vid denna tidpunkt förblir grönsakerna med buljongen i den långsamma kokaren. Sätt tillbaka köttet och sätt på spisen i ungefär en timme..

När buljongen dräneras och blandningen fylls med vatten med gelatin upplöst i det. Vid detta tillfälle kan beredningen för rullen vara ytterligare salt eller peppar som önskat..

Efter att ha satt programmet varmt och tio minuter senare sätter blandningen i en plastflaska. För att frysa, sätt det i kylskåpet. Vanligtvis är rullen klar om 5 timmar..

Flaskan skärs med sax och rullen kan serveras på bordet. Detta är ett ganska enkelt och inte krävande recept. Ibland läggs fläsk eller nötkött till rullen tillsammans med kyckling..

Kulinariska rekommendationer

 1. Vid rullning måste en plastflaska förberedas i förväg, sköljas och torkas. En bra 1,5 liters flaska passar bra. I stället kan du använda en hög låda med juice;
 2. Om istället för en fast form för att använda matfilm, kommer rollens konsistens att likna korv;
 3. Om köttet inte skärs i små bitar och gnids genom en köttkvarn, blir rullen väldigt öm, liknande pudding;
 4. Den speciella smaken av kött ger extra languor i ugnen. Efter kokning och skärning kan kycklingen lämnas i ugnen i ytterligare 10 minuter;
 5. Använd kycklingbuljong, som kvarstår efter kokande kött. Om det inte är nödvändigt att använda det omedelbart, frysa vätskan så att du kan behålla en bra produkt för nästa maträtt..

Alla recept är ganska enkla och kräver inga specifika ingredienser. Du kan köpa dem i vilken butik som helst. Som du kan se, kräver matlagning inte speciella kulinariska färdigheter, även ett barn kommer att kunna hantera skärning och blandning..

Det är fantastiskt hur med små insatser kan du ge familjen läckra rullar med naturprodukter. Detta förbättrar inte bara kosten utan har också en positiv effekt på plånboken..

Loading...