Hur man lagar läckra hamburgare med fyllning

Klippor är en integrerad del av vår meny och kost. Det verkar som om det är möjligt att laga en sådan maträtt lättare: bilda en platt tårtkaka, stek i vegetabilisk olja och allt är klart. Alla slags kött kommer att göra: fläsk, nötkött, lamm eller fisk.

Med tiden började köttbullarna spackla med olika fyllningar, ost, svamp, ägg, skaldjur, till och med torkade frukter..

Kotletter fyllda med ost och gröna
hur приготовить вкусные котлеты с начинкой
ingredienser Antal
gris 600 g
lång loaf 1 stycke
grönska 30 g
ost 100 g
smör 1 msk. l.
magert olja 50 ml
salt, kryddor 1 tsk.
Tillagningstid: 40 minuter Kalorier per 100 gram: 223 kcal
Smaken av kötträtten blir alltid kryddig och öm, om du lägger till en ostpåfyllning med gröna.

För köttbullar passar kött med feta lager, så de blir juicier. Hals – perfekt. Tvätta mitt fläsk, torka det och klipp det i bitar med en skarp kniv. Baton häll varmt vatten och ge mjukgöring. Grind greens. Ta bort oljan från kylskåpet och låt det ligga.

De skurna köttstyckena twistas genom kvarnen två gånger så att fyllningen blir mjuk och jämn. Vi placerar den i en plastpåse, släpper ut luften och tvingar den kraftigt på bordet. Ju längre du gör det här, desto mer luftiga blir koteletterna. Lägg köttet i en skål, tillsätt salt, bröd, kryddor och blanda noggrant..

att göra фарш

Strimlad ost blandad med mjukat smör och örter. Dessa kan vara persilja, basilika eller dill..

att göra начинку

Häll grönsaksoljan i pannan och värm den. Vi blöt handflatorna med vatten, ta det malet köttet, släta tårtan med en palm i mitten, sätt stoppet i mitten och sätt omedelbart fast kanterna, bilda en avlang patty.

hamburgare с начинкой

Sätt i smör och stek tills brun skorpe.

hamburgare прожарить

Vi fördelar de färdiga pattiesna på en servett eller en pappershandduk så att fettet går bort..

Köttpatties med äggfyllning

Denna maträtt är oftast förberedd för barn. I mitten av små köttbullar sätta ett kokt vaktelägg. Det visar sig inte bara närande och hjälpsamt, men också aptitretande, när en vitgul fyllning ser ut i skuren.

komponenter:

 • båren – 450 g;
 • vaktelägg – 5 st.
 • olja – 3 msk. l.
 • salt, kryddor – 0,5 tsk
 • protein – 1 st.
 • obehandlad olja – 2 msk. l.

Framställning: 55 minuter.

Kalorier: 178 Kcal / 100 g.

hamburgare с зеленьюDietkylling eller kalkonkyldt kött är bäst för denna maträtt. Klipp filéerna i kuber så att det är bekvämt att vrida i kvarnen. Vaktelägg ägg häll vatten och lägg kokt hårt kokt.

Slå av det kylda proteinet med låg hastighet, tillsätt en klämma salt till det – så går processen snabbare. Det är nödvändigt att uppnå proteinmassans stabilitet. Töm vattnet från ägget, låt dem svalna och rengöra från skalet.

Klar fyllning blanda försiktigt med vispad protein. Med denna teknik får du mjuka och ömma kotletter. Lägg till den totala mängden salt och kryddor.

Vi fuktar palmer med vegetabilisk olja, ta en liten klump av malet kött, jämnt jämnt med en halvcirkel och sätt ett litet ägg i mitten..

Fry limmade halvfabrikat på uppvärmd olja från båda sidor. Om skivorna är avsedda för barn under två år, är det bättre att laga dem för ett par.

pizza с сыромPizza med malet kött har en ovanlig juiciness. Denna fantastiska kombination av maträtt med grönsaker och kött.

Stuga ostgryta utan ägg med semolina. Läs flera recept för denna diet..

Hur man lagar en dietkalkon i sur gräddsås i en panna.

Kotletter med svampfyllning i ugnen

Köttpatties stekas inte bara i smör på spisen, men ofta bakas i en elektrisk ugn. I det här fallet är de fyllda med hackade grönsaker, till exempel kål och morötter – det visar sig som vissa kålrullar. Också ris läggs ofta och stuvas i en tomat eller fylld med rostade svampar. Det visar sig vara mycket gott också..

komponenter:

 • marmelad – 700 g;
 • lök – 2 st.
 • kantareller – 200 g;
 • salt, kryddor – att smaka på;
 • bröd – 2 stycken;
 • hemlagad mjölk – 100 ml;
 • olja – 50 ml.

Beredning: 85 minuter.

Kalorier: 246 Kcal / 100 g.

Förtvättad och torkad massa skäras i bitar. Vitt bröd hällde upp varm varm hemlagad mjölk.

Vi avfrostar kantarellerna, lägger dem i en kastrull med värmt smör och stekar, omröring ibland. Vi rengör löken, kapa ett huvud med halva ringar och lägg dem till svampen, skära den andra i bitar och vrid den tillsammans med köttet i kvarnen.

Det är inte nödvändigt att ta kantareller. Om inte, kommer andra skogs- eller växthusarter av svamp att göra. Matlagningsprincipen förändras inte.

Tillsätt mjukad bröd till färdig fyllning, häll resten av mjölken där, tillsätt lite salt, krydda med kryddor och knäda väl..

Lägg stekt svamp med lök på en tallrik och låt svalna helt. Vi startar elvärme vid 185 ° С. Panfett med vegetabilisk oljebörste. Vi gör kakor och grejer med svampfyllning. Vi distribuerar halvfabrikat på ett bakplåt och sätter på att baka i femtio minuter. Om du vill göra gyllenbrun skorpe på skivor, frysta dem i en gryta på solrosolja, men då kommer rostning att minskas till tjugo minuter.

Recept på potatispatties fyllda med ost

hamburgare с брынзой

Kotletter kan tillagas inte bara från malet kött, det finns också potatisskärlar fyllda med ost, svamp, stuga ost, skinka och fjäderfä. Denna maträtt heter zrazy.

komponenter:

 • potatisknölar – 5 st.
 • olja – 100 g;
 • mjöl – 3 msk. l.
 • breading – 50 g;
 • vit ost – 150 g.

Framställning: 55 minuter.

Kalorier: 107 Kcal / 100 g.

Vi skalla potatisen, hugga dem i skivor och sätt att koka i saltat vatten. Det är bättre att kasta det redan i kokande vatten, så grönsaken kommer att laga mat snabbare. När en del av vattnet redan kokar bort, lägger man nästan i slutet av en liten bit smör..

Ostskuren i små bitar. Vi lägger den färdiga potatisen i tolkushka, tillsätt mjöl i delar och blanda det noggrant. Puree är bättre att inte salta, i osten är det tillräckligt med salt.

Smält resten av smöret i en stekpanna, skopa upp den kylda potatismassan med en sked, lägg en bit ost i mitten, fäst kanterna. Rul i en tallrik med bröd och stek i olja. När du sprider pattiesna i pannan, platta något med en sked för att göra en slags patty..

Med denna maträtt är det vanligt att servera hemlagad gräddfil eller vitlöksås med gröna..

Kycklinghalsband med en överraskning inuti prunes

För älskare av exotiska och ovanliga smaker finns recept för köttpattor fyllda med torkade frukter: torkade aprikoser, torkade pommes frön, fikon och till och med russin. Som en daglig skål är de inte lämpliga, men på festbordet är det ganska lämpligt.

komponenter:

 • kyckling – 1 st.
 • kräm – 60 ml;
 • ägg – 1 st.
 • pommes frites – 50 g;
 • olja – 5 msk. l;
 • salt – 1 tsk;
 • mjöl – 2 msk. l.

Framställning: 65 minuter.

Kalorier: 184 Kcal / 100 g.

Vi tar en stor hemkötta, separera helt från benet. Vi vrider allt kött tillsammans med huden och massan i kvarnen. Pitted pommes frites i varmt vatten och lämna i sju minuter. Töm och lägg ut på en handduk för att torka. Skär de torkade frukterna i tunna rånar.

Lägg till grädde i den mjuka kycklingen, vi kör i ett ägg, tillsätt lite salt och blanda det noggrant. Vi tar köttfärs och slår av genom att kasta den i en skål. Överskott av syre från köttmassan kommer att gå, och koteletterna blir svagare..

Skulpta skivorna med våta händer: Lägg sädesskinn i mitten, nypa kanterna och stek i den uppvärmda vegetabiliska oljan, doppa i mjöl. För att göra skålen mer saftig kan du sätta en skiva smör tillsammans med torkade frukter..

Du kan också lägga sesam eller linfrö till påfyllningen. De ger skålen en ovanlig men samtidigt trevlig smak..

Fisk Pie med Räkor Fyllning

För fiskkoteletter är lämpliga sorter som torsk, gädda, pollock, gädda, havskatt. De har alla tillräckligt med fet kött och disken kommer inte att bli torr. Och fyllningen av fisk och skaldjur i form av räkor kompletterar bara smaken.

komponenter:

fiske котлеты

 • havskatt – 1 kg;
 • bröd – 2 stycken;
 • salt till smak
 • räkor – 200 g;
 • ägg – 1 st.
 • lök – 1 st.
 • olja – 3 msk. l.

Framställning: 1,5 timmar.

Kalorier: 121 Kcal / 100 g.

Försiktigt trimmer vi fisken. Som – den mest lämpliga, den har få ben, den har hög fetthalt och mjukhet. Den enda nyansen – den har en specifik lukt. Innan du använder det är det bättre att suga i en svag lösning av läsk i ungefär en timme..

Skär den i små bitar och vrid den ihop med den skalade och hackade löken. Vi kör ett ägg i malet fisk, salt och blanda väl. Boka i femton minuter.

I kokande vatten kasta vi räkorna från skalet bokstavligen i några minuter och omedelbart avlägsna med en skimmer på handduken.

Häll vegetabilisk olja i en kastrull, bilda en slags patty, lägg några räkor i mitten och täta kanterna. Om fyllningen verkade vara vattnig, lägg till två skedar brödsmulor eller semolina.

Stek de fyllda fiskpattorna på båda sidor en minut åt gången, inte längre, de lagar mycket snabbt. Om du överdriver dem i en panna blir du oförskämd och smaklös.

Matlagningstips

 1. Om du vill få en god och hälsosam maträtt, är fyllningen bättre att laga dig själv. Det kommer att vara förtroende från vilket kött det är gjorda och frånvaro av brosk, orenheter i huden och spytten, som ofta finns i butiksuppfyllningen.
 2. Var noga med att lägga malet bröd i mjölk, buljong, grädde eller vatten till brödet, volymen på maträtten ökar och skivorna blir juicier. Men överdriv inte det, en eller två bitar räcker för att inte slå köttet eller fisken smakar;
 3. Ibland sätter hemmafruarna ett ägg i hakan, erfarna kockar är emot denna metod. De argumenterar för att det lägger styvhet i maträtten;
 4. Fiskpatties kan fyllas inte bara med räkor. Passar perfekt bläckfisk, bläckfisk eller bläckfisk. Få en exotisk restaurangrätt lagad i hemköket.

Med våra recept och tips får du mycket läckra hamburgare med fyllning. Det viktigaste – följ receptet och laga mat i gott humör. Ha en trevlig måltid!

Loading...