Hur man lagar läckra köttbullar från kål

Kålknivar tillhör kategorin lentarrätter. Vanligtvis är de beredda om det finns några problem med kroppen, och du måste sitta på en diet. Disken är också populär bland dem som observerar inläggen. Men det finns fortfarande en kategori människor som inte är relaterade till de första eller andra vegetarianerna. Det är svårare för andra att diversifiera sina dieter utan kött, mejeriprodukter och fjäderfä..

Under framställning av vanliga köttbullar använder vi ett ägg för att göra köttfärs, medan det i mager, mjöl, liten havregryn eller semolina tjänar som ersättare. Var noga med att lägga hakan till kryddor och kryddor så att grönsakskålen inte är intetsägande och har en smaklig smak. Den största fördelen är den absoluta fördelen med alla produkter som utgör smink. Du kan experimentera med dem, och viktigast av allt – var inte rädd.

Lenten kål patties: det mest läckra receptet
hur вкусно приготовить постные котлеты из капусты
ingredienser Antal
kål 1 huvud
morötter 2 stycken.
lök 1 st.
mjöl 3 msk. l.
Vegetabilisk olja 4 msk. l.
Krydda grönsaker förpackningen
salt att smaka
panering påse
Tillagningstid: 60 minuter Kalorier per 100 gram: 96 kcal
Vissa tror att koteletter av grönsaker bara inte kan vara läckra, och det är omöjligt att äta en sådan maträtt. För att verifiera felet i en sådan dom, försök att laga mat med detta recept..

Med kål, ta bort löv av det övre lagret, avskurna svarta fläckar eller charmar. Skär en grönsak i flera bitar med en stor kockkniv, ta bort stjälken från mitten, fördjupa den i kokande vatten och passera i tio minuter.

kål пропарить

De övriga grönsakerna skalas, slumpmässigt hackade i bitar. Vi tar kål ur vattnet och låt det svalna lite..

Montera kvarnen och gå igenom alla färdiga produkter.

kink капусту

Tillsätt mjöl, salt och kryddor. Blanda noggrant och skulptera små halvfabrikat med våta palmer..

att bilda капсту

Värm smöret i en stekpanna, rulla pattiesna i bröd och stek på alla sidor i cirka fem minuter. Färska grönsaker och vitlök kan läggas till hakan, men detta är valfritt..

hamburgare готовы

Hur man lagar köttbullar kål med semolina

Koteletter är en daglig och mycket välkänd maträtt för oss alla. Men när lånet närmar sig, med vissa begränsningar, är det nödvändigt att hitta en lämplig ersättning..

komponenter:

 • Kål – 650 g;
 • Salt, kryddor – att smaka på;
 • Semolina – 150 g;
 • Olivolja – 3 msk. l;
 • Svampar – 150 g;
 • Vitlök – 2 kryddnejlika;
 • Mjöl – 3 msk. l.

Beredning: 45 minuter.

Kaloriinnehåll: 123 Kcal / 100 g.

kål котлетыFör att laga köttbullar är det bättre att använda kålen från förra årets skörd. Haka grönsaken i bitar och hugga den i en matprocessor. Ju mindre bråk, desto mer juice kommer kålen att göra och desto lättare blir det att bilda en halvfabrikat. Hackad kål är inte lämplig för detta recept: det kommer att vara svårt att skulpta. Därför, om du inte har moderna tekniska medel kan du använda det akademiska alternativet – float.

Tvätta mina svampar och torka, stek i smör, rör om och om ibland i tio minuter. När de har svalnat, sätta dem i de gräsmatta grönsakerna tillsammans med vitlök och halvädel passerade genom pressen. Handblanda väl hela massan. Doppa i mjöl och stek i varm olja tills det är skarpt.

Lägg skivorna i skikt i en aluminiumpanna, peremazhte varje hemlagad ketchup, tillsätt persilja eller rosmarin kvistar och gryta i femton minuter, häll ett glas vatten.

Lenten blomkål patties

Grunderna för denna maträtt är blomkål och vita lökar. Istället för ägg tillsätts semolina säkert så att halvfabrikaten håller sin form och faller inte ihop. För att göra en kostmåltid måste stekningsprocessen ersättas med ångkokning i en dubbelpanna..

komponenter:

 • Blomkål – 1 kg;
 • Salt, kryddor – att smaka på;
 • Manka – 4 msk. l.
 • Lök – 2 st.
 • Cilantro – bunt;
 • Breading – 100 g.

Framställning: 55 minuter.

Kalorinnehåll: 87 Kcal / 100 g.

Vi skär kålen och sköljer den i varmt vatten med lite tillsats av bordsvinäger för att neutralisera de möjliga parasiterna mellan blomställningarna. Spraya vattnet och när det börjar koka, fördjupa grönsaken i tre till fyra minuter, inte längre, annars blir det en röra.

Lök rengjort och strimlat halvringar. Vi byter de färdiga produkterna i en mixer och avbryter nedsänkningsdyset i potatismos.

Cilantro tvättas och krossas med en filékniv, läggs i grönsakskakor, tillsätt salt, kryddor och försiktigt blanda. Häll vatten i en dubbelpanna. Skulptera hamburgarna, rulla i brödsmulor och lägga sig på avstånd på speciella nivåer av en dubbelkedja. Slå på apparaten och koka i 30 minuter.

hamburgare с грибамиKycklinghökar i ugnen – en enkel och god maträtt som inte kräver att du är dyr.

Lean ärtsoppa hjälper dig om du behöver laga något som är tillfredsställande och hälsosamt. Recept här.

Hur man lagar en läcker soppa med kyckling i en långsam spis, läs flera receptalternativ.

Matlagningshemligheter

 1. Fukta dina palmer i kallt vatten innan du bildar kålkoteletter.
 2. Mängden mjöl kan öka något beroende på konsistensen av malet kött. Om du får vattnet kål, då respektive, och mer mjöl behövs så att ämnena inte flyter i pannan;
 3. I skivorna kan du lägga inte bara de vanliga lökarna eller morötterna, utan också kucchini eller aubergine;
 4. Denna maträtt är förberedd inte bara genom ångning eller stekning i en panna, du kan också baka i en elektrisk ugn genom att placera grönsakskakor i silikon- eller metallformar. Var noga med att pre-coat med olja eller smörgås;
 5. Under kålpassningen ska du försäkra dig om att den inte smälts och omvandlas till gröt, annars fungerar inte skålen.
 6. Om under bildandet av halvfabrikat frigörs mer vätska, pressa hakan ordentligt och doppa kakorna med att bryta två gånger;
 7. Skålen är väldigt ömtålig, så vid vändning, använd inte en gaffel, men en träspatel för att inte skada formen;
 8. När du tillsätter semolina, blanda det bra så att inga klumpar bildas.
 9. Bröd och mjöl kan ersättas med havregryn, lin eller sesamfrön;
 10. När du steker, använd en liten mängd olja, eftersom det snabbt absorberas, blir kutorna mjuka och det gör det svårt att vända vidare.
 11. Potatisstärkelse har utmärkta bindningsegenskaper och kan användas med mjöl.

Koka läckra och med själ! Bon aptitret!

Loading...