Hur man lagar puff sallad med kyckling och svamp

Puff sallader med kyckling och svamp – en stor aptitretare för semesterbordet. Dessutom är en sådan maträtt i vardagen perfekt för middag – salladen är närande och hälsosam..

Kyckling- och svampsalladrecept
hur приготовить слоеный салат с курицей и грибами
ingredienser Antal
kycklingfilé 200 gram
mushroomsampor 100 gram
lök 1 stycke
Ryska ost 100 gram
gräddfil 100 gram
vitlök 1 kryddnejlika
salt, kryddor på vilja
Tillagningstid: 45 minuter Kalorier per 100 gram: 223 kcal

Börjar med filéer. Vi lägger vatten på elden. Tillsätt salt, lite svarta pepparkorn och lövblad. Så snart innehållet kokar, sätt kycklingen där. Bröst kokas i ca 20 minuter.

kyckling отварить

Värm en tesked smör i en panna. Svampar skuren i tunna skivor, lök – halvringar. Stek dem till en gyllene nyans och fullständig förångning av fukt.

yngel

Krossa vitlök i pressen och blanda med gräddfil. Genom detta kommer vi att smörja vår sallad för juiciness. Om du vill kan du ersätta den med majonnäs.

lägga till майонез

Sätt kulinariska ringen på maträtten. Vi sprider ett lager av svampar med lök. Coat med dressing. Lägg sedan ut det hackade bröstet och upprepa smörjningen. Stänk sallad med riven ost på toppen och dekorera med gröna om det behövs..

 

Skiktad sallad

Mycket smaklig och smaklig variation av föregående sallad. Vi tar följande produkter:

 • rökt skinka – 1 stycke;
 • mushrooms – 100 gram;
 • lök – 1 lök;
 • majonnäs – 120 gram;
 • vitlök – 1 kryddnejlika
 • svarta oliver – halv kruka.

Tiden är 25 minuter. Energivärde – 245 kilokalorier per 100 gram.

Det är inget svårt att förbereda. Vi delar benet och tar bort allt kött från benen. Fry mushrooms i en non-stick torktumpe utan olja. De borde vara gyllene i färg..

Lök skärs i tunna halvringar. Här kommer vi inte att steka det. Oliver skärs också i ringar. Vi pressar vitlök i pressen och blandar med majonnäs. Det är viktigt att låta såsen stå ett tag..

Börja bygga en sallad. Om du har en kulinarisk ring, använd den. Om inte, kan lag läggas i en djup skål. Lägg först ett lager av svamp, sedan en del av kycklingen, sedan lök, oliver och kycklingens andra del. Glöm inte att belägga varje lager med majonnäs.

meatless блюдаHur man lagar utsökt aubergine på grillen – ett utmärkt alternativ för en picknick.

Pollock köttbulle recept – recept med foton och steg-för-steg rekommendationer.

Hur man lagar en läcker kikärtspuré soppa, läs vår artikel..

Med kyckling, gurka och svamp

 • filé – 200 gram;
 • syltad gurka – 1 stycke;
 • färsk gurka – 1 liten;
 • svampar – 100 gram;
 • sallad rödlök – 1 lök;
 • ost – 100 gram;
 • majonnäs – 130 gram;
 • Bulgarisk rödpeppar.

Spendera tid – 40 minuter. Energivärde – 270 kilokalorier per 100 gram.

Koka filéen på ovanstående sätt. Svampar stek i en droppe olja innan vätskan avdunstas. Gurkor och lök hakas fint nog. Bulgarisk peppar skuren i kuber.

Du kan ta en skiva peppar i olika färger och skära dem i en sallad. Detta kommer att ge ett ljust och festligt utseende till vår maträtt. Kyckling blir och kallt. Skär det fint. Sallad är speciellt välsmakande när filéerna är demonterade för fiber..

Vi börjar sammansättningen av sallad – ner går ett lager av svamp, sedan gurkor, kyckling, lök, paprika. Det sista skiktet är ost. Glöm inte lagret på varje produkt med majonnäs. Klar mat dekorera med gröna och oliver.

Användbara tips

 1. Kyckling sallad bör kokas så – sätt det i kokande saltat vatten. För tillsatt smak tillsätt vitlök, löklök och pepparkorn.
 2. Om lökan är för bitter, skäll den med kokande vatten eller marinera i lika delar av ättika, vatten och socker..
 3. Mayonnaise kan ändras till naturlig yoghurt med senap och en droppe citronsaft..
 4. För spiceälskare kan du lägga en liten hackad eller torr chili peppar i förbandet..
 5. Svamp kan inte bara steka, utan också baka. För att göra detta smörj dem med olja och sätt i ugnen i 20 minuter. Så snart de får en gyllene nyans och minskar lite, kan du få dem.
 6. Bulgarisk peppar kan också baka och malda tillsammans med såsen. Den här klänningen ger krydda.

Vi hoppas att våra recept kommer till ditt tycke. Var och en av dessa skiktade sallader med kyckling och svamp kan vara en god lunch eller middag, samt ha stolthet på platsen på festbordet. Förresten, om du inte vill lägga ut skikten, så kan du helt enkelt blanda alla produkter med förbandet – du får inte mindre gott. Du kan lägga till några ingredienser – kakor, koreanska morötter, tomater, stekt äggplantor och annat.