Hur man snabbt och gott kokar pasta med kött

Pasta – En riktig trollstav i fall där du inte vill ha eller inte har tid att laga komplexa rätter. Pasta med kött är en klassiker av genren. Läcker, hjärtlig måltid som förbereds snabbt och enkelt.

Pasta med kött: Ett enkelt recept
hur быстро и вкусно приготовить макароны с мясом
ingredienser Antal
Nötkött eller fläsk 500 gram
pasta 200 gram i torr form
Tomatjuice 1 kopp
lök 1 stor lök
Ost (riven) 1 kopp
Salt och kryddor att smaka
Tillagningstid: 60 minuter Kalorier per 100 gram: 350 kcal

Vi börjar laga mat. Till en början, låt oss göra lite kött. I en uppvärmd panna steka bitarna till en skorpa. Lägg sedan till de finhackade lökarna och minska elden.

yngel мясо

Häll i ett glas tomatjuice, salt, peppar och stäng locket. Tomim kött på låg värme i ca 40 minuter.

häll i томатную пасту

Vi tar en stor kastrull. Häll vatten så att pastaen kan koka gratis som ett resultat. Vi koka, vi kastar pasta i vattnet. Glöm inte att saltvatten. Pastakockar till staten “al-dente”, det vill säga det är viktigt att lämna dem lite underkokt.

att koka макароны

Så snart köttet och pastaen är färdiga värms ugnen till 200 grader. Alla komponenter flyttas till eldfasta maträtten. Strö med riven ost.

att gnugga сыр

Lägg nu formen i ugnen och baka tills osten är täckt med en gyllene skorpe..

Pasta med kött och grönsaker

 макароны с мясом

I princip är denna maträtt en variation av det klassiska receptet, bara mer gott. Om du inte stekar köttet och bara sätter det ut får du en bra maträtt. I detta fall är det viktigt att vara uppmärksam på pastan själva – de bör vara av durumvete. Vi börjar laga mat:

 1. Pasta – 300 gram i torr form;
 2. Kycklingfilé, nötkött eller fettfett – 500 gram;
 3. Bulgarisk peppar -1 stycke;
 4. Löklök;
 5. Tomater – 2 stycken;
 6. Tomatpasta – 3 matskedar;
 7. Vegetabilisk olja;
 8. Salt och peppar till smak;
 9. Ost – 1 kopp.

Tillagningstid – 1 timme. Kalorier – 344 kcal per 100 gram.

Stek köttet i varm olja tills det är guldbrunt. Vi saltar, vi peppar. Lägg till löken, skuren i halva ringar, bulgariska pepparremsor. Minska värmen och häll blandningen med tomatpasta.

Tomaterna är hakade i tvärriktningen. Skall med kokande vatten. Lägg sedan tomaterna i isvatten och håll dem i ca tre minuter. Efter sådana manipuleringar avlägsnas huden lätt. Vi tar bort fröna och hugger tomaterna i små bitar. Lägg dem i en stekpanna med kött och fortsätt att simma köttet över låg värme.

Koka pasta i en stor mängd saltat vatten. De bör vara lite underkokta.

Eldfast form av olja. Vi skifter köttet med grönsaker och pasta. Strö över riven ost och sätt i ugnen. Vi baka vid en temperatur på ca 200 grader tills osten är täckt med en gyllene skorpe..

Pasta med kött och svamp i långsam spis

favorit блюдо

I den långsamma kokaren kan du göra en underbar pastarätter. Lägg till köttet med svampar – och den rika måltiden är klar.

 1. Kött – 450 gram;
 2. Pasta – 200 gram;
 3. Svampar – 100 gram;
 4. Lök – 1 lök.

Tid – 1 timme. Kalorier – 330 kcal per 100 gram.

I multikökan ställer du in läget “Bakning” i 1 timme. Lök rengör och skär i halva ringar. Svampar hackade tallrikar eller ränder, som någon bekväm. Sätt maten i skålen i den långsamma kokaren och låt den steka lätt. Köttet är skuren i små bitar. Så snart mushroomsna förångar överskottsvätskan, sätt köttbitarna och stek dem till en skorpa. Vi lägger till vatten och stänger locket på enheten. Köttet måste sättas ut i 40 minuter. I den långsamma kokaren blir den snabbt mjuk.

Makaroner kan kokas separat, men det är bäst att lägga dem direkt till multicookerskålen. Så de kommer att blötläggas med lukten av kött och svamp. Så sätt den torra pasta i flaskökskålen. Tillsätt vatten så att det bara täcker pasta. Stäng locket och ge pastaen 10 minuter senare i buljongen. Glöm inte att salta maträtten, för vi lade till vatten. Om pastan inte är lite pasta, är det inte något problem – om 20 minuter i en sluten långkokare kommer den att vara helt klar. Den färdiga maträtten kan serveras på bordet, beströdd med ost eller örter..

potatis фриLäs hur man lagar läckra pommes frites i en långsam spis. Det finns några nyanser här som du behöver veta..

Hur man lagar elastisk och välsmakande pizza deg i brödtillverkaren, läs vår artikel.

Lush, mjuka pannkakor med hål är kokta på kefir eller vassla. Våra recept och tips är här..

Pasta med kött, ost och tomater i ugnen

Mycket ovanlig maträtt med enkla ingredienser. Förberedelser är ganska enkla. Det är värt att notera att det är ganska kaloriskt, men ibland är det ganska möjligt att laga mat..

 1. Pasta – 250 gram;
 2. Kött – 450 gram;
 3. Tomater – 2 stycken;
 4. Lök – 1 lök;
 5. Riven ost – 1 kopp;
 6. Ägg – 2 stycken;
 7. Cream – 150 gram;
 8. Salt och kryddor att smaka.

Tillagningstid – 1 timme 25 minuter. Kalorier – 400 kcal per 100 gram.

Till en början, låt oss göra lite kött. Stek det i en hetpanna. Så snart bitarna är täckta med en gyllene jordskorpa, lägger vi till löken, krossad av halv-halv-molarer. Stäng locket och grytan till det mjuka och mjuka köttet. Du kan hälla lite vatten om massan börjar brinna.

Koka pasta i mycket vatten. Som nämnts ovan måste pastan nödvändigtvis vara “al-dente”. Annars, i ugnen blir pastaen helt kokad och kommer att förlora sin form..

Tomater måste skalas. Därefter slipa dem och lägg dem i en stekpanna till köttmassan. Smaka på en annan i ca 20 minuter, glöm inte att prova maträtten på salt.

Bryta ägg i en kopp och slå bra, tillsätt en nypa salt och peppar. Häll grädden och blanda massan noggrant igen. Lägg kryddor till smak och tillsätt lite svartpeppar..

Ta nu formuläret för bakning. Smörj det med någon olja. Sätt köttet först, fördela formen jämnt. Nu är det pasta. Vi tar vårt ägg dressing och fyller det med alla produkter. Stänk med ost och placera i ugnen, förvärmd till 200 grader. Så snart osten är täckt med en aptitretande skorpa, är skålen klar!

Matlagningstryck

För att få en god maträtt med kött och pasta, behöver du veta några knep:

 • Var noga med att köpa högkvalitativ pasta gjord av durum mjöl. I deras sammansättning bör inte vara annat än mjöl och vatten. Bra pasta har en rik gul nyans;
 • Pastan är bara kokad i mycket salt kokande vatten. Om du tar en liten kastrull för en stor del pasta, finns det risk att det kommer att hålla ihop;
 • Om du inte har saftiga och mogna tomater till hands, byt dem med tomatpasta eller konserverad tomat i sin egen juice.
 • Köttet kan förmarkeras. Till exempel belägga det med senap. Detta ger det krydda och mjukhet;
 • Om du följer figuren, stek inte produkterna och börja omedelbart att släcka dem. Ersätt också fläsk eller nötkött med kalkon eller kyckling;
 • Gårdagens pasta är ett bra utrymme för en ny maträtt. Något av dessa recept för pasta med kött är lämpligt, det är bara viktigt att sänka baktiden i ugnen.
 • Glöm inte kryddor. Till exempel är muskotnöt utmärkt för äggfyllda rätter..

Nu kan du laga läckra och enkla pastarätter. Som du kan se är deras mångfald stor.

Loading...