Matlagning grädde ost Philadelphia hemma

Philadelphia ost rankas som en gräddeost och är skapad på basis av stugaost. Denna typ av ost uppträdde 1872 och myntade i Kraft Foods i eponymous state of America.

I affären består äkta Philadelphia ost av produkter som mjölk, fria från fetter, vassle-koncentrerat protein, ostkultur, salt, vassle, stabilisatorer, sorbinsyra och palmitat (vitamin A).

arter сливочного сыра

Industriproduktionsprocessen består av pastöriserande mjölk och dess efterföljande homogenisering. Sedan kyles det, värms upp, tillsätt surtgöda..

Den resulterande ostklumpen separeras från vasslen och ger den den önskade smaken och tillför kompositionen alla slags kryddor.

Philadelphia ost är en extremt användbar produkt. Han är liksom alla sina bröder “mjölkare” helt enkelt nödvändig för personer med brist på kalcium i kroppen, liksom de med svag immunitet och en förutsättning för sjukdom.

Om det saknas vikt, det finns metaboliska störningar eller brist på vitaminer, är cream cheese en riktig hitta..

Men i vissa städer i vårt land är det mycket svårt att hitta färdig Philadelphia-ost, så det kan enkelt produceras hemma med egna händer..

Det viktigaste är att korrekt följa sekvensen av åtgärder i varje recept, och då kommer det att vara möjligt att lycka, försöka hemlagad delikat produkt väldigt snart.

Hemlagad Philadelphia ostrecept med mjölk och kefir
beredning сливочного сыра Филадельфия в домашних условиях
ingredienser Antal
mjölk 1 l
kefir 0,5 l
Kycklingägg 1 st
salt 1 tsk.
socker 1 tsk.
Citronsyra väldigt lite
Tillagningstid: 75 minuter Kalorier per 100 gram: 65 kcal

Även om traditionellt Philadelphia-ost ska beredas på basis av stallost, kommer det första receptet inte att innehålla det, eftersom det inte alltid observeras i kylskåpet. Börja med att överväga möjligheten att laga mat baserat på mjölk och kefir..

Det första steget är att hälla mjölken i pannan och överföra den till kaminen över måttlig värme. Vid uppvärmning är det nödvändigt att omröra, tillsätta salt och socker..

ost филадельфия

När mjölken kokar, kan du börja sakta tillsätta kefir till den, omröra blandningen och vänta tills den koagulerar..

lägga till кефир

Då ska den resulterande massan kastas på gasväsen, som du vill hänga över diskbänken i några tiotals minuter, så att vasslen.

Medan det strömmar ner, kan du slå ett ägg med citronsyra, varefter du måste lägga till den resulterande osten till dem..

visp яйцо

Då piskas allt igen så att samma typ av fluffig massa erhålls..

sur-filadelfia6

visp сыр

Detta blir vår hemlagad Philadelphia ost.

Hemlagad gräddeost på yoghurt

Förutom mjölk och kefir kan surkräm och yoghurt hittas i kylskåpet. Kommer Philadelphia ost komma ut ur dem? Självklart.

Du behöver bara ta dem och flera andra produkter i följande proportioner:

 • Syrgrädde 20% fett – 200 gram;
 • Naturlig yoghurt – 500 ml;
 • Citronsaft – 0,5 tsk;
 • Salt – 1/3 tsk;
 • Styckning av gasbindor;
 • Kompakt tyg.

Förberedelse av de beskrivna ingredienserna, fortsätt till framställning av ost. Detta recept innebär en tvådagsprocess, för om du börjar på kvällen, över natten, kommer produkten själv att nå önskat skick..

ostliknande десерт

Först måste du ta en skål med stort djup, sätta en kollare med små hål i den och linja den med en tre lager gasbind botten. En bit tjock duk läggs på den, som senare hjälper osten att få ett snyggt utseende..

På tyget måste du hälla yoghurten och tillsätt sur grädde åt den. Det är oacceptabelt att ta gräddfil med en fetthalt på mindre än 20%.

Blanda blandningen med en visp eller en mixer, var noga med att kontrollera närvaron av klumpar. De borde inte vara en.

Därefter måste du sätta i saltet och häll citronsaft och blanda sedan om allt igen. Då måste du ta tyg och gasbind vid kanterna och tätt täcka de blandade produkterna med dem, trycka på dem i form av en tallrik och något tungt, till exempel en halv liter vatten.

I slutändan kommer du att märka att osten började förbereda sig, även om ditt deltagande inte var delaktigt, eftersom serumet flödade in i skålen. Ni behöver inget mer och du måste bara lämna blandningen i minst en halv dag..

Efter att ha rullat tyg sedan morgonen ser du det i färdig naturlig gräddeost.

mottag-tvorozhnye-ponchikiFavorit, välsmakande munkar från kockrester med foton som även barn kan använda.

Hur man lagar Adygheost hemma med grönsaker, grönsaker och andra intressanta recept hittar du här.

Försök att göra stuga ost från kefir hemma, med vårt råd är det enkelt att läsa.

Philadelphia ost från stuga ost hemma

Följande recept är avsiktligt utvecklat för dem som drömmer om att genomföra ett riktigt mästerverk hemma, med inte bara kockost, men också traditioner som alltid producerar Philadelphia ost.

Så, detta recept insisterar på närvaron av nedströms produkter:

 • Stugaost – 500 g;
 • Cream (30%) – 200 ml;
 • Gräddfil – 200 ml.

Det första du behöver göra är att piska grädden så att de blir mycket tjocka. Då måste du lägga till ost, gräddfil och lite salt.

Alla utlagda ingredienser ska blandas så länge som möjligt tills du får en homogen tät blandning, som till sist måste stå kvar i 24 timmar..

Efter 24 timmar är den krämiga mjölkprodukten klar. Sådan ost kan lagras i kylskåpet i ungefär en vecka..

Matlagningstips

Naturligtvis vill alla lära sig att göra denna ost så att den är överlägsen i smak för alla andra ostar. För ett riktigt elegant och gott resultat kan du använda följande tips:

 1. Istället för de vanliga kycklingäggen kan du ta vaktel. Med den blir den resulterande konsistensen mjukare och tenderare;
 2. Istället för citronsyra är det att föredra att ta citronsaft, det är mer naturligt;
 3. Mjölk och gräddfil i vissa recept bör väljas med hög fetthalt;
 4. För att lägga till en speciell smak kan du lägga till kryddor, vitlök eller örter till din hemlagad gräddeost;
 5. Man tror att ost som tillverkas med råa ägg kan lagras i endast tre dagar..

Philadelphia ost rekonstituerad hemma kan användas för att göra förtjusande rullar och sushi, desserter, eller bara för att äta med bröd i form av smörgåsar. Bon aptitret!

Loading...