Så enkelt och gott att laga soppa i en långsam spis

Obligatorisk komponent för matlagning soppa – fisk. Smakskvaliteten och dess kaloriinnehåll beror på vilken typ av fisk och beredningsmetod som används. På grund av variationen av ytterligare ingredienser kan soppens näringsvärde variera. I buljongen kan du lägga till flingor och grönsaker.

Den mest rika fiskesoppa erhålls i en långsam spis. Den fullt automatiserade processen med köksmaskinen gör att du kan laga fisk soppa på kort tid. Skålen visar sig vara användbar och välsmakande. Stramhet bevarar smaken av fisken.

Ett urval av enkla recept för multicooker-soppa kommer att underlätta arbetet hos värdinnan i köket. Bokstavligen 1,5 timmar på bordet kommer visa upp tallrikarna med fisksoppa.

Recept av gädssoppa i en multicooker
hur просто и вкусно приготовить уху в мультиварке
ingredienser Antal
gädds huvud och svans (eller hela fisk) 600 g
glödlampa 1 st.
färsk morot 75 g
potatis 1-2 stycken.
vitt ris 2 msk. l.
kryddor, salt, lövblad att smaka
grönska på vilja
Tillagningstid: 80 minuter Kalorier per 100 gram: 83 kcal
 1. Principen att laga fisk soppa är ordentligt förberedd fisk. Det ska vara utan skalor och väl tvättas. Om huvudet är taget, är det nödvändigt att ta bort gallen. Det är lättare att laga mat med filéer, det är tillräckligt att tvätta och hugga det.. skuren in i рыбу
 2. Gädden har små vågar, den ska rengöras ordentligt, om så önskas, skär fisken i bitar. Då blir det lättare att sätta det i plattor..
 3. Sätt färdig fisk längst ner i multikökan. Lägg lök och morotskivor i halva ringar från ovan. Om du föredrar finhackade grönsaker, rista moroten. skuren in i морковь
 4. Skala potatisarna, skär i kuber och häll i skålen i den långsamma kokaren, sätt det tvättade riset. skuren in i картофель
 5. Häll vatten upp till maximal nivå, stäng locket och sätt på matlagnings- / soppläget. Tillagningstiden beror på modellen för multicooker, i genomsnitt går processen från 30 minuter till 2 timmar. Allt beror på modell av köksmaskinen..
 6. När köksapparaten ger en signal om att kokets slut snart kommer att vara över, måste du sätta kryddor och salta den efter smak. Omedelbart salt är inte nödvändigt, annars kommer potatisen vara svår. Ta det som regel – du måste smaka när potatisarna är klara..
 7. Slutlig touch, öppna locket i slutet av programmet, få en bit fisk med en skänk, lägg dem i en tallrik. Top med buljong med grönsaker och strö med örter.
 8. Om du lagar örat från huvudet och svansen, måste de avlägsnas separat, gutted, för att välja fiskkött. Delar häll buljong och kan serveras till bordet. Vid skivning av fiskstycken, titta på ben, borde de inte komma in i buljongen.

Lax soppa

Ingredienser krävs:

 • laxfilé eller huvud – 450 gr;
 • 2 lökar;
 • färska morötter – 80 g;
 • krydda för salt, salt.

Tillagningstid: 1 timme 15 minuter.

Kaloriinnehåll: 106, 7 kcal.

 1. Tvätta bitar av fisk och ta bort vågar. Sätt dem på botten av skålen Multicooker Polaris. Om så önskas kan denna soppa kokas i någon annan köksmaskin..
 2. Skala morötterna och lökarna, skär dem i bitar av godtycklig form. Om det finns en figkniv kan du göra en vacker morotskärning. Sätt grönsakerna ovanpå fisken.
 3. Tillsätt kryddor, häll allt vatten. Stäng locket och sätt på “Meny” -läget, välj sedan “Soppan” -läget. Tillagningstid 1 timme.
 4. Det kommer att förbli att vänta på att programmet avslutas, varefter örat kan läggas ut på plattorna.
 5. Glöm inte plåtens innehåll till smak med örter eller torra kryddor. Smaken av nybakad soppa blir otroligt aptitretande..

Hur man lagar fisk soppa från floden

fisk суп

Ingredienser krävs:

 • liten fisk – 500 gr;
 • lök – 2 st;
 • hirsgryn – 2-3 st. l;
 • potatis – 2 stycken;
 • speciell krydda för soppa;
 • några färska gröna.

Tillagningstid: 2 timmar.

Kaloriinnehåll: 83, 7 kcal.

 1. När man lagar fisk soppa av liten fisk, är det nödvändigt att undvika ben i plattan. För att förhindra detta är det bättre att förkoka fiskbuljongen med tillsats av lök i en Redmond-flerkökare eller en kastrull. Sila den resulterande buljongen genom en sikta.
 2. I skålen sätter du potatisbitarna och lökskivorna. Häll tvättad hirs.
 3. Häll all fiskbuljong, häll kryddor. Aktivera programmet “Soppor”, stäng locket och vänta på signalen om beredskap. Om du sätter en speciell krydda för soppa är salt inte nödvändigt.
 4. När menyn på köksmaskinen informerar om hur läget är färdigt måste locket försiktigt öppnas. Stänk fisk soppa i tallrikar, strö med färska eller torkade örter.
 5. Om den filtrerade fisken var med köttstycken, kan de läggas i en tallrik. I vilket fall som helst kommer buljongen att ge en fiskig smak och kommer att vara närande..

Stekt fisk – notera flera matlagningsmöjligheter.

Läs hur man gör en sallad med torkade tomater och kyckling i vår artikel..

Försök att laga såsen till grönsaksgrill – det kommer att betona smaken av grönsaker och ge dem krydda.

Öron royally med ett ägg i en crock-pot

Ingredienser krävs:

 • Störfilet – 350 gr;
 • vitt vin – 50 g;
 • färska svampar – 150 g;
 • 1 lök
 • Kycklingägg – 2-3 stycken;
 • kryddor för fisksoppa;
 • gröna basilikor
 • potatis – 1 st.

Tillagningstid: 2 timmar.

Kaloriinnehåll: 116,8 kcal.

 1. Sätt avskalad och hackad gröna i köksmaskinens skål.
 2. Lägg till hackad lök och svamp på toppen..
 3. Häll allt vatten till den högsta nivån på multikökan. Krydda kryddor salt.
 4. Stäng locket på köksmaskinen, hitta “Soppa” -läget i menyn, ställ in tiden.
 5. 5 minuter före slutet av cykeln, häll i vin, koka ägg på förhand och rengör dem från skalet.
 6. Häll färdig soppa i tallrikarna och lägg till styckstycken, skivor kokta ägg och basilikor.

Användbara tips

 1. Buljong kan kokas separat och filtreras därefter. Detta kommer att undvika att få ben. Om fisken är stor kan du omedelbart sätta den i långsam spis tillsammans med alla ingredienser..
 2. Var noga med att lägga till lök, utan det, fiskesoppa kommer inte att kokas för riktigt. Om du inte gillar lök i soppar, sätt det hela. Vid sista steget av matlagning, ta bort från skålen. Det ger skålen en speciell smaknotation..
 3. Morötter är placerade för insynen i buljongen och de estetiska egenskaperna som grönsaken ger samtidigt som de står på tallriken när de serveras.
 4. Kryddor kan tas i ordning eller helt enkelt tillsätta kryddor efter eget gottfinnande. Bay leaf, peppar, rosmarin och basilika blandar bra med fisk.
 5. Om du lägger hirs eller ris till skålen, blir skålen näringligare. Om du tänker göra en klar soppa, lägg till potatis.
 6. Om fisken inte är fet och den är liten, kan du hälla lite olivolja i örat.
 7. För att hålla den små fisken ur buljongen kan den placeras i en gasväska. Koka buljongen och ta bort fisken.
 8. Från huvudet är det nödvändigt att avlägsna gärningarna, annars blir soppen bitter.
 9. Som ett tillägg rekommenderas att servera gröna, efter eget gottfinnande kan du lägga till en sked full gräddfil.

Bon aptitret!