Steg-för-steg fotoprecept på salladen “Mäns drömmar”: skäm bort dig själv och din själsfrände!

Om det finns en maträtt i modernt kök som är slående i sin enkelhet och samtidigt fantastisk smak, så är det här definitivt “Men’s Dreams” -sallad. Allt är perfekt i det: ingredienserna, deras charmiga kombination, aptitretande utseende och trevlig eftersmak.

Matlagningsprocessen är så grundläggande att även en kvinna som inte har någon erfarenhet av kulinarisk konst kan klara det. Det viktigaste – att välja rätt ingredienser, och följ noga instruktionerna. Och vi hjälper till med detta..

Recept på sallad “Mäns drömmar” med nötkött
Steg för steg фото-рецепт салата «Мужские грезы»: побалуйте себя и свою половинку!
ingredienser Antal
biff 400 g
ägg 3 stycken.
lökar 1 st.
hård ost 150 g
ättika, salt, vatten enligt behov
majonnäs eller annan sås att smaka
Tillagningstid: 120 minuter Kalorier per 100 gram: 215 kcal
Det klassiska salladreceptet är inte bara läckert, men också hälsosamt. Den viktigaste ingrediensen är nötkött.

Inte konstigt att läkare rekommenderar att det används under rehabiliteringsperioden efter operationen. Dessutom hör den här typen av kött till mager, vilket gör disken ganska kostsam.

När alla ingredienser samlas, är det fortfarande fallet för små: förbered dem och sätt salladen på maträtten. Gör det enkelt i flera steg..

Tvätta biffen, koka i 1-1.5 timmar tills det är klart. Skär sedan i små kuber, eller demontera i små fibrer..

män грезы с говядиной

Koka ägg, skalla. Skala separat på en fin rivare, separat – protein.

förbereda яйца

Marinera löken, hackad i tunna ringar. För att göra detta blanda ättika och vatten i ett förhållande på 1: 2, tillsätt en tesked socker. Sätt löken i den resulterande marinaden i ca 10 minuter..

marinera лук

Skaka osten med den finaste rivaren.

rub сыр

Du kan börja lägga ut salladen. Alla lager försiktigt smörj med majonnäs. Det är nödvändigt att lägga ut i följande ordning: äggvita – nötkött – lök – riven äggula. Strö med rik riven ost på toppen..

riven сыр

Läckra sallad är redo att vinna mänens hjärtan!

Sallad “Människans drömmar” med kyckling

Om du är en anhängare av en hälsosam livsstil och näring, måste det här receptet nödvändigtvis skrivas fast i din matlagningsbok..

Vilka ingredienser måste förberedas?

 • Pekingkål (ett litet huvud);
 • 200 gram kycklingbröst;
 • En medium tomat;
 • Vårlök;
 • 8 bitar av bacon;
 • 100 gram durumost;
 • crackers;
 • Hemlagad majonnäs.

Matlagning är lika enkelt som ett klassiskt recept..

sallad мужские грезы с морковью

 1. Koka kycklingfilé, svalna sedan och skära den i små kuber. Om så önskas kan du demontera i mellanfibrer.
 2. Tvätta Pekingkål, skära sedan fint.
 3. Skicka bacon till en röd-hett stekpanna, steka den tills den crunches, sedan svalna och bryta i små bitar..
 4. Skär tomaterna i små kuber, hugga de gröna lökarna.
 5. Grateost på en fin rivare.
 6. Vi börjar lägga lager. Vart och ett av lagren måste smörjas med majonnäs, och lägg även till några kakor. Detta kommer att ge en anteckning av originalitet och originalitet till receptet..

Lager måste vara i följande ordning: Kinesisk kål – Kycklingfilé – Bacon – Tomater – Lök – Riven ost.

Sallad “Mäns drömmar” med kyckling klar! Bon aptitret!

sallad русская красавица
Förbered dig på bordet en intressant och spektakulär rysk skönhetssalad. Receptet är enkelt och tar inte lång tid att förbereda. Ett annat steg för steg recept med ett foto: Få “Male recept” sallad här. Enkla och läckra recept för festliga sallader till födelsedag på https://notefood.ru /retsepty-blyud/salaty-i-zakuski/vkusnie-novye-salati-na-den-rozhdeniya.html

Användbara tips

Har du någonsin undrat varför kockarna alltid får diskar lika goda, trots att deras förberedelseshastighet är så snabb som möjligt? Vi har svaret.

Vi kunde samla hemligheterna hos de bästa kockarna. Allt du behöver är att lyssna på tipsen nedan och förbered dig på nöje..

 • Det är känt att valet av kött är en vetenskap som inte är tillgänglig för alla. Löftet sallad sallad är en ny, högkvalitativ bas. Nötkött bör glädja ögat med alla nyanser av rött, inte ha gula streck och en obehaglig lukt. Kycklingbröst måste i sin tur vara elastiskt, inte ha snitt och andra synliga brister. Tryck ner på kött: Om ett spår kvarstår – ett dåligt tecken, har kycklingen återfrosts.
 • För att förhindra att osten deformeras vid gnidning, lägg den i kylskåpet i förväg. Välkyld ost håller sin form bättre. Om du just återvänt från snabbköpet, och salladen inte kan vänta, skära osten i små kuber: så här kommer du att klara det mycket snabbare;
 • Istället för majonnäs kan du använda fettsyror med låg fetthalt. Tillsätt lite vitlök, salt och kryddor till det, och du får en stor kalori motstycke av den populära såsen;
 • Varje lagrad sallad kommer att se estetiskt tillfredsställande om den läggs ut i en speciell metallformande ring. Det är lätt att bygga med en plastflaska (klipp ut mitten) eller en burk
 • För att snabbt koka ägget, placera dem i kallt vatten och sätt på en stor eld. Så snart det kokar, minska värmen, vänta en minut. Stäng av ugnen och låt grytan stå i 12 minuter. Detta sparar tid med hög lastplatta..

Sallad “Mäns drömmar” – ett bra sätt att tacka din själsfrände under en romantisk middag. Det är fenomenalt lätt: en stor mängd proteinprodukter gör det möjligt att använda det under kost och aktiv sport.

Prova att göra denna sallad en gång, och det blir ett måste i ditt dagliga liv. Experiment, kombinera den oöverträffade, ta det klassiska receptet som grund! Kanske öppnar du din egen maträtt, som blir känd för ditt kök.

Glöm inte att skämma bort dig själv och dina nära och kära. Tillsammans skapades salladen “Men’s Dreams” speciellt för detta!

Loading...