Vad du kan insistera på att moonshine är välsmakande

Utvärdering av alkoholhaltiga drycker framställda av färg, lukt och smak. Ren, ingen tillsatser, moonshine har en specifik, inte alltid trevlig arom. I sin rena form dricker bara dammar det..

tinktur самогона

Resten försöker förbättra drycken på alla sätt med hjälp av tillsatser. På grund av moonshine kan du skapa läckra hemlagade tinkturer. En infuserad alkoholprodukt kommer att skaffa en trevlig smak som inte är sämre än en butiksmodell..

De moonshine bryggerierna har utvecklat många alternativ för raffinering, av vilka vi föreslår att du försöker.

Vad du kan insistera på att moonshine är välsmakande

Genom att lägga till olika ingredienser kan du få moonshine med vissa smakpreferenser. Valet av källa för smak av råvarorna beror på önskat resultat. Om du insisterar på frukt (bär), kommer drycken att förvärva smaken av rådande tillsatsmedel. Ett fantastiskt resultat kan uppnås genom att lägga till flera komplementära komponenter samtidigt. Rosiner, pommes frites, kaffebönor, pinjenötter ger utmärkt smak.

Det finns fall där tepåsar med smaksatt te tillsattes till hemlagad moonshine. Det här alternativet gjorde det möjligt att förbättra inte bara smaken utan även färgen på slutprodukten..

Fläktar av en viss smak uppskattas mycket som en tillsats pepparrot. Kombinera olika tillsatser kan du göra hemlagad brandy, pepparvodka, pepparrot eller absint.

Erfaren uppfödare säger att den infuserade produkten inte är värre än butiksalkohol.

Vad är bättre

Höga aromatiska kvaliteter av moonshine ger kryddor, örter med högt innehåll av eteriska oljor. Som tillsats har de visat sig bra: kryddnejlika, svartpeppar, mint, vanilj, kanel, enbärbär, muskotnöt.

Torra kryddor ger sin smak åt drycken och bidrar också till en bättre smältbarhet av moonshines kropp – det här är inte bara gott men också användbart. Rosemary, kardemumma, saffran kommer att lägga till en ljus kryddig smak.

Det enklaste sättet att “pynta” alkohol är skålen av citrus mandariner, apelsiner eller citroner. Nyligen började sammansättningen av tinkturer lägga till doftande gingerrot.

Stark alkoholhaltig dryck påverkar väldigt aktivt med tillsatser, efter smältning blir smaken förvandlad till det bättre. För att inte förstöra produkten är det viktigt att respektera proportionerna. Överdriv inte det.

På pinjenötter
på чем можно настоять самогон, чтобы был вкусным
ingredienser Antal
renad månhinne 3 liter
pinjenötter 150 g
honung 3 msk. l.
nejlikor 3 stycken.
ekbark för färg 2 msk. skedar
Tillagningstid: 43800 minuter Kalorier per 100 gram: 300 kcal

För att nötterna ska ge upp sin smak snabbare måste de först ångas med kokande vatten. Håll i 5 minuter. Under denna tid kommer skadliga hartser att lämna nötterna. I glasbehållaren för att hälla moonshinen, häll det sammanfogade från vattenmuttrar.

Lägg till kryddnejlika, honung, ekbark. Blanda allt bra. Skydda med lock, lägg i en skuggig sval plats. Efter att ha insisterat alkoholprodukten på pinjekranar måste filtreras.

Häll sedan i flaskan. Det är inte nödvändigt att tillsätta ekbark utan att den blir färglös. Smaken av moonshine kommer att bli mjuk, med en behaglig cederkräftens arom.

På pommes frites

Ingredienser krävs:

 • 2, 5 liter moonshine;
 • pommes frites (pitted) – 8 st;
 • allspice – 2 ärtor;
 • nejlikor – 3 st;
 • vanilj.

Tillagningstid: 10 minuter. Håll dig minst 3 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 317 kcal.

Moonshine insisterar på en glasburk. För att göra kryddorna bättre ge bort sin smak rekommenderas de att krossas med en kniv. Att bara ta svampar utan gropar innehåller det skadliga gifter..

att sortera ut чернослив

Prune ben kommer inte att gynna, men förstöra smaken. Vanilj använder naturligt. Alla ingredienserna sätts i en kruka.

att hälla в банку

Skaka innehållet, tätt täck med locket. Insistera på en plats skyddad från solen.

att insistera

Filtrera före användning. Klar alkohol kommer att hitta en vacker färg, fantastisk lukt med en trevlig kryddig plommonarom. Drick kyla.

tinktur готова

Hur man gör brandy

Ingredienser krävs:

 • 2 liter moonshine;
 • 1 msk. l – ekbark;
 • 7-8 korn rostat kaffe
 • 2 msk. jag – älskling
 • vanilj och kanel på toppen av en kniv;
 • vildrosa eller hagtorn – 5 st;
 • russin – 3 msk. l;
 • nejlika.

Koktid: 20 minuter. Tåla 2,5 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 349 kcal.

Ångad i en separat behållare ekbark. Häll moonshinen i flaskan, tillsätt kaffekorn, kryddor, vanilj. För mjukhet sätter vi honung med russin i tinkturen. Stänk torkad hagtorn eller rosehip.

Tack vare deras innehåll kommer drycken att förvärva en ädel cognac smak. I slutet lägger du barken från vattnet, vilket kommer att simulera alkoholhalten i ekfat. Du kan ta vanlig socker istället för honung..

Blanda innehållet i burken. Täck och låt tid införa. Ju längre drycken kommer att vila, desto bättre blir hemlagad brandy.

Den färdiga produkten filtreras genom flera lager av gasbindning. att flaska.

Ginger Tincture Recept

ingefära настойка

Ingredienser krävs:

 • 1 liter moonshine;
 • 20 gr. ingefära;
 • en halv citron
 • 50 gram honung;
 • 1/3 tsk salt.

Tillagningstid: 25 minuter. Insistera 3-4 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 299 kcal.

Moonshine häll i en glasburk. Ginger skal, grate (du kan lägga en hel rot). Kryp citronsaft, ta bort med hjälp av en rivenstråle. Den vita delen av citronen behöver inte sättas, det kommer att ge bitterhet.

I tanken lägg till ingefära, juice och citronskal, honung. Ett litet salt kommer att förbättra dryckens smak. I stället för honung kan du lägga socker 2-3 skedar. Täck moonshinen med ett lock, blanda väl. Låt det stå på en mörk plats..

Före användning, filtrera genom flera lager av gasbind eller genom en trakt med bomull. Den färdiga tinkturen kommer att behaga inte typiska vanliga alkoholhaltiga drycker, ingefära smak och citron smak.

Moonshine kommer att bli transparent, med en något märkbar gul nyans. Ät kyld.

Hemlagad hrenovuha

hrenovuha

Ingredienser krävs:

 • moonshine – 3 liter;
 • pepparrot rot – 250 g;
 • skall av en citron
 • honung (eller socker) – 120 gr;
 • senapsfrön – 1 tsk.

Tillagningstid: 30 minuter. Insistera på 3 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 295 kcal.

Innan du förbereder tinkturen måste du rengöra och skölj pepparrotbrunnen. Klipp den längs i smala remsor. Arbeta med pepparrot ska vara på en ventilerad plats. Han kan klämma i ögonen och orsaka obehag..

Pepparrot sätta i en kruka, vilket kommer att kräva att brygga. Skölj citron, skölj med kokande vatten, torka med en servett, ta bort zest från den. Tillsammans med zest, lägg till honung eller socker i burken, liksom senapfrön. Häll moonshine.

Rör om locket täckt tinktur. Efter beredskap glöm inte att spänna. Klar hrenovuha kommer att ha en viss smak med en liten bitterhet och en trevlig arom. Att subtilt känna hrenovuhu, du behöver dricka det kyldt, i portioner på 30 gram.

Moonshine som absint

absint

Ingredienser krävs:

 • 1, 5 liter moonshine;
 • 100 gr – sprigs av malurt
 • 1, 5 tsk – fänkål frön;
 • 2 msk. jag – älskling
 • jordnötsmusk.

Tillagningstid: 10 minuter. För att bibehålla 3-4 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 290 kcal.

Placera de malade spindlarna av malurt i en behållare med moonshine. Du kan ersätta ny malurt med torkad. För mjukheten i drycken, lägg till honung eller socker. Häll fänkål frön, muskotnöt. Skaka burk locket att blanda väl..

Insistera nödvändigtvis på en mörk plats. Det är svårt att prata om tiden för insisterande, minsta tiden är 3-4 veckor. Den största effekten av insisterande kan emellertid uppnås efter några månader. Malurt kommer att ge alkohol liknande absint färg och smak..

Fänkål med muskotnöt kommer att förbättra sin smak. Stam, sval före användning. Förvara i korkade flaskhattar.

Recept för att laga peppar vodka

peppar vodka

Ingredienser krävs:

 • 500 ml moonshine;
 • Pudding av röd varm peppar;
 • 1 msk. jag älskling
 • Allspice och svartpeppar – 2 stycken;
 • nejlika.

Tillagningstid: 10 minuter. För att hålla 2-3 veckor.

Kaloriinnehåll: per 100 gram 287 kcal.

Infundera moonshine i en glasburk. Häll i kryddor, sätt honung eller socker. Täck med lock, blanda noggrant för att lösa honungen. I slutet lägger du pepparpoten. Insistera på en mörk plats.

Stänk pepparvodka, häll den i en ren, genomskinlig flaska. Sätt pepparpudden ur burken. Detta kommer att lägga till estetik och likheter med butiksalkohol..

Bitterheten hos rödpeppar i kombination med honung ger drycken mjukhet och behaglig brinnande känsla. En brinnande dryck konsumeras kyld med köttbit.

måltider из кабачковSquashes i en multivariate – recept med foton och stegvis rekommendationer.

Receptet på en snabbstopppai kommer att vara till nytta för varje värdinna – notera det.

Bakade äpplen med stallost och honung – en bra maträtt som kan till och med de som följer en diet.

Hur kan du ge en drink en färg, hur man gör det sött

Färgen på den färdiga tinkturen på månhår beror på de produkter som används. Till exempel, om du lägger i alkohol: kaffe, ekbark eller te, kommer färgen på drycken att likna konjak. Örter ger en fin grön nyans..

Citruses är ljusgul. Det mest populära sättet att tona moonshine är karamelliserat socker. Den är beredd till en hastighet på 2-3 skedar socker för 3 liter alkohol. Socker måste smälta i en metallskål över låg värme till karamellens tillstånd..

Det är viktigt att inte bränna karamellen, annars kommer monshine att smaka bittra. Lägg det till tinkturen omedelbart från elden. Insistera på socker godis tills det löser sig helt..

Karamell ger en vacker färg och sötma. Närvaron av honung eller socker är en mycket viktig punkt, utan att lägga dem, kommer moonshine vara svårt att dricka.

Drickens söthet ger rosiner, pommes frites. Juicy nyanser beror på exponeringstid, om svagt insisterar, färgen blir svag.

Användbara tips

 1. Innan du insisterar var noga med att rengöra fuseloljor samogon. Detta kan göras på olika sätt, med sekundär destillation, läsk, aktivt kol eller kaliumpermanganat.
 2. Insistera uteslutande i glasbehållare under locket. Platsen ska inte vara varm och ljus.
 3. Smaktillsatser kan ersättas enligt personliga preferenser, men detta kommer att förändra smaken av slutprodukten..
 4. Om någon av ingredienserna av någon anledning inte är acceptabel för dig är det inte nödvändigt att uttrycka det. Detta gäller särskilt honung..
 5. Frukt sätter fröslös. Några recept föreslår att man lägger till krossade frönkorn. De ger en speciell touch till drycken..
 6. När insisterande alkohol förlorar grader, speciellt om du lägger till frukter, bär, honung. För att få en stark dryck måste du först ta moonshine med en styrka på 55-65 grader. Vid behov kan den färdiga alkoholen spädas med destillerat vatten..
 7. Örter passar både färska och torkade. Krydda lägg till hela eller hackad. Det andra alternativet kommer att komplicera filtreringsprocessen..

Avspänd produkt måste lösa sig, så kommer det att vara, oavsett nyans, transparent. Efter att ha övervägt de recept som skisseras ovan kan alla välja sig själva rätten. Men kom ihåg att det är nödvändigt att konsumera starka drycker.