Vilken läcker grädde du ska laga för svampkakor

Livets snabba rytm tvingar hemmafruar att köpa färdiga sötsaker. Men kakan som tillagas på egen hand kan inte ersätta även de läckra, som köps i affären. Det är trots allt bakat av en kärleks händer med kärlek.

Biscuit kakor är mycket populära bland söta tandar. Och vissa tror att det viktigaste steget är förberedelsen av kakan. Men utan rätt kräm kommer sötma inte att förvärva den oförglömliga smaken som kommer att komma ihåg länge..

Till exempel kommer en kräm helt att suga på kakorna, och den andra kommer att göra den torr. Därför bör hans val och förberedelse ges inte mindre uppmärksamhet än kakskikten..

Läckra kexkrämkaka
Vilken en вкусный крем приготовить для бисквитных коржей
ingredienser Antal
Ägget en bit
mjöl två och en halv matskedar
socker halv kopp
smör 50 gram
mjölk ett glas
Vaniljssocker på vilja
Tillagningstid: 20 minuter Kalorier per 100 gram: 255 kcal

Otvivelaktigt, så att kakorna blötläggs, ska grädden vara mild och lätt. Enligt många hemmafruar bryggdes bara perfekt för dessa ändamål. Emellertid är dess struktur mycket lätt, så den är inte lämplig för att dekorera kakan. Trots detta, för många söta tänder är denna speciella smak associerad med svamptårta..

I processen, använd en non-stick pan. Blanda i mjölken, mjöl och socker. Och tillsätt i detta skede vaniljssocker. Alla slår på med en mixer tills en enhetlig konsistens. Klumpar bör inte vara. Det tar ungefär en minut..

Sätt grytan på en liten eld. Det ska laga mat i 5 minuter tills det börjar tjockna. För att undvika klumpar i matlagningsprocessen kan du periodvis slå blandningen med en mixer. Efter 5 minuter låt blandningen svalna..

Redan i en varm kräm sätta smöret och slå igen tills det är smidigt. Börja smörja kakor, bara när det är helt coolt..

kinesisk лапшаLäs hur man förbereder ett dressing för funchozy – försök att förbereda våra alternativ..

Kycklingsoppa med svamp och kyckling – en riklig och hälsosam maträtt, recept i vår artikel.

Grön sallad med äpple och kyckling – en lätt och enkel aptitretare som diversifierar dietmenyn.

Oljekräm

Cream för kexkaka gjord av smör kommer att betona den oförglömliga smaken av sötma och kommer att fungera som en utmärkt dekoration. I Europa är det här receptet det mest populära. För dess beredning med en enkel olja utan aromämnen. Produkter för ett populärt recept:

 1. Smör – 350 gram;
 2. Vaniljssocker. Tillräckligt en påse;
 3. Kondenserad mjölk – en burk (inte kokad);

Tillagningstid – upp till 20 minuter. Kaloriinnehåll – 520,72 kcal per 100 gram.

Till en fluffig konsistens, vispa smöret med en mixer. Slå bättre på medellång hastighet. Sedan tillsätt vaniljssocker och blanda noggrant. Börja nu med samma hastighet, slå smöret medan du häller kondenserad mjölk i en tunn ström. Efter det, slå några minuter tills grädden är jämn..

Förutom detta recept finns det en annan, i folket kallas det klassiska receptet för smörkräm. Den förbereder också lätt och tar inte mycket tid. Dessa inkluderar:

 1. Kycklingsocker – 1/3 kopp;
 2. Kycklingötter – 2 stycken;
 3. Smör – 200 gram;
 4. Rum eller konjak. Några droppar läggs till efter önskemål..

Tillagningstid – upp till 15 minuter. Kaloriinnehåll – 559,90 kcal per 100 gram.

Blanda smöret med djupfett i djupa rätter. Vispa skinkorna separat och tillsätt smöret. Slå nu allt tills det är slät. Du kan använda en visp eller en mixer. Rum eller cognac lägger till i slutet.

Oavsett vilken oljekräm du bestämde dig för att laga mat, ta sedan bort oljan från kylskåpet en stund. Det ska vara mjukt.

Härdande grädde

Det är värt att notera att denna kräm är särskilt lämplig för dem som är känsliga för figuren. Det är inte bara mycket lätt att förbereda, det är också lågt kaloriinnehåll. Därför är det förutom att det är mycket gott, det är också bra för hälsan. Den innehåller organiska syror, fosfor, kalcium, jod och vitaminer från grupp B.

 1. Cream – 250 ml, företrädesvis 30%;
 2. Höstost – 500 gram;
 3. Ijsad socker – 200 gram.

Tillagningstid – upp till 15 minuter. Kalorier – 182,50 per 100 gram.

Blanda ostmassa och pulver i en djup skål eller i en blandare. Därefter piska grädden separat tills den är fluffig och tillsätt till osten. Blanda försiktigt tills det är smidigt..
Denna typ av härdkräm används både för smörjning och för att dekorera din favorit svamptårta..

Krämen med kokad kondenserad mjölk

kräm со сгущенкой

Egenheten hos denna grädde är att den inte kan bli bortskämd, såväl som från gräddfil. Det är han som övervinner hjärtan hos många söta tänder. Det bör innehålla sådana produkter..

 1. Kondenserad mjölk, måste kokas – en kan;
 2. Smör – en förpackning;
 3. I enlighet med personliga preferenser kan du tillsätta 100 ml okokt kondenserad mjölk.
 4. Återigen, om så önskas, lägg till brandy och / eller vanilj..

Tillagningstid – 10 minuter. Kaloriinnehåll – 445,09 kcal per 100 gram.

Innan processen påbörjas måste temperaturen på kondenserad mjölk och olja vara ungefär densamma. Så håll dem i rummet ett tag..

Blanda smöret och den kokta kondenserade mjölken i en djup skål med en sked. Efter det, slå med en mixer tills en enhetlig konsistens. Om du bestämmer dig för att lägga till den vanliga kondenserade mjölken, lägg sedan till och slå igen blandningen med en mixer. När den är helt piskad, lägg till cognac (några droppar) och vanillin till smak. Efter en gång piska bra.

Gräddfil

Sämme grädde som en stallost anses också vara den minst kalorierade. Men bortsett från det är det väldigt enkelt att laga mat..

 1. Socker – 200 gram;
 2. Gräddfil – 500 ml;
 3. Thickener – ett paket;
 4. Vanillin till smak.

Tillagningstid – upp till 10 minuter utan infusion. Kaloriinnehåll – 280 kcal per 100 gram.

Blanda gräddfil och socker i djupa rätter med en vanlig visp eller gaffel..

att blanda сахар

Vanillin och förtjockningsmedel behöver endast tillsättas när konsistensen är homogen. Efter det, slå med en mixer tills tjock. Massan ska vara tät. Låt det stå i kylskåpet. Bättre att lämna det i några timmar. Då kan du smörja och dekorera kakan.

gräddfil крем

I vissa fall är det inte nödvändigt att tillsätta ett förtjockningsmedel. Till exempel, om du redan använder tjock gräddfil.

kräm готов

Chokladkaka Recept

Många värdinnor hävdar att denna speciella chokladsmak helt enkelt är gjord för kexkakor. Men samtidigt är det ganska högt i kalorier. Förbered följande produkter för grädden.

 1. Socker – tre matskedar;
 2. Lägg till kakaopulver – två matskedar;
 3. Smör. En matsked räcker;
 4. Mjölkko – 500 ml. Det är bättre att ta fett;
 5. Stärkelse – tre matskedar och vaniljssocker.

Tillagningstid – upp till 20 minuter. Kalorier – 189 kcal per 100 gram.

Använd en non-stick-kastrull. Blanda väl i det 250 ml mjölk, smör, tillsätt kakao och socker till processen. Sätt på att suga på en liten eld. När blandningen kokar, koka i exakt tre minuter. Rör ständigt under tillagningen. Stäng av elden efter tre minuter.

Medan blandningen svalnar, blanda stärkelsen med kvarvarande mjölk så att inga klumpar kvarstår. Försök att göra så snabbt som möjligt så att blandningen inte har tid att svalna. Häll mjölken i den heta grädden, omedelbart efter det häll av vaniljssockret.

Lägg nu allt på en liten eld igen, och när grädden kokar, koka i två minuter. Vid denna tidpunkt kommer grädden att tjockna, så ständigt blanda det bra. Efter två minuter avlägsnas från värme och låt svalna något..

Användbara tips

 • När du gör smörgrädde, var särskilt uppmärksam på kvaliteten på smöret som används. Ju bättre och fräschare det är desto bättre blir krämens smak.
 • curd cream har en speciell hemlighet. Om du inte glömmer det, då är den här kakan en riktig gåva för släktingar. Produkterna måste vara färska och homogena.
 • Du kan göra chokladkräm mer mättad. Grate choklad och strö varje kaka. Först efter det fettkrämen
 • Glöm inte frukt eller bär. De kommer inte bara att fungera som en dekoration, men också som en naturlig och hälsosam smakämnenadditiv. Du kan lägga till dem med var och en av dessa krämer. Även om du ständigt förbereder samma kräm. Använd konstant olika bär och frukter. Det kommer att verka varje gång original, nytt och unikt;
 • matfärger kan också behaga dig och dina nära och kära. Lägg till dem medan du lagar mat och dekorera kakan med olika färger. Till exempel, om dekorationerna är i form av rosor, lägg till en röd matfärgning till grädden;

Och kom ihåg att oavsett vilken grädde för kexkakor du har förberett, kan du alltid ge den en intressant smak genom att lägga till några droppar essens.

Loading...