Cake “Beer in the North”: recepten en kookgeheimen

“Teddy Bear in the North” is de taart die onze grootmoeders kookten, en daarna de moeders, en zijn recept verplaatste zich van het ene culinaire schrift naar het andere en werd een familie.

Dit is een erg smakelijke en zachte cake, die tegelijkertijd vrij eenvoudig te bereiden is en geen hoge uitgaven eist (en welke grote uitgaven hadden we kunnen doen op het moment van onze grootmoeders?), Van producten die in elk huis te vinden zijn. Wat is het, een zeldzaam mooi wonder?

Het juiste stap voor stap recept
cake «Мишка на севере»: рецепты и секреты приготовления
ingrediënten Aantal
meel 3 glazen
suiker 2 glazen
zure room 3 glazen
cacaopoeder 3 theelepels
soda 0,5 tl
boter 2 el. lepels
walnoten 100 g
Kooktijd: 780 minuten Calorieën per 100 gram: 500 Kcal
Deze delicatesse verwijst naar zure roomcakes, die een bewezen cake in de loop van de jaren zo verzadigd maakt. Je moet alleen onthouden om het een nacht in de koelkast te laten staan..

Eerst moet je de boter smelten op laag vuur en er 1 kop suiker in gieten, goed gemengd met elkaar.

oplossen сахар

Dan moet je in deze mis een glas zure room en ongebluste frisdrank toevoegen, alles opnieuw mengen.

toevoegen сметану

Giet 1,5 kopjes bloem en kneed een dun deeg,

toevoegen муку

die vervolgens in twee delen wordt verdeeld en aan één ervan cacao wordt toegevoegd.

toevoegen какао

Giet de resterende bloem gelijkmatig in beide delen van het deeg en kneed het tot een staat van elasticiteit, maar zacht.

kneden тесто

Verder wordt elk deel van het deeg in drieën verdeeld en de cakes er uit uitgerold: het zal moeilijk zijn om te doen vanwege de structurele kenmerken van de test, die geen eieren bevat.

uitrollen тесто

U kunt zelfs niet proberen om het met een deegrol te rollen, en de bal van deegrecht recht in de ovenschaal uit te spreiden en het daarin te verdelen, die het met meelachtige vingers uitrekken. Dit is gemakkelijk gedaan.

bakken тесто

Op de taart voor het bakken, moet je een lek maken met een vork en het formulier in de oven plaatsen op 200 graden, ongeveer 8 minuten bakken of tot het klaar is, kijkend naar zijn toestand. Het resultaat is 6 veelkleurige taarten, waarvan de randen moeten worden bijgesneden op een bord terwijl ze nog steeds warm zijn, anders zullen ze breken. Trimmen is nodig voor beregening..

shortcakes готовы

Zure room is heel eenvoudig gemaakt – in de overgebleven zure room moet je suiker toevoegen, alles kloppen met een mixer of goed mengen met de hand.

cake готов

Dus slagroom en vlekkerig gebak, afwisselend donker en licht, en elke laag gehakte walnoten besprenkeling.

vlek орехами

Aan de zijkanten en bovenop de taart om te strooien met fijngestampte stukjes cakevellen..

Alles gedaan!

Noottaart “Beer in the North” met zure room zonder eieren

Het is bekend dat verschillende mensen hetzelfde gerecht verschillend krijgen, maar de tijd maakt ook aanpassingen aan de gewone recepten. Dus “Beer in the North” is al gedaan met pinda’s..

Ingrediënten vereist:

 • 3 kopjes bloem;
 • 2 glazen suiker;
 • 3 kopjes zure room;
 • 20 gr. boter;
 • 20 gr. cacaopoeder;
 • 0,5 theelepel frisdrank;
 • 2-3 handenvol gepelde geroosterde pinda’s.

Bereidingstijd: een uur plus een nacht genieten..

Calorische inhoud: ongeveer 500 Kcal / 100 gr.

Eerst giet je de helft van de bloem in een kom in de vorm van een glaasje, voeg je suiker en gesmolten boter toe aan dezelfde plaats en meng je het goed, en voeg je vervolgens onbehandelde frisdrank en een glas zure room toe.

Wanneer de massa homogeen wordt, zal het mogelijk zijn om de bloem die overblijft toe te voegen en het deeg te kneden. Wanneer het elastisch wordt, moet het in twee gelijke delen worden verdeeld en cacao tot een van beide worden gemengd..

Vervolgens moet het donkere en lichte deeg worden gesneden, zodat je zes identieke stukjes krijgt, die je in cakes moet rollen, ze met een vork moet hakken en één voor één in de oven moet bakken tot ze op 200 graden is gekookt.

Kant-en-klare taarten, terwijl ze nog warm zijn, moeten in platen worden gesneden en worden ingekort.

Om een ​​pinda-ijs te maken, moet je het in een pan gieten en het lichtjes bruinen zonder olie toe te voegen, en dan verpulveren met een vijzel en mengen met 1 kopje suiker en 2 kopjes zure room, alles goed roeren.

U moet de cake verzamelen, afwisselend cakes in kleur en deklaag hen met de verkregen room, en bestrooit de bovenkant en de kanten met resten van cakelagen..

Cake met gecondenseerd melkrecept

De meest bekende optie voor de cakecrème is de olie met gecondenseerde melk en kan zelfs worden gebruikt om de cake “Beer in the North” te maken. En in dit geval kan de gecondenseerde melk worden gebruikt bij de bereiding van deeg voor cakelagen..

Ingrediënten vereist:

 • 1 blik gecondenseerde melk;
 • 1 blik gekookte gecondenseerde melk;
 • 300 gr. zure room (plus 1 eetlepel);
 • 3 eieren;
 • 300 gr. meel;
 • 1 theelepel frisdrank,
 • 4 el. lepels cacaopoeder;
 • 200 gr. boter;
 • snuifje vanille.

Kooktijd: een uur plus een paar uur voor impregnatie.

Calorische inhoud: ongeveer 600 Kcal / 100 gr.

Om het deeg te maken, moet je een blikje gecondenseerde melk mengen met zure room en eieren, alles goed kloppen en meel en fris toevoegen. Het resulterende deeg wordt verdeeld in twee delen, waarvan er één 2 eetlepels wordt toegevoegd. reepjes cacao, bak dan 2 dikke koeken, die elk in 2 delen worden gesneden.

De room wordt nog gemakkelijker bereid – de zachte boter wordt ook opgeklopt met een blik gekookte gecondenseerde melk en vanille, en dan worden de cakes en zijkanten van de cake ermee ingevet.

Bij het koken van fudge, wat je nodig hebt om de cake over te gieten, is 2 eetlepels nodig. cacaolepels en 1 el. een lepel zure room, die wordt gemengd, aan de kook gebracht, afgekoeld en al gebruikt.

kip териякиKip in Teriyaki-saus – gekruid vlees met gember, het is ongelooflijk lekker en interessant.

Pasta carbonara met room en spek – probeer dit gerecht te maken volgens onze recepten.

Zalmtartares recept – een ongewone schotel met Franse smaak.

Honing “Bear in the North” met eiwitcrème

Favoriete recepten voor zelfgemaakt gebak kunnen worden gecombineerd en verbeterd, met als resultaat dat je een honing “Beer in het noorden” kunt krijgen, wat een waardige kerel zal zijn..

Ingrediënten vereist:

 • 3 kopjes bloem;

tort-mishka-na-zware-1

 • 2 eieren en 4 eiwitten;
 • 1 kop suiker;
 • 0,5 kopje honing;
 • 1 theelepel frisdrank (het moet worden gedoofd);
 • 1 kopje poedersuiker;
 • 200 gr. gehakte noten naar smaak (walnoten, pinda’s, amandelen, etc.).

Kooktijd: een uur plus de tijd voor het weken en een nacht bij het deeg.

Calorische inhoud: ongeveer 550 Kcal / 100 gr.

Om het deeg, dat zal afkoelen, te maken, moet je de eieren wrijven met suiker en honing, en dan de gedoofde frisdrank en alle bloem toevoegen en het deeg kneden, waarna het een nacht in de koelkast moet worden verwijderd.

Het afgewerkte deeg wordt verdeeld in 6 delen en vervolgens uitgerold in de vorm van een cirkel. Ze moeten een lichte blos bakken en proberen niet te drogen. De room wordt bereid door gekoelde eiwitten met poedersuiker tot een dicht dik schuim te kloppen..

In de resulterende sterke massa moet je de noten voorzichtig mengen. De geassembleerde cake kan naar wens worden gedecoreerd en laat u ‘s nachts weken..

Handige tips

Taart “Beer in the North” kan op vele manieren worden voorbereid, niet alleen klassiek, en geen van hen heeft ongelijk.

Bovendien laat dit dessert veel fantasie achter, waardoor je sommige smaakstoffen kunt veranderen met anderen, enz. Maar er zijn enkele nuances:

 1. Gebak voor de taart kan op bakpapier worden gebakken, beboterd, omdat het zo nauwkeurig voorkomt dat het deeg aan de ovenschaal blijft kleven.
 2. Het is raadzaam om cakes zo te bakken dat het mogelijk is om ze te smeren met een crème die nog warm is (maar niet heet!). Dit kan gedaan worden door verschillende te bakken op verschillende niveaus van de oven of, als de afmetingen van de bakplaat dit toelaten, er twee tegelijk op te plaatsen.
 3. Zure room voor het maken van room is beter om vet te nemen, omdat het in de eerste plaats precies deze was die gebruikt werd in de tijd van onze grootmoeders en de cake zal zeker authentiek zijn, en ten tweede zal het beter worden met suiker en zal het niet stromen in het proces.
 4. Een taart versieren met een speciale delicatesse is het niet waard, want dit recept staat bekend om zijn eenvoud en, als ik het mag zeggen met betrekking tot het culinaire product, gezelligheid. Olielozen, mastiekfiguurtjes en soortgelijke dingen kunnen het beste aan andere cakes worden overgelaten, en de “Beer in het noorden” is voldoende afstoffen van kruimels of fudge..
 5. Meel moet geleidelijk aan in het deeg worden toegevoegd, in kleine porties, en er geleidelijk aan interfereren – in dit geval zal het zo uniform en elastisch mogelijk zijn..
 6. Het klassieke recept “Beren in het noorden” impliceert de aanwezigheid van zes shortcakes – drie licht en drie donker, afwisselend in kleur. Indien gewenst, verandert dit.
 7. Taarten voor de “Beren in het Noorden” worden krokant gebakken, maar je moet hier niet bang voor zijn, omdat ze perfect zijn doorweekt en in de cake blijken ze zacht te zijn.
 8. Gemiddeld kost het bakken van een cake een 8 minuten op 200 graden, maar het is beter om deze door het glas te kijken – ze snuffelen vaak sneller.
 9. Het is niet nodig om een ​​mixer te gebruiken voor het maken van room – je kunt de zure room met suiker handmatig kloppen, dit is voldoende, het belangrijkste is dat de suiker oplost.

Een leuk theefeestje in een goed gezelschap.!