Hoe courgette in het Koreaans te koken voor de winter

Om smakelijke en gezonde gerechten te bereiden, volstaat het om de meest gangbare producten te gebruiken, zoals courgette. Handig in zijn kwaliteiten en betaalbaar in zijn prijs, met de juiste voorbereiding, zal het het hoofddeel van het gerecht worden..

gemarineerd кабачки по-корейски на зиму

Van de courgette zijn uitstekende voorbereidingen voor de winter. Om het een beetje pit te geven, moet je de recepten voor het koken van courgette in het Koreaans gebruiken voor de winter.

Het traditionele recept van courgette in het Koreaans

Koreaanse keuken staat bekend om zijn pittige smaak. Liefhebbers van pittig eten zullen het leuk vinden, omdat Koreanen graag meer rode peper en andere kruiden gebruiken bij het bereiden van hun gerechten..

Koreaanse courgette is een traditionele Koreaanse salade van courgette met de toevoeging van de juiste verhoudingen van verschillende kruiden. Maar het niveau van gierigheid bij het koken van courgette voor de winter kan variëren, afhankelijk van persoonlijke voorkeuren..

Voor het bereiden van het traditionele recept voor courgette in het Koreaans voor de winter, heeft u de eenvoudigste ingrediënten nodig:

 • Courgette – 2 kg;
 • Wortelen (groot) – 3-4 stukjes;
 • Rode paprika – 2 stuks;
 • 2 kopjes knoflook;
 • Sesamolie (kan worden vervangen door plantaardige) – 50 ml;
 • Azijn 6% – 0,5 theelepel;
 • Suiker, zout – naar smaak;
 • Sesamzaden.

kruiden:

 • Gemalen koriander;
 • Paprika is rood;
 • Rode en zwarte gemalen peper.

Of u kunt kant-en-klare Koreaanse wortelkruiden gebruiken.

drie кабачки

Koken courgette salade in het Koreaans voor de winter bestaat uit twee delen: de voorbereiding van de groenten zelf en de marinade. Voor het oogsten voor de winter is het beter om grote groenten te kiezen. Voor het koken, moeten de groenten grondig worden gewassen en verwijder de steel van hen..

wortelen

Courgette moet worden geraspt op een Koreaanse rasp, op lange dunne reepjes, en ook op wortels. De zaden in de salade zijn niet nodig, dus de binnenkant van rode peper is verwijderd en hij zelf is in dunne plakjes gesneden.

rood перец

Doe alle gesneden groenten in een diepe kom. Voeg fijngehakte of geraspte knoflook toe, evenals kruiden naar smaak. Maar om een ​​echte Koreaanse smaak te krijgen, moet je absoluut gemalen koriander toevoegen.

We mixen

Sesamzaadjes worden ook toegevoegd. Alle ingrediënten in een kom worden grondig gemengd. Het is noodzakelijk om ze minstens 5 uur in de koelkast te laten staan..

marinade

Na het voorgaren kunt u doorgaan met de marinade. Sesamolie wordt gemengd, als dat niet zo is, kunt u plantaardige, azijn, zout en suiker gebruiken. Voeg de resulterende marinade toe aan de groenten en meng opnieuw goed, zodat de marinade goed verdeeld is..

inblikken банки

Laat het enkele uren staan. Daarna kunnen courgette in het Koreaans worden ontbonden in banken en niet langer dan 30 minuten worden gesteriliseerd. Voor potten van een halve liter is 15 minuten sterilisatie voldoende. Waarna de banken kunnen rollen.

Afgewerkte закуска из кабачков по-корейски

Met deze methode om courgette in het Koreaans te koken voor de winter, zullen deze groenten je heel lang verrassen met hun smaak..

Alternatieve methoden voor het koken van courgette in het Koreaans voor de winter

Wanneer het tijd is om de winteroogstcourgette te proberen, zal elke hostess zichzelf prijzen voor hun inspanningen, en zelfgemaakte zal de sappige smaak van salade waarderen.

Winterbereidingen zoals courgette bereid volgens het Koreaanse recept kunnen op de tafel worden geserveerd in zijn pure vorm, zonder toevoeging van andere ingrediënten..

In aanvulling op het traditionele recept, kunt u andere methoden van inblikkende courgette voor de winter gebruiken. Om de salade zo dicht mogelijk bij de Koreaanse versie te maken, moet u gemalen koriander toevoegen.

Voor verschillende varianten van de salade kunt u, naast de standaardingrediënten, toevoegen: kool, uien, verschillende soorten verse hete peper.

Kool Recept

Voor de bereiding van een salade uit courgette in Koreaanse stijl met kool voor de winter is nodig:

jong кабачки

 • Courgette – 2 kg;
 • Witte kool van een klein formaat – 1 pc;
 • Rode paprika – 2 stuks;
 • Knoflook – 2 koppen;
 • Azijn – 0,5 theelepel;
 • Suiker en zout worden naar smaak toegevoegd..

Voor marinade gebruikt:

 • Gemalen koriander naar smaak;
 • Rode en zwarte peper – naar smaak;
 • Sesamolie of plantaardige olie, geurloos – 50 ml.

Alle groenten worden grondig gewassen. Courgette en rode paprika worden vrijgemaakt van ingewanden, hun zaden zijn niet nodig in een salade. Courgette wreef over reepjes Chinese rasp. Rode paprika wordt in dunne plakjes gesneden. Bij het koken van een recept met kool wordt het in staven gesneden.

Hierna kunt u blikvoer op twee manieren bereiden: met rauwe kool of in doorvoer. In beide gevallen wordt kool toegevoegd aan geraspte groenten..

Daarna wordt fijngesneden knoflook, een beetje azijn en zout, suiker naar smaak toegevoegd aan de salade. Salade moet gedurende 3 – 4 uur naar de koelkast worden gestuurd.

Om de marinade te bereiden, worden de kruiden gemengd met plantaardige olie. Wanneer de salade van courgette in Koreaanse stijl met kool voor de winter infusies in de koelkast en groenten sap geven, marinade gemengd met groenten.

Het is beter om de bereide salade een paar uur op een koele plaats te laten staan. Daarna is het klaar voor gebruik of voor inblikken in potten. Deze salade is erg voedzaam in de winter..

tomaten в собственном соку на зимуJe kunt nu leren hoe je tomaten in je eigen sap kunt bewaren voor de winter..

Auberginekaviaar kan volgens deze recepten snel en smakelijk worden bereid. Verras je man met je culinaire vaardigheden.!

En hier wordt de technologie beschreven van de bereiding van voedende groentestoofpot. Eet smakelijk!

Instant salade voor de winter

Voor de bereiding van een snel gekookte Koreaanse courgettesalade voor de winter, worden dezelfde basisingrediënten gebruikt als in het recept:

 • Courgette – 2 stuks;
 • Wortel – 1 stuk;
 • Peper – 1 stuk;
 • Specerijen en kruiden – naar smaak;
 • Plantaardige olie zonder een specifieke geur;
 • Azijn optioneel;
 • Uien – 0,5 -1 stuk;
 • Groenen – naar smaak;
 • Zout, suiker – naar smaak.
Omdat de courgette niet het vermogen heeft om te marineren voor snel koken, kan het moeilijk zijn. Daarom moet het worden gestoomd..

Groente wordt gedurende 10 minuten in het reeds verwarmde water geblancheerd.

Terwijl het water kookt, moet je andere producten bereiden. Binnenkant wordt uit de paprika verwijderd.

Paprika’s en wortels kunnen in dunne repen of dunne cirkels worden gesneden. Groenen, uien en knoflook fijngehakt.

geannuleerd закускаNa 10 minuten wordt het water afgevoerd en moet u de courgette een beetje laten afkoelen. Na het blancheren wordt het zacht, alle gehakte ingrediënten worden eraan toegevoegd, je kunt een beetje azijn toevoegen.

Voor de marinade wordt plantaardige olie gemengd met kruiden, zout en suiker en vervolgens in groenten gegoten..

Om een ​​salade van courgette in Koreaanse stijl voor de winter van een snelle bereiding een beetje te laten trekken, moet je de kom 1 – 2 uur in een koele kamer zetten.

Na de tijd is het gerecht klaar voor serveren en voor inblikken in blikjes voor de winter. Vergeet niet om de potten en deksels te steriliseren..

Gastvrouw afscheid nemen

Kies grote groenten. Het is handiger om ze op een Koreaanse rasp te wrijven.

Gebruik niet veel kruiden als u buikpijn heeft of acuut gecontra-indiceerd bent..

Het is beter om meer kleine potten met blok te maken dan één grote. Veel salade per keer om te eten zal niet werken, het is voedzaam. En het werkstuk wordt beter opgeslagen met een strak gedraaid deksel..

Veel geluk voor jou, lieve minnares! Squash in het Koreaans voor de winter past perfect in het dieet van je familie. Zie je, iedereen zal zijn smaak leuk vinden.!

Loading...