Hoe de originele broodjes met worst te koken

Broodjes met worst – dit is een van de eenvoudigste ingrediënten en bakvormen, waarmee u uw gezin kunt verwennen.

Gistdeeg broodjes
hoe готовить оригинальные булочки с колбасой
ingrediënten Aantal
zure melk 250 ml
het ei 1 stuk.
suiker 3 el.
gist 10 g
meel 500 g
plantaardige olie 4 el.
zout 0,5 tl.
worstjes 5 stuks.
groene uien proeven
mayonaise proeven
Kooktijd: 90 minuten Calorieën per 100 gram: 336 Kcal

We nemen warme yoghurt en voegen er gist aan toe, waarna we 15 minuten warmer op de plaats leggen en vervolgens het ei, zout en plantaardige olie toevoegen aan het resulterende deeg. Roer. Voeg vervolgens porties bloem toe en meng het. Kneed het deeg en zet alles op dezelfde plaats warmer om op te staan.

Wanneer het twee keer toeneemt – we kneden het en wachten opnieuw tot het opkomt. Verdeel daarna het deeg in kleine balletjes – ongeveer 10-12. Rol de cakes vervolgens uit zodat ze iets langwerpig zijn, rol ze in een rol en rol ze weer uit, maar best een beetje, gewoon om ingedrukt te worden. We verbinden de uiteinden van een dichte rol om een ​​langwerpige donut te maken – zet een hele of halve worst in het midden.

Vet vervolgens de resulterende bagels in met een vulling met een losgeklopt ei, besprenkel met greens en voeg mayonaise toe en leg ze op een bakplaat. Bak op 180 graden tot ze goudbruin zijn.

Gistbroodjes met worst en kaas in de oven

bun с сыром

Om te beginnen, los gist en suiker op in warme melk. Voeg vervolgens plantaardige olie, zout, kefir en eimengsel toe om een ​​volledig homogene massa te krijgen. Voeg vervolgens meel in porties toe en meng zorgvuldig. Uiteindelijk moet je het deeg kneden en het anderhalf uur laten rijzen.

Nadat het is opgestaan, kneed het goed en verdeel het in tien gelijke delen. Rol het deeg in centimeters dik uit tot cake.

We wrijven kaas op een fijne rasp en snijden worst in elke vorm – bij voorkeur met zout. We spreiden de vulling boven op onze cakes in het midden. Vervolgens bevestigen we de randen van de tortilla’s in het midden, waardoor een dikke en sterke knol ontstaat, zodat deze zich niet verspreidt.

Draai vervolgens de knotnaad naar beneden en leg deze op een bakplaat, leg de hand lichtjes plat. Strooi er geraspte kaas over en fijn spek fijngehakt..

Resteert het om de broodjes in de oven op een bakplaat met perkament te plaatsen, gedurende 20-25 minuten op 180 graden temperatuur.

Rozetten “Rozetten” met worst

bun розочка

Maak bladerdeeg voordat u broodjes kookt..

Hoe het klaar zal zijn – we verspreiden het op de tafel en snijd het in repen, ongeveer 2 – 2,5 cm breed, de dikte moet ongeveer 2 mm zijn..

Vervolgens smeren we de stukjes deeg met ketchup, wat hier nodig is om geweldige smaaksensaties te geven. De laag mag niet te dik zijn – gewoon smeren met een siliconenborstel. Als je niet van ketchup houdt, kun je het zonder meer missen.

Daarna snijden we de worst met rondjes, die we in twee delen. Leg daarna de worst bovenop het deeg, zodat het ronde deel er lichtjes uit steekt – je moet het zo ver als de testlengte toelaat.

Rol dan het deeg samen met de worst in broodjes, zodat ze eruitzien als rozenknoppen. De randen van de test, voor beter lijmen, kunt u bevochtigen met water.

Dan blijft het alleen maar om toekomstige broodjes op een perkament te leggen bedekt met perkament en naar de oven te sturen gedurende 20-30 minuten bij een temperatuur van 180 graden.

Van een hond broodjes met worsten

bun собачка

Meng om te beginnen melk met water en gist. Het resulterende mengsel wordt gedurende 20 minuten naar een warme plaats gezonden. Voeg na de tijd een losgeklopt ei, zout en suiker toe aan de reeds gefermenteerde gist. Roer tot een gladde massa en begin met het toevoegen van bloem, onder voortdurend roeren.

Kneed vervolgens het deeg en laat het een half uur staan ​​op een warme plaats. Tien minuten voor de houdbaarheidsdatum kunt u beginnen met het opwarmen van de oven op 180 graden.

We nemen het deeg en rollen de worst eruit, snijden het in lagen, die we op hun beurt naar buiten rollen, zodat ze iets meer zijn dan worstjes. Vervolgens leggen we worstjes op lagen en worden van alle kanten vastgemaakt..

Beide uiteinden van de worst in het deeg moeten worden geslepen om een ​​lange staart en een scherpe snuit te krijgen. Van de resten van het deeg maken we kleine strepen en vastmaken aan de worst – twee van de bodem, als benen, en een dichter bij de gezicht-achtige oren.

Voor de muil gebruiken we een halve olijve in plaats van een tuit en kleine stukjes kaas voor de ogen met leerlingen gemaakt van de helft van de erwten. Maar dit is na de oven, maar voor nu sturen we de worsten in het deeg in de oven op een bakplaat met perkament. Bak ze ongeveer 25 minuten op 180 graden..

Tulpenbroodjes Recept

broodjes тюльпаны

Eerst moet je een brouwsel maken. Meng een glas meel, gist en melk, en zet ze vervolgens 20 minuten in de hitte.

Terwijl de spons opstijgt, voeg je er een ei, zout en boter aan toe – je kunt een beetje opwarmen en kneden met een vork of lepel om het makkelijker te maken te mixen. Verder, wanneer alles gemengd is, beginnen we de resterende bloem toe te voegen – noodzakelijkerwijs in delen, constant aan het mixen.

maken опару

Daarna bedekken we het resulterende deeg met iets als een servet en laten we het nog een uur op een warme plaats rijzen..

deeg

Als het deeg klaar is, verdelen we het in 8-10 stukken, afhankelijk van je voorkeuren en de grootte van de worst die je koopt. Snijd de worst daarna in dunne plakjes (hoewel het dik kan zijn als je beter smaakt) – de worst moet twee plakjes bevatten per stuk deeg.

deeg раскатать

Neem vervolgens elk deel van het deeg in drie gelijke stukken en rol het in een pannenkoek een beetje meer worst. Eén broodje is zo gemaakt – op een stuk deeg met een worstbed, bovenop zit nog een pannenkoek met deeg, weer worst en deeg er bovenop – je krijgt drie lagen deeg en twee worstjes. De randen van het deeg zijn zo gevormd dat de worst niet zichtbaar is..

maken несколько слоев

Vervolgens maken we vijf secties longitudinaal, maar niet volledig, om zoiets als een zigzag te krijgen en de randen ervan moeten met elkaar worden overlapt (zie de foto).

maken булочки

Broodjes klaar. Vet ze in met een ei en zet ze in de oven gedurende 0,5 uur op 180 graden.

vet яйцо

Handige tips

  1. Voor een rossige korst kun je de broodjes invetten met een losgeklopt ei;
  2. Het is raadzaam om het perkament op de pan te leggen;
  3. Wees niet bang om de vorm van het knotje te variëren, als je kinderen thuis hebt, zullen ze het waarderen;
  4. Zo’n bakproces kan een gewone boterham zijn voor de lunch of een smakelijke tafeldecoratie;
  5. Wees niet bang om te improviseren met dressings (kaas, mayonaise, ketchup, etc.) – dergelijk bakken is moeilijk te verwennen.

Eet smakelijk!

Loading...