Hoe een salade te bereiden met Chinese kool en krabsticks

Een salade met Chinese kool en krabsticks is altijd een koude snack die op een ceremoniële tafel wordt geëist. Dit eenvoudig te bereiden gerecht is tegelijkertijd licht en voedzaam..

Je kunt zo’n salade op elk moment van het jaar maken – alle componenten zijn altijd verkrijgbaar in supermarkten. De enige nuance is de correct gekozen krabstick of vlees.

U moet niet besparen op dit product – de salade zal smaakloos blijken te zijn. Mayonaise kunt u het beste zelf doen, om zeker te zijn van de voordelen ervan..
Eenvoudig recept
hoe приготовить салат с пекинской капустой и крабовыми палочками
ingrediënten Aantal
Chinese kool 1 stuk.
krabstokken of vlees 300 g
mayonaise 150 ml
komkommer 2 stuks.
zout knijpen
ham 200 g
Kooktijd: 20 minuten Calorieën per 100 gram: 58 Kcal

Voor deze salade gebruiken ze eetstokjes of krabvlees. Maar omdat deze producten compleet anders zijn, zal de smaak ook variëren..

De kool van Peking wordt gehalveerd, gewassen in water en afgeschud. Het is noodzakelijk om dit te doen, omdat binnen de bladeren allerlei spinnen en muggen willen verbergen.

snijd erin капусту

Ham in plakjes snijden, dan – in reepjes en blokjes. Vlees is beter om de hoogste kwaliteit te nemen, om geen kraakbeenverontreiniging tegen te komen of om geleefd te worden, zoals in goedkopere versies. Shred kool met lange stroken, maar niet erg dik.

knippen яйцо

Krabsticks ontdooien, verwijder het cellofaan en snij in blokjes.

knippen крабовые палочки

Mijn komkommer en shred.

knippen соломкой

We zetten alle bereide producten in een diepe kom, voegen wat zout toe en schenken zelfgemaakte mayonaise.

toevoegen майонез

We serveren de salade onmiddellijk op tafel, het is beter om het niet van tevoren te koken, anders zal het uitlekken en nat zijn.

 

Salade: Chinese kool + maïs + krabstokken

De combinatie van sappige Peking met dessertmaïs en krabvlees geeft altijd een zoete en delicate smaak..

ingrediënten:

 • salade с капустойkool – 650 g;
 • maïs – 300 ml;
 • krabstokken – 300 g;
 • Tomaat – 2 stuks;
 • zure room – 150 ml.

Voorbereiding: 10 minuten.

Calorieën: 61 Kcal / 100 g.

Open de bewaarde maïs en pers de vloeistof. Wassen, weggooien in een vergiet. Kool in tweeën gesneden en strooimijten snijden. Mijn tomaten en in blokjes gesneden. Je kunt de kers nemen – ze passen ook – snijd ze gewoon doormidden. Ontdooide sticks worden uit de vacuümverpakking gehaald en met plasticfolie van hen verwijderd. blokjes.

Zure room nemen we boer elke vetgehalte. We stoppen alles in een diepe slakom, voegen een dressing toe en mengen.

Je kunt er groene erwten of rode bonen in dit gerecht doen, de boonenschok is ook perfect voor deze salade.

Salade met Chinese kool, kaas en krabsticks

Voor een combinatie van lichte kool en krabsticks, kunt u een plakje harde kaas toevoegen, bij voorkeur gezouten, en een paar grote garnalen. Het wordt een echt koninklijk gerecht..

ingrediënten:

 • Pekingkool – 550 g;
 • krabstokken – 250 g;
 • kaas – 300 g;
 • garnalen – 150 g;
 • sojasaus – 30 ml.

Voorbereiding: 15 minuten.

Calorieën: 64 Kcal / 100 g.

Verwijder de krabstokken en garnalen uit de vacuümverpakking. Kaas in grote blokjes gesneden. Kool versnipperen, wanneer je bij de dikke bladeren komt – finish. Snijd de stokjes in reepjes en dobbel erover.

Zet alle ingrediënten in een grote plaat, het is beter om de garnalen in hun geheel te laten. Niet zout. Vul met sojasaus. Roer en leg op borden.

Salade met Chinese kool, crackers en krabsticks

kool салатик

Deze hartige en heerlijke salade kan op zijn minst elke dag worden gegeten, waarbij sommige ingrediënten en dressings worden veranderd..

ingrediënten:

 • Chinese kool – 1 stuk;
 • krabvlees – 250 g;
 • brood – 2 stuks;
 • kippenfilet – 250 g;
 • zout – 1 theelepel;
 • olie – 3 el. l.

Koken: 35 minuten.

Calorieën: 73 Kcal / 100 g.

Wit brood wordt in repen gesneden, op een bakplaat gelegd en gedurende vijf tot zeven minuten in een verwarmde elektrische oven geplaatst. We breiden het vlees uit, als de stukjes groot zijn, dan verdelen we langs de vezels.

Dompel de afgekoelde kippenfilet in kokend water onder en kook gedurende twintig minuten. Zorg ervoor dat je het schuim er bovenop verzamelt – de bouillon kan handig zijn voor een ander gerecht. Kool wassen, in tweeën snijden en versnipperen.

Kippenvlees luisteren, laten afkoelen en in willekeurige stukjes snijden, je kunt het nog steeds in boter bakken, maar het is optioneel.

In de slakom gooi je alle gehakte producten, voeg wat zout toe, giet olijfolie of lijnolie en meng.

Deze salade kan meerdere uren worden bewaard, je hoeft je geen zorgen te maken dat deze zal weglekken of bederven.

vis тушенаяVisstoofpot met groenten is een voedzame dagelijkse schotel die heel gemakkelijk te bereiden is..

Bean recept met stapsgewijze foto’s en aanbevelingen van ervaren koks.

Hoe maak je croissants met chocolade, lees dan ons artikel..

Handige tips

 1. Bij het kiezen van Beijing kool, let op de kleur van de bladeren, het moet rijk groen van kleur zijn, als de bladeren meer wit zijn, onopvallend, dan is de groente al lang geknipt, er is weinig sap en goed in het algemeen;
 2. Chinese kool is altijd perfect te combineren met olijven en olijven, avocado en limoensap. Daarom zal elk van deze producten alleen de smaak van de salade aanvullen;
 3. Als je denkt dat de salade met Pekingse kool en krabsticks een zoete smaak heeft, en je wilt zuurheid toevoegen, doe dan het sap van een rijpe rode granaatappel en de smaak zal onmiddellijk fonkelen met nieuwe smaken en schakeringen;
 4. Je kunt een ham of gekookte kip altijd vervangen door een gerookte ham, net voor het snijden, zorg ervoor dat je de schil eraf haalt;
 5. Als je extra stokjes hebt, gebruik deze dan voor een ander gerecht. Het wordt niet aanbevolen dit product meerdere keren te bevriezen;
 6. Zorg ervoor dat u de samenstelling en houdbaarheid van krabstokken bekijkt voordat u ze koopt. Als een van deze indicatoren is gewist, moet u ze niet kopen;
 7. Crackers kunnen kant-en-klaar worden gekocht en niet voor deze tijd thuis worden uitgegeven, maar het zal met verschillende kruiden zijn, het is het beste om zure room en greens te nemen, ze hebben de minste kleurstoffen en smaken;
 8. Er was thuis geen olijfolie of lijnzaadolie – vervang deze door ongeraffineerde zonnebloemolie.

Eet smakelijk!

Loading...