Hoe het beslag voor de cake te koken

Het beslag is een veelzijdige en snelle vervanger voor gewoon deeg. Het is gemakkelijk te bereiden en vereist geen speciale ingrediënten. Tegelijkertijd heeft het een eigenaardigheid – hiermee kun je elke cake koken, of het nu appel is of vis, vlees of paddenstoelen..

Zo’n deeg kan nuttig zijn voor de gastvrouw, als je de cake in de kortst mogelijke tijd moet bereiden, om plotseling aangekomen familieleden te vermaken..

Opgemaakt appelgebak
hoe правильно приготовить жидкое тесто для пирога
ingrediënten Aantal
de eieren 3 stuks.
appels 3 stuks.
suiker 170 g
meel 1 kop
bakpoeder 1 theelepel.
boter 20 g
griesmeel 2 eetlepels
Kooktijd: 30 minuten Calorieën per 100 gram: 145 Kcal

Omdat het deeg snel en eenvoudig wordt gemaakt, is het beter om de vulling als start te gebruiken. Je moet drie appels pakken en ze fijn hakken. Met of zonder schuurpapier – u beslist.

Voor vloeibaar deeg – breek de eieren in een diepe kom en voeg dezelfde suiker toe. Dit alles moet worden opgeklopt met een mixer of een garde – het belangrijkste is dat de massa homogeen is. Voeg daarna bloem en bakpoeder toe en sla opnieuw / roer tot een gladde massa.

Dan moet je het formulier nemen, het met olie bestrijken en bestrooien met griesmeel bovenop. Giet de helft van het deeg, bestrooi met appels en giet het deeg opnieuw. Daarna blijft het om de cake in een voorverwarmde oven 180 graden te sturen. Bak tot gouden korst – 20-30 minuten.

Recept van beslag voor een cake met kersen in een slowcooker

kers пирог

Kooktijd – 60-70 minuten. Calorie – 313 kcal.

Eerst moet je de eieren in een diepe kom slaan. Blijf kloppen en giet de suiker erbij. Zeef bloem, verdeel in twee delen en giet de eerste in de massa van het ei. Het is noodzakelijk om opnieuw stevig te kloppen, zodat er geen knobbels in de massa zijn..

Daarna kunt u melk en bakpoeder toevoegen en dan opnieuw mengen. Dan moet je plantaardige olie toevoegen en goed mengen – de massa moet zo homogeen mogelijk zijn, zodat de olievlekken erin zo klein mogelijk zijn..

Vervolgens wordt de rest van het meel toegevoegd. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven – het deeg moet iets dikker zijn dan kefir door zijn consistentie. De resulterende massa moet opnieuw in een uniforme toestand worden gebracht met een mixer of een garde..

Als u klaar bent met het deeg, smeert u de vorm, strooit u het met griesmeel en giet u de massa erbij. Daarna kunt u gewassen kersen toevoegen, zelfs als de bessen bevroren zijn, kunt u ze nog toevoegen.

Als je het deeg dik genoeg maakt, blijven de bessen bovenop, anders worden ze over het hele volume verdeeld. Daarom zou het niet te dik en niet te vloeibaar moeten zijn – in de vloeibare bessen zal het naar de bodem van de cake lekken.

Na alle voorbereidingen kunt u de bakmodus op de multikoker instellen en beginnen met koken. Het duurt ongeveer 60-70 minuten, afhankelijk van de capaciteit van de multicooker. Na het bakken kan de cake desgewenst worden gestrooid met poedersuiker..

Gelei taart op kefir met kool

kool пирог

Kooktijd – 30-40 minuten. Calorie gehalte – 190 kcal.

Het eerste wat je moet doen om de kool te hakken of te hakken, zout het dan licht, doe het in een koekenpan en laat het sudderen tot het half gaar is. Naast kool kun je wortels toevoegen.

kool нарезать

Vervolgens moet je de eieren in een diepe kom breken, besprenkelen met zout en kloppen tot een gladde massa. Dan moet je kefir en soda toevoegen en dan opnieuw verslaan..

slaan

Hierna kunt u meel toevoegen – bij voorkeur langzaam, terwijl u de ei-kefir-massa blijft verslaan.

deeg сделать

Wanneer alles klaar is, is het mogelijk om te beginnen met bakken. Je moet de vorm aannemen en smeren en dan de cake zelf gieten. Je kunt het op twee manieren inschenken:

  1. Roer het deeg samen met de kool en giet de massa onmiddellijk in de vorm;
  2. Giet de helft van het deeg in de vorm, bestrooi met de kool erover en giet het met het resterende deeg..

lay-out начинку

Baaikoek in de vorm, je kunt de topkaas verkruimelen, zodat de top na het bakken er mooier uitziet, of je kunt kaas toevoegen aan de kool. Er zijn geen beperkingen in dit – u kunt bacon aan de kool toevoegen, in ieder geval elk ander product. Niemand beperkt je hierin..

een taart готов

Gebakken cake in de oven, voorverwarmd tot 180-200 graden. Het duurt 30-40 minuten om te bakken, afhankelijk van de dikte van je cake..

Mayonaisebeslag voor paddestoelentaart

paddestoel пирог

Kooktijd – 35 minuten. Calorie – 178 kcal.

Eerst moet je de champignons bakken met uien in een koekenpan of in een slow cooker. Specerijen moeten zelf toevoegen..

Eieren moeten in een diepe kom en zout worden gebroken. Dit alles moet onmiddellijk worden opgeklopt met een mixer of een garde. Hierna kunt u mayonaise en zure room toevoegen. Daarna moet je alles weer kloppen tot het glad is. Dan kun je frisdrank en meel toevoegen en daarna opnieuw kloppen zodat er geen knobbels overblijven.

Neem vervolgens een ovenschaal, smeer het goed en giet de helft van het deeg erin. Op de bovenkant liggen champignons met uien, die gelijkmatig over het hele oppervlak van de cake moeten worden verdeeld. Dan moet je al het bovenste deeg bijvullen.

Voor het bakken van de cake moet de oven worden voorverwarmd tot 180-200 graden. De cake wordt ongeveer 35 minuten gebakken.

op домашнемуHoe je stevige spaghetti met kaas en ei kunt bereiden, lees ons artikel..

Taart met ingeblikte vis – een hartige en ongewoon smakelijke schotel, eenvoudige recepten hier.

Grote, mals honingcake gedrenkt in room en room – een recept in ons artikel.

Gistentaart met vis (ingeblikt)

vis пирог

Kooktijd – 35 minuten. Calorie – 185 kcal.

Hoewel deze cake ook op een beslag ligt, is hij veel langzamer bereid dan de anderen, omdat hij gist bevat.

Het eerste dat je nodig hebt om het water lichtjes te verwarmen, voeg gist, suiker en bloem toe en klop het vervolgens met een mixer of een garde. Zet het mengsel opzij om de gist te activeren..

Vervolgens moet je de kefir licht verwarmen, de margarine smelten en de eieren kloppen. Daarna moeten ze worden gemengd en tegelijkertijd zout en plantaardige olie toevoegen. Klop het geheel tot een glad mengsel..

Nadat de gisten geactiveerd zijn, moeten ze in het eimengsel worden gegoten en in een pan worden geslagen. Voeg vervolgens meel toe in kleine porties en klop tegelijkertijd het hele mengsel met een mixer of een bezem.

De massa zal dikker zijn dan het gewone beslag, maar dunner dan normaal. De pan met het deeg moet worden afgesloten met een deksel en in een handdoek worden gewikkeld, zodat het deeg opkomt.

Na een half uur moet het deeg opnieuw worden geopend, gemengd en opgeklopt, waarna het opnieuw wordt gesloten en in een handdoek wordt gewikkeld – het moet stil blijven staan.

Nadat het deeg is opgestaan, giet je de helft ervan in een ingevette ovenschaal. Op de top van het verspreiden van de vis uit ingeblikt voedsel – het maakt niet uit welke u kiest. Giet vervolgens het deeg er weer bovenop..

De oven moet worden verwarmd tot 200 graden en de cake daar 35 minuten bakken..

Handige tips

  • zoals reeds vermeld aan het begin – beslagtaarten zijn snel en gemakkelijk te bereiden;
  • dit vullende deeg is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt met een grote verscheidenheid aan vullingen, en of het zoet zal zijn of niet – u beslist door suiker toe te voegen of, integendeel, zonder het toe te voegen;
  • in het beslag moet je meestal bakpoeder toevoegen, zodat het zacht en luchtig wordt – het belangrijkste is om het niet te overdrijven, anders zal het deeg na het bakken kruimelig zijn;
  • de mayonaisebasis zou altijd een tweede zuivelproduct moeten hebben, of het nu zure room of kefir is – je kunt het niet alleen met mayonaise doen.

Eet smakelijk!