Hoe kun je goed en smakelijk kuksi koken

Het unieke van het Russische volk is het vermogen om alles nieuw en onbekend eenvoudig in hun leven te brengen. Dit geldt vooral voor voedselverslavingen. In de voeding van Russen kun je gerechten van verschillende nationaliteiten vinden: van sympathiek tot enigszins exotisch.

Een aparte regel staat in de lijst met gastvrije recepten uit de Koreaanse keuken. Zij zijn degenen die onze vrouwen inspireren om te experimenteren in het keukendomein en de nieuwe items van het hoofdmenu presenteren..

Een van de interessante recepten van de Republiek Korea, die door velen werd opgedronken, was kuksi, behorende tot de categorie van voorgerechten in ons land. Het onderscheidende kenmerk van de gebruikelijke klassieke soep is dat het zowel warm als koud smakelijk is, zodat het het hele jaar door gekookt kan worden, ongeacht het seizoen..

Dit meesterwerk van soepkunst wordt bereid in verschillende versies, niet inferieur aan elkaar qua smaak.

De componenten van een traditioneel gerecht in het oostelijke land kunnen eenvoudig worden uitgewisseld (zoals in het Okroshka-Russisch): het kan vlees zijn samen met groenten en alleen groentegewassen die de honger goed vervullen.

Maar het belangrijkste en onbetwistbare ingrediënt van de heerlijkste soep is noodles..

Cooksey: klassiekers van het genre
hoe правильно и вкусно приготовить кукси
ingrediënten Aantal
Vlees (ossenhaas) 400-500 g
Noodles of spaghetti 1 pakket
eieren 3 stuks.
tomaat 3 stuks.
komkommer 3 stuks.
aubergine 1-2 stukken.
Paprika 1 stuk.
uien 2 hoofden
kool 200-300 g
Groenen (koriander, dille, peterselie en andere) proeven
Plantaardige olie en sojasaus proeven
kruiden proeven
Kooktijd: 120 minuten Calorieën per 100 gram: 89 Kcal
Elke buitenlandse schotel kan worden bereid met ingrediënten die lijken op het origineel. Maar niet in dit geval. Als het op kuksi aankomt, moet het voldoen aan de Koreaanse normen, anders krijg je eenvoudige Russische noedels, de smaak zal volledig onduidelijk zijn.

Het kookproces is vrij lang, maar door het plezier van de smaak vergeet je de tijd achter de kachel. Dus, het recept om kuksi stap voor stap te koken:

Om te beginnen voeren we de bereiding uit van alle ingrediënten: was (ook vlees), schoon, verwijder overtollig water;

Nadat alle componenten klaar zijn, beginnen we met snijden: vlees en aubergines – rietjes, uien en andere groenten worden willekeurig gehakt. Snij aubergines in zout en laat ze 20 minuten staan;

rundvlees порезать

Bak het vlees in plantaardige olie, op laag vuur;

bakken говядину

Voeg een paar minuten later de gesnipperde ui toe;

zijn aan het koken овощи

Na het braden van vlees met uien, vul de gerechten met water tot het het hele oppervlak bedekt, en laat gedurende 60 minuten;

zijn aan het koken бульон

Maak vervolgens een speciale dressing, genaamd Kuksimuri. Neem hiervoor 2-3 liter gewoon water (of mineraal), breng het aan de kook, voeg zout en suiker en gehakte groenten (behalve kool en groen), azijn en sojasaus toe. Kook het allemaal 10 minuten en schakel het uit. Laat volledig afkoelen;

wrijven морковь

In een aparte kom koken we noedels (of spaghetti);

koken лапшу

Gemengde kool met groen;

stukje овощи

Nu gebruiken we onze eieren: we maken er een omeletpannekoek van. Om dit te doen, versla ze en giet ze in een hete koekenpan..

omelet готовить

Kant-en-klare strohapjes;

dun нарезать омлет

Daarna combineren we alle ingrediënten (bereid vlees, kool, roerei, kuksymuri, noedels).

Cooksey готов

dolmaRecepten voor de Kaukasische keuken met foto’s en stap voor stap aanbevelingen.

Lees hoe u een Oezbeekse plov-recept maakt met foto’s en gedetailleerde aanbevelingen..

Ongelooflijk heerlijke recepten uit de Georgische keuken met foto’s op onze portal.

Cooksey: voedzaam, geweldig, mooi

Dit gerecht heeft veel voordelen. Door hem warm te serveren, voeg je een goede portie vitaminen toe aan je winterdieet met gewone soep..

Verdun in de zomer het gebruikelijke dieet met zo’n ongebruikelijk recept. De samenstelling van het gerecht stelt u in staat het caloriearm te noemen, wat belangrijk is voor mensen die problemen hebben met overgewicht.

Er is een soep en een lepel, en zelfs een vork. Deze soep is de echte soep van de dag..

Eet smakelijk!

Loading...