Hoe snoep “Cow” thuis te maken

Als we horen over koetsuikergoed, duiken er meteen warme herinneringen op uit je jeugd. En dit is niet toevallig, want voor velen is het een van de eerste lekkernijen waarvan de smaak niet met absoluut niets te vergelijken was..

Het recept voor deze snoepjes is zo eenvoudig dat elke huisvrouw ze met weinig moeite thuis kan koken. Thuis “Koe” heeft een aanzienlijk voordeel ten opzichte van winkelopties, en dat allemaal vanwege hun samenstelling.

Na het koken voor hun familieleden, is het erg belangrijk om zeker te weten dat het product bestaat uit verse en natuurlijke ingrediënten. Dergelijke snoepjes kunnen niet alleen voor volwassenen worden gegeten, maar ook voor kleine zoete tanden..

Het verhaal van het uiterlijk van snoepjes “Koe”

Het verhaal van snoep “Cow” begon in Poznan, en zij werden oorspronkelijk Korowka genoemd. Felix Primorski, in 1921, besloot een heerlijke karamel te maken die de harten van miljoenen kon winnen.

Aanvankelijk kookte hij gecondenseerde melk, die snoep moest vullen. De dichte schaal was gemaakt van romige melasse. Later was Primorski in staat om te vertalen naar de realiteit, omdat de snoepjes in korte tijd werden herkend door de mensen en na 8 jaar kon Felix verhuizen naar de stad Milanovek, in de buurt van Warschau.

Daar werd een enorme snoepfabriek opgericht. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog kreeg “The Cow” erkenning in de Sovjet-Unie.

Fabrikanten van delicatessen hebben geen maatregelen getroffen om het etiket te veranderen, dus zelfs op de Sovjet “Korovke” werd het Holstein-ras van koeien afgebeeld.

Het recept voor Felix Primorski wordt beschouwd als een klassieker in de productie van snoep. Moderne fabrikanten hebben het een beetje verbeterd door verschillende componenten toe te voegen en nieuwe originele smaken te creëren..

De samenstelling van snoep, hoe de kwaliteit van goederen in de winkel te bepalen

kwalitatief товар

De naam van de snoep “Koe” was te wijten aan het feit dat ze natuurlijke of gecondenseerde melk bevatten. Naast zuivelproducten bestaat de klassieke versie van de delicatesse uit suiker en een stuk boter. Hoe deze heerlijke snoepjes te kiezen, waaronder de vele die op de moderne markt worden gepresenteerd.

Fabrikanten zijn immers niet altijd oprecht met hun klanten. En, het openen van de volgende “Koe”, wie weet wat een verrassing kan er op ons wachten. Hoogwaardig product heeft een uniforme lichtbruine kleur. Om het aan te raken, snoepjes moeten behoorlijk moeilijk zijn, maar ze kunnen gemakkelijk worden afgebeten..

Het binnenste deel van de “Koe” is gevuld met een vluchtige en zachte consistentie. Als de vulling te dun is, is plantaardig vet in grote hoeveelheden aanwezig. Gevallen waarbij de vulling begint af te brokkelen, zeggen dat het snoepgoed lange tijd in de winkelschappen is opgeslagen, daarom is het wenselijk om aandacht te besteden aan de houdbaarheid..

Een product dat uitsluitend uit natuurlijke producten bestaat, mag niet langer dan 20 dagen worden bewaard. Als de houdbaarheid veel langer is, kunt u er zeker van zijn dat de samenstelling van het snoepje kunstmatige toevoegingen bevat.

Klassiek recept
hoe делать конфеты «Коровка» в домашних условиях
ingrediënten Aantal
verse melk 1 kop
boter 30 g
honing 6 theelepels.
kristalsuiker 400 g
citroensap 0,5 tl.
Kooktijd: 120 minuten Calorieën per 100 gram: 242 Kcal

Maak voordat je begint met het bereiden van een dessert de formulieren klaar waarin je het gaat schenken. Het is beter om die met een kleine diameter te nemen. Een goede optie zou de verpakking van snoepjes of vormen voor het bevriezen van ijs kunnen zijn.

Giet de melk in de diepe bak en breng het op laag vuur aan de kook. We schenken er suiker in en voegen een stuk boter toe. Wacht opnieuw tot alles kookt en kook tot de consistentie dik is.

toevoegen масло

Voeg honing en wat citroensap toe. Daarna moet het mengsel nog 40 minuten worden gaar en nadat het donker van kleur is, moet het in vormen worden gegoten..

kom op

In eerste instantie moeten toekomstige snoepjes worden gekoeld op kamertemperatuur en dan kunt u ze in de koelkast of zelfs beter in de vriezer leggen..

morsen конфеты

“Koe” met noten – een favoriete traktatie uit de kindertijd

voor детей

ingrediënten:

 • verse melk – 500 ml;
 • droge melk – 200 ml;
 • boter – 80 g;
 • fructose – 400 ml;
 • walnoot – 120 g.

Kooktijd – 3-4 uur.

Calorieën – 340 kcal.

Meng in een diepe pan twee soorten melk en fructose. We steken het vuur aan, doen een klein vuur aan de kook en beginnen te koken. Het mengsel moet ongeveer een uur koken..

Het is noodzakelijk om te wachten tot het enigszins verdikt, en de consistentie zal lijken op gecondenseerde melk. Voeg vervolgens een stuk boter toe zonder het van het vuur te halen.

De massa moet worden gekookt totdat het een donkere tint verkrijgt, die lijkt op snoepgoed, dat in de winkel wordt verkocht. Om de gereedheid van het dessert te controleren, laat je een kleine hoeveelheid op het gekoelde oppervlak vallen. Als de consistentie stolt en in een bal rolt, terwijl deze niet aan de handen kleeft, dan kan deze als klaar worden beschouwd.

Maak de moeren van tevoren klaar. Ze moeten worden schoongemaakt en gehakt. Sommige koks malen ze liever of verpletteren ze met een mes. Leg de noten op de bodem van de vormen, en giet ze op de top met karamel. Als je de noten draait, kun je ze na het koken in de consistentie gieten en alles goed mengen.

Noten voor deze snoepjes kunnen heel divers zijn. Iemand geeft de voorkeur aan cashewnoten, iemand aan pinda’s, iemand aan hazelnoten en iemand aan hazelnoot. En als je wilt, kun je zelfs mixen.

haring по корейскиHoe haring te koken in het Koreaans, lees ons artikel..

Hoe champignonsoep te bereiden van gedroogde paddestoelen in een slowcooker – let op onze selectie van recepten.

Salade met ham en augurken – een eenvoudig recept voor heerlijke snacks, let op dit gerecht.

Koe koken met honing

ingrediënten:

 • crème – 250 ml;
 • kristalsuiker – 2,5 glazen;
 • vanilline -1 p.;
 • boter – 70 g;
 • honing – 2 tl.

Kooktijd – 2,5 uur

Calorie – 395 kcal.

Meng de room en de suiker in een pan en steek in brand. Op laag vuur aan de kook brengen, niet vergeten om het regelmatig te roeren, zodat het mengsel niet brandt. Voeg vervolgens honing toe en blijf koken totdat het mengsel begint te verdikken en donkerder wordt..

Uiterlijk moet het zoiets zijn als gekookte gecondenseerde melk. Leg daarna een stuk boter en vanille. Koken tot gedaan. Je kunt ook controleren zoals in het vorige recept, een beetje karamel op een koud oppervlak laten vallen..

Het mengsel wordt in vormen gegoten en naar de ruimte gelaten totdat het volledig is afgekoeld, waarna het een aantal uren in de koelkast wordt bewaard..

Cacao-snoepjes: thuis koken

thuis условиях

 

ingrediënten:

 • kristalsuiker – 5-6 glazen;
 • tarwebloem – 2,5 eetl. l.;
 • cacaopoeder – 2,5 theelepel;
 • boter – 120 g;
 • verse melk – 450-500 ml;
 • kippeneieren – 3 stks.

Kooktijd – 2-3 uur.

Calorie – 390 kcal.

Meng in een pan alle ingrediënten behalve boter. Alle mixen goed tot de massa homogeen wordt. Plaats de container dan op het vuur en begin met koken. Zodra het kookt, schroef het vuur tot een minimum.

Roer het mengsel regelmatig, anders begint het te branden. Voeg na 7 minuten boter in de pan toe. De basis van snoep moet koken tot het moment dat het begint te verdikken en van kleur te veranderen..

Zodra het viskeus werd en een zachte melkachtige tint kreeg, moest de consistentie in vormen worden gegoten. Gebruik een mes om de massa waterpas te maken en laat het in de kamer totdat het volledig is afgekoeld..

Plaats het dan 2 uur in de koelkast of het vriesvak, je kunt je dessert als klaar beschouwen.

Handige tips

 1. Houdt u zich bezig met het bereiden van snoep, houd er rekening mee dat hoe langer de grondstof wordt gekookt, hoe harder en harder het product zal eindigen;
 2. Controleer de bereidheid van snoep kan een eenvoudige manier zijn. Om dit te doen, druppelt een theelepel hete vloeistof op een koud oppervlak. Als het snel hard wordt en niet aan de handen kleeft tijdens het rollen, kan de basis voor de snoepjes als klaar worden beschouwd;
 3. In de toekomst kan snoep verschillende componenten bevatten. Dit kan gecondenseerde melk, gedroogde pruimen, gedroogde abrikozen, rozijnen, noten, enzovoort zijn. Het hangt allemaal af van uw voorkeur smaak en beschikbaarheid van voedsel..

Zelfgemaakt snoep “Koe” heeft de meest aangename en verbazingwekkende smaak. Deze delicatesse is niet te vergelijken met bijna alles. En het belangrijkste is dat uw kinderen, die als geen ander het verschil in natuurlijke producten kennen, het met vreugde zullen waarderen..