Hoe soep koken met pasta en kip

Dit is een van de meest populaire, eenvoudige en snelle soepen. Zowel kinderen als volwassenen eten het met plezier. Matig voedzaam, het warmt goed in de winter en voldoet snel aan honger. En de minimale calorie-inhoud van dit gerecht is in de smaak van iedereen die naar hun figuur kijkt. Enkele voordelen!

Pasta en kippensoep
hoe приготовить суп с макаронами и курицей
ingrediënten Aantal
water 2,5 l
kip 0,5 kg
zonnebloemolie 10 ml
wortelen 70 g
uien 50 g
zout 2 g
groen 10 g
pasta 100 g
aardappel 0,3 kg
Kooktijd: 45 minuten Calorieën per 100 gram: 47 Kcal

Hoe te koken:

 1. Kook de aangegeven hoeveelheid water. Het vuur kan sterk zijn, maar dan moet het worden verminderd..
 2. Was de kip, doe hem in water en laat hem 20 minuten koken. Je kunt de helft van het hele karkas gebruiken, en de afzonderlijke delen ervan: Byrd, vleugels, achterkant. Het is beter om de filet niet te koken, want er zit te weinig vet in voor rijke bouillon. kip бедро
 3. Het van boven gevormde schuim moet worden verwijderd, anders is de bouillon troebel..
 4. Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukjes en voeg ze bij het vlees. toevoeging картофеля
 5. Schil de wortels, rasp ze groot en voeg ze toe vijf minuten na de aardappelen. Als je grote stukken wortel wilt, dan kun je het fruit in blokjes of halve ringen snijden en samen met de aardappelen toevoegen.
 6. Ui zonder schil fijn hakken, bakken tot licht goudbruin in olie, dan verschuiven in soep.
 7. Voeg kruiden toe en voeg er macaroni aan toe. Ze moeten maar drie minuten koken.
 8. Giet in borden, voeg gehakte greens naar smaak.

Hoe kook je soep met pasta, aardappelen en kip

INGREDIËNTEN NUMBER
vermicelli 60 g
water 2,5 l
zout 15 g
wortelen 0,1 kg
uien 0,1 kg
specerij proeven
dille 2 takken
kip 0,3 kg
aardappel 0,3 kg
olijfolie 30 ml

Tijd: 55 minuten.

Calorieën: 38.

Hoe te koken: kip бульон с картофелем и макаронами

 1. Giet de aangegeven hoeveelheid koud water in de pot, steek in brand.
 2. Plaats onmiddellijk het gewassen deel van de kip. Het is wenselijk dat het haar hele kwartaal was.
 3. Laat het koken, zet dan het vuur laag en kook ongeveer een half uur. Schuim dat bovenop wordt gevormd, moet u verwijderen.
 4. Trek na een tijdje de kip eruit en laat hem een ​​tijdje afkoelen..
 5. Geschilde aardappelen moeten in lange stokjes worden gesneden en in soep worden gedaan. Laat het tien minuten op laag vuur koken.
 6. Gedurende deze tijd moet u wortels en uien schillen. Wortelen moeten worden geraspt of eenvoudig worden gesneden in dunne reepjes en uien – in blokjes gesneden.
 7. Verhit de olijfolie in een pan. Het kan worden vervangen door andere olie, zelfs room..
 8. Doe de uien en de wortels in de pan, bak ze gedurende vijf minuten. Gedurende deze tijd zullen de wortels zacht zijn. Ze moeten verschuiven naar de aardappelen.
 9. Wanneer de soep weer begint te koken, moet hier een dunne vermicelli worden gemengd. U moet onmiddellijk tussenbeide komen, zodat de pasta niet aan elkaar plakt. Spice up. Kook nog drie minuten, dek af, zet het vuur uit, laat het een kwartier staan ​​voordat je het serveert..
 10. Haal het afgekoelde vlees uit de botten, snijd het in kleine stukjes (of haal het er met de hand uit) en plaats het terug in de soep.
 11. Snijd de dille fijn en strooi het voordat je het op een bord serveert..

tomaat крем-суп с базиликом

Hoe tomatensoep met basilicum te koken?

Een onmisbaar gerecht in de hete zomer – pudding van gepekelde bieten op het water!

Recept van oesterzwammen in beslag.

Groene Erwten Koken Recept

INGREDIËNTEN NUMBER
kip 0,3 kg
water 3 l
bollen 1 stuk.
aardappelen 3 stuks.
laurierblaadjes 1 stuk.
wortelen 1 stuk.
groene uien 3 pen
zonnebloemolie 15 ml
knoflook 1 grendel
groene erwten (vers ingevroren) 0,2 kg
specerij proeven
vermicelli 30 g

Tijd: 1 uur.

Calorieën: 29.

soep с курицей, вермишелью и зеленым горошком

Hoe te koken:

 1. Spoel de kip uit, haal hem in kleine stukjes. Breng over naar een pan en giet de aangegeven hoeveelheid koud water..
 2. Zet op middelhoog vuur en laat het koken. Verlaag daarna de vlam tot een minimum. Kook tot het vlees klaar is, dit is ongeveer twintig tot dertig minuten. Schuim bovenop om de lepel te verwijderen.
 3. Gedurende deze tijd moet u de aardappelen schillen en vervolgens in middelgrote blokjes of blokjes snijden. Doe de soep erin nadat het vlees klaar is. Laat het vijftien minuten koken.
 4. Ui zonder schil moet in dunne halve ringen worden gehakt.
 5. Gepelde wortels kunnen worden gehakt in fijne rietjes of in plakjes worden gesneden met een rasp voor Koreaanse salades.
 6. Stuur deze twee producten naar de pan, waar er wat olie is. Gedurende vijf minuten, bak tot het zacht is, je moet constant roeren.
 7. Breng het resulterende gebraad over naar de soep en bak het nog eens zes minuten. De soep moet langzaam koken.
 8. Voeg dan erwten en vermicelli toe, terwijl de hele massa goed gemengd moet worden. Het laat de noedels niet aan elkaar plakken..
 9. Voeg vervolgens een blad van laurier en fijngehakte (en gepelde) knoflook toe. Spice up. Schakel na drie minuten de soep uit.
 10. Laat het voor het serveren een kwartier onder het deksel staan, zodat de noedels klaar zijn en alle smaken samenkomen..
 11. Fijn gehakte groene uien. Het moet apart worden geserveerd of bestrooid met elk in een kom met kant en klare soep..

Handige tips

Bouillon kan op twee manieren worden bereid. De eerste manier is om de transparantie van de bouillon zelf te behouden. Om dit te doen, moet je helemaal aan het eind kruiden toevoegen en het schuim onmiddellijk verwijderen wanneer het wordt gevormd. Kook de soep moet niet, maar slechts langzaam wegkwijnen.

Als u een lekkerder vlees wilt, moet u onmiddellijk na het koken kruiden toevoegen. Dan zal de bouillon modderig zijn, maar de kip zal snel zout, peper en pittige kruiden absorberen. In dit geval moet het schuim in ieder geval worden verwijderd.

Voor meer interessante keuzes van soep in het gebraad (dat wil zeggen, bij het roosteren van uien en wortels), kunt u selderij toevoegen. Fijngehakte knoflook, ook jonge, wordt er ook in gegoten. Voeg een beetje courgette toe om de soep diëters te maken.

Voor soepen werken oude aardappelen goed. Als er slechts een jonge is, moet deze grondig worden gereinigd van een dunne huid. Tijdens het koken kan het bitter beginnen te smaken. Het is het gemakkelijkst om het te verwijderen met een mes of een ijzeren borstel. Kleine knollen hoeven niet eens te snijden, je kunt ze heel koken.

Hoe je soep met pasta en kip kookt, zie de video hieronder:

Deze geweldige soep heeft een minimale moeilijkheidsgraad om te koken. Maar hoe smakelijk is het! Het gerecht is al sinds mensenheugenis geliefd en daarom is het zelfs aangenamer om te eten.