Ingeblikte visschotels koken

U kunt het menu diversifiëren en uw geliefden tevreden stellen met eenvoudige en nuttige visschotels. En vis in blik kan erg goedkoop zijn om dit smakelijke gerecht te organiseren. Met voldoende ervaring kan het wel eens de ‘kroon’ worden. Een ander pluspunt is de snelheid, als ingeblikte vis bij de hand is, kunt u in een half uur een prachtig diner organiseren..

Hier zijn een paar recepten voor het bereiden van ingeblikte visschotels met illustratieve foto’s van de huisvrouwen..

Snel recept
hoe готовить котлеты из рыбных консервов
ingrediënten Aantal
oliehoudende saury 1 bank
havervlokken 60 g
uien 1 hoofd
het ei 2 stuks.
zonnebloemolie 2 el. lepels
paneren (broodkruimels) proeven
zout, zwarte peper naar believen
Kooktijd: 20 minuten Calorieën per 100 gram: 236 Kcal
Een plus recept voor schnitzels van ingeblikte vis is de snelheid van hun bereiding. De snelste van hen duurt letterlijk 15-25 minuten. van tijd. Viskoekjes kunnen zowel warm als koud worden gegeten..

Snipper de ui en bak deze in de braadpan – niet meer dan 5 minuten. Open een blik met ingeblikt voedsel, laat de olie weglopen, pureer de inhoud en verwijder, als ze daar zijn, grote botten.

Voeg aan de visuien uit de pan, havermout, eieren. Alle zout en peper, meng goed. Koteletten van klein formaat vormen en, gerold in broodkruimels, naar de pan sturen, verwarmd met boter.

Bak aan beide kanten en verzend de afgewerkte schaal op een bord.

Ingeblikte vischotels met wortelen

Om het caloriegehalte van een gerecht te diversifiëren en te verminderen, kunt u verschillende groenten aan ingeblikte viskoekjes toevoegen. De wortelschnitzels zijn erg lekker. Voor degenen die calorieën tellen, is het beter om ingeblikte vis in olie te vervangen door dezelfde, maar in hun eigen sap.

ingrediënten:

hamburgers с морковью

 • ingeblikte vis (tonijn, makreelgeel, sardine, koolvis, enz.) – 1 blik (240 g);
 • uien – 1 kleine of halve st. grote kop;
 • wortel – 1 middelgrote knolgewas;
 • ei – 1 stuk;
 • rijst (grutten) – 110 gr;
 • piment, gedroogde kruiden, zout – op aanvraag.
 • plantaardige olie – 1 of 2 tafel. lepels;
 • paneren (broodkruimels).

Kooktijd – 35 minuten.

Calorieën – 182 kcal / 100 g.

Rijst wordt gekookt op het fornuis. Rasp ondertussen de geraspte wortelen, hak de ui fijn, of hak ze op de rasp. Open een blikje conserven, laat de olie weglopen, scheid de vis van de grote botten (indien nodig) en doe het in een kom.

Voeg ook uien toe met wortels, gekookte rijst. Maal een mixer of vork, breek een ei en voeg kruiden toe. Meng tenslotte grondig. Giet de boter in een braadpan en warm op in vuur, vorm schnitzels van de massa van de kotelet, en rol ze in paneermeel, stuur naar de pan.

Leg ingeblikte vis schnitzels met wortelen aan beide zijden, zet op een bord.

Ingeblikte vischotels met rijst en aardappelen

Lekkere en hartige karbonades worden verkregen van ingeblikte vis met aardappelen en rijst. Gestoofde groenten zijn perfect voor dit gerecht als bijgerecht. Je kunt elk ingeblikt voedsel nemen. Dit recept maakt gebruik van makreelgeep.

ingrediënten:

 • blikjes makreelgeur in olie – 1 pot (240 g);
 • aardappelen – 4 stuks middelgroot;
 • rijst (grutten) – 110 g;
 • paneren (broodkruimels);
 • zout, gedroogde kruiden en zwarte peper – optioneel.
 • plantaardige olie – 1 of 2 eetlepels. lepels (om te braden).

Kooktijd – 40 minuten.

Calorisch gehalte – 217 kcal / 100 g.

Nu zullen we bekijken hoe vis schnitzels worden bereid van ingeblikt voedsel met rijst en aardappelen. Dus, was de aardappelen, schil, zet in een pot met water en stuur het fornuis op – kook. Onderweg stoppen we een pan met water met rijst op het fornuis – rijst moet worden gekookt.

Open nu het blikje makreel, verwijder peperoogje uit de olie, verwijder de botten en plaats de vis in een diepe kom. Daar komen gekookte rijst en gekookte aardappelen, die bij voorkeur in kleine blokjes zijn voorgesneden.

Hierna alles malen met een vork of met een blender. Dan peper en zout alles, voeg greens toe. Meng goed en vorm middelgrote pasteitjes uit de afgewerkte massa.

Verwarm daarna de pan met boter, koteletten, rol in paneermeel, bak tot de vorming van beide kanten van de korst een bleke gouden kleur heeft.

kalfsoester с сыромLees hoe je een schnitzel van varkensvlees kunt maken – het is smakelijk, krokant vlees met een knapperige korst..

Groentesalade kan op elk moment van het jaar worden bereid. Lees onze tips.

Gestremde melkschotel met rozijnen – het beste dessert voor degenen die hun figuur bekijken.

Ingeblikte Sardine-koteletten met rijst

Rijst wordt beschouwd als een traditioneel bijgerecht voor viskoekjes, maar aangezien deze schnitzels al rijst bevatten, is het het beste om ze te serveren met groenten of aardappelpuree..

ingrediënten:

 • sardine, ingeblikt in olie – 1 blik (voor 240 g);
 • Ui – 1 st. (middelgroot);
 • rijst – 110 g;
 • aardappelen – 1 pc;
 • olie (voor frituren) – 1 of 2 tafel. lepels;
 • paneren (broodkruimels);
 • piment, zout – naar believen.

Kooktijd – 35-40 minuten.

Calorisch gehalte – 205 kcal / 100 g.

Kook rijst met water en kook ook aardappelen..

rijst отварить

Pel en snipper de ui.

stukje лук

Sardines open, ga uit de olie. Leg de stukken vis in een diepe kom, voordat je de grote botten verwijdert.

lay-out сардины

Nadat de rijst is gekookt, voeg je hem toe aan de vis, leg je de in plakjes gesneden ui en maal je alles fijn met een vork of staafmixer.

toevoegen рис

Voeg gepureerde, gekookte aardappel toe aan de resulterende massa, dan peper en zout, meng goed en vorm koteletten.

toevoegen картофелину

Zet de braadpan op het vuur, giet er de boter in en laat de koteletten erbij, bak ze in paneer.

maken котлеты

Aan beide kanten gebakken, rossige vischips van ingeblikte sardines met rijst, uit de pan gehaald.

bakken котлеты

Eet smakelijk!

hamburgers готовы

Koteletten van ingeblikte roze zalm met griesmeel

Voor dit recept kun je een roze zalm nemen in zijn eigen sap, of je kunt een ingeblikte roze zalm in olie nemen – de gehaktballen van dergelijke vis zullen sappiger zijn. Aan de andere kant zal het caloriegehalte van dit gerecht hoger zijn..

ingrediënten:

 • ingeblikte roze zalm (natuurlijk) – 1 pot;
 • Ui – 1 st. klein formaat;
 • griesmeel – 130-180 g;
 • ei – 2 stuks;
 • paneren (broodkruimels);
 • plantaardige olie – 1-2 eetl. lepels (om te roosteren);
 • peper, zout – naar smaak.

Kooktijd – 40 minuten.

Calorisch gehalte – 192 kcal / 100 g.

Schil en hak de ui fijn met een mes of rasp. Blik open, laat de olie weglopen. Verwijder grote botten, indien nodig, en plaats de vis in een diepe kom. Voeg er een boog, griesmeel, eieren bij.

Meng alles, crush met een blender of vork, laat een half uur staan, zodat het griesmeel opzwelt. Van de resulterende massa tot hamburgers, breek ze in paneermeel. Giet olie in de pan, warm op en leg er halffabrikaten op.

Bak de pasteitjes aan beide kanten tot een bruine korst gevormd is. Ingeblikte zalmkoteletten met griesmeel klaar om te serveren!

Tips voor beginners

Elk gerecht, zelfs zo simpel als ingeblikte viskoekjes, heeft zijn eigen kookgegevens. Hier zijn enkele nuances die nuttig kunnen zijn voor degenen die ze nooit hebben voorbereid:

 1. Slijp vis met additieven (aardappelen, rijst) in een kom, het is beter om een ​​blender te gebruiken – je krijgt meer mals en luchtige hamburgers, bovendien kost het niet zoveel moeite en tijd als hakken met een vork;
 2. Koteletten kunnen niet alleen gebakken worden, maar ook gebakken in de oven, zodat ze minder olie hebben en er meer vitamines overblijven;
 3. Een meer delicate smaak van de koteletten wordt verkregen als het ei niet in de kotelettenmassa wordt ingebroken, maar van tevoren in een afzonderlijke kom wordt opgeklopt. Je moet het niet kloppen tot een staat van schuim, zolang het wit en de dooier gemengd zijn;
 4. Bij het vormen van koteletten, zodat de massa niet aan de handen kleeft, wordt het aanbevolen om ze periodiek in een kopje met koud water te laten zakken;
 5. Het aftappen van olie uit ingeblikte vis is beter om niet te laten uitstoten, en in een aparte kom – het kan worden toegevoegd aan de totale massa, als het erg droog en dicht blijkt te zijn;
 6. Als de ui er niet in geslaagd is om fijn genoeg te hakken, kun je het 5 minuten lang laten in een koekenpan bruin worden. Daarna wordt het zachter, gemakkelijk verpletterd in de samenstelling van de kotelettenmassa;
 7. In plaats van broodkruimels is bloem of griesmeel perfect. Je kunt ze ook aan de kotelettenmassa toevoegen, als het waterig blijkt te zijn en de schnitzels slecht zijn gevormd.

Voor ingeblikte visschotels kunt u ook een eenvoudige saus bereiden – zure room of met tomatenpuree. Gezinnen zullen zeker smakelijk viskoekjes waarderen, en de snelheid en eenvoud van het maken van vis uit blik zal de huisvrouwen zeker bevallen.

Loading...