Recepten cake “Milk Girl” met romige crème en mastiek

Cake “Milk Girl” is een zachte, luchtige zoetheid oorspronkelijk uit Duitsland. Hij heeft de tweede naam “Cake for lovers.” Dankzij de romige smaak en de meest delicate cakes smelt het gewoon in de mond. Het recept is heel eenvoudig, dus het is gemakkelijk om thuis te bakken..

Cake “Milk Girl” met ijs
recepten торта «Молочная девочка» с пломбирным кремом и под мастику
ingrediënten Aantal
meel 500 gram
Kippenei 5 stuks
Gecondenseerde melk 1 bank
Crème 33% 2 glazen
Bakpoeder 1 zak
vanilline 1 zak
Suikersuiker 200 gram
Kooktijd: 600 minuten Calorieën per 100 gram: 304 Kcal
Veel beroemde banketbakkers gebruiken hun eigen recepten voor cake crèmes: met gecondenseerde melk, met crème brulee en zure room. In de klassieke interpretatie wordt het echter gemaakt op basis van ijs.

Giet gecondenseerde melk in een diepe kom, breek eieren en meng met een garde. Giet gezeefde bloem met bakpoeder in dit mengsel in kleine porties..

gecondenseerde melk взбейте с яйцами

Het deeg zal niet dik worden – zo hoort het ook.

deeg получится жидким

Verwarm de oven voor op 190 ° C. We nemen bakpapier om te bakken en tekenen een gewenste cakediameter met een potlood. Leg het deeg in het midden van de lepel en zet het voorzichtig op papier.

lay-out тесто на бумагу

10 tot 15 minuten in de oven (klaarheid wordt bepaald door de gouden kleur van de cake). We nemen de taart en onmiddellijk, terwijl het warm is, loskoppelen van het perkament. Als het afkoelt, zal het heel moeilijk zijn om te doen. Op dezelfde manier bakken we alle cakes..

taartlaag готов

Terwijl ze afkoelen, maak je room. Haal de room uit de koelkast. Hun vetgehalte moet minstens 33% zijn, anders is het bijna onmogelijk om ze te slaan. Combineer ze met poedersuiker, vanille en zweep met een mixer of mixer in luchtschuim.

crème взбейте

Overvloedig, geen spijt, smeren we de cakes opnieuw in met ijs en laten we 6-7 uur weken.

cake смажьте кремом

Het recept voor de cake “Milk Girl” onder mastiek met zure room

Cake “Milk Girl” – een geweldige optie voor een kindervakantie. Vanwege het feit dat hij zijn vorm goed behoudt, is het gemakkelijk om zijn favoriete personages uit mastiek te decoreren, wat belangrijk is voor kleine, zoete tanden..

componenten:

 • Meel – 500 gram;
 • Kippenei – 5 stuks;
 • Vanilline – 1 sachet;
 • Marshmallow Candy – 1 pak (400 gram);
 • Suikerpoeder – 1 kilogram;
 • Zure room – 500 milliliter;
 • Bakpoeder – 1 pak;
 • Maïszetmeel – 100 gram;
 • Chocoladereep – 1 stuk;
 • Boter – 200 gram;
 • Gecondenseerde melk – 1 bank.

Leg in een diepe kom Marshmellou-snoepjes neer, zet ze 1 minuut in de magnetron zodat ze smelten. Zorg voor een soepele, homogene massa.
cake молочная девочка
Daarin beginnen we gepoederde suiker in kleine porties toe te voegen en te kneden met een lepel. Zodra de massa begint af te pellen van de wanden van de kom, verplaatsen we deze naar een vlak oppervlak, pruneuszetmeel.

We blijven kneden en voegen poeder en zetmeel toe. Mastiek moet plastic en zacht worden en niet aan de oppervlakte blijven kleven. We rollen in een plastic zak en sturen het naar de koelkast.

In een afzonderlijke container, combineer de gecondenseerde melk en de eieren, meng en giet geleidelijk het gezeefde bloem met bakpoeder. Het blijkt de consistentie van de deegvloeistof te zijn.

We nemen bakpapier, leggen drie of vier eetlepels deeg in het midden, zetten het in een cirkel met de gewenste diameter en zetten het in de oven gedurende 10 – 15 minuten op een temperatuur van 190 ° C. Dus bakken we alle cakes..

Koude zure room opgeklopt met 300 gram poedersuiker en vanille. De crème moet dik en luchtig worden.

Doe de boter in een kom en een reep chocola, in stukjes gebroken, in een waterbad. Zodra de massa homogeen werd, verwijder van het vuur en laat afkoelen..

We smeren taarten met zure room. Boven en zijkanten zijn bedekt met afgekoelde ganache. Zet de cake 30 minuten in de vriezer.

We nemen het mastiek uit de koelkast, laten het liggen totdat het opwarmt en wordt het plastic. Bestrooi de tafel met poeder en begin met het uitrollen van de mastiek met een deegroller..

De naad moet niet erg dun zijn, 5-6 millimeter dik. We nemen de gekoelde cake en met de handen gedompeld in warm water, egaliseren het oppervlak, het gladstrijken van alle ruwe randen..

We wikkelen het mastiek op de deegroller en bedekken het voorzichtig met de cake, gladmakend en oneffenheden en vouwen onmiddellijk verwijderen. Zet de cake in de koelkast. Van de overgebleven mastiek kun je tekens maken en deze bovenop de taart plaatsen.

chak-chak6De zoetheid die tot ons kwam uit Azië is een chak-chak-taartrecept met foto’s en aanbevelingen over hoe te maken.

Heerlijke raffaello cake met mascarpone recept, lees hoe je moet koken, proeven en genieten van deze onaardse smaak!

Cake “Ryzhik”, bekend van kinderrecepten met stapsgewijze foto’s en verschillende kookvariaties, vindt u hier.

Aanbevelingen van ervaren koks

 • Het wordt aanbevolen om alleen verse room te nemen voor het maken van romige room, anders zullen ze niet kloppen..
 • Neem zelfgemaakte zure room – het is dikker en het vetgehalte is hoger, dit maakt de room dik en zacht.
 • Als het bij het maken van mastik begint te brokkelen, voeg dan 1 eetlepel natuurlijke honing of plantaardige olie toe.
 • Gebruik kleurstoffen voor het bereiden van kleurmastiek, maak het een dag voor gebruik, zodat het wordt uitgegeven in de koelkast.

Bedankt voor je aandacht en goede eetlust voor jou, je geliefden en iedereen die het verdient om de cake te proberen die je hebt gekookt.!

Loading...