Cât de frumoasă este servirea mesei pentru Anul Nou 2019

Porcul de praf preferă toate nuanțele de galben, dar numai naturale, naturale. Îi plac toate culorile de toamnă: verde, portocaliu, roșu, visiniu. Pentru a câștiga favoarea simbolului anului care vine, ar trebui să folosiți această gamă de culori în designul camerei, în masă și, desigur, în costume festive..

setarea mesei стола на Новый Год

Ce înseamnă Pământul Pig – simbolul anului?

Porcul nu este străin iubirii de lux, bogăție. Nu este necesar să purtați diamante, dar bijuterii scumpe, potrivite pentru un costum elegant, vor fi destul de potrivite. Bijuterii perfecte și bijuterii frumoase sau margele din pietre naturale.

Pentru a decora camera și masa este mai bine să folosiți accesorii de origine naturală: buchete de flori uscate, ramuri de pom de Crăciun, fructe, lumânări. Desi porcul prefera simplitatea si nu favorizeaza tunselul si bustul cu cantitatea de bijuterii, ii place aurul.

Puteți decora copacul cu bile de aur, atârnă coroane de ramuri de brad cu panglici de aur pe pereți sau pe ușile. Este necesar să aveți o imagine a simbolului anului în cameră. Acestea pot fi jucării moi, suveniruri, perne și vase cu imaginea unui porc..

Și pentru cadouri ar trebui tratată cu o atenție deosebită. Ar trebui să se țină seama de gradul de înclinație al Pigului în ceea ce privește practicitatea și starea de spirit. Dar iubirea ei de bogăție și de lux nu trebuie uitată. Puteți combina aceste concepte și puteți da o bancă de porci de aur. Copiii vor iubi cadouri cu simbolul anului: jucării, lenjerie de pat cu un print, haine.

Porcul cunoaște foarte mult mâncarea gustoasă, se străduiește să aibă prosperitate, are nevoie de o persoană interesantă să vorbească. Pentru a aduce noroc și prosperitate familiei pe tot parcursul anului, ar trebui să încercați să-i uscați pe porc, stabilind o masă bogată și decorată generos. Anul Nou ar trebui să fie sărbătorit în compania celor mai apropiați oameni.

Servirea prin reguli

Servirea corectă – jumătate din succesul organizării unei mese festive. Fața de masă trebuie să fie curată și călită perfect. Lungimea marginilor agățate ale feței de masă trebuie să fie de cel puțin 25 cm și nu mai mică decât scaunul scaunului. Marginile scurte arata urate, si prea mult timp interfereaza. Este de dorit ca toți cei prezenți la masă să aibă o lungime de aproximativ 80 cm. Acest lucru vă va permite să utilizați în mod liber dispozitivele fără a deranja pe cei care stau în continuare.

Există reguli destul de stricte pentru comanda și aranjarea mâncărurilor pe masă. Mai întâi puneți farfuriile, apoi puneți dispozitivele și numai apoi puneți pe masă cristal sau sticlă. Plăcile sunt așezate unul pe celălalt: mai jos – pentru fierbinte, în partea superioară – pentru gustări. Furca este plasată în partea stângă a plăcii, dinții în sus.

Cuțit – în partea dreaptă, lama de la oală. Lingura de desert este plasată lângă cuțit. Un șervețel de pânză, pliat sau pliat sub forma unei figuri, este așezat pe o farfurie. Dacă servetele de hârtie sunt așezate pe masă, un colț sub placă. Ochelarii, ochelarii și ochelarii sunt plasați în partea dreaptă a plăcilor. În mijlocul mesei sunt seturi de condimente..

Fotografia prezintă locația corectă a dispozitivelor:

locație приборов

Pentru o companie mare, este mai bine să faci un bufet atunci când oaspeții nu stau pe masă, ci vin, ia o farfurie și o furculiță, impun un fel de mâncare. În acest caz, mâncărurile sunt plasate de-a lungul întregii lungimi a mesei, plăcile sunt așezate pe margine în piloți, dispozitivele sunt plasate în continuare.

Fețe de masă și șervețele

Nu credeți că nimeni nu va acorda atenție feței de masă dacă masa este căptușită cu vase și decorată cu atribute de Anul Nou. Acesta joacă un rol important în crearea unei decizii comune de stil, deci merită să alegeți cu atenție..

Este de dorit ca fețele de masă și servetele să fie fabricate din țesături naturale: bumbac, in, mătase vegetală, covorase.

Lenjeria de față este considerată un accesoriu scump. Ele arata foarte prezentabile si sunt minunate pentru ocazii speciale. Bumbac – o opțiune mai bugetară, dar decorațiuni suplimentare sub formă de printuri, broderii, inserții deschise dau feței de masă un aspect elegant festiv.

Tabelele de mătase arată foarte atractivă datorită proprietăților decorative ale țesăturii. Grenada sau iuta este un material aparent rustic. Dar fețele de masă ale acestei țesături pot arăta foarte organice cu anturajul adecvat și setarea mesei..

opțiune сервировки с красной скатертью

Win-win – fețe de masă de culoare albă. Arată întotdeauna solemn și potrivit. Este posibil ca în mijlocul mesei să se pună o bandă largă de țesături colorate, monofonice sau cu un ornament și șervețele din același material. Dacă doriți să acoperiți masa cu ceva mai original, trebuie să alegeți o față de masă netedă: galben, portocaliu, roșu.

Este recomandabil să luați servetele în contrast sau în aceeași gamă de culori. Puteți folosi servetele cu tema de Crăciun, țesătură sau hârtie. Fețe de masă poate fi, de asemenea, cu un model de Crăciun. În acest caz, ar trebui să fiți atenți la alegerea și numărul de decorațiuni, altfel tabelul va părea ciudat.

Șervețele de șervețel pot fi laminate într-un tub și filetate într-un inel special. Șervețele pliate originale vor reprezenta o decorare suplimentară a mesei. Există mai multe moduri de a îndoi șervețele de hârtie și de lenjerie. Pentru începători, nu este necesar să se aleagă metode prea complicate, deoarece șervețelele, chiar și atunci când sunt pliate, ar trebui să arate curățate, călcate și curate. Iată câteva exemple de serviete pliabile:

Pom de Crăciun

brad из салфеток

 1. Împingeți șervețelul în jumătate cu o folie orizontală.
 2. Colțul din stânga sus din partea stângă pentru a pune în colțul din dreapta jos. În partea stângă ai un triunghi.
 3. Împingeți triunghiul în jumătate.
 4. Colțul din dreapta jos pentru a impune în stânga. Va fi un triunghi.
 5. Împingeți triunghiul în jumătate.
 6. Puneți figura vertical.

pești mici

pești mici из салфеток

 1. Șervețel pliat în diagonală în unghi în jos.
 2. Colțul inferior se îndoaie până se îndoaie.
 3. Îndoiți colțurile superioare până la 45 grade.
 4. Ambele laturi se îndoaie la o linie verticală în mijlocul figurii..
 5. viraj.

Puteți să aruncați cu ușurință o cârpă de in, sub formă de arc sau de un ventilator, și să o fixați cu un inel special. De asemenea, alegerea inelelor de șervețel trebuie abordată creativ. Pentru a crea o dispoziție festivă se potrivesc cu inele fantastice, cu imaginea personajelor de Anul Nou. Puteți arăta talentele tale artistice și să-ți faci accesorii de la unelte la îndemână..

Articole de masă frumoase pe masa de sărbători

Fiecare hostess are o mâncare frumoasă și costisitoare pentru sărbători de vacanță. Anul Nou este o ocazie excelentă pentru a vă place pe dvs. și pe oaspeți cu china deosebită și cristalul puternic. Dar aceasta este o vacanță distractivă și lipsită de griji. Pentru a crea anturajul adecvat, puteți pune mâncăruri pe masă cu imagini luminoase care prezintă scene amuzante, decorațiuni de Crăciun, personaje de Anul Nou.

Anul Nou сервиз

Salatele în formă de brad, clopote, asteriscuri arata destul. Pentru o varietate de gustări, puteți folosi feluri de mâncare care sunt împărțite în mai multe secțiuni. Este convenabil și practic. Fructele vor arăta frumoase pe vase cu mai multe straturi. Nu uitați de accesorii suplimentare pentru tacamuri. Seturi pentru condimente, suporturi pentru servetele, inele pentru servetele, oile – toate aceste elemente pot deveni elemente decorative ale sarbatorilor.

Cristalul este folosit în mod tradițional pentru șampanie în ajunul Anului Nou. Este frumos și solemn. Dar acum se vinde o selecție uriașă de pahare de șampanie: cu gravuri, desene amuzante, de sticlă colorată. Ochelari pentru suc sau sifon, puteți ridica tematic sau multi-colorat.

că приготовить на Новый Год 2019

Citește și ce să gătești pentru Anul Nou 2019..

Aici veți găsi multe rețete pentru o varietate de gustări pentru Anul Nou 2019.

Rețete sandwich pentru Anul Nou 2019 pot fi găsite aici..

Cum să aranjați o masă de Anul Nou

Pentru a satisface Anul Porcului, puteți, de exemplu, să alegeți un stil rustic. Așezați o față de masă de lenjerie sau de mat, de culoare unică sau cu un model brodat pe margini. Puneți șervețele de lenjerie pe plăci ceramice. În mijlocul mesei puneți o vază de argilă cu flori uscate. Decorează masa cu obiecte de artizanat din paie și ramuri. Puneți mâncăruri din lemn sau de pământ cu tratează. Toate aceste atribute ale materialelor naturale vor crea o atmosferă confortabilă, care va plăti cu siguranță simbolul anului care vine..

Puteți acorda toată atenția unui singur caracter sau atribut. Poate fi Moș Crăciun, un om de zăpadă, un pom de Crăciun, și pentru cel mai curajos – simbolul anului. Pe masă, lângă plăcile cu imagini ale personajelor principale se pun cifre de caractere, copaci mici de Crăciun. Tacâmuri așezate în coperți mici, în formă de pom de Crăciun, șosete pentru cadouri, oameni de zăpadă și cerb arata foarte frumos. În mijlocul mesei puneți o vază cu ramuri de brad..

În videoclip – una dintre opțiunile de servire a mesei pentru Anul Nou 2019:

Decorarea obligatorie a mesei de Anul Nou ar trebui să fie lumânări, fructe, dulciuri de Anul Nou. Portocalele și tangerinele cu decupaje pe coaja și cuișoarele uscate lipite în ea nu numai că vor decora masa, ci vor umple camera cu o aromă fabuloasă.

Opțiuni de servire: fotografie

opțiune оформления новогоднего стола

vacanță декор

setarea mesei стола 2019

vacanță декор

opțiune оформления праздничного стола

setarea mesei стола на год Свиньи

setarea mesei на Новый Год 2019

frumos оформление стола

Anul Nou декор

zână оформление стола