Cât de mult timp și cum să gătesc bulion de porc

Navar, obținut prin gătitul lung de carne, este unul dintre produsele universale. Poate fi la fel de ușor de mâncat și se adaugă la o varietate de feluri de mâncare. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să gătească bulion. Mai jos veți găsi toate informațiile necesare despre acest lucru, așa că pregătește-te acum să gătești numai bujorul potrivit de carne de porc, care va fi întotdeauna plăcut la gust și transparent în aparență..

Câți времени и как правильно варить бульон из свинины

Ce să faci și cât de mult să gătești bulion de porc

Atunci când alegeți carne pentru bulion, ar trebui să preferați o bucată de os, care are o cantitate mare de țesut conjunctiv. Acest lucru va permite ca lichidul preparat să devină mai bogat și mai aromat. De asemenea, puteți folosi sfatul vânzătorului măcelăriei. Faptul este că fiecare producător tăie carcasele de porc în diferite moduri. Unii indică chiar pe ambalaj că această parte particulară de carne este recomandată pentru gătit. Desigur, poți să gătești bulion pe pulpă, numai atunci va fi mai puțin gustos și bogat.

În ceea ce privește timpul de gătit, acesta este un proces prelungit și durează aproximativ 2 ore. În această perioadă, carnea va fi bine gătită, va deveni moale și delicată, iar oasele vor avea timp să dea substanțele lor..

Îmbogățiți buchetul de arome și gustul va permite adăugarea de legume. Există un anumit set de legume care este potrivit pentru acest scop cât mai bine posibil. Acesta include ceapa obișnuită, țelina și rădăcina acesteia, precum și morcovii. Pentru 2-3 litri de apă va fi suficient pentru 1 buc. fiecare astfel de ingredient vegetal.

Butașii, frunzele de laur, pașnică și prazul creează, de asemenea, armonie cu bulionul de porc. O varietate de rădăcini pot fi de asemenea adăugate. Principalul lucru este să fii ghidat de preferințele individuale..

Calitatea apei va juca, de asemenea, un rol semnificativ. Nu folosiți apă de la robinet. Este mai bine să folosiți apă de primăvară, îmbuteliată sau bine. Ca o ultimă soluție, filtrul va face. Miezul apei va permite, de asemenea, să obțineți un bulion gustos. Când este gătit într-un lichid dur, carnea își dă sucurile într-un volum mai mic..

Cum să gătesc bulion de porc

Pentru ca făina de porc să aibă succes, ar trebui să fie bine gătită. Mai întâi, o bucată solidă de carne trebuie spălată bine. Apoi, așezați-l într-o cratiță adecvată și umpleți-o cu apă extrem de rece, cantitatea de care depinde de greutatea componentei de carne. Pentru 1 kg de carne necesită aproximativ 2 litri de apă. De asemenea, puteți adăuga imediat legume. Desigur, este important să le curățați și să le spălați în prealabil. Nici unul dintre ingrediente nu ar trebui să fie măcinat..

După instalarea unui incendiu puternic, așezați recipientul pe aragaz, aduceți-l la fierbere și, îndepărtați pelicula și sarea, continuați să gătiți la un nivel minim până când se pregătește timp de 50 de minute.

Când sare

În nici un caz nu trebuie să se adauge imediat sare. Deci, carnea va deveni mai dură și va dura mult mai mult pentru a obține sucurile sale. Perioada optimă de sărare – cu 15 minute înainte de terminarea gătitului.

De ce bulionul de porc se transformă în noroi

Fără îndoială, cel puțin o dată în fiecare gazdă, lichidul bogat sa dovedit a fi turbid, cu niște particule plutitoare ciudate. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple din nou, ar trebui imediat să îndepărtați spuma după fierbere. Pentru un astfel de scop este un skimmer perfect. Cu acest aparat trebuie să colectați cu atenție spuma, nu amestecând cu toată apa. Este de preferat ca gătitul suplimentar să continue fără capac.

tort de burete к чаюCum să gătești un tort picant cu lapte condensat, citiți articolul nostru.

Luați notă de rețeta de nuci și de carne tocată – un fel de mâncare interesantă care este ușor de gătit.

Știți ce să serviți cu vin roșu? Încercați opțiunile pentru gustări..

Cât timp și cum să fierbeți bulion de porc pe os

Clătiți bine înainte de a trimite carnea la os. Este interzisă împărțirea în părți! Componenta din carne ar trebui să scape încet de sucuri. Doar în acest caz, supa va primi un gust uimitor..

Plasarea de carne de porc cu os în rezervor, se toarnă apă rece (într-un raport de 3 litri pe 1 kg). În această situație, suntem interesați doar de supă și nu de carne fiartă. Lichidul se va încălzi treptat, iar carnea va începe să-i dea substanțele necesare pentru a produce bulionul. Făcând carnea de porc în apă clocotită, la marginile sale, proteinele se vor apuca imediat, împiedicând ieșirea componentelor extractive.

Aduceți la fierbere cu capacul închis. Se fierbe – reduceți imediat focul la minim și nu mai acoperiți. Îndepărtați imediat spuma rezultată. Dacă este blocat pe pereți, ștergeți-l cu o cârpă umedă și curată. În funcție de greutatea întregii piese, sunt necesare diferite perioade de preparare. Perioada de timp: de la 1,5 la 2,5 ore.

Când există o jumătate de oră până la sfârșitul perioadei alocate, puteți curăți în siguranță grăsimea cu rădăcinile și legumele care vă plac, fără a uita să le curățați. Pentru a spori gustul, puteți pre-coace aceste componente sau podzolot într-o tigaie fără o picătură de ulei. După încă 15 minute puteți sări și sare.

După oprire, este important să întindeți rezultatul finit folosind tifon. Carnea fiartă poate fi utilizată pentru gătit alte feluri de mâncare, dar legumele fierte și oasele nu mai sunt valoroase..

Cum să gătiți un bulion clar de carne de porc într-un aragaz lent

Aragazul lent a devenit un asistent indispensabil într-o varietate de bucătării. Desigur, ea va ajuta la gătit prăjitura de porc.

O bucată de carne cântărind 1 kg, curățată de filme posibile și spălată abundent. Așezați componenta pregătită în recipientul multicooker și umpleți-l cu apă, aproximativ 3 litri. Adăugați ceapa curățată, aceasta poate fi tăiată în jumătate.

În acest scop, programul “Quenching” este perfect și va dura 2 ore până la finalizare. Asigurați-vă că monitorizați aspectul spumei și îndepărtați-o imediat. După 100 de minute, adăugați sare și preparați înainte ca modul selectat să fie finalizat..

Loading...