Cum să bici crema la domiciliu

Crema bătută în diferite moduri este baza multor feluri de mâncare pentru desert. Ele decorează produse de patiserie, se adaugă la cremă pentru tort sau strat, se adaugă la fructe. Este foarte important ca procesul de biciuire să aibă loc corect, dar nu trebuie acordată mai puțină atenție produselor selectate pentru gătit..

smântână

Ce crema poate fi biciuită

Înainte de a face o achiziție de cremă pentru a le transforma în continuare în smântână, trebuie să vă amintiți că acest produs este biologic, adică structura și compoziția acestuia nu sunt întotdeauna aceleași..

Din acest motiv, frisca de la același produs produce frișcă și deserturi bazate pe ele în mod diferit. Un alt parametru care trebuie luat în considerare la alegerea unei perioade de valabilitate a cremelor. Nu puteți alege produse a căror dată de vânzare este finalizată sau expirată.

De asemenea, acasă va trebui să vă asigurați condițiile de depozitare corecte – nu le puteți pune în congelator, deoarece crema se va transforma în gheață, ceea ce va afecta negativ componentele. Mai multe puncte importante:

 • cremă cumpărată de pe piață sau de la un vânzător privat este cel mai bine să fie diluat cu apă, deoarece sunt mai grași decât opțiunea de magazin. Prin urmare, atunci când bate crema nediluată, gazda va primi cel mai probabil nu cremă, ci unt;
 • în procesul de biciuire, ca îndulcitor, este mai bine să alegeți zahăr pudră, deoarece este mai ușor să se dizolve, permițându-vă să obțineți o masă omogenă a consistenței.

De asemenea, trebuie să știți că dacă intenționați să utilizați cremă fără aditivi sub formă de ouă sau zahăr, conținutul lor de grăsime ar trebui să fie de cel puțin 30%. În cazul în care se presupune că se face cremă de unt, puteți utiliza 20%. Acest produs ar trebui să fie rece, deoarece gheața sau căldura vor duce la delaminarea texturii..

Selectarea echipamentelor și prepararea cremelor

Pentru a obține o frișcă de înaltă calitate, va trebui să le pregătiți, precum și să folosiți echipament special. Reguli pentru prepararea produselor lactate:

 • ele ar trebui răcite, lăsând timp de 1-2 ore în frigider (nu congelator);
 • echipamentul (recipientul și recipientul) trebuie, de asemenea, să fie răcit (poate fi pus în congelator timp de 15 minute).

După asta, puteți începe să bateți. Crema rece va fi moale și pufoasă datorită faptului că grăsimile din lapte vor fi distribuite uniform pe întregul volum și nu vor fi stratificate.

Crema cu conținut scăzut de grăsimi nu poate fi folosită pentru biciuire, deoarece este prea lichidă. În ceea ce privește felurile de mâncare, este mai bine să alegeți boluri smalțate sau vase din plastic. În procesul de bătut trebuie ținut înclinat. O freză (sau un mixer pentru a grăbi lucrarea) trebuie să fie complet imersată în rezervor.

Tehnologie pas-cu-pas

Procesul de bătăi necesită punerea în aplicare a mai multor etape simple, dar obligatorii:

 • vase de răcire și cremă la o temperatură de 2 – 6 ° C;
 • agitarea pachetului cu cremă, astfel încât toate straturile să fie amestecate și compoziția să fie cât mai omogenă; să bată
 • 150-200 ml de produs vor trebui măsurate în capacitate, deoarece calitatea produsului finit va crește (pentru o cantitate mare de cremă este necesar să se împartă cantitatea totală de cremă conform rețetei care urmează să fie împărțită în 2-3 părți și bate fiecare separat); să bată с пудрой
 • Bătălia ar trebui să fie pornită la viteze minime (pentru un mixer) sau fără probleme – dacă se utilizează o mătase; bate
 • mărește treptat viteza de biciuire. smântână

Un aspect important care nu poate fi ignorat: de îndată ce crema începe să se îngroșească, viteza de bătăi ar trebui redusă treptat..

Cum să bici crema pentru crema de tort

Crema bătută este decorarea perfectă pentru prăjituri și produse de patiserie. De aceea este important să știm cum să producem în mod corespunzător procesul de gătit. În acest caz, crema trebuie, de asemenea, să fie răcită. Pentru a face crema dulce, trebuie să adăugați zahăr de îngheț, deoarece zahărul va cauza formarea de boabe în cremă.

Bătălia ar trebui să se facă și treptat, începând și terminând procesul la viteze reduse. Un punct important: dacă se utilizează un îndulcitor, ar trebui adăugat treptat, astfel încât el să nu aibă timp să se dizolve complet în cremă.

Ca colorant trebuie să utilizați sucuri de fructe. Crema este considerată gata dacă pe suprafața masei există urmele limpezi ale jantelor. Păstrați această cremă în frigider și, de preferință, pentru o perioadă scurtă de timp..

Cum să bateți cu zahăr sau zahăr pudră

Adăugați zahăr sau pulbere ar trebui să fie treptat. Cantitatea optimă de zahăr pudră este de 20 g la fiecare 100 ml de cremă. Zahărul pentru aceeași cantitate nu trebuie să depășească 30 g. Toate acțiunile trebuie efectuate conform tehnologiei recomandate..

brioseCitiți cum să faceți un cupcake surprinzător de aer pe iaurt – acest desert va fi punctul culminant al vacanței dumneavoastră..

Cum să gătești o carne de porc festivă cu prune, citiți articolul nostru..

Citiți cum să faceți o supă delicioasă de cremă de șampanie..

Cum sa ingrosati crema

Unele rețete pentru prepararea cremei necesită utilizarea agenților de îngroșare, dintre care:

 • gelatină;
 • suc de lamaie;
 • proteină.

Se adaugă gelatină la o viteză de 6 g pentru 250 ml de cremă. Înainte de adăugarea unui îngroșător, acesta trebuie pregătit special. Gelatina trebuie umplută cu apă caldă, apoi așteptați pentru umflături..

Pentru a accelera procesul, puteți încălzi lichidul cu gelatină într-o baie de apă. Puteți dizolva gelatina imediat în cremă. Pentru a face acest lucru, 1/3 din volumul total trebuie turnat într-un recipient separat, apoi puneți gelatina și așteptați, de asemenea, umflarea.

Puteți apoi să conectați lichidele din același recipient și să începeți procesul de bătăi..

În cazul în care sucul de lămâie este folosit pentru procesul de îngroșare, atunci în acest caz pot fi obținute rezultate bune folosind o cremă mai puțin grasă – de la 10%, astfel încât această opțiune va putea salva situația dacă a fost achiziționată o cremă neadecvată pentru bătăi..

Dimensiuni recomandate: 225 ml de cremă necesită 1 lingură de suc proaspăt de lămâie. Ar trebui să fie adăugat direct în acest moment, bătând (în acest moment viteza ar trebui să fie ușor crescută).

Proteina poate fi de asemenea folosită pentru a strânge crema cremei viitoare. Acest lucru necesită atent, fără a permite compoziția gălbenușului, să se separe proteina.

Apoi trebuie plasat într-un recipient și răcit timp de 15 minute. După aceea, ar trebui să biciuiți separat crema și proteinele și apoi combinați ambele mase, biciind câteva minute până când se obține o compoziție uniformă și delicată..

Sfaturi utile

În cazul în care crema achiziționată nu este bătută, atunci ar trebui să vă uitați la procentul conținutului lor de grăsimi, compoziție (nu trebuie să existe ingrediente străine în ele).

Este imposibilă înghețarea cremei, deoarece cristalele de gheață sparg structura.

Buteliile de băut nu ar trebui să fie oxidate, deci ar trebui să alegeți din material plastic sau din oțel inoxidabil, precum și sticlă. Crema bătută este pregătită imediat înainte de servire..