Cum să coaceți bomboane dulci și sărate cu brânză de vaci

Coacerea sub formă de bufe este una dintre cele mai simple și în același timp preferate feluri de mâncare pentru copii. Cel mai adesea, acestea sunt făcute cu cedru dulce, cu mere, fructe uscate, nuci sau semințe de mac..

Dar ele sunt, de asemenea, neîndulțite: cu șuncă, brânză, pui, ciuperci, caș sărat și mărar. Coacerea se mănâncă cu supă, carne, cartofi și ca un desert servit cu ceai sau cafea.

Aluatul gata preparat, fără drojdie și fără drojdie, este disponibil în comerț, dar multe gospodine preferă să-l gătească singure, deoarece acest lucru nu este dificil..

Reteta clasica
cum испечь сладкие и соленые слойки с творогом
ingrediente Număr de
făină 350 g
ulei 100 g
zahăr 200 g
apă 0,3 cești
brânză de vaci 300 g
stafide 100 g
oul 1 buc.
Timp de gătit: 240 de minute Calorii pe 100 grame: 285 Kcal
Bomboanele tradiționale cu brânză de vaci sunt fabricate din produse de patiserie cu buze de struguri de casă și stafide. Pe partea de sus, produsele de patiserie sunt șterse cu ou, înmuiate cu semințe de mac, semințe de susan sau semințe de in..

Așezați jumătate de făină pe o suprafață plană, tocați untul cu un cuțit. Poate fi înlocuită de răspândirea. Făcând friptură de făină. Când baza devine omogenă, înfășurăm un film și punem în congelator timp de patruzeci de minute.

Din restul de făină, apă și ouă, frământați un alt aluat. Nu trebuie să rămână la suprafață și palme. Se acoperă cu un castron și se lasă să se odihnească.

Prăjim brânză de vaci de fermă cu zahăr într-un castron mare. Stafele sunt imersate în apă caldă, drenate și lăsate să se usuce. Fructele uscate prin furaj se adaugă la masa brânzei dulci.

Rulam al doilea aluat cu o formă dreptunghiulară, puneți primul înghețat în centru și împăturiți marginile ca pe un plic. Luăm un știft de rulare și scoatem pătratul rezultat din centru spre marginile acestuia, astfel încât să formeze o masă totală. Va dura cel puțin zece minute..

Îndepărtați aluatul rezultat într-un strat, lăsați-l într-un sac de alimentare și în frigider timp de cel puțin o oră. Acest lucru este cel mai bine făcut în avans pentru a scurta timpul de gătit. Acest produs semi-finit poate fi depozitat în congelator timp de până la o lună..

Porniți cuptorul electric la 185 ° C. Trageți aluatul cu o grosime de un centimetru, răspândiți cheagul cu stafide în mod egal pe partea de sus. Rulez piesa de prelucrat într-o rolă densă. Se taie cu un cuțit și se întinde pe o foaie de copt. Puneți copt timp de patruzeci de minute.

Paharele de top pot fi smulse cu ou bătut, presărat cu zahăr sau semințe de mac..

Umflături cu brânză de vaci și mere din patiseria fină

sufla солоная

Pentru această coacere, merele dulci suculent și brânza de vaci cu conținut scăzut de grăsimi sunt cele mai potrivite. Aluatul poate fi cumpărat la magazin, iar apoi în patruzeci de minute veți avea desert pregătit pentru ceai.

ingrediente:

 • aluat – 450 g;
 • mere – 3 buc;
 • brânză de vaci – 200 g;
 • 1 gălbenuș;
 • zahăr – 50 g.

Preparare: 40 de minute.

Calorii: 265 Kcal / 100 g.

Melele mele, coaja și tăiate în cuburi în procesul de tăiere a miezului. Am bătut brânza de vaci cu zahăr folosind un mixer cu imersie. Masa va fi aerisită și omogenă. Adăugați mere și amestecați totul..

Am dezghețat aluatul, l-am rulat într-o pătrată subțire dreptunghiulară, am pus un strat gros de umplutură pe partea superioară și l-am înfășurat cu grijă într-o rolă. Se taie în mod oblic puful de 3 centimetri lățime. Produsul se întinde pe o foaie de copt, se acoperă cu un ou bătut și se scufundă pentru a coace timp de treizeci și cinci de minute..

cornuriCum să gătești croissante delicioase de casă cu produse de patiserie franceză de ciocolată.

Citiți cum să preparați un delicios tort delicios cu cireșe. Citiți reteta aici.

Rețineți rețeta pentru prăjitura de morcov într-un aragaz lent, cu fructe confiate, fructe uscate sau stafide.

Puțuri cu brânză de vaci, caise uscate și nuci

Pufurile delicioase sunt obținute din aluat fără drojdie. Acesta este utilizat, de obicei, cu o umplutură dulce: mere, cireșe, căpșuni, brânză de vaci și nuci..

ingrediente:

 • făină – 500 g;
 • ou – 1 buc.;
 • apă – 200 ml;
 • zahăr – 150 g;
 • brânză de vaci – 200 g;
 • fructe cu coajă lemnoasă – 100 g;
 • caise uscate – 50 g;
 • soda – 1 linguriță;
 • ulei – 250 g.

Pregătirea: 2 ore.

Calorii: 293 Kcal / 100 g.

Făină făina cu zahăr și sifon, în centru conducem un ou și frămânță. Când masa se transformă într-o miez, se toarnă puțină apă. Am rostogolit baza pe o masă frământată și frământăm un aluat moale din plastic. Untul se pune timp de cincisprezece minute în congelator.

Tăiați caisele uscate în benzi, migdale, alune sau alte fructe cu coajă lemnoasă și măcinați ușor cu un bolț sau un amestecător. Se amestecă brânza de vaci cu produse preparate. Dacă există vanilină, o puteți adăuga.

Trageți aluatul pe o masă uscată, împrăștiați untul în centru, înfășurați-l într-o pătură. Aplicând efort maxim și încercând să rostogolești totul într-o masă omogenă. A face acest lucru va fi destul de dificil. Repetăm ​​procedura de pliere și de rulare de cel puțin cinci ori. Am pus în recipientul pentru alimente și am pus în frigider timp de treizeci de minute.

Rulați cofetarul rezultat, aplicați umplutura în jurul perimetrului și înfășurați-vă în rolă, pornind de la margine. Activați cuptorul electric la 190 ° C. Puneți bufete pe o foaie de copt și setați să coaceți timp de patruzeci și cinci de minute..

Rețetă pentru băuturi sărate cu marar și caș

sufla с теста

Paharele triunghiulare cu brânză de vaci sărate și verde sunt mereu binevenite pentru orice fel de mâncare. Este destul de simplu să le pregătiți, deoarece există o mulțime de produse de patiserie pe rafturile magazinelor de produse alimentare..

ingrediente:

 • aluat – 1 pachet;
 • brânză de 250 g;
 • mărar – 30 g;
 • sare;
 • ou – 1 buc.

Pregătirea: 50 de minute.

Calorii: 287 Kcal / 100 g.

Beat lapte acru cu un mixer cu oua si oua racite. Mararul se înmoaie în apă și se agită. Se așază pe un prosop și se lasă să se usuce astfel încât umiditatea rămasă să nu strică umplutura. Se taie verdele și se adaugă masa.

Rulați aluatul, tăiați în benzi lungi de trei centimetri grosime, apoi în triunghiuri. În centrul fiecăruia impuneți o umplutură de lingură. Strângeți marginile cu degetele sau cu furca. Se încălzește cuptorul electric la 185 ° C. Răspândiți pe o foaie bufeuri sărate și coaceți timp de patruzeci de minute..

Sfaturi utile

 1. Brânza brută poate fi înlocuită întotdeauna cu o masă dulce gata preparată. Ea este deja cu aditivi: stafide, vanilie, fructe uscate;
 2. Pentru o crustă de aur, ungeți bufetele cu brânză de vaci cu apă caldă, lapte sau ou bătut;
 3. Dacă utilizați aluat de drojdie pentru coacere, trebuie să luați în considerare faptul că atunci când se coace va crește semnificativ. Faceți blancuri mici;
 4. Dacă este prins càrbunelul lichid, agățați-l timp de câteva ore într-o pungă de tifon sau puneți-l sub presiune;
 5. Pușurile sunt pregătite să fie coapte numai într-un cuptor încălzit, altfel se vor usca și se vor sfărâma;
 6. Brânza de vaci uscată poate fi întotdeauna umezită cu smântână, ouă sau fructe;
 7. Produsele finite pot fi sparte cu miere naturală, unt sau fudge..

Ia o petrecere de ceai drăguță cu prăjituri de casă!