Cum să gătești brânză de vaci cu grâu în cuptor

Brânză de vită cu grâu în cuptor – din copilărie un vas familiar. Este grădinița și școala pe care mulți o asociază cu gustul său minunat. În cea mai potrivită brânză de vaci se poate îndrăgosti de prima lingură. Dar pentru a face acest lucru trebuie să țineți cont de unele dintre trucuri..

Puteți găsi o mulțime de rețete pentru brânză de vaci, principalul lucru este să alegeți unul perfect. Foarte adesea se adaugă semolina la caserola de brânză de vaci. La urma urmei, se umflă puternic atunci când este adăugat la amestecul de coace, ceea ce conferă vasului finit o aromă delicată și o structură luxuriantă..

Opțiunile de gătit pentru brânză de vaci cu gris sunt cele mai simple și mai complexe.

Rețeta cea mai ușoară
cum приготовить творожник с манкой в духовке
ingrediente Număr de
brânză de vaci 500 de grame
griș 5 linguri
ouă 3 bucăți.
zahăr 3 linguri
vanilie 1 lingurita
praf de copt 1 lingură
sare ciupi
Timp de gătit: 60 de minute Calorii pe 100 grame: 220 Kcal

Culoarea gălbenușului trebuie separată de proteine. După aceea, gălbenușele sunt amestecate cu restul ingredientelor. Veveritele trebuie să fie biciuite separat, adăugați sare spumă biciuită. Când albii sunt biciuiți într-o spumă puternică, ei trebuie amestecați cu masa deja pregătită. Dacă se dorește, amestecul poate să varieze fructele uscate.

Foaia de copt trebuie să se răspândească cu unt, se toarnă o masă de coacăt gătită. Bucătăria de brânză cu grilă de 45 de minute, temperatura în cuptor trebuie să fie de 180 ° C. Suprafața tortului finit trebuie să fie rumenită până la maro auriu.

Cheesecake cu kefir

 • 500 de grame de brânză de vaci;
 • 1 ceașcă de chefir;
 • 5 ouă;
 • 6 linguri de zahăr;
 • 1/2 cana de grâu;
 • 1 lingură de praf de copt.

Timpul: aproximativ 1 oră. Conținut caloric: 210 kcal / 100 g.

Kefirul și grâul sunt amestecate, ar trebui să stea timp de aproximativ 20 de minute, apoi cerealele vor începe să se umfle. După aceasta, se adaugă cașul în amestecul prezent. Gălbenuzele sunt separate de proteine, apoi se amestecă împreună cu cheagul..

brânză de vaci с яйцами

De asemenea, se adaugă zahăr și praf de copt. Proteinele sunt biciuite, apoi amestecate cu masa pregătită..

să se amestece с ванилином

Forma trebuie să fie umezită, apoi să se așeze amestecul. După ce această farfurie este coaptă timp de 40-50 de minute, temperatura este setată la 180 ° C.

prăji сырники

La brânza de vaci finită cu grâu se pare crustă de aur.

brânză dulce готовы

Brânză de brânză cu grâu

Puteți face, de asemenea, placinta cu brânză cu gratar deja gătit. Trebuie să fie făcută puțin subțire și groasă..

brânză dulce

 • 600 de grame de brânză de vaci;
 • 1 pahar de lapte;
 • grișul;
 • 2 ouă;
 • 3 linguri de zahăr;
 • 1 sac de vanilie;
 • sare.

Timpul: aproximativ 1 oră. Conținut caloric: 215 kcal / 100 g.

Semințele sunt fierte cu lapte, sare, vanilie și zahăr. Se răcește cuptorul și piureul de brânză amestecat, se adaugă ouăle bătute. Ingredientele sunt amestecate până la netezire. Forma trebuie mai întâi să fie presărată cu grâu. Brânza de vaci cu grâu în cuptor este coaptă timp de 35 de minute la o temperatură de 180 ° C, produsul finit ar trebui să apară maro auriu.

ciupercă супOrez supa de ciuperci gătit este destul de simplu dacă urmați sfaturile noastre.

Citiți cum să faceți un sos de pastă de roșii pentru grătar.

Salata cu pahare sau pineapple conservate. Toate opțiunile aici.

Hostess sfaturi

Cel mai important produs care dă gust unui vas și afectează structura este brânza de vaci. Prin urmare, este necesar să se abordeze alegerea sa cât mai responsabilă posibil:

 • Brânza de vaci ar trebui să fie medie de grăsime. Deci, brânza nu va fi prea mare în calorii, dar utilă. Se crede, de asemenea, că brânza de grăsime face ca tortul să fie mai dens;
 • Utilizarea optimă a brânzei de cotă de casă. Apoi nu vor exista conservanți și uleiuri, dar va conține bacterii de acid lactic utile pentru organism;
 • Consistența brânzei de vaci ar trebui să fie medie. Ceașul umed va adăuga viscozitatea vasului și uscarea nu va permite păstrarea formei. Dacă brânza este umedă, trebuie să adăugați făină și lapte uscat, kefir sau smântână;
 • Folosind un produs de brânză de vaci va ruina fără speranță desertul. Mâncarea finită nu va avea nici un gust, nici o formă, nici un beneficiu;
 • Fructe uscate, scorțișoară și fructe proaspete pot fi adăugate în aluatul frământat. Pentru ca caserola finisată să nu fie vâscoasă și, de asemenea, pentru a scăpa de excesul de lichid, fructele proaspete ar trebui să fie prăjite pentru câteva minute într-o tigaie fierbinte..

Brânza cu brânză cu brânză din cuptor poate fi un mic dejun minunat, precum și un desert pentru ceai. Este foarte gustos și bogat, și, de asemenea, bogat în calciu. Prin urmare, un astfel de fel de mâncare nu numai că vă va ajuta să faceți față cu multă senzație de foame, dar va fi de asemenea util pentru organism..

Bon apetit!

Loading...