Cum să gătești un tort scurt cu gem

Vrei să te răsfățați cu ceva delicios? Opriți selecția pe un dulce cu jam. Este măr, zmeură, cireșe – probabil că există în orice casă și vom învăța cum să pregătim aluatul subțire în momentul de față și conform standardului de stat, astfel încât gospodăria sau oaspeții neașteptate să poată gusta coacerea de cea mai bună calitate..

o plăcintă с вареньем

Uneori se întreabă oamenii: de ce este denumită aluatul “nisipos”? Și pentru că este frământat. Un volum decent de lichid este introdus în tortul de unt, devine vâscos, iar aici se folosesc ouăle pentru a conecta componentele și untul – este mai greu să le lipiți împreună, astfel că, după tratamentul termic, produsul rămâne fărâmit, pentru care este apreciat.

Sfaturi pentru gătit înainte de gătit:

 1. În camera unde veți lucra cu aluatul, ar trebui să fie rece, nu mai mare de 20 de grade, altfel uleiul din compoziție se va topi. De asemenea, se recomandă răcirea produselor și chiar a bolțului de rulare, care va rula masa de testare;
 2. Din volumul măsurat de făină, lăsați aproximativ o zecime pentru a stropi masa, ea va intra, de asemenea, în aluat atunci când frământare;
 3. Este mai convenabil să-l frămânți într-un vas mare: va fi mai curat în bucătărie – va trebui să spălați doar felurile de mâncare și să nu curățați întreaga masă de bucătărie;
 4. Înainte de coacere, aluatul preparat în conformitate cu această rețetă trebuie să fie străpuns, astfel încât să nu se umfle și să strică aspectul;
 5. Starea de lungă durată în congelator, de până la trei luni, nu va afecta calitatea aluatului de pâine. Simțiți-vă liber să o pregătiți pentru utilizare ulterioară și, dacă este necesar, să o eliminați și să o dezgheați..
Deci, Majestatea Sa – aluatul de pâine!
cum приготовить песочный пирог с вареньем
ingrediente Număr de
făină 560 grame
unt 310 grame
ouă 2 bucăți
zahăr 200 de grame
praf de copt 10 grame
sare ciupi
vanilie esență picătură
Timp de gătit: 10 minute Calorii pe 100 grame: 404 Kcal

Randamentul produsului finit (în cazul nostru, acest aluat) – un kilogram.

Chiar înainte de cernerea făinii amestecate unt, zahăr, ouă, praf de copt și esență, totul este bine biciuit. Cantitatea corectă de făină este turnată într-o masă curată sub formă de con, în care se face o gaură în care se mișcă amestecul bătut..

Frământați aluatul foarte repede pentru a netezi și plictisi, dar nu pentru a străluci. Pentru a minimiza procesul de amestecare, toate ingredientele trebuie să fie tăiate sau măcinate la o crumbă..

Gata de aluat trebuie să se răcească.

Acum pinul de rulare intră în acțiune; masa de testare laminată este tăiată și coaptă.

Dacă vă decideți să puneți pe cookie-uri, rotiți-vă subțire, până la maximum trei milimetri, dacă decideți să faceți un tort, grosimea stratului nu trebuie să depășească opt milimetri.

În cuptor, la o temperatură de 250 de grade, aluatul de nisip este ars timp de 10 până la 15 minute (depinde de grosimea stratului și de capacitățile plăcii dvs.) până când se obține o nuanță de aur..

Gătiți cea mai ușoară coș cu bomboane

Va dura:

 • Nisip alunecos – 1 kilogram;
 • Jam – 250 de grame;
 • Ou pentru lubrifiere.

Timp de gătit – 35 de minute.

Calorii – 420 Kcal pe porție de 100 de grame.

Răspândiți hârtia pe masă pentru coacere (puteți pergament), puneți-o pe trei sferturi din patiseria scurtă pe care ați pregătit-o și vă rog, asigurându-vă că grosimea este peste tot în jur de un centimetru. Cu hârtia, transferați aluatul într-o foaie de copt. Ridicarea de la margine, făcând un fel de mărunțire a aluatului.

derulați тесто

Este timpul să acordați atenție gemului. Poate fi oricare, doar neapărat groasă. Dacă este încă apoasă, există două căi: puneți-l într-o sită rară sau sapă cu găuri mici, lăsați să irosi siropul și numai fructele vor rămâne; sau se toarna amidonul în gem, acesta va lega lichidul, fără a permite acestuia să curgă din “cutia”.

pleacă варенье

Tăiați chiar fâșiile din carcasa de aluat și carcasa rulată și sub forma unei laturi diagonale se așeză pe umplutură, legând capetele cu o parte.

Puneți tortul cu un ou bătut și coaceți.

o plăcintă с вареньем

Peste aluat scurtat cu gem de căpșuni

Va fi nevoie:

 • Un kilogram de aluat deja preparat;
 • Capsuni sau gem de căpșuni – 200 de grame.

Timp de gătire: 1 oră 30 minute (inclusiv înghețarea unei părți din aluat).

Calorii – 450 Kcal pe 100 grame de produs.

Separă a treia parte din aluat și trimite-l la congelator timp de 45 de minute. Ceea ce a rămas, se rostogoleste până la o înălțime de 6 până la 8 milimetri, tăiați marginile sub formă de pătrat, dreptunghi sau oval, după cum doriți. Răspândiți blocajul gros sau blocajul pe bază. Scoateți partea congelată din congelator și frecați-o direct pe umplutură. Se poate folosi cu gauri mari.

În cuptor, placinta va fi de 20 de minute. Temperatura aproape de maxim, sau mai degrabă – 250 de grade.

Placinta cu tort de mazăre cu gem

Aluatul pentru acest tort se prepară folosind un mixer..

produse:

răzuită пирог

 • Două pahare (330 grame) de făină de cea mai bună calitate;
 • 200 de grame de unt;
 • O ceașcă (200 grame) de zahăr granulat;
 • Două gălbenușuri;
 • 7 grame (o linguriță) de praf de copt;
 • Un vârf de sare (zecime de linguriță);
 • Afine sau prune – 200 de grame.

Timp de gătit – 1 oră 30 minute.

Calorii – 480 Kcal pe servirea a 100 de grame.

Îndepărtați untul din frigider în avans pentru a deveni temperatura camerei. Răciți toate alimentele și vasele folosite.

Siftați făina, puneți-o într-un castron, adăugați praf de copt și sare.

Porniți mixerul. Bateți untul, adăugați prin timp, gălbenușuri și zahăr. Punch toate împreună, atâta timp cât este nevoie pentru a dizolva complet de zahăr și de a face amestecul luxuriant și lumină..

Acum adăugați treptat făină într-un mixer de lucru timp de aproximativ două minute..

Puneți masa pe masă și frămătați-o puțin timp cu mâinile, dar nu pentru mult timp, astfel încât uleiul să nu înceapă să se topească.

Tăiați aluatul în două părți, de data aceasta – egal, înfășurați în folie de plastic sau un prosop curat, trimiteți la congelator timp de o oră.

Între timp, preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

Tăiați prima parte a aluatului îndepărtat din congelator într-o matriță divizată cu un diametru de 25 de centimetri, astfel încât fundul matriței să fie închis complet și uniform. Ar trebui să facă un strat de aproximativ 10 milimetri..

Unul dintre avantajele aluatului de aluat este că nu este nevoie să ungeți tăvile de coacere și matrițele de orice: aluatul este foarte gras și nu se lipeste de tigaie..

Puneți gem deasupra aluatului – 7 milimetri vor fi de ajuns aici.

Și din nou, lucrul cu o răzătoare: a doua parte a aluatului înghețat este frecat de gem.

Înălțimea tortului de această dată a devenit mai mult, deci trebuie să o țineți în cuptor timp de cel puțin o jumătate de oră. Cu toate acestea, poate fi necesar să eliminați mai devreme. Dacă prăjitura de deasupra începe să se întunece puternic, ar trebui să fie acoperită cu hârtie de copt..

Se taie pasta în porții după răcire.

prăjituri на кефиреAluatul de pe kefir pentru plăcinte într-o tigaie este notabil pentru sensibilitatea și gustul său plăcut. Citiți cum să gătiți plăcinte.

Citiți cum să preparați orzul într-un aragaz lent, cu carne sau legume. Acesta este un fel de mâncare sănătoasă, ar trebui să fie pe fiecare masă..

Ei bine, cookie-uri de orez foarte gustoase. Încearcă să gătești în conformitate cu rețeta noastră și nu o vei regreta.!

Placinta cu dulceață de zmeură

Nisipul de aluat poate fi preparat pe chefir. Și puteți adăuga gem de zmeură la ea, și veți obține un tort foarte original.

produse:

 • 250 de grame de gem de zmeură;
 • 250 ml de kefir;
 • ou;
 • Două pahare de făină de calitate superioară;
 • Două treimi de ceașcă de zahăr;
 • O jumatate de lingurita de sifon;
 • Acid citric la vârful cuțitului;
 • Icing de zahăr pentru decorare.

Timp de gătire – 45-60 de minute.

Calorii 315 Kcal pe porție de 100 grame.

Puneți gem într-un castron larg. Combinați sifon cu acid citric, diluați cu puțină apă, adăugați la gem, amestecați bine. Apoi se toarnă în kefir, se adaugă zahăr, sparge un ou. Se amestecă din nou și se adaugă treptat toată făina cernută măsurată..

Gresiti forma, turnati aluatul fiert..

Cuptorul ar trebui să fie deja pregătit: încălzit la 160 de grade. O jumătate de oră va necesita o prăjitură pentru coacere. În procesul de gătit, va crește semnificativ în dimensiune. Disponibilitatea poate fi verificată în mod tradițional – un bol de lemn, piercing un tort de burete. Dacă se dovedește a fi uscată, produsul este gata..

După ce scoateți tortul din cuptor, nu-l serviți imediat la masă, lăsați-l să se răcească. Zahărul de glazură, cernut printr-o sită în partea de sus a desertului, va da festivitatea la prăjitură..

După cum puteți vedea, tinere de hostess, nu este nimic dificil în pregătirea produselor de patiserie din aluaturile de scurtă durată. Dacă v-ați confruntat cu fiecare dintre produsele prezentate la rândul său, nimeni nu vă va numi un bucătar novice, acum sunteți în această afacere..

Bon apetit!

Loading...