Cum sa faci tort de miere cu smantana

Crearea unui tort binecunoscut pentru toată lumea Medovik aparține unui bucătar talentat de patiserie la curtea lui Alexandru I – conducătorul Imperiului Rus la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Timp de două sute de ani, tortul a suferit multe modificări, atingerea mierei, care este esența delicateții, a rămas neschimbată..

Sub “lovitura” experimentelor culinare au căzut mai multe umpluturi. Smântână, un strat de lapte condensat sau ciocolată, fructe de pădure – toate acestea reprezintă doar o mică parte din variațiile posibile cu prăjituri de miere..

Tort tradițional de miere cu smântână
cum приготовить торт Медовик со сметанным кремом
ingrediente Număr de
Oua de pui 2 bucăți.
Zahărul granulat 1 ceașcă
unt 50 g
Făină de grâu 500-600 g
miere 4 linguri. linguri
sifon 1 linguriță
20% cremă pentru cremă ½ kg
Zahăr pentru cremă 1 ceașcă
Timp de gătit: 180 de minute Calorii pe 100 grame: 281 Kcal

Reteta pentru un tort tradițional de miere se va găsi probabil în fiecare notebook cu rețete de familie. Respectarea smântânii Medovik sa bucurat atât în ​​momentele bunicilor, cât și în lumea modernă.

Din fericire, acum nu este nevoie să căutați o rețetă pas cu pas pe paginile îngălbenite ale notebook-urilor cu praf – deschideți un motor de căutare, introduceți interogarea necesară și sunteți gata.

Procesul de a face tortul de miere începe de la baterea zahărului și ouălor într-o stare de spumă albă pufoasă. Se recomandă prepararea amestecului de zahăr-ou într-un recipient în care se va prepara aluatul. Următorul pas este să adăugați unt moale, miere și linguri de sodă.

tort de miere торт

Momentul solemn al creării unei băi de apă a venit: prin umplerea vasului cu apă, l-am adus la fierbere și lăsăm castronul cu aluatul pregătit deasupra. În timp ce amestecul de miere se va bucura de “baia”, ar trebui să fie bine și constant agitat până când crește de mai multe ori și devine întunecat..

să se amestece муку

Pentru a atinge structura și consistența necesare, o treime din cantitatea totală de făină pre-cernută se adaugă la aluat și se amestecă bine. Ar trebui să adăugați făină în cantități mici, frământați aluatul fără bulgări și cheaguri. Rezultatul perfect este un aluat lichid choux cu gust și nuanță de miere..

să facă тесто однородным

Restul făinii este așezat pe o suprafață de lucru sub formă de diapozitiv cu o adâncitură. După o ușoară îngroșare a aluatului, acesta trebuie adăugat la făina de pe masă. Prin rotirea marginilor aluatului în partea sa centrală, baza elastică pentru straturile de tort este frământată. Aluatul cald pe Medovik este împărțit în 8 părți sferice egale, care sunt trimise la frigider timp de o jumătate de oră..

aluat разделить на части

După o răcire ușoară, dar fără îngheț, aluatul este rulat. O minge de miere este egală cu un strat. Aluatul poate fi modelat atât în ​​stadiul de rulare cât și după coacere..

derulați тесто

După rulare, aluatul este trimis la o foaie de copt unsă și pergament acoperită și coaptă la o temperatură de 180 grade timp de 3-5 minute.

aluat выпечь

Tăierea tortului trebuie să fie imediat după scoaterea din cuptor, fierbinte.

shortcakes готовы

Decuparea trebuie să fie lăsată, măcinată în tolkushka sau frământată cu un bolț..

firimituri измельчить

Crema se prepară prin biciuirea zahărului cu smântână. Secretul principal al unei umpleri reușite este bătaia continuă a smântânii și adăugarea treptată a zahărului în ea – aceste trucuri vă permit să ajungeți cu o cremă luxuriantă și voluminoasă..

să bată крем

Trecerea la procesul de asamblare a tortului. Puneți cel mai mic tort în diametru pe vas. Dacă doriți, înmuiați-l cu vin sau suc, apoi savurați, nu păstrați crema, ungeți cu o masă de zahăr-zahăr.

să se înmoaie корж

Alternăm tortul cu un strat de umplutură, până când ștergem toate produsele.

unsoare торт

Ar trebui să lăsați o cantitate mică de amestec de cremă pentru a lubrifia pe laturile tortului, sunt, de asemenea, decorate cu cruzimi.

Reteta de tort Medovik cu smantana, lapte condensat si fructe de padure

Laptele condensat amestecat cu unt este o altă versiune a cremei de tort de miere. În plus față de cele două rețete standard, există, de asemenea, o versiune combinată a prăjiturii, prospețimea și stafidele la care se dau boabele.

Pre-rezervă:

 • Zahăr – 1,5 pahare x 2.
 • Unt – 50 g (aluat), 1 ambalaj (cremă);
 • Ouă – 2 buc;
 • Făină – ½ kg;
 • Miere – 4 linguri. linguri;
 • Fructe de padure preferate – pentru gust;
 • Lapte condensat – 1 can.

Baza pregătirii tortului de miere pentru această rețetă este tehnologia clasică:

tort de miere с шоколадом

 1. Se amestecă aluatul din 1 parte zahăr, unt, două ouă, miere și o parte din făină de grâu;
 2. Pe suprafața de lucru frământați aluatul, adăugând restul masei de făină. Împărțiți-vă în opt părți și răcit. Coaceți prăjituri;
 3. Pregătim impregnarea smântânii din produs lactat și zahăr granulat, iar într-un recipient separat, ne amestecăm condensul cu unt. Curățăm și fructele mele preferate (căpșuni sau zmeură sunt cele mai benefice), dacă este necesar, tăiate;
 4. Colectând prăjitura, smântână alternativă și cremă condensată, stropiți cu generozitate fiecare dintre ele fructe de păstăi;
 5. Pe perimetru vom pătrunde rămășițele de creme, iar în partea superioară vom arăta fructe întregi sau jumătate. Acum conduc solemn capodopera ta culinară..

Biscuiti cu tort de miere cu smantana

Dimensiuni impresionante Tortul de miere din biscuiți are forme magnifice și eleganță festivă. Principala diferență a proprietăților sale gastronomice de la omologii săi de miere este o delicatețe extraordinară. Deci, baza desertului de biscuiți, adică biscuiții, este pregătită de la:

 • Ouă – 4 buc;
 • Sahara – ½ ceasca;
 • Miere – 1 cană;
 • Sare – ½ linguriță;
 • Soda – 2 lingurițe.

Pentru a crea crema, veți avea nevoie de:

 • 30% smântână – 1 kg;
 • Zahăr – 1 ceașcă.

Nu există diferențe izbitoare în prepararea smântânii pe Medovik: biciul smântânii cu zahăr, dar prăjiturile sunt pregătite pe un principiu diferit.

tort de miere со сметанным кремом

 1. Ouăle sunt îngroșate cu zahăr, miere, sare și sifon nemăcinat, se adaugă făină de trei ori cernută. Produsele combinate sunt ușor amestecate pentru a obține un aluat de struguri de smantana;
 2. Forma este unsată cu ulei, acoperită cu hârtie de copt. O porțiune din aluat este turnată în recipient. Turta este coaptă la o temperatură de 200 de grade timp de 10-15 minute, și mai târziu 3-7 minute la o temperatură de 180 de grade a cuptorului;
 3. Turta este eliberată din matriță și răcită, după care este perforată cu o scobitoare sau tăiată longitudinal. La cererea bucatarului, inmuiata cu vin sau sirop si mai tarziu imprastiata cu smantana. Procedura se repetă în funcție de numărul de prăjituri. Decoreaza partea de sus cu cremă, glazură, nuci tăiate sau prune.

tort de miere классическийCrema-crema de cremă de tort vă va surprinde cu tandrețe, pe lângă faptul că are mai puține calorii.

Urmăriți videoclipul despre cum să topiți ciocolata pe baia de aburi.

Rețeta cremă pentru vafe va ajuta la toate dacă aveți nevoie pentru a găti rapid un desert delicios..

Sfaturi utile

Forma de coacere a tortului nu trebuie să fie lubrifiată, dacă sunteți sigură de recipientul, stropiți-l cu făină.

Evitați să uscați prăjiturile în timpul coacerii. Rețineți că nu este nevoie de un aluat subțire pentru ardere. Nuanța de aur a aluatului caked – asistăm la pregătirea tortului.

În primele minute de coacere a biscuiților în orice caz, nu deschideți ușa cuptorului, altfel tortul care a crescut la un nivel înalt va cădea și toate visurile unui tort înalt și luxos se vor rupe într-un accident.

Bucurați-vă de o masă bună și bucurați-vă de masă.!

Loading...